اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق بی نهایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تولید برق بی نهایت

دوستان ی بازدیدی بفرمایید
    نظر اعلام فرمایید
    http://yektashargh.com/
    نمونه فیلم ها
    http://yektashargh.com/?p=738

شخصا کنجکاو شدم صبح تماس بگیریم شرکتش که در نیشابور هست
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

پاسخ : تولید برق بی نهایت

نوشته اصلی توسط n340
    نظر اعلام فرمایید
    نمونه فیلم ها

دوستان هیچ وقت نگین برق بینهایت که غیر ممکنه و با عقل و منطق و پایستگی انرژی جور در نمیاد.
    ممکنه بازده بالایی داشته باشه. ولی نمیشه از نیستی برق ساخت.
    [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
    درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
      نظر اعلام فرمایید
      نمونه فیلم ها

کلاهبرداریه

دیدگاه

سلام.
        منم با شما موافقم یکم با عقل جور در نمیاد
        ولی اینم در نظر داشته باشید که صد سال پیش به یه نفر گفته میشد یه چیزی تولید میشه که تو جیب جا میشه و با هر جای دنیا میشه باهاش حرف زد.احتمالا 99%میگفتن دیونه مطلق هستش و چیزی به نام مغز نداره طرف.

دیدگاه

به نظر من میشه به قول دوستمون اگه 100 سال پیش به یکی میگفتی موبایل ساخته میشه انگ جنون و دیوانگی بهت میزد

دیدگاه

چه جمله جالبی توی عکس نوشته شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MeysaM M32
              سلام.
              منم با شما موافقم یکم با عقل جور در نمیاد
              ولی اینم در نظر داشته باشید که صد سال پیش به یه نفر گفته میشد یه چیزی تولید میشه که تو جیب جا میشه و با هر جای دنیا میشه باهاش حرف زد.احتمالا 99%میگفتن دیونه مطلق هستش و چیزی به نام مغز نداره طرف.
              ببینین بچه ها این جور ادعاها حتی ارزشش را نداره آدم بیاد دلیل مخالفتش را بگه اما به خاطر اینکه دوست ندارم این جور توهمات وارد یک جمع علمی بشه دلایلم را می گم:
              این که 100 سال پیش کسی باور نمی کرد موبایل اختراع بشه درسته چون اون موقع پایه های علمی و تکنولوژیکی اون موجود نبوده و اگر کسی ادعا می کرد میتونه چنین چیزی بسازه یا دیوانه بوده، یا کلاهبردار.
              توجه کنید گفتم ادعا، نگفتم که " هدفش بوده، یا برای رسیدن به آن تلاش می کرده، یا حتی واقعا ساخته"
              اینو دیگه همه می دونن انجام هرکاری مقدماتی داره، که آن مقدمات باید طی شود. هیچکس نمی تونه بدون دانستن جمع ، ضرب را انجام بده یا مثلا بدون دانستن حساب دیفرانسیل حتی درک کنترلر PID هم ممکن نیست. اختراع کردن هم همینطور هست باید براساس قوانین علمی باشه. حالا این قوانین علمی می تواند از چیزهای خیلی بدیهی باشه تا موارد پیشرفته تر. توی تمام مبدل ها و مولدهای انرژی یک قانون است که صدق می کند و تا بحال جواب خودش را پس داده و کسی تا حالا نتوانسته خلاف آن را ثابت کند و آن قانون پایستگی ماده و انرژی هست که اختراع این آقا اونو رد می کنه.
              2-در این صفحه طرز کار این دستگاه نوشته شده است:http://yektashargh.com/?p=728&post_side=2

;
              اگر کسی از بچه ها به یک استاد مکانیک دسترسی دارد این عکس را نشان بدهد ونظرش را بپرسد و اینجا در میان بگذارد.

3- این آقای به اصطلاح مهندس در سایت خود دو محصول دیگر هم دارد که به هرکدام اشاره کوتاهی کرده است
              تریلر دو و سه محور کمپرسی: اگر این شرکت امکانات ساخت این تریلر ها را دارد انتظار می رود برای اختراع مهمش فضای بیشتری اختصاص دهد و می توانست در ابعاد بزرگتر اختراعش را بسازد تا حداقل باورپذیرتر باشد. اگر عکس هایی که از اختراعش رو سایتش گذاشته را ببینید متوجه حرف من می شوید.
              قطار بدون چرخ و موتور
              این قطار با 10 درصد هزینه قطار فعلی ساخته میشود
              این قطار در گروه صنعتی یکتا شرق نیشابور با اتکا به توان مهندسین داخلی ساخته شده و مکانیزم ان به صورتی است قطار ثابت بوده و ریل در ان حرکت می کند امنیت بالا هزینه نگهداری پایین مصرف سوخت بسیار پایین از مزایای این قطار است
              این مورد برای من خیلی جالب اومد و خیلی تعجب کردم ، مگر می شود قطار ثابت باشد و ریل حرکت کند؟ آخه چی بشه( دوستان مکانیک توضیح بدهند قطاری که ثابت است و ریلش حرکت می کند چه دست آوردی در حمل و نقل می تواند داشته باشد؟لابد مسافران باید رو ریل بشینند! )
              به خودم گفتم شرکتی که تریلر می سازه حتما یه نمونه دو واگنه از این اختراعش را می تواند بسازد عکس کوچک شده کنار توضیحات را ذخیره و زوم کردم و با این تصویر مواجه شدم (قضاوت با خودتان)
              ;

دیگه حوصله تایپ ندارم خودتون سایتشو خوب ببینید تا نکات دیگه دستتون بیاد.

پ.ن: موضوع این آقا فکر کنم یکسال پیش نیز در انجمن مطرح شده بود احتمالا دفعات دیگری هم بوده باشه که من خبر ندارم. از مسئولین سایت خواهش می کنم یک تاپیک مهم به نام خذعبلات علمی ایجاد کنند و این مطالب اونجا آرشیو بشه.

دیدگاه

اون قطاره به ریل چسبیده و ریل حرکت میکنه و قطار هم حرکت میکنه. منظورش اونه.
                [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

خیر منظورش هیچ کدام نیست
                  منظور نیرو محرکه از ریل به قطار اعمال میشود
                  همینطور که رد عکس میبینید موتورهایی برای حرکت در اوردن واگن هست
                  تو فیلمش مقداری توضیح میده

بنده تماس گرفتم برای بازدید و یسری سوالات
                  زیر 100 کیلو وات نمی سازند
                  و هر کیلو واتی 3 میلیون تومان
                  دستگاه نمونه فعلا امکان بازدید نیست (منظورم از بابت دید عموم است)
                  دستگاه تستی که در فیلمش نشون داده 4 ماه بدون مشکل کار میکرده
                  فقط نمیدونم چرا خودشون نمیسازند ینمونه واقعا کارکنه
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

به نظر من میشه اگه نمیشد سایتشون رو به عنوان کلاهبرداری فیلتر میکردن

دیدگاه

ظاهرا انرژی تاریکو اینا پیدا کردن ماده سیاه کم اورد در برابر سیاه کاری اینا :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                        خیر منظورش هیچ کدام نیست
                        منظور نیرو محرکه از ریل به قطار اعمال میشود
                        همینطور که رد عکس میبینید موتورهایی برای حرکت در اوردن واگن هست
                        تو فیلمش مقداری توضیح میده

بنده تماس گرفتم برای بازدید و یسری سوالات
                        زیر 100 کیلو وات نمی سازند
                        و هر کیلو واتی 3 میلیون تومان
                        دستگاه نمونه فعلا امکان بازدید نیست (منظورم از بابت دید عموم است)
                        دستگاه تستی که در فیلمش نشون داده 4 ماه بدون مشکل کار میکرده
                        فقط نمیدونم چرا خودشون نمیسازند ینمونه واقعا کارکنه
                        چون می دونند واقعا کار نمی کنه

این که بگیم انرژی بی نهایت یا بازده 100درصد غیر ممکنه نه غیر ممکن نیست اما ادعای 100من یک غاز علم را متحول نکرده .

الان دولت برق را می خره این آقایون هم ادعا دارند که کمپرسی ساز و.....هم هستند پس براشون 300میلیون هزینه کردن برای یک ژنراتور 100کیلو رقمی نیست یدونه بسازند وصل کننده به شبکه پول برقشو از دولت بگیرند قیمت تضمینی خرید هم حداقل 400تومن خواهد بود یعنی روزی حدود یک میلیون در میاره کمتر از یک سال اصل سرمایه بر می گرده یعنی سود 100درصدی در کمتر از یک سال که خیلی خیلی عالیه .پس چرا این کار را نمی کنند؟؟؟؟ یا سرمایه گذار نمیاد جلو؟؟؟ چون حرفشون کشکه

اینم نرخهای خرید تضمینی:
                        http://www.tasnimnews.com/Home/Single/806988

همه اینها به کنار تو یدونه از فیلمها ادعا می کنه از زیمس و آمریکا و.....پیشنهاد بردن و اجرای طرح را داشتند اما به خاطر ارق ملی نرفتند .شما دلال میوه هم باشی میری میوه را سر درخت می بینی بعد قیمت میدی میخری یا شریک میشی .زیمنس قبل پیشنهاد حداقل باید 2تا مهندس برای بازدید طرح فرستاده باشه یا نه؟؟؟؟؟؟!!! عکس اون مهندسها کجاست ؟؟؟؟؟؟پیشنهاد رسمی زیمنس برای همکاری رو نوشتش کجاست؟؟؟؟
                        به نظر من میشه اگه نمیشد سایتشون رو به عنوان کلاهبرداری فیلتر میکردن
                        عزیز فرصت کردید یک مقدار اختراعاتی که تو کشور ثبت میشه را سرچ کنید متوجه می شوید که وضع خیلی خرابه سازمان ثبت چه چیزهای ثبت اختراع کرده فل تر که بماند
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

خوب دوستان کاری نداره همین العان آدرس سایشون رو به پلیس فتا گزارش بزنید اونا بررسی میکنن اگه کلاهبرداری باشه سایتشون بسته میشه

دیدگاه

به نظر من؛ قضیه قبل از اینکه کلاهبرداری و نادید انگاشتن قانون جهان شمول دوم ترمودینامیک و قانون بقای جرم و انرژی فیزیک و ... باشه، یک جنبه روانشناختی داره.
                            این گونه افراد معمولا به نوعی سایکوز مبتلا هستند به نام نارسیسیسم یا خود شیفتگی. وقتی داره می گه من جهان و حومه را متحول کرده ام، واقعا توی ذهنش همین فکر را دارد. از این دست موارد بسیار زیاد بوده اند و در آینده هم خواهند بود.
                            متاسفانه، سیستم ثبت اختراعات ایران هم، این دستگاههای تولید انرژی از هیچ را برایش ثبت اختراع کرده:

_ نیروگاه برق بدون سوخت:

_ قطار بدون موتور:

_ موتور خودرو بدون سوخت:

[/quote]

منبع

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                              خوب دوستان کاری نداره همین العان آدرس سایشون رو به پلیس فتا گزارش بزنید اونا بررسی میکنن اگه کلاهبرداری باشه سایتشون بسته میشه
                              من سایتشون رو زدم ، فیلتر بود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X