اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الکترولیز و ژنراتور اکسی هیدروژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : الکترولیز و ژنراتور اکسی هیدروژن

نوشته اصلی توسط sss223ss
    در انتهای کار با ارستر خشک خطر برگشت جرقه 100 درصد صفر میشه
    1-شعله مناسب میشه هم برش داد و هم میشه بجای جوش کاربیت (استیلن و اکسیژن )
    2- کیفیت این جوش خیلی بیشتر از متد های دیگر هستش چون دوده ایی وجود ندارد
    3-کلمه کلیدی hho generator بندازید تو جستجوی یو ... تیو ب انچنان چیزایی می بینید که :job: دیگه توضیحش به عهده یو یوب
    ممنون دوست عزیز شما با چه ولتاژی الکترولیز رو انجام میدید؟
    من با ولتاژ 800 ولت 5 امپر به نظرتون خوبه؟ :question:
    بله کیفیت جوش دادنش خیلی عالیه :nice:
    شما جنس الکترود هاتون چی بود ؟

ایا میتونم مشعل جوش کابیت رو به ژنراتور اکسی هیدروژن وصل کنم و برای جوش دادن استفاده کنم؟

دیدگاه

چرا ولتاژ بالا یه دلیل استفاده نکردن از مبدل ها مثل ترانس و سوییچینگ و..... و داشتن راندمان 100 درصد حداقل از لحاظ سطح تغذیه
      در ولتاژ بالا سطح ورقه ها کاهش پیدا میکنه یعنی صرفه جویی در مصرف استیل نگیر
      800 ولت از یه جایی باید بیاد چون دسترسی به این ولتاژ بدون مبدل کمی مشکه مقرون به صرفه نیست
      کار با برق شهر تقریبا همه جا هست (احتیاط)!
      شرط اول یه کلید محافظ جان در ورودی حادثه خبر نمیده
      گذاشتن فیوز مینیاتوری پس از حافظ جان بسته به توان مثلا 10 امپر برای 2 کیلو وات
      استفاده از پل دیود هیت سینگ دار ولتاژ بالا 600 ولت با امپر مناسب حدودا 20 امپر البته قبلا همچین چیزی دیدید پل های معکبی الومنیومی سوکتی ارزونم هستند یه سوراخ هم برای پیچ کردن روی هیت سینگ بزرگتر دارند
      و بعد می تونید از 4 عدد خازن الکترولیتی 100 میکرو فاراد 400 ولت یا ولت بالا بهتر موازی با هم ........ 400 400uf volt تا به ولتاژ 300 ولت مستقیم نزدیک شیم
      حالا میرسیم به محاسبات ببینید فرمول خودشو داره ولی یه جایی فرمول با واقعیت نمی خوره البته اگه دنبال فرمولید بهتره به کوکل یه سر بزنید
      و اما ساخت قبل ساخت یه تستی در مورد اندازه صفحات و فاصله و مصرف بزنید تا حساب کلی دستتون بیاد
      صفحاتو سعی کنید با پیچ و مهره استیل به هم وصل کنید جنس پلاریته مثبت و منفی یکی است استیل نگیر
      اجازه ندید دمای اب بالا برود بجای اچ اچ او به شما بخار تحویل می دهد
      از اب نا مرغوب استفاده نکنید بخاطر رسوبات اهکی یا املاهی دستگاه زود به زود سرویس می خواد از یه فیلتر در ورودی استفاده کنید بعد از اب گیری حتما ارتباط شیلنگ اب یا خودتونو با اب جدا کنید بعد دستگاه رو روشن کنید
      به فکر ذخیره نباشید خیلی خطرناکه تولید ومصرف مد نظر باشه چون اتفاق بر ای حجم کم خطری کمتری دارد
      بر ای همین تا جایی که می تونید سقف بالایی الکترولیز یکی دو بند انگشت جای خالی نداشته باشه 90 درصد اب 10 درصد فضای جمع اوری
      از شیشه استفاده نکنید اگر اتفاقی بیفتد شیشه خاصیت شکنندگی دارد و اگر استفاده کردید دور دستگاه حتما ورق مناسب بگیرید گارد
      از شیلنگ های پنوماتیک سایز 8 استفاده کنید مناسبه و مقرون به صرفه
      در خروجی می تونید از نازل مینیاتوری هوا برش استفاده کنید قبلش ارستر خشک یادتون نره دالوله ارستر خشکو می تونید از پشم اهن که نا مرغوبه در نداری و در دسترس بود از پشم برنزی یا هر پشم فلزی که بهتر باشه
      خیلی فضا برای ذخیره موقعت اچ اچ او نذارید برای ضریب اطمینان خوبه
      :job:

دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنون که به این تایپک سرزدید

من از فیوز مینیاتوری 10 امپر در خروجی استفاده کردم
        بعد از یک فیوز 30 امپر هم در ورودی استفاده کردم !

با یک ترانس دست پیچ 220 رو به 800 ولت تبدیل کردم! :nice:

دیود پل هم یه دیود پل 32 امپری 1000 ولت به قیمت زیاد البته از جنس خوب خریدم و با یه هیتسینک و فن 220 ولت بربلینگی ساپورتش کردم :mrgreen:

خازن های خروجی هم 1000 ولت 470 میکرو فاراد با هزار بدبختی با سری کردن و موازی کردن به این ظرفیت رسیدم

یه لامپ 200 هم با ورودی سری کردم تا هنگام روشن شدن دیود پل نترکه ! و بعد از شارژ شدن کامل خازن ها لامپ از مدار خارج میشه.

خلاصه امنیت هم کم کاری نکردم و یک توری رو دور اون زدم

راستی کیفیت جوش هیدروژن خیلی زیاد هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X