اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

@ [نظرسنجی] @ نظرتون راجع به افتادن ماهواره پیام چیه؟؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

@ [نظرسنجی] @ نظرتون راجع به افتادن ماهواره پیام چیه؟؟

سلام،
    من وقتی شنیدم "ماهواره پیام افتاده!"، گفتم فدای سرشون! (فدای سر تیم محقق و سازندش)!
    نه از فردا !
    از همین امروز باید کارشون رو با قدرت از سر بگیرند!!
    ...
    شکست مقدمه پیروزی نیست!
    بلکه لازمه پیروزی است!!
    ...
    ...
    شما بعد از شنیدن این خبر، چی فکر کردید و چی گفتید؟؟
    34
    - ایران همچنان ماهواره بسازه - لایک!
    0%
    14
    - ما رو چه به این کارا؟!
    0%
    0
    - بهتره به سایر اولویتهای اجتماع بپردازیم!
    0%
    9
    - بهتره ابتدا روی زیرساختهای علمی کار کنیم!
    0%
    11
    ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

پاسخ : @@ نظرتون راجع به افتادن ماهواره پیام چیه؟؟

نوشته اصلی توسط ubub
    سلام،
    من وقتی شنیدم "ماهواره پیام افتاده!"، گفتم فدای سرشون! (فدای سر تیم محقق و سازندش)!
    نه از فردا !
    از همین امروز باید کارشون رو با قدرت از سر بگیرند!!
    ...
    شکست مقدمه پیروزی نیست!
    بلکه لازمه پیروزی است!!
    ...
    ...
    شما بعد از شنیدن این خبر، چی فکر کردید و چی گفتید؟؟
    من به فکر اون میمونه هستم که 12 سال پیش فرستادن فضا

دیدگاه

پاسخ : @ [نظرسنجی] @ نظرتون راجع به افتادن ماهواره پیام چیه؟؟

فکر میکنید که آقایون ماهواره میسازن برای پیشبرد علم؟

دیدگاه

کشورهای پیشرو هم زیاد شکست می خورند
        البته از حق نگذریم
        ماهواره با دهها فناوری پشت خودش با موفقیت ساخته شد نمره ۲۰
        پرتابگر با موفقیت کارش را انجام داد و نترکید نمره ۲۰
        فقط در مرحله ی جداسازی به سرعت مطلوب نرسید نمره ۱۰
        پس بازم تجدید یا رفوزه نشد

دیدگاه

در هر مسیری؛ اگر به اندازه ی کافی شکست نخوریم، پیروز نمی شویم؛ بنابراین
          این گونه - به ظاهر- شکست ها؛ یک رخداد خیلی خیلی عادی، در این گونه فرآیند های
          کسب فن آوری، برای هر کشور خواهان پیشرفت ملتش (؟) محسوب می شود.

دیدگاه

ماهواره که چیز خاصی نیست ولی اون موشک نکته داشت که کسایی که باید ،فهمیدند.در هر صورت یک موفقیت 95 درصدی بود.

دیدگاه

برای پیشرفت باید هزینه داد
              قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

تصور اینکه خیال کنیم قرار بوده این موشک یک ماهواره را در فضا قرار دهد کودکانه است
                در واقع ایران قصد داشت موشک های بالکستیک سه مرحله ای قاره پیما با برد 12 هزار کیلومتر را تست کند که ظاهرا موفق نبوده
                البته تکنولوژی متعلق به ده 60 میلادی است و احیانا در هفته های آتی چند میلیون دلار که به چین یا کره شمالی بدهند براحتی قابل خریداری و دست یابی است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electro.kar96 نمایش پست ها
                  تصور اینکه خیال کنیم قرار بوده این موشک یک ماهواره را در فضا قرار دهد کودکانه است
                  در واقع ایران قصد داشت موشک های بالکستیک سه مرحله ای قاره پیما با برد 12 هزار کیلومتر را تست کند که ظاهرا موفق نبوده
                  البته تکنولوژی متعلق به ده 60 میلادی است و احیانا در هفته های آتی چند میلیون دلار که به چین یا کره شمالی بدهند براحتی قابل خریداری و دست یابی است
                  بدبینانه ترین تحلیل ممکن، از سوی جنگ طلبان آمریکا همین بود. حال چه شده که جمعی از ایرانیان (؟) نیز همنوای آنها شدند باید از خودشان پرسید
                  اگر روی صنعت ماهواره فعالیت نکنیم عزیزان مدام ریشخند می زنند که امارات و بحرین هم از ما جلو زدند!
                  اگر ماهواره را بسازیم و بدهیم دیگران پرتاب کنند باز می گویند اهه! وقتی خودشان عرضه ی پرتاب ندارند غلط می کنند بسازند!
                  اگر ماهواره و موشک هر دو را بسازیم و خودمان پرتاب کنیم جماعت باز می روند در لاک، و بعد از درنگی باز درمی آیند که آی این فلان فلان شده ها قصدشان آزمایش موشک جنگی بوده! توگویی ماهواره را باید با منجنیق یا پلخمون پرتاب می کردندنه با موشک

در اینکه امروزه پیشرفت فناوری a به پیشرفت فناوری b و c و ... هم کمک می کند گفتگویی نیست. نکته برای افراد نکته سنج اینست که چه کسانی منفی بین اند و بلکه بلندگوی دشمنان ایران زمین شده اند ....

دیدگاه

سقوط ماهواره چیز جدیدی نیست...
                    اون ور آب ناسا کلی شکست رو تجربه کرد تا به این جا رسید.
                    ما هم نباید از سقوط ماهواره ها مون از جمله پیام و فجر دلسرد بشیم و با پشتکار ان شاالله به فناوری های پیشرفته خواهیم رسید. البته با تکیه بر توان علمی خودمان نه اینکه بریم به خارجیا پول بدیم.
                    ارادت داریم!

دیدگاه

ماهواره و موشک برای مردم نون و آب و شغل و مسکن و زندگی نمیشه.
                      در این کشور اولویتهای بسیار مهمتری از ماهواره هم وجود داره مثل بحران آب یا انرژی که کسی اصلا بفکرشون نیست.
                      اما معمولا همه بفکر ظواهر دهن پر کن پیشرفت هستن و فقط یه رقابت تخیلی بی معنی بین خودشون و کشورهای همسایه و غیر همسایه میبینن که فکر میکنن باید به هر قیمتی شده توش پیروز بشن!!
                      ضمن اینکه با اطلاع عرض میکنم معمولا این پروژه ها با صرف زمان طولانی و هزینه های بسیار زیاد و با بازده بسیار بسیار پائین و مدیریت پروژه ی افتضاح انجام میشه و به همین خاطر هم هرگز به نتیجه نمیرسه.
                      فراموش نکنیم هدف اصلی علم و تکنولوژی باید این باشه که مردم زندگی سالمتر و بهتری داشته باشن،
                      شما اگه به پیچیده ترین تکنولوژی جهان هم دست پیدا کنید اما سود و فایده ی خاصی برای مردم و جامعه تون نداشته باشه و گرهی از کار مردم باز نشه، مطلقا هیچ ارزشی نداره و فقط عمرتونو تلف کردید.
                      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

شما در نظر بگیرید یک باریکه ی آب داره از دریای آب سرچشمه میگیره
                        هر سال این باریکه آب ( که مقدار بسیار ناچیزی هست ) باید صرف یکی از پروژه ها در کشور بشه و ظاهرا به همین هم بسنده میشه
                        یعنی حالا یه ماهواره مثلا پرتاب کردن دیگه تا چندین سال بحث صنعت و مشکلاتش مطرح نمیشه چرا ؟
                        چون بعضی ها مثلا ماهواره پرتاب کردن

یا هر وقت اومدن بحث آزادی بیان رو یه مدت کم رعایت کردن دیگه تا چندین سال همینطور گفته میشه که آزادی بیان داریم

یا . . .

الان بعضی ها هستن به خاطر همین پرتاب ماهواره دیگه شما هرچی بگی صنعت و تکنولوژی مورد بی توجهی قرار گرفته و در وضعیت مطلوبی نیست و باید روش کار بشه
                        اونا همیشه ماهواره فلان رو که پرتاب شده مثال میزنن و به عنوان یه پیشرفت مهم در نظر میگیرن .

در جواب بعضی ها که میگن ما داریم پیشرفت میکنیم باید بگم که اگه شما در یه درس معمولی از 20 نمره بگیری 10 و چند سال بعد بگیری 12 ( یعنی نمره قبولی بیاری )
                        آیا این معنی پیشرفت هست ؟؟؟؟؟ !!!!!

مگه بعضی ها متوجه نیستند که پیشرفت رو کشور های پیشرفته دارن معنی میکنن ؟؟ !!
                        از نظر این کشور ها پیشرفت به معنی نمره قبولی اونم بعد از چند سال نیست !!!

بلکه پیشرفت به معنی نمره بالا گرفتن در علوم مختلف و همچنین تحصیل و تحقیق در علوم جدید هست .
                        آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

من نمیدونم بعضیها چرا اینجوری فکر می کنند یعنی اگر ماهواره ساخته نشود وضع مالی ومعیشت مان درست میشود از افراد تحصیل کرده این جور اظهار نظر ها عجیبه ببینید هندیها قبل ازما ماهواره فرستادند وبسیار مردم فقیروگرسنه
                          دارند به فکر پیشرفت کشور باشید

دیدگاه

هر پیشرفتی خوبه و مشکلی نیست بنده به شخصه نظرم اینه که وقتی یه همچین کاری انجام میدن و مثلا ماهواره پرتاب میکنن بعضی ها از این کار استفاده میکنن که خلا های
                            موجود در صنعت رو بپوشونند و مثلا بگن که سطح کار ما خیلی بالا هست و مشکلی نداریم و . . .

در حالی که باید به تمام ابعاد توجه بشه نه این که یک بعد رو که کار شده بیایم در نظر مردم آنچنان نشون بدیم انگار که ابعاد دیگه در کشور ما وجود نداره .
                            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

این اپولو هوا کردن ها مثل اینه که :
                              من بچم میگه بابا من گرسنمه لباس ندارم بپوشم همه تو مدرسه مسخرم میکنن بگه بابا من مریضم منو ببر دکتر و...
                              اون وقت من بگم اشکال نداره بابا من بوگاتی سوارم من بهترین شغل دارم من بهترین خونه دارم هیشکی مثل من نیست و ....
                              کشور هایی که ما رو با اونها مقایسه میکنن از لحاظ تکنولوژی کامل هستن وگرنه کشوری که تو زمینه های دهن پرکن جلو بره ولی بقیه زمینه ها عقب بره ناقص الخلقه هست
                              مثل کسی که سر بزرگی داره ولی دست و پاهاش خیلی کوچیک باشه
                              که در گنبد ز بی مغزی صدا بسیار میپیچد
                              محک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X