اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت یک وسیله الکترونیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مراحل ساخت یک وسیله الکترونیکی

سلام و خسته نباشید
    چقدر خوب که انجمن یه همچین بخشی هم داره
    من رشته ی دانشگاهیم و فعالیتم تا دو سه ماه پیش تو حوضه ی تاسیسات الکتریکی بوده
    اما به دلیل علاقه ی خیلی خیلی زیادم به برنامه نویسی و یکمم به الکترونیک شروع کردم به یاد گیری avr
    حالا یه جورایی مسیرم رو گم کردم
    الان یه پروژه ای رو آماده کردم (یعنی رو برد برد بستم و دارم ازش جواب میگیرم)
    حالا میخوام از این پروژه استفاده شخصی کنم ( منظورم تولید انبوه ازش نیست، استفاده شخصی)
    نمیدونم چجوری جمع و جورش کنم رو مدار چاپی
    مثلا رفتم تو پروتئوس تا pcb رو طراحی کنم دیدم lcd 2*16 اونجا 14 تا پایه به صورت 2*7 داره
    ولی چیزی که تو واقعیت هست 16 تا پایه خطیه و همینطور برای میکرو atmega 8
    تا الان خیلی چیزا از این انجمن یاد گرفتم
    میتونم تو هر مرحله به مشکل بخورم اینجا از شما راهنمایی بگیرم
    مراحل ساخت یه پروژه برای مصرف شخصی چیه
    ممنون

پاسخ : مراحل ساخت یک وسیله الکترونیکی

نوشته اصلی توسط qmars_farahani نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید
    چقدر خوب که انجمن یه همچین بخشی هم داره
    من رشته ی دانشگاهیم و فعالیتم تا دو سه ماه پیش تو حوضه ی تاسیسات الکتریکی بوده
    اما به دلیل علاقه ی خیلی خیلی زیادم به برنامه نویسی و یکمم به الکترونیک شروع کردم به یاد گیری avr
    حالا یه جورایی مسیرم رو گم کردم
    الان یه پروژه ای رو آماده کردم (یعنی رو برد برد بستم و دارم ازش جواب میگیرم)
    حالا میخوام از این پروژه استفاده شخصی کنم ( منظورم تولید انبوه ازش نیست، استفاده شخصی)
    نمیدونم چجوری جمع و جورش کنم رو مدار چاپی
    مثلا رفتم تو پروتئوس تا pcb رو طراحی کنم دیدم lcd 2*16 اونجا 14 تا پایه به صورت 2*7 داره
    ولی چیزی که تو واقعیت هست 16 تا پایه خطیه و همینطور برای میکرو atmega 8
    تا الان خیلی چیزا از این انجمن یاد گرفتم
    میتونم تو هر مرحله به مشکل بخورم اینجا از شما راهنمایی بگیرم
    مراحل ساخت یه پروژه برای مصرف شخصی چیه
    ممنون
    سلام سوالات مربوط به هر بخش رو تفکیک شده مطرح کن حتما جواب میگیری ، تو پروتئوس برو تو کتابخانه ، بخش connector , به کانکتور ۱۶ تایی برای کارت بردار و ازش استفاده کن راحت ، حواست باشه فاصله بین پایه ها درست باشه . PCB رو هم خودت میتونی تو خونه به روش پرینت و اتو درست کنی ، من که* ازش جواب گرفتم و راضیم . بازم هر مشکلی بود مطرح کن .

دیدگاه

... الان یه پروژه ای رو آماده کردم (یعنی رو برد برد بستم و دارم ازش جواب میگیرم)
      حالا میخوام از این پروژه استفاده شخصی کنم ، نمیدونم چجوری جمع و جورش کنم رو مدار چاپی ...
      من معمولا با این بردهای آماده ی مخصوص AVR کار می کنم و اگر برنامه ی میکرو آماده باشه، کار مونتاژ و تکمیل کل پروژه، بیشتر از نیم ساعت طول نمی کشه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور نمایش پست ها
        من معمولا با این بردهای آماده ی مخصوص AVR کار می کنم و اگر برنامه ی میکرو آماده باشه، کار مونتاژ و تکمیل کل پروژه، بیشتر از نیم ساعت طول نمی کشه:

برد نمونه سازی پروژه های AVR
        مرسی از راهنمایی
        24 هزارتومان فقط برای یه برد؟
        از برد برد استفاده بشه که به صرفه تره

دیدگاه

مرسی از راهنمایی
          24 هزارتومان فقط برای یه برد؟
          از برد برد استفاده بشه که به صرفه تره
          خوب در نگاه اول به نظر یک کم گرون میاد، اما به فرض که وقت آزاد زیادی هم داشته باشی و مثلا شبیه همین برد 130 سانتیمتر مربعی ( ۹٫۸ سانتیمتر * ۱۳٫۳ سانتیمتر) دو رو و آبکاری شده رو بخوای بدون نقص و اشکال طراحی کنی و بدی شرکتهای PCB برات نمونه بزنن، می دونی با رفت و آمدش چقدر درمیاد و چقدر معطل میمونی؟
          بخصوص برای مواقعی که وقتت محدود باشه و بخوای برای خودت یا مشتری؛ یک پروژه ی AVR نسبتا پیچیده (مثلا شامل میکروی 28 یا 40 پایه، LCD گرافیکی یا Seven Segment، کیبرد، ولوم، چند سنسور، تغذیه، رابط کامپیوتر و ...) رو با ظاهری شیک و حرفه ای مونتاژ کنی و بعدش هم راحت تستهاش رو انجام بدی و سریع توی یک جعبه ی استاندارد اسمبل کنی، به نظرم گزینه ی واقعا مفید و جالبیه، چون دست کم دغدغه ی PCB پروژه رو به کل حل می کنه.

.

دیدگاه

اگه حمل بر تبلیغ نشه، برد بالا واقعن جالب و کار راه بیندازه،
            پنجاه نوع AVR می شه بهش وصل کرد، به اضافه LCD یا GLCD ، شیلدهای آردوینو یونو، رگولاتورهای مختلف و ... ،

دفترچه راهنماش رو ببینید:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X