اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

** به کانال #eca برای گفتگوی زنده بیایید **

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ** به کانال #eca برای گفتگوی زنده بیایید **

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
    سلام دوستان پیشنهاد میکنم هر کی انلاین شده تو کانالم بیاد
    من که اینطوریم.
    منم همینکارو میکنم همیشه

------------
    دوستان ، اگر مایلید در هنگام خروج از IRC پیغامی برای دیگران نوشته بشه ، مثلا برای گفتن علت خروج یا خداحافظی ، از دستور quit استفاده کنید
    این دستور پیغامی رو که جلوش مینویسید در تمام کانالهایی که توش هستین مینویسه و شما رو خارج میکنه
    ( اسلش رو فراموش نکنیدا )

کد:
    /quit Shab Khosh

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

یه دستور مفید دیگه
      برای اینکه متوجه بشید چه مدت زمانی طول میکشه تا متن شما به طرف مقابلتون برسه از دستور ping به این صورت استفاده کنید :
      /ping nick-name

( که nick-name ، نام طرف مقابل هست )

اگر جوابی نیومد ، بدونید که طرف مقابلتون از کانال قطع شده

توی pidgin ، جواب این دستور اینطوری نشون داده میشه :

( ما وقتی توی کانال بیکار میشم ، با بچه ها پینگ پنگ بازی میکنیم )

ویرایش :
      دوستانی که از سایت mibbit استفاده میکنین ، ظاهرا اونجا نمیشه از دستور ping استفاده کرد
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

برای بدست آوردن اطلاعاتی از وضعیت یک نفر ، میتونید از دستور whois استفاده کنید :
        /whois nick-name

خروجی این دستور در pidgin

( با تشکر از ساسان عزیز . شده مدل من )
        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام دوستان

بعنوان یه قرارداد تو کانال برا فرستادن یه پیغام برا همه ی حاضران کانال از حروف بزرگ استفاده کنین تا همه ببینن.
          ولی لطفا پیام های عادیتونو کوچیک بنویسین تا فرق بین این دو تا معلوم باشه/
          موفق باشین.
          Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام دوستان
            لطف کنین وقتی تو کانال هستین توجه داشته باشین که قوانینش مثل قوانین داخل سایته نه قوانین چت روم های وقت تلف کن و بیهوده.
            پس خواهش میکنم قوانین سایتو داخل کانال #ECA هم رعایت کنین تا کدورتی پیش نیاد.
            موفق باشید.
            Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
              سلام دوستان
              لطف کنین وقتی تو کانال هستین توجه داشته باشین که قوانینش مثل قوانین داخل سایته نه قوانین چت روم های وقت تلف کن و بیهوده.
              پس خواهش میکنم قوانین سایتو داخل کانال #ECA هم رعایت کنین تا کدورتی پیش نیاد.
              موفق باشید.
              با سلام
              لطفا مصداقآ‌ها را دقیقآ‌تر مشخص کنید. اینجوری که شما سربسته میآ‌گویید ممکنه سو تفاهم بشه و بچه با خودشون فکر کنند که توی #ECA چه خبره!
              با تشکر
              من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام دوستان
                مانیان جون چیز خاصی نیست. گفتم اینم اینجا گفته بشه بد نیست.
                خب پیشگیری بهتر از درمانه دیگه.

دیدگاه

با سلام
                  دوستان چرا این قدر کم به کانال سر میآ‌زنید بعضی وقتآ‌ها مباحث خیلی جالبی در کانال مطرح میآ‌شه.
                  مثلا دیشب به صورت خیلی ریشهآ‌ای درباره عدم توزان توصعه برنامهآ‌های آزاد بین دو قشر اصلی جامعه بحث کردیم!
                  من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام دوستان
                    بله آقا مانیان درست می فرمایند.
                    دو قشر اصلی هم منظورشون خانم ها و آقایون بود. :nerd:
                    و اینکه علت ریشه ای چی بوده.
                    اینقدر ادامه پیدا کرد که خواب به مانیان مستولی شد و خواب های ریشه ای دید/
                    راستی دوستان یادتون باشه نباید کانال جای تاپیکا رو بگیره. سوالاتتون رو تو تاپیک های این سایت خوشگل مطرح کنین.
                    موفق باشین.

دیدگاه

سلام آقای رستمی اینجایید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ababaei2000
                        سلام آقای رستمی اینجایید؟
                        سلام دوستان
                        آقای بابایی به سایت اکا خوش اومدین.
                        مثل اینکه اشتباهی پیش اومده . کانال ، خودش اینجا نیست.  :mrgreen:    کل توضیحات این بخشو بخونین . متوجه میشین.

دیدگاه

دوستان ، برای گذاشتن پیغام برای همدیگه میتونید اینطور عمل کنید :

مثلا من میخوام برای manian یه پیغام بزارم که فلان پستو یه نگاه بنداز . مینویسم :

/msg MemoServ SEND manian Felan posto ye nagah bendaz !

مانیان هم وقتی آنآ‌لاین شد برای دیدن پیغامهای جدیدش میزنه :

/msg MemoServ LIST

و میبینه یه پیغام جدید داره :

01:48 -MemoServ(MemoServ@services.)- You have 1 memos (1 new).
                          01:48 -MemoServ(MemoServ@services.)-
                          01:48 -MemoServ(MemoServ@services.)- - 1 From: hamid_rostami Sent: Dec 13 21:13:57 2008

برای خوندن پیغام جدید هم اینو میزنه :

/msg MemoServ READ 1

و میبینه :

01:48 -MemoServ(MemoServ@services.)- Memo 1 - Sent by hamid_rostami Dec 13 21:13:57 2008
                          01:48 -MemoServ(MemoServ@services.)- ------------------------------------------
                          01:48 -MemoServ(MemoServ@services.)- Felan posto ye nagah bendaz !

به همین سادگی

آهان راستی اگه دوست داشتید کاری کنید که اگر واستون پیغام اومد بهتون ایمیل هم بده . این امکانو اینطوری فعال کنید :

/msg nickserv set emailmemos on

برای دیدن کارای دیگه ای که میشه با MemoServ کرد بنویسید :

/msg MemoServ help

و نکته آخر اینکه برای انجام اینکارا باید کاربر رجیستر شده باشید که توضیحش قبلا داده شده

;-)
                          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام

سر کاری هست؟!؟!؟!؟من هر بار رفتم خالیآ‌ از سکنه بوده
                            پس چه موقع هائی میاین؟
                            فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ف.جعفری
                              سلام

سر کاری هست؟!؟!؟!؟من هر بار رفتم خالیآ‌ از سکنه بوده
                              پس چه موقع هائی میاین؟
                              با سلام
                              شما خودش رو ناراحت نکن! کلا اونجا زیر ۱۰ نفر مشتری داره حالا حساب کن هر وقتی هم یک میاد یکی میره، ریاضیات احتمالا میآ‌گه که شانس اینکه شما کسی را در کانال بیابی خیلی کمی!

احتمالا توزیع حضور بچهآ‌ها در کانال پواسون است (زمانی که فردی در کانال هستن نسبت به زمان کل عدد کوچکی است) شما باید حساب کنی احتمال اینکه حداقل یک رویداد (حضور بچهآ‌ها) در مدت زمانی که شما در کانال هستی روی بده، چه قدره! (که احتمالا عدد کوچکی خواهد بود و به قول معروف احتمالش صفره ولی غیر ممکن نیست!)

دیدگاه

احتمالش صفره ولی غیر ممکن نیست! :eek
                                پس الکی یه صفحه nternet explorer هدر ندیم
                                فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X