اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نقطه جوش خازنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=Celine;n1151275]

عالی از سیم بندی نهایی خازن ها هم عکس بذارید شاید کسی بخواد از تجربه شما هم استفاده کنه

دیدگاه

[QUOTE=آقاپور;n1151290]
      نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

عالی از سیم بندی نهایی خازن ها هم عکس بذارید شاید کسی بخواد از تجربه شما هم استفاده کنه
      سلام
      خازن ها موازی به پل دیود و ی مثبت و منفی به پراب، منظور از خیلی خوب شده همون ورق نازک باتری کاربرد داره فکر کنم یک دهم میلیمتر ، در همین حد ، منم همینقدر نیاز داشتم ، همونطور که مهندس گفتند کوتاه مدت ج میده ، چون از عمر خارن بشدت کم میشه و این کار اصولی نیست

دیدگاه

درسته ذاتا نقطه جوش خازنی برای همین منظور که یه ورق نازک روی باتری جوش بزنه کاربرد داره ...بیشترم برا سرگرمی و راه انداختن کارهای کوچیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

نظر خودم اینه حداقل ۲۴ ولت لازمه تا یه شبه جوش اتفاق بیوفته.
          البته بهتره در عمل امتحان کنید.
          سلام
          خازن های من ۱۰۰ ولت هستند ، و ترانس من بعد پل دیود ۱۳ ولت به خازن میده، رو این حساب شارژ کامل نمیشن درسته؟ برا همین فرمودید حداقل ۲۴ ولت؟ سوییچینگ ۳۶ ولت دارم بنظرتون برای شارژ خازن استفاده کنم قدرت نقطه جوش بیشتر میشه؟ ولی اونم مشکل محافظ اتصال کوتاه داره! ترانس بزرگتر هم نمیشه ی چیز جم و جور ساخت
          جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۱۷:۵۹ ۱۴۰۳/۰۴/۱۸.

دیدگاه

سلام
            خازن های من ۱۰۰ ولت هستند ، و ترانس من بعد پل دیود ۱۳ ولت به خازن میده، رو این حساب شارژ کامل نمیشن درسته؟ برا همین فرمودید حداقل ۲۴ ولت؟ سوییچینگ ۳۶ ولت دارم بنظرتون برای شارژ خازن استفاده کنم قدرت نقطه جوش بیشتر میشه؟ ولی اونم مشکل محافظ اتصال کوتاه داره! ترانس بزرگتر هم نمیشه ی چیز جم و جور ساخت
            بله نقطه جوش قویتر رخ میده ولی عمر خازن هم کم میشه.
            با خروجی پاور سویچینگتون میتونید مقاومت برای محدود کردن جریان شارژ سری کنید.

دیدگاه

بله نقطه جوش قویتر رخ میده ولی عمر خازن هم کم میشه.
              با خروجی پاور سویچینگتون میتونید مقاومت برای محدود کردن جریان شارژ سری کنید.
              ممنون، منبع تغذیه ۴۰ ولت پرینتر دارم فکر کنم نهایت ۲ امپر بده، چه مقاومتی سری کنم؟

دیدگاه

ممنون، منبع تغذیه ۴۰ ولت پرینتر دارم فکر کنم نهایت ۲ امپر بده، چه مقاومتی سری کنم؟
                به طور مثال، مقاومت ۱ کیلو اهم ۵ وات خوبه.
                هر چه مقدار مقاومت بیشتر باشه زمان شارژ هم بیشتر میشه.

دیدگاه

مرسی ، 1.5 کیلو 7 وات دارم تست میکنم ، مطمئن نبودم منبع تغذیه محافظ اتصال کوتاه داره یا نه، مقاومته واقعا لازم بود ممنون

دیدگاه

هنوز امتحان نکردم, ۲ تا خروجی داره، یکی به سلف و مستقیم به خازن، یکی همون ولتاژ ۴۰ ولت ولی به چهار تا مقاومت و دیود زنر برای محدود شدن جریان، که فکر کنم اولی رو باید امتحان کنم، ولی بازم فکر کنم ی جریان آنی بده با قدرت بیشتر تقریباً به این نتیجه نزدیک شدم که ترانس بهتره برای این کار

دیدگاه

ی ترانس تهیه میکنم برای نقطه جوش ، از این خازن ها چه استفاده ای میشه کرد؟ چیزی که من متوجه شدم ولتاژ به کندی کم میشه نسبت به خازن های معمولی

دیدگاه

ی ترانس تهیه میکنم برای نقطه جوش ، از این خازن ها چه استفاده ای میشه کرد؟ چیزی که من متوجه شدم ولتاژ به کندی کم میشه نسبت به خازن های معمولی
                        اکثرا از چنین خازن هایی برای صافی منبع تغذیه و خازن صافی آمپلیفایر استفاده میشه.
                        به خصوص که از نوع قدیم و با کیفیت هستن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X