اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آخرین آزمایش با ترموالکتریک - Tec - یا همون المان سرد کننده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آخرین آزمایش با ترموالکتریک - Tec - یا همون المان سرد کننده

سلام به همه

من ۲۰۰.۰۰۰ تومن شایدم بیشتر رو این مبحث کار کردم تا به این نتیجه رسیدم که با ۵۰.۰۰۰ تومن یا کمتر هم میشه به دمایی بسیار پایین هم دست پیدا کرد.(با پولی که خرج کردم درواقع بیشتر تجربه خریدم)

همیشه تابستون که میشه به یاد tec میوفتم و خرجی که رو دستم گذاشت
    تقریباا همه میدونیم که ساخت کولر با tec عملی نیست و باید به همون یخچال اکتفا کرد.(البته همیشه یه راهی هست برای نبوغ در ساخت کولر با tec)
    این که گفته میشه این المانها اصلا جریان نامی درستی ندارند و فقط داغ میکنند درست نیست
    من خودم با یه المان ۵ آمپر توی ۴ولت تقریباا ۲ آمپر بعد از چند دقیقه قندیل مشاهده میکردم(ازون قندیل فسقلیا)
    و البته کیفیتش بی نظیر بود حالا فکر کنید با حداکثر توان چه میکرد.
    بعد از پاساژ امجد - انتهای فرشته سمت چپ یه فروشگاه قطعات الکترونیکی که اسمشو یادم نمیاد. دو مدل ۵ و ۱۲ آمپر داره
    قیمتشم که پارسال خریده بودم به ترتیب ۲۰.۰۰۰ و ۵۰.۰۰۰ تومن بود
    نکه مهم اینه که زیاد داغ نمیکنند و آمپرشونم کامل میکشند. (یکبار ولی درست بخرید)

توی این تاپیک که آخرین بارم هست با tec ور میرم میشه قندیلهای بزرگی رو دید :
    ...

سلام به همه
    اگه دیر کردم معذرت میخام(درگیر کارام بودم)
    وقتی آدم میزنه به سیم آخر یه کاری میکنه که اوون کار عملی بشه...
    من با خنک کردن این المان و جا گیر بودن سیستم خنک کنندش مشکل داشتم
    تا اینکه یه چیزی به ذهنم خطور کرد...
    با خودم گفتم اگه با آب سرد کولر آبی خنک بشه چی...؟
    سریع دست به کار شدم و دوتا سوراخ ۱۲ میل روی سقف کولر زدم و حالا سیستم خنک کنندم شد کولر آبی
    مزایای این کار : حذف شدن پمپ آب - حذف شدن فن - حذف شدن هیت سینک بزرگ یا رادیاتور
    معایب این کار : اجازه از مامان بابا برای دریل کاری روی کولر آبی
    با این کار هم یک خنک کننده قدرتمند دارید و هم هزینه خیلی کمتری کردید.
    روش انجام کار :

بسته به شرایط دو سوراخ ۱۲ میلیمتر روی سقف یا زیر مخزن ایجاد کنید (سوراخ متناسب با قطر شلنگ بزنید) روی سقف بزنید بهتره
    اگه پشت المان از رادیاتور کوچیک استفاده کردید یک سر شیلنگ رو آزاد به مخزن آب کولر بگزارید
    و سر دیگه شیلنگ رو با یه سه راهی پلاستیکی به یکی از مجراهای پمپ آب کولر متصل کنید

حالا از قندیلهای TEC تون نهایت لذت رو ببرید.

با این روش میشه چنتا TEC رو همزمان خنک کرد در حالی که آب موجود در مخزن کولر اصلا گرم نمیشه

یک نصیحت : اگه قصد خرید ترانس رو دارید یا از یه جای معتبر بخرید یا برید پاساژ فتوت تا حتماا همون چیزی باشه که دنبالشین.
    الان عارزم خدمتتون که سیم پیچ ترانس مو درآوردم شده ؛ هسته باید بدم سیم پیچی مجدد طبق جریان مورد استفاده
    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۸:۳۵ ۱۳۹۵/۰۳/۲۲.

پاسخ : آخرین آزمایش با ترموالکتریک - Tec - یا همون المان سرد کننده

آقا خسته نباشید واقعا...
    این طور کارا خستگی داره ولی خستگیشم لذت بخشه...
    مارک خاصی هست که از اون نوع بخریم که بدونیم خوب کار میده یا باید از جای خاصی ک مورد اطمینان هست خرید کنیم؟
    متشکرم
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
      آقا خسته نباشید واقعا...
      این طور کارا خستگی داره ولی خستگیشم لذت بخشه...
      مارک خاصی هست که از اون نوع بخریم که بدونیم خوب کار میده یا باید از جای خاصی ک مورد اطمینان هست خرید کنیم؟
      متشکرم

سلام بله واقعاا لذت بخشه...
      توی اولین تاپیک ادرس رو نوشتم فقط اسم فروشگاه رو یادم نیست
      برای کار با TEC ترانس نقش مهمی داره سعی کنید حداقل ۱ آمپر بیشتر از توان مصرفی توون رو داشته باشید
      به امید موفقیت برای همه

دیدگاه

اره،کار با این امان ها خیلی حال میده
        فقط چرا ترانس؟؟؟
        با توجه به مصرف بالای این المان ها فکر میکنم پاور کامپیوتر خیلی بهتر باشه
        مخصوصا اگه خراب بگیرین و تعمیرش کنین
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

دقیقا نظر منم همینه...ی ترانس 12 آمپر واسه المان 10 آمپر باید بخریم...قیمتش و حجمش میرسه به آسمون

پاور خیلی بهتره...
          تعمیر کردنش چطوره؟من یبار پاور سوخته خریدم...دیدم یه ترانزیستورش ترکیده..همون ترانزیستور رو عوض کردم ولی درست نشد!...

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام دوستان
            پاور کامپیوتر که در بازار موجود هست معمولا جریان واقعی که روی برچسبشونه رو نمیدن و در کل سرکاریه
            من خودم پاور ۱۰۰۰ داشتم چنین جریانی در حد ۶ آمپر نمیداد و یا خاموش میکرد ولی در کل اگرم بتونن بدن احتمالا عمر زیادی نخواهند داشت.
            اگه بخاین خودتون میتونید یه ترانس بسازید (فقط باید هستشو داشته باشید) و اینکه سیم پیچ اولیه و ثانویه چند دور و قطر شون چقدر باشه که اونم باید برید یه حلقه سیم مسی بخرید که فک نمیکنم کمتر از ۷۰.۰۰۰ تومن در بیاد
            یادم میاد ترانسمو با مخلفات پل دیود و خازن شد ۵۰.۰۰۰ تومن!!! اونم ۱۶ ولت ۶ آمپر (که درواقع ۲.۷۵ آمپر بیشتر نمیده)
            چون تو ایران هسته درست حسابی گیر نمیاد و هزینه ساختش گرون در میاد خود ترانس رو بخرید به صرفه تره
            از روی تجربه ام میگم برای خرید ترانس برید پاساژ فتوت واقع در توپخونه (میدان امام خمینی)
            طبقه سوم همشون تولید داخل هستند و قیمت هاشونم به مراتب خیلی بهتره
            لااقل ۵۰.۰۰۰ در نمیاد! گارانتی ام دارند حتی میتونید سفارشم بدید
            موفق و پیروز باشید

دیدگاه

پاور دست دوم بگیری به نفعه ها...یه پاور گرفتم 40 تومن...مارک green...
              12ولت 5 ولت 3.3 ولت...12 ولت روش نوشته 2 تا خروجی جداگانه 10 آمپر
              یه پاور دیگه گرفتم 12 ولتش یه خروجی 16 آمپر داشت یه خروجی 10 آمپر..واقعی هم بود...اون 60 تومن...ولی خب دست دوم هستند دیگه!ریسک داره!

www.intelart.ir

دیدگاه

منابع سوئیچینگ مانند پاور کامپیوتر اصلا مناسب این المان ها نیست
                داخل تاپیک مربوط به بررسی المان سرد کننده کاملا در موردش صحبت شده

تنها منابع خطی (ترانس) مناسب این قطعات هستن

درمورد جریان دهی پاور های موجود در بازار هم طی بررسی های که توی چند سال انجام دادم توی انواع پروژه ها ازشون استفاده کردم تا 90درصد توان نامیشون خروجی دارن بشرط این که دمای داخلشون از 50 درجه تجاور نکنه

قیمت سفارش ترانس هم در بازار شیراز براساس هر وات 320تومن هست
                جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۱:۲۹ ۱۳۹۵/۰۳/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                  منابع سوئیچینگ مانند پاور کامپیوتر اصلا مناسب این المان ها نیست
                  داخل تاپیک مربوط به بررسی المان سرد کننده کاملا در موردش صحبت شده

تنها منابع خطی (ترانس) مناسب این قطعات هستن

درمورد جریان دهی پاور های موجود در بازار هم طی بررسی های که توی چند سال انجام دادم توی انواع پروژه ها ازشون استفاده کردم تا 90درصد توان نامیشون خروجی دارن بشرط این که دمای داخلشون از 50 درجه تجاور نکنه

قیمت سفارش ترانس هم در بازار شیراز براساس هر وات 220تومن هست
                  اوکی حتما میرم میخونمش...نمیدونستم که مناسب TEC نیست
                  هروات 220 تومن یعنی چی؟...مثلا خروجی 12 ولت 10 آمپر میشه 10*12*220=26400
                  خب خیلی خوبه که!!!!!

www.intelart.ir

دیدگاه

اوکی حتما میرم میخونمش...نمیدونستم که مناسب TEC نیست
                    هروات 220 تومن یعنی چی؟...مثلا خروجی 12 ولت 10 آمپر میشه 10*12*220=26400
                    خب خیلی خوبه که!!!!!
                    ببخشید اشتباه شد 320تومن منظورم بود
                    پست قبلی رو هم الان درست میکنم

یه چی میگم دلخور نشید
                    این المان ها بیشتر در حد اسباب بازی هستن
                    من هم اوایل فک میکردم که میتونم باهاش یه یخچال یا کولر درست کنم
                    اما متسفانه جنس هایی که توی ایران هستن اولا جنس درجه 3 یا 4 هستن دوما هم روش های ارزون تری هم برای خنک سازی توی ایران هست

شما حساب کن بخوای یه خنک کننده cpu بسازی باید حداقل یه المان 200 وات داشته باشی + پمپ + رادیات + ترانس که قیمت بالا 300 400 درمیاد
                    یه خنک کننده خوب الان زیر 300 تومنه

یا اگه بخای یه کولر برای اتاقت بسازی باید بالا 500 تومن خرج کنی در حالی که یدونه کولر 3000 الان 300تومن و کولر 2500 الان 250 تومنه
                    تازه مصرف توانی هم که کولر یا خنک کننده آماده داره شاید یک پنچم کمتر از روشی باشه که بخوای المان خنک کننده بذاری
                    جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۱:۳۲ ۱۳۹۵/۰۳/۲۲.

دیدگاه

ببخشید اشتباه شد 320تومن منظورم بود
                      پست قبلی رو هم الان درست میکنم

یه چی میگم دلخور نشید
                      این المان ها بیشتر در حد اسباب بازی هستن
                      من هم اوایل فک میکردم که میتونم باهاش یه یخچال یا کولر درست کنم
                      اما متسفانه جنس هایی که توی ایران هستن اولا جنس درجه 3 یا 4 هستن دوما هم روش های ارزون تری هم برای خنک سازی توی ایران هست

شما حساب کن بخوای یه خنک کننده cpu بسازی باید حداقل یه المان 200 وات داشته باشی + پمپ + رادیات + ترانس که قیمت بالا 300 400 درمیاد
                      یه خنک کننده خوب الان زیر 300 تومنه

یا اگه بخای یه کولر برای اتاقت بسازی باید بالا 500 تومن خرج کنی در حالی که یدونه کولر 3000 الان 300تومن و کولر 2500 الان 250 تومنه
                      تازه مصرف توانی هم که کولر یا خنک کننده آماده داره شاید یک پنچم کمتر از روشی باشه که بخوای المان خنک کننده بذاری
                      آهان...اوکی پس میشه 38 تومن...
                      اون که بله صددرصد...شما فکرشو بکنین باید چند تا المان خریده بشه اونوقت چه منبعی میخاد جریان مورد نیاز اینارو تامین کنه...درسته...
                      من که واسه همون بازی میخام بگیرم
                      یبار تجربه کردنش میرزه!

www.intelart.ir

دیدگاه

آهان...اوکی پس میشه 38 تومن...
                        اون که بله صددرصد...شما فکرشو بکنین باید چند تا المان خریده بشه اونوقت چه منبعی میخاد جریان مورد نیاز اینارو تامین کنه...درسته...
                        من که واسه همون بازی میخام بگیرم
                        یبار تجربه کردنش میرزه!
                        من سه سال پیش تجربش کردم

اول از همه یه روز کامل زور میزنی تا خنکش کنی
                        بعد که خنک شد یه روز دیگه زور میزنی تا یخ درست کنی
                        روز سوم که دیدی قندیل ها درست شدن بعدش یه روز دیگه هم زور میزنی که قندیل ها رو بزرگتر کنی
                        چهار روز که گذشت نوبت به خراب کردن و باز کردن توش میرسه تا ببینی توش چیه

اگه توش رو باز کردی اصلا به مواد توش دست نزن کاملا سمی هست و حتی لمس کردنش هم خطرناکه
                        توش هیچی نیست بجز نیمه هادی هایی که باهم موازی شدن

دیدگاه

من سه سال پیش تجربش کردم

اول از همه یه روز کامل زور میزنی تا خنکش کنی
                          بعد که خنک شد یه روز دیگه زور میزنی تا یخ درست کنی
                          روز سوم که دیدی قندیل ها درست شدن بعدش یه روز دیگه هم زور میزنی که قندیل ها رو بزرگتر کنی
                          چهار روز که گذشت نوبت به خراب کردن و باز کردن توش میرسه تا ببینی توش چیه

اگه توش رو باز کردی اصلا به مواد توش دست نزن کاملا سمی هست و حتی لمس کردنش هم خطرناکه
                          توش هیچی نیست بجز نیمه هادی هایی که باهم موازی شدن

ایول کارت درسته آقا اشکان...منم خیلی وقته میخام دوتا چیزو امتحان کنم...یکی همین TEC یکی هم بخارساز آب سرد...سنسوراشو هم خریدم...از دو سال پیش!هنو وقت نکردم برم سمتش!...

www.intelart.ir

دیدگاه

دوستان یه چند روزه یه سوالی برام پیش اومده
                            مگه این خنک کننده های سی پی یو از این المان ها دارن؟؟؟
                            من که هر چی تو عکس ها نگاه میکنم فقط شیلنگ داره و پمپ و رادیات،تنها مصرفش همون پمپشه،انگار المان ندارن،تقریبا مطمین شدم
                            البته شاید مدل اون شکلی هم داشته باشه
                            ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200 نمایش پست ها
                              دوستان یه چند روزه یه سوالی برام پیش اومده
                              مگه این خنک کننده های سی پی یو از این المان ها دارن؟؟؟
                              من که هر چی تو عکس ها نگاه میکنم فقط شیلنگ داره و پمپ و رادیات،تنها مصرفش همون پمپشه،انگار المان ندارن،تقریبا مطمین شدم
                              البته شاید مدل اون شکلی هم داشته باشه
                              سیستم کار این خنک کننده ها دقیقا مانند رادیاتور خودرو هست و برای مایع انتقال گرما هم از آب رادیات معمولی استفاده میشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X