سلام به همه
من ۲۰۰.۰۰۰ تومن شایدم بیشتر رو این مبحث کار کردم تا به این نتیجه رسیدم که با ۵۰.۰۰۰ تومن یا کمتر هم میشه به دمایی بسیار پایین هم دست پیدا کرد.(با پولی که خرج کردم درواقع بیشتر تجربه خریدم)
همیشه تابستون که میشه به یاد tec میوفتم و خرجی که رو دستم گذاشت
تقریباا همه میدونیم که ساخت کولر با tec عملی نیست و باید به همون یخچال اکتفا کرد.(البته همیشه یه راهی هست برای نبوغ در ساخت کولر با tec)
این که گفته میشه این المانها اصلا جریان نامی درستی ندارند و فقط داغ میکنند درست نیست
من خودم با یه المان ۵ آمپر توی ۴ولت تقریباا ۲ آمپر بعد از چند دقیقه قندیل مشاهده میکردم(ازون قندیل فسقلیا)
و البته کیفیتش بی نظیر بود حالا فکر کنید با حداکثر توان چه میکرد.
بعد از پاساژ امجد - انتهای فرشته سمت چپ یه فروشگاه قطعات الکترونیکی که اسمشو یادم نمیاد. دو مدل ۵ و ۱۲ آمپر داره
قیمتشم که پارسال خریده بودم به ترتیب ۲۰.۰۰۰ و ۵۰.۰۰۰ تومن بود
نکه مهم اینه که زیاد داغ نمیکنند و آمپرشونم کامل میکشند. (یکبار ولی درست بخرید)
توی این تاپیک که آخرین بارم هست با tec ور میرم میشه قندیلهای بزرگی رو دید :
...
سلام به همه.gif)
اگه دیر کردم معذرت میخام(درگیر کارام بودم)
وقتی آدم میزنه به سیم آخر یه کاری میکنه که اوون کار عملی بشه...
من با خنک کردن این المان و جا گیر بودن سیستم خنک کنندش مشکل داشتم
تا اینکه یه چیزی به ذهنم خطور کرد...
با خودم گفتم اگه با آب سرد کولر آبی خنک بشه چی...؟
سریع دست به کار شدم و دوتا سوراخ ۱۲ میل روی سقف کولر زدم و حالا سیستم خنک کنندم شد کولر آبی
مزایای این کار : حذف شدن پمپ آب - حذف شدن فن - حذف شدن هیت سینک بزرگ یا رادیاتور
معایب این کار : اجازه از مامان بابا برای دریل کاری روی کولر آبی
با این کار هم یک خنک کننده قدرتمند دارید و هم هزینه خیلی کمتری کردید.
روش انجام کار :
بسته به شرایط دو سوراخ ۱۲ میلیمتر روی سقف یا زیر مخزن ایجاد کنید (سوراخ متناسب با قطر شلنگ بزنید) روی سقف بزنید بهتره
اگه پشت المان از رادیاتور کوچیک استفاده کردید یک سر شیلنگ رو آزاد به مخزن آب کولر بگزارید
و سر دیگه شیلنگ رو با یه سه راهی پلاستیکی به یکی از مجراهای پمپ آب کولر متصل کنید
حالا از قندیلهای TEC تون نهایت لذت رو ببرید.
با این روش میشه چنتا TEC رو همزمان خنک کرد در حالی که آب موجود در مخزن کولر اصلا گرم نمیشه
یک نصیحت : اگه قصد خرید ترانس رو دارید یا از یه جای معتبر بخرید یا برید پاساژ فتوت تا حتماا همون چیزی باشه که دنبالشین.
الان عارزم خدمتتون که سیم پیچ ترانس مو درآوردم شده ؛ هسته
باید بدم سیم پیچی مجدد طبق جریان مورد استفاده
من ۲۰۰.۰۰۰ تومن شایدم بیشتر رو این مبحث کار کردم تا به این نتیجه رسیدم که با ۵۰.۰۰۰ تومن یا کمتر هم میشه به دمایی بسیار پایین هم دست پیدا کرد.(با پولی که خرج کردم درواقع بیشتر تجربه خریدم)
همیشه تابستون که میشه به یاد tec میوفتم و خرجی که رو دستم گذاشت
تقریباا همه میدونیم که ساخت کولر با tec عملی نیست و باید به همون یخچال اکتفا کرد.(البته همیشه یه راهی هست برای نبوغ در ساخت کولر با tec)
این که گفته میشه این المانها اصلا جریان نامی درستی ندارند و فقط داغ میکنند درست نیست
من خودم با یه المان ۵ آمپر توی ۴ولت تقریباا ۲ آمپر بعد از چند دقیقه قندیل مشاهده میکردم(ازون قندیل فسقلیا)
و البته کیفیتش بی نظیر بود حالا فکر کنید با حداکثر توان چه میکرد.
بعد از پاساژ امجد - انتهای فرشته سمت چپ یه فروشگاه قطعات الکترونیکی که اسمشو یادم نمیاد. دو مدل ۵ و ۱۲ آمپر داره
قیمتشم که پارسال خریده بودم به ترتیب ۲۰.۰۰۰ و ۵۰.۰۰۰ تومن بود
نکه مهم اینه که زیاد داغ نمیکنند و آمپرشونم کامل میکشند. (یکبار ولی درست بخرید)
توی این تاپیک که آخرین بارم هست با tec ور میرم میشه قندیلهای بزرگی رو دید :
...
سلام به همه
.gif)
اگه دیر کردم معذرت میخام(درگیر کارام بودم)
وقتی آدم میزنه به سیم آخر یه کاری میکنه که اوون کار عملی بشه...

من با خنک کردن این المان و جا گیر بودن سیستم خنک کنندش مشکل داشتم
تا اینکه یه چیزی به ذهنم خطور کرد...

با خودم گفتم اگه با آب سرد کولر آبی خنک بشه چی...؟
سریع دست به کار شدم و دوتا سوراخ ۱۲ میل روی سقف کولر زدم و حالا سیستم خنک کنندم شد کولر آبی
مزایای این کار : حذف شدن پمپ آب - حذف شدن فن - حذف شدن هیت سینک بزرگ یا رادیاتور
معایب این کار : اجازه از مامان بابا برای دریل کاری روی کولر آبی

با این کار هم یک خنک کننده قدرتمند دارید و هم هزینه خیلی کمتری کردید.
روش انجام کار :
بسته به شرایط دو سوراخ ۱۲ میلیمتر روی سقف یا زیر مخزن ایجاد کنید (سوراخ متناسب با قطر شلنگ بزنید) روی سقف بزنید بهتره
اگه پشت المان از رادیاتور کوچیک استفاده کردید یک سر شیلنگ رو آزاد به مخزن آب کولر بگزارید
و سر دیگه شیلنگ رو با یه سه راهی پلاستیکی به یکی از مجراهای پمپ آب کولر متصل کنید
حالا از قندیلهای TEC تون نهایت لذت رو ببرید.
با این روش میشه چنتا TEC رو همزمان خنک کرد در حالی که آب موجود در مخزن کولر اصلا گرم نمیشه
یک نصیحت : اگه قصد خرید ترانس رو دارید یا از یه جای معتبر بخرید یا برید پاساژ فتوت تا حتماا همون چیزی باشه که دنبالشین.
الان عارزم خدمتتون که سیم پیچ ترانس مو درآوردم شده ؛ هسته

دیدگاه