اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شیر پنوماتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شیر پنوماتیک

به نام خدا

سلام

بنده جزو و یا اطلاعات دقیق در مورد شیر های پنوماتیک میخواست م البته با عکس و ابعاد دقیق تو نت هر چه گردیدم خبری از اطلاعات که من میخواستم نبود
    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

سلام دوست من. نمیدونم دیگه الان بعد از چند سال که گذشته به دردتون میخوره یا نه. اما برای دوستان جدیدی که با این تاپیک هم نظر هستن و دنبال اطلاعات از شیر های پنوماتیک هستن.
    بنده چون خودم کارمند یک فروشگاه در همین حوزه هستم و میدونم جامعترین سایت در این حوزه هستن. بهتون این سایت رو معرفی میکنم. البته بیشتر از یک برند خاص به نام فستو محصول دارند.
    اما واقعا خود فستو دانشگاهیه برای خودش توی حوزه پنوماتیک. لینک یکی از صفحاتش که مربوط به شیر برقی پنوماتیک فستو هستش میزارم. شما از تو دسته بندی ها مابقی اطلاعات شیر هارو استخراج کنین.https://www.tavan.tech/fa/mfh-5-14-6211-solenoid-valve
    آها راستی نرم افزار مهندسی هم تا جاییه که یادمه به صورت رایگان گذاشتن. میتونین دانلود کنید و رو کامپیوترتون نصبش کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X