اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ خازن ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارژ خازن ها

سلام دوستان
    من میخوام خازن رو شارژ کنم با جریان مستقیم بعد که با بدن برخورد کرد دشارژ بشه

مثل شوک دهنده باشه

با جریان مستقیم

خازن مثلا

16 ولت

پاسخ : شارژ خازن ها

نوشته اصلی توسط emad470
    سلام دوستان

مثل شوک دهنده باشه

با جریان مستقیم

خازن مثلا

16 ولت
    با سلام :

کاربر گرامی، برای ایجاد شوک، شما با خازن 16 ولت نمی توانید چنین کاری کنید. برای ایجاد شوک شما اگر یک خازن الکترولیت 22 میکروفاراد 350 الی 450 ولت D.C را که در لامپ های سوخته کم مصرف است به شرط سلامت، از مدار جدا و با یک دیود 1N4007 با توجه به قطب های خازن ( سر کاتد دیود وصل به قطب مثبت خازن) آن را پر کنید، حالا اگر این دو سر سیم این خازن با بدن کسی برخورد کند سبب شوک می شود.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emad470
      سلام دوستان

مثل شوک دهنده باشه

با جریان مستقیم

خازن مثلا

16 ولت
      با سلام
      اولا کار درستی نیست اینکار :twisted:
      دوما خازن 16 ولت نهایت تا 16 ولت شارژ میشه در نتیجه اصلا نمیتونه به بدن شوک وارد کنه
      شما میتونی از خازن 400 ولت استفاده کنی و توسط پل دیود شارژش کنی بعد به بدن وصلش کنی اینجوری بشه طرف @-)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
        با سلام
        اولا کار درستی نیست اینکار :twisted:
        دوما خازن 16 ولت نهایت تا 16 ولت شارژ میشه در نتیجه اصلا نمیتونه به بدن شوک وارد کنه
        شما میتونی از خازن 400 ولت استفاده کنی و توسط پل دیود شارژش کنی بعد به بدن وصلش کنی اینجوری بشه طرف @-)
        سلام
        باید ولتاژ اعمال شده به خازن چقدر باشد؟ در حد 220 ولت؟ مگرولتاژ خازن بعد از جدا شدن از مداربا اختلاف پتانسیل منبع برابر نیست؟
        همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

سلام
          220 ولت رو از طریق یک دیود تک مطابق فرمایش جناب تحیری یا پل دیود مطابق فرمایش جناب کریمی به خازن 400 ولت وصل میکنید. اگر سوالتون اینه که چرا ولتاژ 220 ولته و خازن 400 ولت، برای ان هستش که 220 ولت پس از یکسوسازی میشه 220*1.4= 308 ولت ، پس ولتاژ خازن باید 400 ولت باشه
          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
            با سلام :

کاربر گرامی، برای ایجاد شوک، شما با خازن 16 ولت نمی توانید چنین کاری کنید. برای ایجاد شوک شما اگر یک خازن الکترولیت 22 میکروفاراد 350 الی 450 ولت D.C را که در لامپ های سوخته کم مصرف است به شرط سلامت، از مدار جدا و با یک دیود 1N4007 با توجه به قطب های خازن ( سر کاتد دیود وصل به قطب مثبت خازن) آن را پر کنید، حالا اگر این دو سر سیم این خازن با بدن کسی برخورد کند سبب شوک می شود.
            ممنون از این که جواب منو دادید
            من میخوام حداکثر با باتری 9 ولت شارژ بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emad470
              ممنون از این که جواب منو دادید
              من میخوام حداکثر با باتری 9 ولت شارژ بشه
              با سلام :
              برای این کار شما می توانید از یک مدار فلاش دوربین های قدیمی آنالوگ، که ولتاژ باتری ورودی آن ها بین 3 الی 9 ولت می باشد استفاده کنید. ولتاژ خروجی خازن حدود 300 ولت با آمپر بالا می باشد.
              علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
              نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                سلام
                220 ولت رو از طریق یک دیود تک مطابق فرمایش جناب تحیری یا پل دیود مطابق فرمایش جناب کریمی به خازن 400 ولت وصل میکنید. اگر سوالتون اینه که چرا ولتاژ 220 ولته و خازن 400 ولت، برای ان هستش که 220 ولت پس از یکسوسازی میشه 220*1.4= 308 ولت ، پس ولتاژ خازن باید 400 ولت باشه
                چرا از دیود استفاده میشه؟به خاطر اینه که خازن در جریان ac اتصال کوتاه میشه برا همین دیود میزارن تا dc بشه
                همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

چرا از دیود استفاده میشه؟به خاطر اینه که خازن در جریان ac اتصال کوتاه میشه برا همین دیود میزارن تا dc بشه
                  خازنهایی که اینجا بحثش سد، خازن های پلاریته دار هستن، و شما نمیتونید برق AC (بدون پلاریته) رو برای شارژ استفاده کنید.
                  میتونید از خازنهای تا 1 میکرو ولتاژ بالا ( از نوع سرامیک) استفاده کنید و بدون دیود و پل دیود، مستقیم به برق شهر وصل کنید
                  از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X