اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت قطعات مکانیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت قطعات مکانیکی

اینم هست که با قطعات پریت شده ساختم .ساعت جالبی است. مینویسه پاک میکنه دوباره مینویسه.به وسیله سه عدد سروو موتور.ناگفته نماند این فیلم رو من نگرفتم
    http://www.youtube.com/watch?v=iOLFP90DneY

دیدگاه

اینم اخرین دستگاهی هست که ساختم.اگه کسی خواست بسازه و پرینتر داره بگه فایل قطعات را براش بفرستم خودش پریت کنه.ویا تماس بگیره قطعات را من براش پریت کنم
      http://upload7.ir/uploads//54ed7db3d1e85a7542cca8b2d76512ae4b6b5c92.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
        اینم اخرین دستگاهی هست که ساختم.اگه کسی خواست بسازه و پرینتر داره بگه فایل قطعات را براش بفرستم خودش پریت کنه.ویا تماس بگیره قطعات را من براش پریت کنم
        http://upload7.ir/uploads//54ed7db3d1e85a7542cca8b2d76512ae4b6b5c92.jpg
        قطعات رو خودتون طراحی میکنید؟
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نه زیاد لازم نمیشه خیلی قطعه اماده توی سایت ها ی خارجی هست.قطعه ای نیست که به شکلهای مختلف طرحش نباشه.بالای 1000000 طرح فقط در سایت مکبوت است
          ولی اگه لازم بشه میتونید با برنامه سالید ورک و یا خیلی دیگه از نرم افزارها طراحی کرد و سریع پرینت کرد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت قطعات مکانیکی

نوشته اصلی توسط aliila
            سلام
            من فعالیت شما رو تو سایت ایستام دیدم . واقعا عالی . بهت از 20 نمره 16 میدم . نمی دونم چند سالتونه . ولی آِینده خوبی تو عرصه بازار یابی براتون متصورم . واقعا من شما رو میتونم الگوی خودم قرار بدم

http://esam.ir/itemView.aspx/520051/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%AD%DA%A9%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1.htm

آخه کی از این میتونه 150 هزار تومن پول در بیاره .

ولی آما
            دوست خوبم شما یک نقطه ضعف هم دارین . اون اینه که اینجا سایت ایسام نیست . اینجا انجمن علمیه . بین این دوتا تفاوتی قائل نیستید .البته نه اینکه تو محیط های علمی نمی تونین فعالیت اقتصادی انجام بدین . ولی خوب یکم باید رو بازی کنید .

تو سایت زیر گفتین که قطعات پرینت شده پرینتر prusa با خود پرینتر

http://esam.ir/itemView.aspx/648227/%D9%82%D8%B7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-prusa.htm
            شما اینو ثابت کن من یکی ازتون میخرم و تا آخر عمر دعاتون میکنم . واقعا نیاز دارم . 10 هم براتون مشتری میفرستم .
            به امید آینده ای بهتر .
            آقای aliila من شدیدا با شما اختلاف نظر دارم:
            یادتون نره که اقتصاد و پول محرکه اصلی پیشرفت علم و تکنولوژی در عصر حاضر است (مثلا کشورهایی که نظام سرمایه داری دارند بزرگترین تولید کنندگان علم اند) و ما باید تشویق کنیم
            arvin2009 یک تاپیک بخصوص برای محصول ارزشمندشون ایجاد نکردند و پست شون در پاسخ به مشکل من بوده

*یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
            *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
              سلام.
              بهترین راه براس ساخت قظعات رباتیک استفاده از پرینتر سه بعدی هست.قطعاتی مثل کوپلینگ - پولی - چرخدنده و حتی انواع تسمه که طرحای امادش درون نت هست رو میتونید مثل اب خوردن بزنید.ساخت پرینتر سه بعدی هم خیلی راحت هست و حدود 1200 تا 1500 بسته به نوع جنستون خرج برمیداره.شاسی های اماده این پرینترها توی سایت ایسام به فروش میرسه.توی ایسام سرچ کنید پیدا میکنید. هم شاسی هم پشتیبانی انلاین برای منتاژ.یعنی دو روزه صاحب پرینتر میشی و اونوقت میفهمی که چه راحت میشه ربات یا قطعات مکانیکی ساخت و چطور تمام مشکلاتت حل و طرز فکرت عوض میشه.
              فکر میکنم با RIPRAP همگی اشنا باشید.مارکی معروف در صنعت پرینتر سه بعدی.ادرس سایتش رو میزارم نگاه کنید,تمام اتصالات را با پرینتر سه بعدی ساختن.
              https://reprappro.com/
              قظعه ای خواستی بگید براتون بسازم بعد کیفیت را ببینید
              خوب متوجه نشدم 1200 یعنی چند تومان؟
              مجموعا چقدر خرج میبره؟
              من خودم میتونم پرینتر سه بعدی با ابعادی بزرگ( 1 متر مکعب) بسازم و هزینش برای خودم بشه 150هزار تومان(بخوام با کیفیت تر بشه 250 هزار)
              ولی اگر کسی مثلا با قیمت مثلا 300هزاربفروشه میخرم(به شرطیکه دوام داشته باشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo
                آقای aliila من شدیدا با شما اختلاف نظر دارم:
                اگر برای تولید چرخدنده و گیربکس هلزونی و ... یک میلیون و دویست یا یک میلونو پانصد هزار بدی یک دستگاهی بخری بعد ببینی که سرت کلاه رفته و کار این دستگاه تو مدل سازی است .اون وقت اختلاف نظرتون از شدیدا به حدودا تغییر پیدا میکنه .
                کلا این بحث از یک تاپیک دیگه شروع شده . مهم نیست .
                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                  اگر برای تولید چرخدنده و گیربکس هلزونی و ... یک میلیون و دویست یا یک میلونو پانصد هزار بدی یک دستگاهی بخری بعد ببینی که سرت کلاه رفته و کار این دستگاه تو مدل سازی است .اون وقت اختلاف نظرتون از شدیدا به حدودا تغییر پیدا میکنه .
                  کلا این بحث از یک تاپیک دیگه شروع شده . مهم نیست .
                  منم زرنگتر از این حرفام :mrgreen:
                  من همیشه اول باید دستگاه رو لمس کنم کارشو از هر لحاظ بسنجم از دوامش مطمئن بشم بعد میخرم
                  البته پرینتر ایشون با توجه به قیمتش به دردم نمیخوره همون فایبرگلاس بهتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X