اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی قفل زنجیری با باتری (شدنیه ?)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی قفل زنجیری با باتری (شدنیه ?)

با سلام به اساتید و دوستان گرامی
    من میخواستم در یک مورد خاص قفل زنجیری درب باز کن منازل رو با یک باتری اسیدی 12 ولت راه اندازی کنم
    همونطور که احتمالا میدونید داخل این قفل ها یک بوبین هست که با برق ac کار میکنه
    سیستم قفل های قدیمی رو دیدم که اینجوری بود ولی جدیدا رو نمیدونم ! :mrgreen:
    حالا سوالم اینه که میشه این قفل ها ( چه قدیمی و چه جدید) رو بدون مدار واسطه به باتری وصل کرد ?
    به بیان دیگه با برق dc میتونن کار کنن یا نه ?! :rolleyes:
    با سپاس
    مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
    [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

پاسخ : راه اندازی قفل زنجیری با باتری (شدنیه ?)

وقت بخیر

بقول شما یک بوبین و سیم پیچ ساده هست باید با 12 دی سی باطری هم کار کنه امتحانش یک سعی و خطاست !!!

دیدگاه

[move][/move]
      نوشته اصلی توسط taktrashe
      وقت بخیر

بقول شما یک بوبین و سیم پیچ ساده هست باید با 12 دی سی باطری هم کار کنه امتحانش یک سعی و خطاست !!!
      با سلام و تشکر از پاسخ شما
      اخه مشکلی که هست اینه که من با باتری 4.5 امپر ساعت میخوام کار کنم و یا حتی کمتر که حدود 500 میلی امپر میتونه جریان بده
      این جریان با جریان ترانس ایفون خیلی متفاوته
      از طرف دیگه باتری های خشک و اسیدی در صورتی که اتصال کوتاه بشن منفجر میشن ! و خب همین یکمی در مورد تست دودلم کرده !!! oo:
      مقاومت این سیمپیچ خیلی کمه و اگر راکتانس هم تعریف کنیم باز هم به انفجار ختم میشه !!! (حداقل روی کاغذ اینجوریه ! :mrgreen
      مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
      [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

وقت بخیر

اهم رو محاسبه کنید ! و همچنین جریان رو اگر خیلی اهم کمه میتونید یه مقاومت باهاش سری کنید تا جریان رو محدود کنه !!

دیدگاه

سلام
          من این کار رو با باتری 4.5 آمپر 12 ولت و دربازکن الکتروپیک کردم و منفجر نشدم :nice:
          کارم کرد ولی شما بهتره با یه لامپ 12 ولت موتور (دوکنتاکت)سری کنی
          البته شما خودتون استاید :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
            با سلام به اساتید و دوستان گرامی
            من میخواستم در یک مورد خاص قفل زنجیری درب باز کن منازل رو با یک باتری اسیدی 12 ولت راه اندازی کنم
            همونطور که احتمالا میدونید داخل این قفل ها یک بوبین هست که با برق ac کار میکنه
            سیستم قفل های قدیمی رو دیدم که اینجوری بود ولی جدیدا رو نمیدونم ! :mrgreen:
            حالا سوالم اینه که میشه این قفل ها ( چه قدیمی و چه جدید) رو بدون مدار واسطه به باتری وصل کرد ?
            به بیان دیگه با برق dc میتونن کار کنن یا نه ?! :rolleyes:
            با سپاس
            با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
            بلی شدنی است. شما اگر یک منبع 12 ولت 2 آمپری یا باتری خودرو هم داشته باشید می توانید با خیال راحت این کار را انجام دهید، البته یک فیوز 3 آمپری سر راه برق مثبت 12 ولت برای ایمنی قرار دهید.
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X