اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کیس های فلزی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کیس های فلزی

پلکسی با کلروفرم به هم بچسبونید بسیار هم محکم میشه فقط برای محکم شدن باید لبه ها را دندونه دار طراحی کنید این تاپیک را نگاه کنید متوجه میشوید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=101497.0
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
      ای کاش نمونه هایی از باکس پلکسی عکسش بود میدیدیم.
      خوبیه فلز اینه که ورق رو خم میکنند و به همین خاطر تعداد پیچ کمتری صرف میشه و بنابراین زیبا تر.
      پلکسی هم خوبه ولی مشکلش اینه خم نمیشه و باید پیچ های تعداد بالا استفاده بشه و نمای کار پرپیچ میشه. پلکسی خوبه هم شیکه هم ارزونتر ولی مشکلش همینه فقط
      ورق رو میشه 2تا U شکل درست کرد و با 2 تا پیچ به هم وصل کرد. نظرتون چیه؟

http://www.aparat.com/v/MwYWf

http://www.aparat.com/v/718Vs
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

با سلام
        اگر کار صنعتی هست و قراره دائما در معرض تنشهای فیزیکی باشه هیچ چیز جای فلز رو نمیگیره. استفاده از پلکسی فقط جهت سرهم بندی کار هست و زیاد نمیشه بهش اعتمادی داشت. کار باهاش راحت هست و با استفاده از لیزر میتونید هر طرح و یا نقشه ای رو روش دربیارید و همین یک مزیت حساب میشه. با استفاده از چسب کلروفورم به راحتی و با استحکام بالا به هم میچسبه و میتونید از اتصال اطمینان داشته باشید(برای نمونه 2 عدد پلکسی 8 رو با زاویه 90 به هم چسبوندم و بعد از خشک شدن با انواع و اقسام روشها تستش کردم ، چیزیش نشد. دست آخر گذاشتمش رو زمین و با پا رفتم روش که بازم نشکست! و بعد با یه سری اعمال خشن شکست، منتها از 2 سانت اونورتر اتصال! چسب حلال بسیار قوی ای هست و انواع پلاستیک رو توی خودش ذوب میکنه)

من خودم زیاد با پلکسی کار کردم و مزایاش رو میدونم. اما معایب انکار ناپذیری هم داره که نباید کیفیت کار رو فدای سادگی و راحتی کرد.
        شما بهترین کار اینه که با ورق فلزی بسازیدش. هر نوع ورقی که بخواهید میتونید استفاده کنید(توصیه من گالوانیزه 80). در تهران هم جاهای زیادی هست که خدمات لیزر فلز انجام میده و به راحتی طرح شما رو روی فلز در میاره. برای نمونه خیابان فتح 11 معدن لیزر کارهای تهران هست.
        در صورتی که کارتون روی تعداد هست بهتره از سمبه ماتریس استفاده کنید. هزینه ساخت اولیه کمی بالا درمیاد ولی در دراز مدت و روی تعداد بسیار به صرفه هستش(بطور مثال برای یکی از کارهایی که قیمت گرفتیم هزینه 650 تومن شد و یه پرس دستی دسته دوم هم 100 تومن. اما روی تعداد به قیمت هر قاب شاید 100 تا تک تومنی اضافه میشد که بسیار به صرفه بود.)
        نکات زیاد هست و نمیشه یکجا گفتش . باید کمی وارد بعد عملی کار شد تا ریزه کاری ها دستتون بیاد

ضمنا دندانه دار کردن لبه ها (و یا حالت دم چلچله) در پلکسی(برای چوب مزیت هست) بغیر از پایین آوردن کیفیت ظاهری نتیجه دیگه ای نخواهد داشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X