اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارت اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارت اسیلوسکوپ

سلام من می خوام یک کارت اسکوپ حدودا 700 -900تومنی بخرم به نظرتون چی بخرم این مدل ایرانی چطوره DSLR800C؟
    کسانی که این مدل رو داشتن باهاش مشکلی نداشتن ؟
    مدلهای دیگه هم هست که هم قیمتش مناسب باشه هم امکاناتش خوب باشه مثل مدل بالا سیگنال ژنراتور و لاجیک آنالایزر هم داشته باشه پهنای باندش هم خوب باشه دوستان راستی اگه شما جای من بودی میرفتی این کارتی ها رو می خریدید یا اینکه می رفتید با این پول اسکوپ انالوگ می خریدید
    قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
      سلام من می خوام یک کارت اسکوپ حدودا 700 -900تومنی بخرم به نظرتون چی بخرم این مدل ایرانی چطوره DSLR800C؟
      مدلهای دیگه هم هست که هم قیمتش مناسب باشه هم امکاناتش خوب باشه مثل مدل بالا سیگنال ژنراتور و لاجیک آنالایزر هم داشته باشه پهنای باندش هم خوب باشه دوستان راستی اگه شما جای من بودی میرفتی این کارتی ها رو می خریدید یا اینکه می رفتید با این پول اسکوپ انالوگ می خریدید
      اگر یه مقدار بیشتر هزینه کنی(در حدود 1.2 الی 1.3 ملیون) میتونی یه اسکوپ دیجیتال بگیری که بهتر هم هست نسبت به کارت ها
      الان GWinstek یا rigol همین حدودا گیر میاد

دیدگاه

دقیقا درسته
        یکم بیشتر هزینه کنید خوبش رو بگیرید
        اون کارت با USB کار میکنه ، اگه دیوایس های دیگه ای با USB وصل باشند سمپل ریتمون از 150 میاد پایین تر
        ولی یه اسکوپ دیجیتالی معمولی 250 سمپل ریتشه
        در کل اسکوپ بهتر از کارته
        منم دنبال یه اسکوپ میگردم

دیدگاه

دوستان وزن اسکوپ دیجیتال حدود چقدر هست ؟ بعد یک چیزه دیگه الان این کارتی که بالا گفتم بخوام اسکوبش رو بخرم من قیمت کردم کمتر از 2میلیون نبود چطور میگید 1.2
          قم الکترونیک

دیدگاه

در ضمن بچه ها یکجای مطمئن بهم معرفی میکنید برم از اونجا بخرم دوستانی هم که کارت اسکوپ دارن چه جوریه ؟ راضی هستن
            قم الکترونیک

دیدگاه

نظر اساتید در مورد اسیلوسکوپهای کره ای شرکت Protek چیه ؟
              از این سایت لیست قیمت ها رو میتونید ببینید.

http://tehranelectronics.com/

دو نمونه از اسیلوسکوپ های دیجیتال این شرکت :

مدل 3010 protekآ‌ قیمتش یک میلیون و هشتصد تومان
              مشخصات:
              اسیلسکوپ دیجیتال 100 مگاهرتز 2 کانال دیجیتال حافظه دار ، سرعت نمونه برداری 500MS/S
              ، صفحه نمایش LCD رنگی 7 اینچ ، 4 قابلیت ریاضی ، FFT ، اندازه گیری اتوماتیک ۱۵ نوع ، قابلیت اتصال به pc با USB ،
              ۲ عدد پروب + نرم افزار و کابل اتصال PC با USB پورت

مدل 3110 protekآ‌ قیمتش دو میلیون و سیصد تومان
              مشخصات:
              اسیلسکوپ دیجیتال 100 مگاهرتز 2 کانال دیجیتال حافظه دار ، سرعت نمونه برداری 1GS/S
              ، صفحه نمایش LCD رنگی 7 اینچ ، 4 قابلیت ریاضی ، FFT ، اندازه گیری اتوماتیک ۱۵ نوع ، قابلیت اتصال به pc با USB ،
              ۲ عدد پروب + نرم افزار و کابل اتصال PC با USB پورت

تفاوت این دو تا فقط فقط فکر میکنم سرعت نمونه برداری باشه آیا ۵۰۰ هزار تومان بیشتر واسه مدل دوم بدیم می ارزه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                سلام
                من اینو چن ماه پیش خریدم با پروگرمر 2000 ، البته غیر از تستش (از نوع سطحی) دیگه یادم نمیاد بهش دس زده باشم .
                تنها موردی که توش دیدم این بود که فانکشن ژنراتورش تا 200-300 کیلوهرتز موجای مربعی و دنده اره ایو درس میده ! ینی فرکانس که میره بالا شکل موجا به سینوسی میل میکنه ، تو یه مگا هرتز فقط موج سینوسی میده . البته خوب اگه به این دقت کنیم مدل فانکشن دارو بی فانکشن 100 تومن فرق قیمتشه فک کنم بیارزه

دلیل اینکه اینو گرفتمم غیر از ارزون تر بودنش این بود که قابل حمل و کوچیکه

ولی یادمه اون موقه یه اسکپ دیجیتال دیدم تو همین سایتا. مشخصاتش تقریبا مثه همین بود. جمو جورم بود. البته فانکشن ژنراتور نداشت. ال سی دیشم فک کنم 5 اینچ بود. 1و 300 الان نمیدونم چن شده . متاسفانه کاتالوگشو پاک کردم مدلشو پیدا نمیکنم ...
                پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

سلام خدمت اساتید
                  تو کارت های اسیلوسکوپ الان چه مارکی خوبه-تا قیمت 500 هزار تومن؟
                  اخیرا به نظر میاد hantek تو بازار بیشتر شده، owon هم هست.
                  اگه کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه

دیدگاه

از دوستان کسی هست که با مارکهای hantek و owon کار کرده باشه به نظرتون کدومش بهتره

دیدگاه

با سلام خدمت عزیزان بنده مدت تقریبا یک سال هست که از کارت اسکپ instrustar استفاده می کنم خیلیم راضیم تازه اسپکتروم انالایزر هم هست تنها مشکلش اینه که دامنه ی جریان ورودیش 30 ولت هست. راستی اسکپ 20 مگ هست نرم افزار کاربریش هم خیلی ساده و قدرتمنده کلا خیلی راضیم برای یه کارت اسکپ 280 تومنی خیلی خوبه. البته من توی دانشگاه Tek زیر دستم بود. ولی این کارت اسکپ تا الان به 90 درصد نیازهای من پاسخ داده. از سایت کویر الکترونیک خریدم به مبلغ 280 تومن کویر الکترونیک واقعا قیمت هاش خوبه یه لاجیک انالایزرم خریدم 30 تومن
                      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                        با سلام خدمت عزیزان بنده مدت تقریبا یک سال هست که از کارت اسکپ instrustar استفاده می کنم خیلیم راضیم تازه اسپکتروم انالایزر هم هست تنها مشکلش اینه که دامنه ی جریان ورودیش 30 ولت هست. راستی اسکپ 20 مگ هست نرم افزار کاربریش هم خیلی ساده و قدرتمنده کلا خیلی راضیم برای یه کارت اسکپ 280 تومنی خیلی خوبه. البته من توی دانشگاه Tek زیر دستم بود. ولی این کارت اسکپ تا الان به 90 درصد نیازهای من پاسخ داده. از سایت کویر الکترونیک خریدم به مبلغ 280 تومن کویر الکترونیک واقعا قیمت هاش خوبه یه لاجیک انالایزرم خریدم 30 تومن
                        سلام به دوستان

من خواستم یه اسیلوسکپ بگیریم اما دیدم قیمت ها بالا هست گفتم فعلا برای این که کارمون در خصوص بعضی مدار ها راه بیوفته یه کارت اسیلوسکپ بگیرم
                        پیشنهاد و نظر شما چیه ؟
                        چیکار کنم ؟

این مدل رو تو فروشگاه کویر الکترونیک دیدم

خوبه یا نه ؟
                        دوستان راهنمایی کنن

با تشکر
                        جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۰۰:۱۳ ۱۳۹۷/۰۱/۲۴.
                        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

منم خواستم یکی بگیرم گفتم اولش یکم در مورد این کارت ها
                          مثلا همین نمونه که قرار دادیدتحقیق کنم
                          کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دیدگاه

سلام به دوستان و اساتید

کسی نیست به پست بالا که گذاشتم پاسخ بده ؟؟؟؟؟؟

اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید

دیدگاه

سلامسرعت نمونه برداری تقریبا دونیم در فرکانس 20 مگاهرتز برابر سبب همپوشانی فرکانسی سیگنال ها و هارمونیک ها می شه. اما برای فرکانس های زیر 10 مگاهرتز خیلی خوب جواب می دهد. ببینین قیمت این محصولات چقدر هستن؟
                              کارت اسیلوسکوپ دیجیتال, کارت اسکوپ دیجیتال: جهت نمایش سیگنال های AC، DC بر حسب زمان و تحلیل نتایج نیازمند دستگاهی بنام اسیلوسکوپ هستیم. اسیلوسکوپ بدلیل امکانات متعددی که بروی دستگاه تعبیه شده دارای

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1 نمایش پست ها
                                سلامسرعت نمونه برداری تقریبا دونیم در فرکانس 20 مگاهرتز برابر سبب همپوشانی فرکانسی سیگنال ها و هارمونیک ها می شه. اما برای فرکانس های زیر 10 مگاهرتز خیلی خوب جواب می دهد. ببینین قیمت این محصولات چقدر هستن؟
                                کارت اسیلوسکوپ دیجیتال, کارت اسکوپ دیجیتال: جهت نمایش سیگنال های AC، DC بر حسب زمان و تحلیل نتایج نیازمند دستگاهی بنام اسیلوسکوپ هستیم. اسیلوسکوپ بدلیل امکانات متعددی که بروی دستگاه تعبیه شده دارای

http://parselectronic.com/products/P...c-oscilloscope
                                سلام به شما

یه سوال که برای من پیش اومد با توجه به این که فرکانس نمونه برداری 48 مگاسمپل هست
                                اگه یه فرکانس 10 مگاهرتز رو به اسکپ بدیم در هر سیکل تنها حدود 5 یا 6 نمونه بیشتر نمیتونه !!!! بگیره که اصلا بدرد نمیخوره
                                نظرتون چیه ؟؟
                                آیا درست میگم ؟؟؟
                                این اسکپ نهایتا تا چه فرکانسی رو میتونه خوب نشون بده ؟؟؟

ضمنا قیمت اصلا نزده !!!!
                                جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۸:۱۲ ۱۳۹۷/۰۱/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X