اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خلاص شدن از شر رزین(avr)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خلاص شدن از شر رزین(avr)

لیقه که از وسایل خط نوشتن هست دیدی؟
    رشته رشته هست فک کنم اگه یه مقداری از اونو به رزین اضافه کنی در مقاومتش تاثیر زیادی داشته باشه
    ینی این تارها داخلش پخش بشه و اجازه متلاشی شدن اونو با روشی که دوستمون گفت نده
    من امتحان نکردم کسی وسایلشو داره امتحان کنه نتیجه اعلام کنه ببینیم چی میشه
    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
      معلومه که پیدا میشه
      شما به لوازم شیمیایی ها یا رنگ فروشی ها (ساختمان) مراجعه کنید و بگید رزین سه جزئی تمام پلی استر میخوام خودش هم نداشته باشه حتما میتونه راهنمایی کنه-
      یک نوع دیگری از این رزین رو کسانی که با چوب کار میکنن استفاده میکنن اونا هم میتونن راهنمایی کنن
      نکته ی دیگه ای نداره تست کنید متوجه میشید
      سلام
      اون که میزنند رو چوب را من دیدم چیزی باهاش قاطی نمی کنند فکر کنم بهش نیم پلی استر هم می گویند با تمام پلی استر فرق داره؟؟؟؟؟؟؟
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

اونی که رو چوب میزنن فرق داره ولی گفتم که ایشون اگر خواستن بگردن پیدا کنن اینای که با چوب کار میکنن شاید محلش رو بدونن!
        تو معرقه منبته چیه تو یکی از اینا استفاده میگنن زیاد! دقیق اینو نمیدونم
        نیازی به لیقه و رشته و این چیزا نیست-به اندازه ی کافی خودش محکم هست

دیدگاه

خطرات کار با کلروفرم ( یک حلال ویک ماده بیهوشی )
          کلروفرم مایعی است بی رنگ و غیر قابل اشتعال با بوی مخصوص می‏باشد. یک ماده بیهوشی از راه تنفسی است، برای تهیه فلوروکربن 22سرو کننده، چاشنی و تهیه تترافلورواتیلن و پلی تترافلورواتیلن و سایر مواد شیمیایی به کار برده می‏شود. همچنین به عنوان حلال، تهیه عصاره، حشره کش، مواد نگهدارنده و شیرین کننده محصولات داروئی مورد استفاده قرار می‏گیرد کلروفرم یکی از خطرناک‏ترین هیدروکرین‏های کلردار فرّار می‏باشد. تنفس، بلع و تماس آن با پوست زیان آور است ممکن است سبب بیهوشی، فلج دستگاه تنفسی، توقف ضربان قلب و مرگ دیر رس به علت ضایعات کبدی و کلیوی شود. گاهی به عنوان تدخین استفاده می‏شود. کلروفرم چربی پوست را می‏شوید و یاعث تحریک آن می‏شود. در تماس حاد با کلروفرم علائم مشاهده شده عبارتند از: سر در ، تهواع، احساس مستی، خستگی، گیجی، اضطراب، التهاب، بیهوشی، افت تنفسی، انجماد و مرگ در حالت بیهوشی. مرگ ممکن است در اثر فلج شدن دستگاه تنفسی یا از کار افتادن قلب باشد. در اثر تماس مزمن علائم مشاهده شده عبارتند از: علائم عصبی و گوارشی شبیه افراد معتاد با الکل و همچنین بزرگ شدن کبد، التهاب سمی کبد و تجمع چربی در کبد.

پیشگیری:

باید با کلروفرم در محلهایی که تهویه خوبی دارد کار نمود و استفاده از ماسک، عینک و روپوش مناسب توصیه می‏شود
          اساسی برای

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mj.sh
            پست اول که مال خودمه رو بخونین تا متوجه شین.
            اصلا تایپک مال همینه
            از دوستان هم تقاضا دارم پرسش های بی ربط در این تایپک نپرسن ^^ :-w :-@
            یعنی حلال این رزین کلرفروم هست؟یا گرما؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
              یعنی حلال این رزین کلرفروم هست؟یا گرما؟
              کلروفرم حلال قویه.
              اما فقط پایه رزین رو شل میکنه
              گرما هم یکم رزین رو شل میکنه تا بشه کلروفرم بره زیرش
              مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
              [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : خلاص شدن از شر رزین(avr)

نوشته اصلی توسط Detector68
                اگر فردا زود از خواب بیدارشم و برف نیاد میرم میپرسم امارشو میرارم اینجا
                سلام
                فردا مون شد یه ماه خخخخخخخ
                از هر کی میپرسم نداره از ابزار فروش گرفته به بالادوستانی که تهیه کردن کمک :angry:
                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mj.sh
                  سلام دوستان یه روش خیلی عالیه عالی برای کندن رزین پیدا کردم. :wow: (روی ای وی آر امتحان کردم ساید میکروی دیگه در مقال حرارت مقاوم نباشه :agree: )
                  اول با hot air روی دمای 200 حدود 15-20 ثانیه بهش گرما میدیم.بعد یکم کلرو فرم(درست نوشتم :mrgreenزیرش میریزیم بعد یکم میکوبیمش به دیوار بعد خودش مثل یه قالب کنده میشه
                  اضافه میکنم فلور کورم(کلرو فرم :icon_razz رو با سرنگ تزریق کنید تا قشنگ بره زیر رزین :read:

اضافه شده در تاریخ :
                  جالب نبود؟
                  کلرو فرم رو از کجا میشه تهیه کرد وچقدر هزینه داره و آیا سمی هست؟
                  تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

دوستانی که به پوشش محکم برای بورد های با قطعات SMD و ..... نیاز دارن :

1 - اسپری هایی تحت عنوان PROTECT در بازار هست که هیچ مکمل و کاتالیزگری نیاز نداره و تنها با اسپری کردن اون روی هر سطح دلخواه یه لایه ذخیم روی اون سطح ایجاد میشه
                    2 - میتونید از چسب های " رزین اپوکسی " که برای ساخت فایبرگلاس هست استفاده کنین
                    3 - ..............
                    :job: :job:

دیدگاه

[quote author=mobin-m link=topic=104304.msg709383#msg709383 date=1432527608]

1 - اسپری هایی تحت عنوان PROTECT در بازار هست که هیچ مکمل و کاتالیزگری نیاز نداره و تنها با اسپری کردن اون روی هر سطح دلخواه یه لایه ذخیم روی اون سطح ایجاد میشه
                      3 - ..............
                      [/quote
                      دوست عزیز این اسپری ها نسبتا قیمت بالایی دارند اسپری کوچک حدودا بیست تومن که فکر کنم بعد از یکی دوبار اگر بخوایم لایه چهار میلی درست کنیم تموم بشه و البته حالت کامل مایع داره البته در ابتدا بعد مقداری سفت میشند و در اخر هم لایه پلاستیک که براحتی با گرما اب میشه هدف اصلی ساختشون لایه محافظ اکسید شدن هستش و اینکه شفاف هستند!! :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobin-m

3 - ..............
                        ممنون بیشتر توضیح میدن
                        برای قطعات دیپ چی خوبه؟
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sheperd

دوست عزیز این اسپری ها نسبتا قیمت بالایی دارند اسپری کوچک حدودا بیست تومن که فکر کنم بعد از یکی دوبار اگر بخوایم لایه چهار میلی درست کنیم تموم بشه و البته حالت کامل مایع داره البته در ابتدا بعد مقداری سفت میشند و در اخر هم لایه پلاستیک که براحتی با گرما اب میشه هدف اصلی ساختشون لایه محافظ اکسید شدن هستش و اینکه شفاف هستند!! :nerd:
                          احتمالا شما نوع ایرانیش رو خریدین که درش سبز رنگه!!!!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobin-m

احتمالا شما نوع ایرانیش رو خریدین که درش سبز رنگه!!!!؟
                            دقیقا خارجیش که خیلی گرون تره oo: oo:

دیدگاه

خب بجاش خیلی بهتره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mobin-m
                                خب بجاش خیلی بهتره!
                                درسته ولی میدونید چقدر اسراف میشه!!! تازه شفافه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X