سلام
در ساخت انتن باید به چه چیزی توجه کرد؟؟
من خیلی تحقیق کردم یکی اینو درست کرده بود:

یه جا دیدم نوشته این بهترین روش برای برای دریافت شبکه های دیجیتاله:

اینم بهترینش واسه در یافت شبکه هایHDدیجیتال بود...

اینم یه عکس بود که شرح میداد انتن باید چجوری باشه:

اینم توضیحاتشه میشه چیزی فهمید ولی توی ساختن کمک نمی کنه...
- main lobe = این قسمت موثرترین قسمت یک آنتن برای ارسال امواج آنتن است.
2- side lobe = در این قسمت ها که آنتن به پراکنش امواج به صورت اعوجاج می پردازد. که هرچه این دیواره بزرگتر باشه main lobe را ضعیفتر خواهد کرد.
3- opposite lobe= این قسمت در آنتن های رفلکتوری نیز وجود دارد و بسته به جنس بازتاب دهنده ،قادر به ارائه کیفیت بهتر خواهد بود زیرا برای تولید این بخش ،بخشی از توان الکترومغناطیسی آنتن صرف می شود که موجب پایین آمدن راندمان در بخش Main lobe می شود.
من نفهمیدم باید چجوری بسازنم اون که یه سیم داخل قوطی کرده یهنی گراند(سیم افشان انتن)به بدنه وصله وسیم مفتولی همین جوری اون وسطه؟این انتن خوبیه؟
خوب حالا من می خوام بدونم انتن رادیو-تلوزیون-فرستنده رادیویی چجوری ساخته میشن؟یعنی باید چجوری باشه تا فرستندگی وگیرندگی خوبی داشته باشیم؟
در ساخت انتن باید به چه چیزی توجه کرد؟؟
من خیلی تحقیق کردم یکی اینو درست کرده بود:

یه جا دیدم نوشته این بهترین روش برای برای دریافت شبکه های دیجیتاله:

اینم بهترینش واسه در یافت شبکه هایHDدیجیتال بود...

اینم یه عکس بود که شرح میداد انتن باید چجوری باشه:

اینم توضیحاتشه میشه چیزی فهمید ولی توی ساختن کمک نمی کنه...
- main lobe = این قسمت موثرترین قسمت یک آنتن برای ارسال امواج آنتن است.
2- side lobe = در این قسمت ها که آنتن به پراکنش امواج به صورت اعوجاج می پردازد. که هرچه این دیواره بزرگتر باشه main lobe را ضعیفتر خواهد کرد.
3- opposite lobe= این قسمت در آنتن های رفلکتوری نیز وجود دارد و بسته به جنس بازتاب دهنده ،قادر به ارائه کیفیت بهتر خواهد بود زیرا برای تولید این بخش ،بخشی از توان الکترومغناطیسی آنتن صرف می شود که موجب پایین آمدن راندمان در بخش Main lobe می شود.
من نفهمیدم باید چجوری بسازنم اون که یه سیم داخل قوطی کرده یهنی گراند(سیم افشان انتن)به بدنه وصله وسیم مفتولی همین جوری اون وسطه؟این انتن خوبیه؟
خوب حالا من می خوام بدونم انتن رادیو-تلوزیون-فرستنده رادیویی چجوری ساخته میشن؟یعنی باید چجوری باشه تا فرستندگی وگیرندگی خوبی داشته باشیم؟
دیدگاه