اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ی پروگرم کردن میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه ی پروگرم کردن میکروکنترلر

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
    خب اینکه با موفقیت انجام داده...پایین پنجره رو ببینید...سه بار پروگرم کردید و هر سه بار هم موفقیت آمیز بوده...
    در ضمن تیک Verify signature و data reload رو هم بذارید...
    وقتی میخوام خروج رو بزنم این error رو میده

وقتی خدا را دیدم که مشکلم را حل میکرد من به توانایی او ایمان آوردم و وقتی حل نمیکرد میفهمیدم او به توانایی من ایمان دارد

دیدگاه

خب بخاطر اینه که میخاد تنظیمات رو ذخیره کنه و احتمالا از روی یک حافظه فقط خواندنی دارید برنامه رو اجرا میکنید.(احتمالا از روی DVD اجرا میکنید).یا اینکه حافظه ای که برنامه روی اون هست اجازه نوشتن نمیده...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
        خب بخاطر اینه که میخاد تنظیمات رو ذخیره کنه و احتمالا از روی یک حافظه فقط خواندنی دارید برنامه رو اجرا میکنید.(احتمالا از روی DVD اجرا میکنید).یا اینکه حافظه ای که برنامه روی اون هست اجازه نوشتن نمیده...
        بنابراین باید اول برم progisp رو نصب کنم خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون متشکرم
        وقتی خدا را دیدم که مشکلم را حل میکرد من به توانایی او ایمان آوردم و وقتی حل نمیکرد میفهمیدم او به توانایی من ایمان دارد

دیدگاه

با سلام و احترام
          دوستان محترم لطفا در مورد اشکال به وجود آمده حین پروگرم کردن راهنمایی بفرمایید و لطفا پروگرم کردن رو در محیط کدویژن توضیح بدید نه در محیط progisp
          منتظر پاسخ هاتون هستم و از پیشاپیش راهنمایی تون متشکرم
          جدیدترین ویرایش توسط Soham 313; ۰۰:۳۱ ۱۳۹۵/۰۵/۰۶.

دیدگاه

بهتره بجای استفاده از این نرم افزار های به قول من به درد نخور از پروگرامر خود کدویژن استفاده کنید
            بعضی از پروگرامر ها همه نرم افزار ها رو پشتیبانی نمیکنن مثلا مال خود من ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
              بهتره بجای استفاده از این نرم افزار های به قول من به درد نخور از پروگرامر خود کدویژن استفاده کنید
              بعضی از پروگرامر ها همه نرم افزار ها رو پشتیبانی نمیکنن مثلا مال خود من ...
              بله منم منظورم اموزش استفاده از پروگرمر خود کدویژن بود

دیدگاه

تا حالا با کدویژن پروگرام کردین یا نه؟
                میخام بدونم اطلاعاتتون در چه حده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
                  تا حالا با کدویژن پروگرام کردین یا نه؟
                  میخام بدونم اطلاعاتتون در چه حده
                  نه این اولین باره که میخوام پروگرم کنم و میکروکنترلر و پروگرمر رو از همین سایت خرید و از سالم بودنشون مطمئنم

دیدگاه

معمولا اکثر کاربران توی قسمت شناسایی پروگرامر مشکل دارن
                    باید طبق دستوراتی که توی سی دی یا دی وی دی محصول اومده عمل کنید و از این که پروگرامر شما کامپایلرتون رو پشتیبانی میکنه اطمینان داشته باشید

بعد از نصب، از تب setting گزینه ی programer رو انتخاب میکنید و مدل پروگرامر و پورتتونو انتخاب میکنید
                    در مورد پیدا کردن پورت پروگرامر توی نت به اندازه کافی اطلاعات هست! نیازی نیست من دیگه بگم
                    بعد گزینه ok
                    در اخر هم که پروژتونو دیباگ کردین و اگه اروری نداشته باشه بهتون یه فایل خروجی میده
                    وقتی از پروگرام خود کدویژن استفاده میکنید نیازی نیست که فایل خروجی رو انتخاب کنید دوباره، فقد از تب tools گزینه ی chip program رو انتخاب میکنید و نهایتا یه بار ایسی رو ریست میکنید و گزینه ی program all رو میزنید
                    دیگه برنامه خودش پروگرام میکنه و اگه خواستین میتونین تنظیمات اضافی فیوز بیت ها رو اعمال کنید وگرنه دیگه کاری نداره!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من یادمه خودم اولین دفعه یه کد پروگرام کردم اما کار نکرد!!خیلی تو ذوقم خورد
                    اما نا امید نشید ابتدا با یه دستور ساده چشمک زن شروع کنید بعدا که قلق کار دستتون اومد برید سراغ پروژه های پیچیده!

دیدگاه

پروگرمرم این هست : http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%B1%D9%...rogrammer.html
                      مدل پروگرامر و پورت ؟

دیدگاه

اگه از ویندوز استفاده میکنی من همیشه این کارو میکنم تا پورتو پیدا کنم
                        رو my computer راست کلیک کن گزینه ی manage
                        بعد device manager
                        بعد برو قسمت راست دنبال ports بگرد
                        روش که کلیک کنی لیست همه پورتاتو نشون میده
                        باید دنبال مدل پروگرامرت بگردی
                        دیگه بقیش ضایست!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

COMx
                        x یه عدده و باید توی تنظیمات کدویژن اونو انتخاب کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soham 313 نمایش پست ها
                          با سلام و احترام
                          دوستان محترم لطفا در مورد اشکال به وجود آمده حین پروگرم کردن راهنمایی بفرمایید و لطفا پروگرم کردن رو در محیط کدویژن توضیح بدید نه در محیط progisp
                          منتظر پاسخ هاتون هستم و از پیشاپیش راهنمایی تون متشکرم

توی پیغام که نوشته ممکنه ایراد از کجا باشه. نوشته:

1- مطمئن بشید که تغذیه میکرو وصل هستش
                          2- مطمئن بشین که نوع پروگرمر در منو "Setting" > "Programmer" درست تنظیم شده
                          2- مطمئن بشین که آدرس پورت پرینتر ورودی در همون منوی بالایی که گفتم درست تنظیم شده
                          3- مطمئن بشید که میکروتون سالمه و آسیب ندیده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soham 313 نمایش پست ها
                            پروگرمرم این هست : http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%B1%D9%...rogrammer.html
                            مدل پروگرامر و پورت ؟
                            سلام
                            همونطور که قبلا خدمتتون عرض کردم این پروگرمر ISP هست و توسط کدویژن شناسایی نمیشه...مدل هایی مثل STK/300/500 رو میتونید با کدویژن کار کنید...
                            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

این \روگرامر ها به usbasp معروف هست و نمیشه داخل کدویژن باهاش \روگرام کرد با نرم افزار خودش این کار رو بکن تنظیمات رو هم انجام بدی تا کام\ایل کنی خودش اتوماتیک برنامه رو میریزه رویه میکرو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X