اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسی تو این فروم مخترع هست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کسی تو این فروم مخترع هست ؟

سلام

به نظر شما در این دوران با ابن پیشرفت علم به راحتی میشه اختراع کرد ؟

کمپانی های بزرگ دنیا مثل PHILIPS ,HP , TOYOTA با تیمهای بزرگ تحقیقاتی و آزمایشگاه های بسیار مجهز به سختی ادعای اختراع کردن می کنند .

از جنبه دیگر

بسیاری از طرح ها در حال حاضر با علم امروز دنیا عملی است که اصلا کسی طرفش نمیره .

به نظر شما چرا ؟؟؟؟؟؟

چون امروزه فاکتوری مهمتر از جالب و فانتزی بودن تعیین کننده شروع شدن یک طرح است و آن اقتصادی بودن یا همان سود آور بودن است .

[img width=406 height=100]http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101029215947.jpg[/img]

دیدگاه

سلام فقط میتونم بگم واقعا متاسفم منو بگو که 3روز دیگه دفاعیه ثبت اختراع دارم :angry: :angry:
      خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
      حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام
        با این مطالبی که تو این تایپیک مطرح شد می گم نرم بلکه خودمو سبک نکنم نه؟
        من اصلا از وقتی به فکر ثبت اختراع افتادم که دیدم استاد آزمایشگاه دانشگاهمون به طرحم چپ چپ نگاه می کنه . ماجرا از اون جا شروع شد که داشتم برای خودم یه چیزی طراحی می کردم . بعدش برای این که بتونم بسازمش احتیاج به اسیلوسکوپ داشتم . صد جا رفتم خیلی ببخشید دور از جون مثل گدا گشنه ها یه جوری برخورد می کردن که انگار من بچه سه سالمو می خوام با دستگاه بازی کنم و خرابش کنم
        بعد کلی رفت و آمد بالاخره بهم گفتند برو پیش رییس آزمایشگاه ها کلی کمکت می کنم . منم ساده پاشدم رفتم پیشش . آخرش پشیمون شدم که چرا بی خودی بهش اطمینان کردم . گفتم من می خواهم طرحمو بسازم می گفت باید اول ببینیم به دردمون می خوره یا نه !!! گفتم خوب من می خواهم بسازمش می گفت خوب باشه متوجه شدم باید ببینیم اول چقدر منفعت داره برامون !!!

آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
        پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

کاری نداره . برو بپیچون بیا بیرون . چند تا عکس بگیر ، چند تا مدار بذار ، چند تا هم کار فتوشاپی .
          بقیش حله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامــد جعفـری
            کاری نداره . برو بپیچون بیا بیرون . چند تا عکس بگیر ، چند تا مدار بذار ، چند تا هم کار فتوشاپی .
            بقیش حله
            یعنی اگه این کارا رو نکنم نمیشه ؟ بهشون ماجرایی که برام اتفاق افتاده رو بگم یعنی بازم میگن برم نمونه بیارم ؟

دیدگاه

به نظر من اگه دروغ بگی ، شاید مچتو بگیرن. بهتره دوباره شروع به کار بشی و مرتب سایتی که اختراعات رو نمایش می ده که ببینه آیا اولین نفره یا نه رو چک کنی، اگه دیدی همون کار شماست، می ری اعتراض می کنی.
              همین. البته من وارد نیستم. کسانی که وارد هستن، بهتره نظراتشون رو بدن.
              کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                به نظر من اگه دروغ بگی ، شاید مچتو بگیرن. بهتره دوباره شروع به کار بشی و مرتب سایتی که اختراعات رو نمایش می ده که ببینه آیا اولین نفره یا نه رو چک کنی، اگه دیدی همون کار شماست، می ری اعتراض می کنی.
                همین. البته من وارد نیستم. کسانی که وارد هستن، بهتره نظراتشون رو بدن.
                مگه همچین سایتی هم هست؟ :eek:
                آدرس بده بابا!!!! :biggrin:
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا
                  سلام
                  با این مطالبی که تو این تایپیک مطرح شد می گم نرم بلکه خودمو سبک نکنم نه؟
                  .
                  .
                  .
                  یه بار سر کلاس ازمایشگاه مدار منطقی وقتی برگشتم تو کلاس دیدم جزوه هامو و عینک و ماشین حساب و هر چی بود و نبودو ریختن رو میز و زمین و خاکیش کردن و چک نویس های مربوط به طرحمو با یه سری چیزهای دیگه ورداشتن بردن .
                  .
                  .کسی راهی داره ؟
                  سلام

اگه از ثبت اختراع این انتظارو دارین که مثلا اگه استادتون رفت از طرحتون کپی زد، شما بتونین پیگیری کنین، که به نظر من بیخیال شین و دنبالش نرین. برای اینکه یک طرح ور میدارن 4 تا حرف اضافه تو اسمش اضافه میکنن میشه یک طرح دیگه، بعد همون و دوباره ثبت میکنه. مثلا
                  طرح 1- اتومبیل بدون چرخ
                  طرح 2- اتومبیل بدون چرخ با تکیه بر تکنولوژی بومی
                  پس بطور کلی بیخیال این موضوع ها بشین بنظر من اگر واقعا طرحتون اینقدر نو و کاربردی بوده هر چه سریعتر خودتون دست به کار ساختنش بشین.

راستی شما کدوم دانشگاهین؟ عجب استاد پلنگی بوده :eek:، خوبه به خودت آسیبی نرسونده.
                  من اگه جای شما بودم، بیخیال طرحم میشدم و به این فکر میکردم که چجوری حال این جور استادا رو بگیرم!!! :twisted:
                  اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

سلام
                    روز دفاعیه رفتم ازشون برای تکمیل طرح وقت گرفتم . فقط بعد از اینکه تکمیلش کردم و ازش عکس گرفتم و بردم بهشون نشون دادم کی باید برم دوباره خود طرح رو نشون بدم ؟ یعنی عکس ها کفایت می کنه ؟ دیگه لازم نیست خود طرحو دوباره با کلی مکافات وردارم ببرم نشونشون بدم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا
                      سلام
                      روز دفاعیه رفتم ازشون برای تکمیل طرح وقت گرفتم . فقط بعد از اینکه تکمیلش کردم و ازش عکس گرفتم و بردم بهشون نشون دادم کی باید برم دوباره خود طرح رو نشون بدم ؟ یعنی عکس ها کفایت می کنه ؟ دیگه لازم نیست خود طرحو دوباره با کلی مکافات وردارم ببرم نشونشون بدم؟
                      من یه بار 6 ماه بعد از تاریخی که تعیین کردن رفتم دفاع . اصلا مهم نیست .

من که تا حالا طرحو نبردم پیششون . نه لازم نیست . همون عکس کافیه . اگه گیر دادن دلیل محکمه پسند بیار :mrgreen:

دیدگاه

کسی نگفت :cry: مگه چنین سایتی هست که بشه توش نگاه کرد که چی تا حالا اختراع شده؟
                        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

همون سایت روزنامه رسمی رو باید بری ببینی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامــد جعفـری
                            همون سایت روزنامه رسمی رو باید بری ببینی
                            :surprised: :surprised: :eek: :eek: :eek: oo: oo: oo:

دیدگاه

من یک بار یه طرح ثبت کردم همونطور که بچه ها گفتن اینجا ثبت طرح چندان معنا و مفهومی نداره یعنی اگه کسی اونو ثبت کنه تو هم می تونی با یه تغییر جزیی ثبتش کنی . فقط به فکر ساختنش باش و اینکه چطوری اونو اقتصادی کنی. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی

:surprised: :surprised: :eek: :eek: :eek: oo: oo: oo:
                                اینم سایت روزنامه رسمی :

www.rooznamehrasmi.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X