اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ثبت اختراع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ثبت اختراع

راستی دوستان توی مراحل ثبت اینترنتی اختراع نیاز به مراجع حضوری که نیست؟؟؟؟
    همش کاراش اینترنتیه؟؟؟اگه لازم مراجعه حضوری باشه باید بری تهران حتما؟؟؟
    گره ای که با دست نمیشه باز کرد رو با دندون باز میکنن...

دیدگاه

در خصوص اظهار نامه ثبت اختراع با عنوان دستگاه xxxxxxxxxx به شماره xxxxxxxxxxxx مورخ 1394/02/29 اعلام می‏دارد پس از بررسی شکلی و ابتدایی اظهارنامه و ضمائم آن با توجه به عدم وجود عین یا مشابه سابقه اختراع شما، مقتضی است نسبت به اعلام مرجع ذیصلاح جهت استعلام از طریق سامانه الکترونیکی این اداره اقدام نمایید.

مهرداد الیاسی

رئیس اداره ثبت اختراع
      -----------------------------------------------------------------
      سلام من الان تو تین مرحله هستم نمیدونم باید چیکار کنم کسی میدونه لطفا کمک کنه اگر هم هزینه داره ذکر کنید
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
        http://ip.ssaa.ir/Patent/SearchResult.aspx?DecNo=38706402&RN=52317

http://ip.ssaa.ir/redirect?type=DeclarationAttachment&EM=12& obj=456BB753160049B88C47DB5FD32A3822
        http://ip.ssaa.ir/redirect?type=DeclarationAttachment&EM=12& obj=901E0B40AC6A4EA682B20252A6EF960D
        با سلام و احترام
        این لینک ها رو از کجا پیدا کردید؟ آیا موارد مشابه رو هم میتونید قرار بدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
          با سلام و احترام
          این لینک ها رو از کجا پیدا کردید؟ آیا موارد مشابه رو هم میتونید قرار بدید؟
          با سلام
          اینجا میتونید هر عنوان اختراعی رو سرچ کنید و اطلاعاتشون ببینید
          http://ip.ssaa.ir/Patent/Search.aspx
          لینک بانک اختراعات اداره ثبت اختراع

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran21
            در خصوص اظهار نامه ثبت اختراع با عنوان دستگاه xxxxxxxxxx به شماره xxxxxxxxxxxx مورخ 1394/02/29 اعلام می‏دارد پس از بررسی شکلی و ابتدایی اظهارنامه و ضمائم آن با توجه به عدم وجود عین یا مشابه سابقه اختراع شما، مقتضی است نسبت به اعلام مرجع ذیصلاح جهت استعلام از طریق سامانه الکترونیکی این اداره اقدام نمایید.

مهرداد الیاسی

رئیس اداره ثبت اختراع
            -----------------------------------------------------------------
            سلام من الان تو تین مرحله هستم نمیدونم باید چیکار کنم کسی میدونه لطفا کمک کنه اگر هم هزینه داره ذکر کنید
            ممنون
            این نامه، یعنی مدارک ارسالی و پاسخهای شما از نظر شکلی کامل بوده اند و حالا برای بررسی محتوائی و فنی آنها، باید یک مرجع ذیصلاح (نزدیک محل سکونت خود) انتخاب و به اداره معرفی نمائید. برای این کار در همان سایت و با استفاده از کد رهگیری و رمز عبوری که دریافت کرده اید، به صورت نامه ای با قالب آماده وجود دارد که بایستی مرجع مربوطه را انتخاب کنید. بهتر است مرجع انتخابی دارای ارتباط الکترونیکی با اداره مالکیت صنعتی باشد و همچنین بهتر است سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران را انتخاب نکنید (چون هزینه اش چند برابر بقیه است و احتمال رد شدن بدون دلیل اختراع شما هم، در این سازمان بسیار زیاد است)

دیدگاه

سلام ممنون حدود هزینش چقدر میشه به نظر من؟؟؟ من دانشگاه ازاد شهرمان رو انتخاب کردم خوبه به نظرت؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran21
                سلام ممنون حدود هزینش چقدر میشه ؟؟؟ من دانشگاه ازاد شهرمان رو انتخاب کردم خوبه به نظرت؟؟؟
                من توی نت دیدم بعضی بچه های مخترع نوشته بودند که دانشگاه آزاد برای تاییدیه دادن به آنها، علاوه بر مبلغ (آن زمان حدود 200000 تومان)، درخواست شریک شدن در 50 درصد حق مالکیت اختراع را هم داشته اند!

به نظرم شهرکهای علمی - تحقیقاتی مناسب ترین انتخاب باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
                  با سلام
                  اینجا میتونید هر عنوان اختراعی رو سرچ کنید و اطلاعاتشون ببینید
                  http://ip.ssaa.ir/Patent/Search.aspx
                  لینک بانک اختراعات اداره ثبت اختراع
                  با سلام و احترام
                  چرا نقشه های اختراعات اونجا هست؟ خب اینطوری که هر کسی بخواد می تواند کپی برداری کند!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
                    با سلام و احترام
                    چرا نقشه های اختراعات اونجا هست؟ خب اینطوری که هر کسی بخواد می تواند کپی برداری کند!!!
                    با سلام
                    خب دوست عزیز همه اون طرح ها که اونجا هستن ثبت شده اند و از روش هم بسازی قابل ثبت نیست و اگر هم ازشون به صورت تجاری استفاده کنی پیگرد قانونی داره و یقه ات میگیرن :mrgreen: مگر اینکه با مخترع یا مالکین عقد قرار داد مشارکت یا خرید حق امتیازی داشته باشی
                    اما استفاده به صورت ازمایشگاهی و تحقیقاتی بلامانع هستش
                    درضمن این محدودیت تا20 سال بعد از ثبت اختراع برقرار هست و بعد از اون حق ثبت اختراع از بین میره و عموم مردم هم میتونن ازاون طرح به هر شکلی که میخوان استفاده کنن حتی تجاری

دیدگاه

دویست هزار تومن مگه چه خبر میخوان چیکار کنن مگه :eek: تازه پنجاه درصد حق اختراع رو میخوان چیکار
                      ارزون ترین جاش کجاست ؟؟؟؟؟؟که کمترم ایراد بگیرن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
                        با سلام
                        خب دوست عزیز همه اون طرح ها که اونجا هستن ثبت شده اند و از روش هم بسازی قابل ثبت نیست و اگر هم ازشون به صورت تجاری استفاده کنی پیگرد قانونی داره و یقه ات میگیرن :mrgreen: مگر اینکه با مخترع یا مالکین عقد قرار داد مشارکت یا خرید حق امتیازی داشته باشی
                        اما استفاده به صورت ازمایشگاهی و تحقیقاتی بلامانع هستش
                        درضمن این محدودیت تا20 سال بعد از ثبت اختراع برقرار هست و بعد از اون حق ثبت اختراع از بین میره و عموم مردم هم میتونن ازاون طرح به هر شکلی که میخوان استفاده کنن حتی تجاری
                        سلام
                        اگر اختراع دارای ماهیت امنیتی و نظامی باشه آیا میشه کاری کرد که اطلاعاتش حتی اسم مخترع توی اون سامانه منتشر نشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
                          سلام
                          اگر اختراع دارای ماهیت امنیتی و نظامی باشه آیا میشه کاری کرد که اطلاعاتش حتی اسم مخترع توی اون سامانه منتشر نشه؟
                          یک قانون در ایران هست که در مورد چنین اختراعهائی، مراجع نظامی با تشکیل کمیسیونهای خاصی، باید برای خرید امتیاز انحصاری تجاری سازی، در واقع حق مالکیت اختراع را از مخترع و یا مخترعین بخرند. اما در عمل نمی دونم تا چه حد از این اتفاقها می افته و حق و حقوق مخترعین به طور کامل پرداخت می شه و یا نه. البته یادتون باشه که وزارت دفاع و کلا سیستم نظامی در ایران مانند کشورهای پیشرفته، الزامات و تجهیزات خود را به بخش خصوصی سفارش نمی دهد و در واقع خودش دکان دارد، خودش تاجر است، خودش کارگاه آهنگری دارد، کارگاه ریخته گری دارد، اسکله وارداتی اختصاصی دارد، پیمانکاری خارج از تشریفات مناقصه در بخش عمومی و دولتی دارد و ... در یک کلام، خودش یک رقیب تمام عیار و زمین زن برای بخش خصوصی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran21
                            دویست هزار تومن مگه چه خبر میخوان چیکار کنن مگه :eek: تازه پنجاه درصد حق اختراع رو میخوان چیکار
                            ارزون ترین جاش کجاست ؟؟؟؟؟؟که کمترم ایراد بگیرن
                            اقا جواب سوال ما چی شد لط هرکی اطلاعات دقیق داره بگه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X