اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اندازه گیری جریان خروجی منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه اندازه گیری جریان خروجی منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
    الان این فرمایشتون به نظرم منطقی تر اومد واسه اولین باری که مولتی متر رو هم دیدم همین حس رو داشتم چون به نظرم بی معنی بود ما رنج رو دستی مشخص کنیم تا اون اعداد رو نشون بده اخه اگه ادم حدودی بدونه که چقدر ولتاژ داره یه دستگاه دیگه اون تفاوت جزئیش رو که یه مهندس بدونه مولتی مترم حل میکنه مثلا با 4 تا قطعه الکترونیک مثه مقاومت و.... اصلا خیلی واجب نیس براش که اون جزئیات رو بدونه به نظرمن البته.
    در اصل ما مصرف کننده های خیلی کمی داریم اونم توی جاهای خاص که مثلا حتما باید بهشون مثلا ولتاژ 12.47vرو بدی اگه بشه 12.55vمشکل ساز میشه سایر مصرف کننده ها اونقدرا حساس نیستن حتی توی رنج های چند ولت و امپر.
    واسه اندازه گیری امپر هم به نظرم دقیقا به همچین دستگاهی احتیاج بود چون اونجوری اصلا معقول نیس که یه مصرف کننده بیاری و سری ببندیش و مصرف کننده هم باید حتما بتونه حداکثر توان تغذیه رو بگیره تا متوجه شی چقدر جریان میتونه بده
    خب دیگه برا حداکثر توان یک ترانس باید همینکارو کرد که اتصالش کرد، الآن یه سوال شما چرا دنبال اینی که حداکثر توان رو بدست بیاری؟
    توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
    همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
    https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
      خب دیگه برا حداکثر توان یک ترانس باید همینکارو کرد که اتصالش کرد، الآن یه سوال شما چرا دنبال اینی که حداکثر توان رو بدست بیاری؟
      دوتا علت داره یکی اینکه خب اکثره برندها نمیان واقعیت رو بنویسن و میان نسبت به اون هزینه هایی که میکنن با توجه به مدار در تئوری مینویسن و تلفات رو لحاظ نمیکنن و دوم اینکه خود ادم کنجکاوه وقتی یه تغذیه میخره دوست داره ببینه واقعا چقدر توانایی داره لاقل من ک اینجوری حتی بیشتر مواقع اولین کاری ک میکنم ولتاژه منبع تغذیه ای ک تازه خریدم رو هم میگیرم ببینم چنده با اینکه تا الان 30تا 12v خریدم همشون 12.27تا 12.30 بودن ولی بازم میرم اندازه میگیرم خحخح

دیدگاه

دوتا علت داره یکی اینکه خب اکثره برندها نمیان واقعیت رو بنویسن و میان نسبت به اون هزینه هایی که میکنن با توجه به مدار در تئوری مینویسن و تلفات رو لحاظ نمیکنن و دوم اینکه خود ادم کنجکاوه وقتی یه تغذیه میخره دوست داره ببینه واقعا چقدر توانایی داره لاقل من ک اینجوری حتی بیشتر مواقع اولین کاری ک میکنم ولتاژه منبع تغذیه ای ک تازه خریدم رو هم میگیرم ببینم چنده با اینکه تا الان 30تا 12v خریدم همشون 12.27تا 12.30 بودن ولی بازم میرم اندازه میگیرم خحخح
        خب، اون بحث اتصال کردن که ممکنه منبع تغذیه رو اتصال کنی، حافظت نداشته باشه و به قول شما از قطعات مرغوب درست نشده باشه و سریع بسوزه!
        اما راه کار زیاد داره، ما یک سری load های الکتریکی داریم، که قیمت به شدت بالاییم دارن ازونا میشه استفاده کرد، این load ها برنامه پذیر هستند و مثلا میشه اونارو به صورت جریان ثابت، یا ولتاژ ثابت، امپدانس ثابت و فرکانس ثابت یا توان ثابت و ... تنظیم کرد.
        ولی برای ترانس همون اتصال کردن جواب میده ولی زمانش نباید زیاد باشه در حد چند ثانیه.
        توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
        همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.

دیدگاه

اون دستگاه تستر باتری که گفتم اینه
          Accurately measure the available Voltage and Ah capacity of 12V SLA batteries in seconds. Learn more about our ACT CHROME 12V SLA Battery Tester.

با فیلترشکن باید بازش کرد چون بروی ایران بستنش
          باتری تا 200Ah رو میتونه اندازه گیری کنه

دیدگاه

خب اگه ما حدود رنجش رو ندونیم و منبع تغذیه هم حساس باشه گرفتن امپر زیاد صدمه میزنه بهش که تا بدست بیاریم امپرش رو و اینکه این کار میاد امپر مصرفیه مصرف کننده رو میگه در اصل ولی ما میخوایم دقیق مقدرار امپری ک منبع تغذیه توانایی داره بده رو بفهمیم
            خب می تونی از یه مقاومت متغییر استفاده کنی،
            یا همونطور که دوستمون گفت از یه تستر باطری ماشین استفاده کنی
            .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
              سلام
              عکس زیر میتونه کمکتون کنه..
              من دقیقا نمیدونم این چیه ولی فکر کنم. این همون پتاسیممتر هست فقط با پتاسیممتر ولتاژ رو کنترل میشه کرد با این جریان البته اگه اشتباه نکنم

دیدگاه

رئوستا بهش میگن . نوعی مقاومت متغیر
                با تغییر مقدار مقاومتش طبعا هم جریان و هم ولتاژ تغییر می کنه
                قدیما توی کتاب علوم دوم راهنمایی بود و دست معلممون درد نکنه کارش رو نشون داد

دیدگاه

من دقیقا نمیدونم این چیه ولی فکر کنم. این همون پتاسیممتر هست فقط با پتاسیممتر ولتاژ رو کنترل میشه کرد با این جریان البته اگه اشتباه نکنم
                  باتشکر از دوستمون که توضیح دادن، میشه گفت این همون پتانسیومتره اما توانش بیشتره و تحمل جریان بیشرتی نسبت به پتانسیومتر داره، بهش رئوستا میگن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
                    باتشکر از دوستمون که توضیح دادن، میشه گفت این همون پتانسیومتره اما توانش بیشتره و تحمل جریان بیشرتی نسبت به پتانسیومتر داره، بهش رئوستا میگن.
                    از قیافش که به نظر میرسه باید حداقل یه
                    ۲۵۰وات رو بتونه تحمل کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X