باسلام بنده یه کارت گرافیک دارم که خنک کننده پسیو دارع اما روش فن گزاشتم باز کار ساز نیس چون اورکلاک کردم موقع داغ کردن بازدهش میاد پایین من تصمیم گرفتم فن های مکعبی شکل هستن مال سی پی یو های 479 اینتل قدیمی بزرگ که وزنش دو برابر وزن هیتسنیک خوده کارت گرافیکه و بزرگتره ولی کاملا راحت میشه رو کارت سوار کرد و سرعت فنش زیاده رو با استفاده از مته الماسی سوراخ های هم اندازه با هیتسنیک ایجاد کنم بعد با خار های مخصوص بندازم روش.حالا به نظرتون میخوام ببینم چقدر تاثیر دارع تاثیرش باالای50درصده.
1-یه سوال چه معیار های اصلی واسع خنک کنندگی بهتر وجود دارع؟
ایا اگر بتونم سیم های مسی نازک رو از داخل شیار های هیدسنیک رد کنم بعد از بیرون یه یه پمپ 12 ولتی(اب پاش اتومبیل)یا (پمپ بنزین ماشین که میتونه اب رو 2متر پرتاب کنه یعنی زیاد میتونه پمپ کنه) و یه مکعب پلاستکی مسی رو پر اب کنم بعد خنک کننده مایع درس کنم چقدر فرق خواهد داشت.
باتشکر
1-یه سوال چه معیار های اصلی واسع خنک کنندگی بهتر وجود دارع؟
ایا اگر بتونم سیم های مسی نازک رو از داخل شیار های هیدسنیک رد کنم بعد از بیرون یه یه پمپ 12 ولتی(اب پاش اتومبیل)یا (پمپ بنزین ماشین که میتونه اب رو 2متر پرتاب کنه یعنی زیاد میتونه پمپ کنه) و یه مکعب پلاستکی مسی رو پر اب کنم بعد خنک کننده مایع درس کنم چقدر فرق خواهد داشت.
باتشکر
دیدگاه