اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیازمند کمک درمورد کولر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نیازمند کمک درمورد کولر

نوشته اصلی توسط Takesh-3
    خوب من الان یه کمپرسور یخچال قدیمی دارم . فکر کنم لوله و اتصالاتش هم باشن اگه پیدا کنم

میشه راهنمایی بفرمایید چجوری تبدیلش کنم به کولر گازی ؟

=======

به نظر من اگه میخای بخری همون کمپرسور ماشین بخری به صرفه تر باشه برای اتاق کوچیک
    فکر.نمیکنم زیاد سخت باشه....یه چیزی تو مایه های عکس زیر باید درست کنی...یه کنداسور وفن برای انتقال گرما....و یه دایاتورو یه فن برای انتقال سرما

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نیازمند کمک درمورد کولر

نوشته اصلی توسط 11101010000
      کولر گازی زیر 1میلیون نیست!!
      کولر ابی هم جواب نمیده
      پس همون 200 300 تومن برای کمرسور یخچال یا ماشین مناسبه
      بنظر من کمپرسور ماشین پژو مناسبه
      نظر شما چیه اقای hosin2a؟
      کمپرسور پژو گرونه من 206 رو خریدم پاسال 750
      شاید پراید خوب باشه ولی موتور الکتریکی قویی هم میخاد برای چرخوندنش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 11101010000
        کولر گازی زیر 1میلیون نیست!!
        کولر ابی هم جواب نمیده
        پس همون 200 300 تومن برای کمرسور یخچال یا ماشین مناسبه
        بنظر من کمپرسور ماشین پژو مناسبه
        نظر شما چیه اقای hosin2a؟
        خدمت شما:
        480تومن
        http://ahvaz.divar.ir/v/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%A8%D8%B3%D9%88%D9%86/1jtAfa7x0/

600تومن
        http://ahvaz.divar.ir/v/%D8%B3%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%B4%D8%B1-%DA%A9%D9%88%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%AD%DB%8C/y96dEfo1I/

http://ahvaz.divar.ir/v/%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-19000/-QvbW7sP2/

تازه اینها قیمت زدند پای معامله میشه کمتر هم خرید

نوشته اصلی توسط Takesh-3
        خوب من الان یه کمپرسور یخچال قدیمی دارم . فکر کنم لوله و اتصالاتش هم باشن اگه پیدا کنم

میشه راهنمایی بفرمایید چجوری تبدیلش کنم به کولر گازی ؟

=======

به نظر من اگه میخای بخری همون کمپرسور ماشین بخری به صرفه تر باشه برای اتاق کوچیک
        کاری نداره اپراتور که تو یخچاله را می گذاری تو اتاق همون لوله مسی های داخل یخچال یدونه فنم می گذاری جلوش .
        کندانسور یخچال یا همون لوله مسی سیاه های پشت یخچال را می گذاری بیرون اتاق جلوی اونم با موتور یخچال باید فن قوی بگذاری که خوب خنک کنه رو سر موتور یدونه کاسه آب فلزی بتونی نصب کنی و هر بار توش آب بریزی به خنک شدن موتور کمک می کنه مثل یخچال بدون برفکها :mrgreen:

احتمال خیلی زیاد برای این کارها باید لوله ها ببری و بعد دوباره سیستم را گاز کنی برای همین بهتره به یخچال ساز بگی روغن موتور و فیلتر درایر هم برات نو کنه

کمپرسور ماشین را کلا بی خیال بشوید . جهت اطلاع دوستان کمپرسور ماشین حداقل حدود 5اسب بخار نیرو نیاز داره یعنی برای راه اندازیش یه موتور حداقل 4کیلو واتی نیازه

بر فرض پیدا کردن تمام قطعات سیستم کولر ماشین به صورت دست دوم و سالم زیر نیم میلیون نخواهد بود سر هم کردن و گاز اینها هم 200-300 کم کم میشه قیمت اسپلیت نو

کاملا درست میگید.....و لی حقیقتا لذتی که توی دست سازش هست تو هیچ چیز توی دنیا نمیتونه جاش رو بگیره...الان من به هرکی گفتم گفته نمیشه یا نمیتونی...ولی وقتی ساختیش دهنشون بسته میشه....
        منم اتفاقا به چیزهای دست ساز علاقه دارم .چیز عجیبی هم نیست که نشد باشه اما خرجش از یک کولر گازی دست دوم شاید بیشتر بشه و کاراییش شاید یک پنجم یک کولر 18000هم نباشه .البته بستگی به کمپرسور استفاده شده داره
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

کولرهای گازی پرتابل دیدم اون فکر کنم بهتر باشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            کولرهای گازی پرتابل دیدم اون فکر کنم بهتر باشه...
            نوشته اصلی توسط hosin2a

بعد برا یخچال منظورت اینه که از لوله ها و کنداسور یخچال استفاده کنم...اینجوری خیلی زشت میشه... من میخوام یک تکه باشه...اندازش هم اندازه یه کارتن....برای یک تکه بودنش یه طرحی دارم... الان با گوشیم...وقتی کامپیوتر ریسد دستم بیستر دربارش توضیح میدم...
            حتما" باید کنداسور بیرون محیطی که میخوایم خنک کنیم باشه چون در کل ما باید گرمای حونه رو ببریم بیرون و بدین وسیله داخل خئونه رو سرد و بیرون رو گرم کنیم {برای خنک کردن یک چیز باید یک چیز دیگر گرمایش را بگیرد و از ان جسم دور کند ، پس نمیشه همه ی قطعات تو اتاق باشه ،اگه کمپرسور هم بیرون باشه بازده بیشتر میشه چون اتلاف گرمایی کمپرسور و گرمایی که در اثر فشرده شدنه گاز تو کمپرسور ازاد میشه وارد محیط نمیشه!!! {نمیدونم خب توضیح دادم یانه ؟}

پس پرتابل بازده نداره :biggrin:

نوشته اصلی توسط mohamad-h
            خدمت شما:
            480تومن
            http://ahvaz.divar.ir/v/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%A8%D8%B3%D9%88%D9%86/1jtAfa7x0/

600تومن
            http://ahvaz.divar.ir/v/%D8%B3%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%B4%D8%B1-%DA%A9%D9%88%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%AD%DB%8C/y96dEfo1I/

http://ahvaz.divar.ir/v/%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-19000/-QvbW7sP2/

اینا که گازی نیست برادر من ، ابیه ابی!!!
            من گفتم گازی زیر 1 میلیون نیست!

بنظرم همین عالیه!!

پس در کل نتیجه میگیریم با ماله یخچال باید ساخت
            [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
            منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
            خیلی حال داد
            ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

حتما" باید کنداسور بیرون محیطی که میخوایم خنک کنیم باشه چون در کل ما باید گرمای حونه رو ببریم بیرون و بدین وسیله داخل خئونه رو سرد و بیرون رو گرم کنیم {برای خنک کردن یک چیز باید یک چیز دیگر گرمایش را بگیرد و از ان جسم دور کند ، پس نمیشه همه ی قطعات تو اتاق باشه ،اگه کمپرسور هم بیرون باشه بازده بیشتر میشه چون اتلاف گرمایی کمپرسور و گرمایی که در اثر فشرده شدنه گاز تو کمپرسور ازاد میشه وارد محیط نمیشه!!! {نمیدونم خب توضیح دادم یانه ؟}

پس پرتابل بازده نداره
              پرتابلها یدونه لوله خرطومی داره مثل لوله بخاری که از پنجره می گذارید بیرون کندانسور و کمپرسور یک فن دارند که خروجیش همون لوله است و گرما را میده بیرون

اینا که گازی نیست برادر من ، ابیه ابی!!!
              من گفتم گازی زیر 1 میلیون نیست
              چرا کولر گازیه سرچ کنید مدلهای مشابه میاد
              ولتر

دیدگاه

خدمت شما:
                480تومن

600تومن

کاری نداره اپراتور که تو یخچاله را می گذاری تو اتاق همون لوله مسی های داخل یخچال یدونه فنم می گذاری جلوش .
                کندانسور یخچال یا همون لوله مسی سیاه های پشت یخچال را می گذاری بیرون اتاق جلوی اونم با موتور یخچال باید فن قوی بگذاری که خوب خنک کنه رو سر موتور یدونه کاسه آب فلزی بتونی نصب کنی و هر بار توش آب بریزی به خنک شدن موتور کمک می کنه مثل یخچال بدون برفکها :mrgreen:

احتمال خیلی زیاد برای این کارها باید لوله ها ببری و بعد دوباره سیستم را گاز کنی برای همین بهتره به یخچال ساز بگی روغن موتور و فیلتر درایر هم برات نو کنه

کمپرسور ماشین را کلا بی خیال بشوید . جهت اطلاع دوستان کمپرسور ماشین حداقل حدود 5اسب بخار نیرو نیاز داره یعنی برای راه اندازیش یه موتور حداقل 4کیلو واتی نیازه

بر فرض پیدا کردن تمام قطعات سیستم کولر ماشین به صورت دست دوم و سالم زیر نیم میلیون نخواهد بود سر هم کردن و گاز اینها هم 200-300 کم کم میشه قیمت اسپلیت نو

منم اتفاقا به چیزهای دست ساز علاقه دارم .چیز عجیبی هم نیست که نشد باشه اما خرجش از یک کولر گازی دست دوم شاید بیشتر بشه و کاراییش شاید یک پنجم یک کولر 18000هم نباشه .البته بستگی به کمپرسور استفاده شده داره
                نوشته اصلی توسط hosin2a
                فکر.نمیکنم زیاد سخت باشه....یه چیزی تو مایه های عکس زیر باید درست کنی...یه کنداسور وفن برای انتقال گرما....و یه دایاتورو یه فن برای انتقال سرما

درسته اما شما اینم حساب کنید که یخچال یه محیط بستس و رو یه دما خنک میکنه و اتومات میکنه

به نظر شما یخچال ما به جای 9-10 فوت یهو بشه 100 فوت اون سیستم همون روز اول نمیسوزه ؟
                من گیرم اینجاشه که چجوری میشه یه سیستم براش تعبیه کرد که در عین روشن بودن مداوم ولی هر 1 ساعت یه رب کمپرسور بتونه استراحت کنه . یا مشابهش ولی استراحت بگیره وگرنه همون یکی دو روز اول مرخصه
                خخخ

گاز یخچال هم فکر کنم با گاز فریزر فرق داره گویا . برای تبدیل یخچال به کولر اول باید گازش رو با فریزر عوض کرد . فریون فریزر عددش بالاتره

دیدگاه

درسته اما شما اینم حساب کنید که یخچال یه محیط بستس و رو یه دما خنک میکنه و اتومات میکنه

به نظر شما یخچال ما به جای 9-10 فوت یهو بشه 100 فوت اون سیستم همون روز اول نمیسوزه ؟
                  بله کاملا موافقم چیزیه که تو اولین پستم تو همین تاپیک هم گفتم موتور یخچال دائم کار کنه 100درصد می سوزه حالا یا یک روز یا 10روز

من گیرم اینجاشه که چجوری میشه یه سیستم براش تعبیه کرد که در عین روشن بودن مداوم ولی هر 1 ساعت یه رب کمپرسور بتونه استراحت کنه . یا مشابهش ولی استراحت بگیره وگرنه همون یکی دو روز اول مرخصه
                  باید سیستم خاموشی داشته باشه نمیشه هم خدا هم خرما بالاخره یا باید کولر گازی بخرید یا هر یک ساعتی به قول شما یک ربع گرما تحمل کرد چاره کار هم تایمر یا ترموستاته البته اگر سیستم را مثلا یک ربع 5دقیقه استراحت درست کنی گرما هم نمی خوری

گاز یخچال هم فکر کنم با گاز فریزر فرق داره گویا . برای تبدیل یخچال به کولر اول باید گازش رو با فریزر عوض کرد . فریون فریزر عددش بالاتره
                  نه این طور نیست گاز یخچال وفریزر بر اساس پیشرفت تکنولوژی تغییر کرده اما با هم تفاوت نداره گازهای جدید لایه ازون را کمتر تخریب می کنه و هر کمپرسوری یک گاز خاص را قبول می کنه که روش کارخانه نوشته و شما نباید سر خود گازش را عوض کنید الان گاز مصارف عادی r-134aاست اما کمپرسورهای یخچال قدیمی گازهای دیگه می خوردند که شماره اش یادم نیست اونها را باید با همون گاز خودشون دوباره پر کرد .البته شاید به صورت تجربی طرف بیاد با همین گازهای جدید پر کنه اما کار اصولی نیست
                  ولتر

دیدگاه

موتور یخچال دائم کار کنه 100درصد می سوزه حالا یا یک روز یا 10روز
                    یادش بخیر یه فریزر صندوقی داشتیم که عایق کاریش تعطیل شده بود :biggrin: موتور شبانه روز کار میکرد و آخ هم نمیگفت. چند سال آخر که داشتیمش هیچوقت خاموش نمیشد. چون دمای داخل رو نمیتونست به اندازه کافی کم کنه. بدنش پوسیده بود.حتی ترموستات رو کمترین دما هم میزاشتیم فایده نداشت :redface:
                    یه یخچال هم داشتیم همین وضع رو داشت ولی هیچوقت نسوخت(20 خورده ای عمرش بود)
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                      یادش بخیر یه فریزر صندوقی داشتیم که عایق کاریش تعطیل شده بود :biggrin: موتور شبانه روز کار میکرد و آخ هم نمیگفت. چند سال آخر که داشتیمش هیچوقت خاموش نمیشد. چون دمای داخل رو نمیتونست به اندازه کافی کم کنه. بدنش پوسیده بود.حتی ترموستات رو کمترین دما هم میزاشتیم فایده نداشت :redface:
                      یه یخچال هم داشتیم همین وضع رو داشت ولی هیچوقت نسوخت(20 خورده ای عمرش بود)
                      پس درصد را تصحیح کنیم به 95درصد

بعد با این وضع چقدر براتون پول برق میومد؟!!!

یخچال را نمی دونم چه مدلی بوده اما او فریزر صندوقی ها ما یک مدل استیل داشتیم موتورهای بزرگی داشت یک چیزی تو مایه کولر گازی از ما فنم داشت برا خنک کردنش اونها شاید کمپرسورش سخت جون باشه اما یخچال معمولی ها ما یدونه ارج داشتیم درش باز بود 24 ساعت نشده موتور سوخت
                      ولتر

دیدگاه

سلام میگم اینا چطورین که یه تیکن...

بعد میگم این کار بازدهش چگونس؟

منظورم اینه که علاوه برانتقال گرما قسمت گرم، سرما را نیز با مثلا آب انتقال بدیم به رادیاتور که پشتش فنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                          سلام میگم اینا چطورین که یه تیکن...

بعد میگم این کار بازدهش چگونس؟

منظورم اینه که علاوه برانتقال گرما قسمت گرم، سرما را نیز با مثلا آب انتقال بدیم به رادیاتور که پشتش فنه
                          کلا پلتیر راندمانش پایینه در حال حاضر .
                          اگرچه جالب و شوق انگیزه ولی به درد این جور کارا نمیخوره

دیدگاه

سلام دوستان برا چرخوندن کمپرسور کولر ماشین کیتونید از یک موتور کولر ۱/۲استفاده کنید
                            من جواب گرفتم :nice:
                            عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

کولر گازی پرتابل یه عیب خیلی بزرگی که داره اینه که وقتی لولشو از پنجره میدی بیرون جهت خنک کردن رادیاتور هوای داخلو میکشه میبره بیرون و در عوض هوا باید از بیرون بیاد داخل و هرچقدرم کار کنه فایده ای نداره و هوای گرم از بیرون میاد داخل
                              ولی من با یه ترفندی کولر پرتابل رو به اسپیلیت تبدیل کردم ! به این صورت که هوای گرم میره بیرون و دریچه ورودی رادیاتور رو اببندی کردم و وصل کردم به لوله فلزیه و ورودیه هوا بجای اینکه از در بیاد تو اتاق از پنجره توسط لوله میاد داخل رادیاتور اونو خنک میکنه و از لوله سفیده میره بیرون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir mohammad 1376
                                سلام دوستان برا چرخوندن کمپرسور کولر ماشین کیتونید از یک موتور کولر ۱/۲استفاده کنید
                                من جواب گرفتم :nice:
                                الان یعنی کلا کولر رو راه انداختی ؟
                                کمپرسورت ماله چه ماشینیه ؟

آخه اونم به نظرم جواب نمیده !! شما فضای محدود ماشین رو با اتاق به اون بزرگی مقایسه کنی متوجه میشی که کمپرسور یه ضرب هم که کار کنه باز نمیرسونه

البته این نظر منه شاید تو عمل جواب بده
                                ولی اگه تونستی از کمپرسور ماشینای بزرگتر استفاده کن ببین کولر میکشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X