اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انجام آزمایشات برق در منزل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انجام آزمایشات برق در منزل

سلام . من می خوام آزمایشهای مربوط به رشته برق (اندازه گیری و مدار و ال و.. ) رو در منزل انجام بدم. یعنی مثل آزمایشگاه روی برد بورد ببندم و تست کنم. حالا مشکلم سر اسیلوسکوپ و فانکشن ژنراتور هست. می خواستم ببینم راهی وجود داره که بشه مدار رو روی برد بورد بست بعد از فانکشن یا اسکوپ برنامه هایی مثل پی اسپایس یا پروتئوس استفاده کرد. اگر آره چجوری برد بورد وصل میشه به کامپیوتر؟
    اگر نه ، چه راهی پیشنهاد می دید.
    برای اسیلوسکوپ دیدم انگار کارت اسیلوسکوپ هست که مانیتور رو تبدیل به اسکوپ می کنه ولی فانکشن رو چیکار کنم؟
    خرید دست دوم اینها چقد هزینه بر می داره ؟
    بغیر از دانشگاه جایی وجود داره که این تجهیزات رو داشته باشن بشه بری استفاده کنی؟

پاسخ : انجام آزمایشات برق در منزل

چه بازه فرکانسی رو نیاز دارید
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

من از سال 73 با الکترونیک دم خورم . پروژه های زیادی هم به بازار دادم .تا حالا تنها وسیله اندازه گیریم یک اهم متر چینی بود که اونو 3500 تومن خریده بودم .
      بستگی داره چطوری به قضیه نگاه کنی . و در چه زمینه ای فعالیت کنی . خوب البته تا حالا خیلی برام پیش اومده که مثلا شکل موج خروجی رو مستقیم بببینم ولی ندیدم و مدارم رو هم با توجه به اصول اولیه الکترونیک ساختم و جواب هم گرفتم . منظورم اینه که الکترون ها جایی ندارن که برن . فقط اونجایی میرن که شما براش تایین کردی . دیگه از آمپلی فایر و فرستنده گیرنده fm و درایور موتور که مدار دیگری بیشتر به اوسیلی نیاز نداره که خوب ؟ من با همین ولت متر ساده چندین تا از مدارات فوق رو ساختم و تا حالا هم داره کار میکنه .
      فاتکنشن رو هم که دیگه کلا تجملاتی بحاسب میاد . مایش یدونه 555 دیگه خیلی دقیق بخوای یک کریستال و یک آیسی تقسیم کننده است.
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

اگر برق-قدرت باشی، نهایتن تا کارشناسی دوتا کارگاه مربوط به الکترونیک داشته باشی که بعضی از آزمایشتات رو بخای با اسکوپ ببینی.

در هر صورت فروشگاه eca یه مدل اسیلوسکوپ داره 125000 تومان، (قیمت تابستون با تخفیف) هم یه پورت اسکوپ هست هم لاجیک آنالیزر . فرکانس کاریش هم 24 مگ هست.فکر کنم به کارت بیاد.گشتم تو فروشگاه. ولی پیداش نکردم تا لینکشو برات بزارم.یه سرچ کن پیدا کردی اینجا هم لینکشو بزار/.

موفق باشی.
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

آره اون لاجیک آنالیزر چیز مفت و خوبیه
          منم یکی میخوام بگیرم
          فانکشن هم یکی با میکرو بساز اگه سینوسی میخوای . هگزش تو نت هست
          به قول دوست عزیزمون با 555 که دم دست ، ارزون و عالیه
          اگه برق قدرتی که به فرکانس بالا نیاز نداری و حتی اسکوپ 10 مگ هم زیاده
          کارت اسکوپ هم نساز نیست و همون فانکشن با کانال آنالوگ به کارت میاد
          موفق باشید
          اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

ممنون دوستان. ولی من مخابراتم و چیزی از ماکرو و اینا سر در نمی یارم که بتونم فانکشن درست کنم. این لاجیک آنالایزرم دیدم ولی انگار برای مدار منطقی هست (راستش سر در نیاوردم چیه). من هدفم انجام آزمایشهای رشته خودم برای مقطع کارشناسی هست.تو آزمایشگاه خیلی گیجم.می خوام خودم تو خونه ببندم و یاد بگیرم.حالا اسیلوسکوپ زیاد مهم نیس ولی فانکشن مهمه دیگه، اونو چجوری تهیه کنم؟! مولتی متر و قطعات و برد بورد رو بخوام بخرم حدودا چقد می شه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X