سلام.
کسی درمورد چسب المر اطلاعاتی داره؟
برای ساخت رنگ رسانا گرافیت میخواستم:اینجا
درود
المرز اسم یک برند هست نه نوع چسب...ولی اگر برای کاربردی که لینک دادید میخواهید، به نظرم لاک رسانا یا محلول گرافیت موجود در سایت را بخرید همون کار را براتون انجام میده ( حتی با قیمت و کیفیت خیلی بهتر )
درود
المرز اسم یک برند هست نه نوع چسب...ولی اگر برای کاربردی که لینک دادید میخواهید، به نظرم لاک رسانا یا محلول گرافیت موجود در سایت را بخرید همون کار را براتون انجام میده ( حتی با قیمت و کیفیت خیلی بهتر )
سلام
باتشکر از وقتی که گزاشتید.می خواستم برای ساخت برد دولایه استفاده کنم ،این محلول گرفیت کارکرد مناسبی داره؟
سلام
باتشکر از وقتی که گزاشتید.می خواستم برای ساخت برد دولایه استفاده کنم ،این محلول گرفیت کارکرد مناسبی داره؟
خودم برای همین کار خریدم ولی قابل استفاده نبود.چند تا دلیل داشت:
اندازه ذرات داخل محلول خیلی درشت هست که برای متالیزه کردن جوابگو نیست
چسبندگی کافی را روی فیبر نداره ( فایبرگلاس تست کردم)
مقاومت الکتریکیش خیلی بالاست
لحیم پذیر نیست
و ...
خودم برای همین کار خریدم ولی قابل استفاده نبود.چند تا دلیل داشت:
اندازه ذرات داخل محلول خیلی درشت هست که برای متالیزه کردن جوابگو نیست
چسبندگی کافی را روی فیبر نداره ( فایبرگلاس تست کردم)
مقاومت الکتریکیش خیلی بالاست
لحیم پذیر نیست
و ...
سلام و تشکر.
بنظر شما استفاده از گرافیت صنعتی(به صورت پودر)و ساخت رنگ برای اینکار مناسب خواهد بود؟
سلام و تشکر.
بنظر شما استفاده از گرافیت صنعتی(به صورت پودر)و ساخت رنگ برای اینکار مناسب خواهد بود؟
ضمن عذرخواهی از استارتر تاپیک،سینا خان،شاید بهتر بود در جای دیگری این مطالب عنوان میشد که روند تاپیک حفظ بشه ( درصورتی که سوالتون را در تاپیک دیگری مطرح بفرمایید بنده این پست را منتقل میکنم ):
طبق اطلاعاتی که دارم خیر.اون مرکب های رسانایی که میبینید قیمت های زیادی دارند سه دلیل عمده داره :
1- اندازه ذرات معلق در محلول،نانو است که این یک ویژگی کلیدی به حساب میاد و قطعا من و شما با وسایل در منزل نمیتونیم پودر نانو تهیه کنیم. قیمت پودر های نانو فوق العاده زیاده...
2- ماده اصلی مرکب های تجاری زغال یا گرافیت نیست بلکه گرافین هست که باز خود این ماده قیمت بسیار بالایی داره چه برسه به پودر نانو آن...در مورد این ماده هم دوست داشتید مطالعه کنید +ویدیوهای مقایسه مرکب های ساخته شده از گرافیت و گرافین هم در یوتیو*ب هست ...
3-محلولی که بتونه یک فاز همگن و پایدار ایجاد بکنه و از طرفی خواص مکانیکی و شیمیایی مد نظر این کار را داشته باشه هم بدست آوردنش به این سادگی نیست و کار با چسب و ... راه نمی افته..
در نهایت نظر شخصی : برای متالیزه کردن برد ها این موارد جوابگو نیست.اگر قرار باشه اینقدر هزینه کنید بهتر هست برید محلولهای شیمیایی این کار رو درست کنید ( هرچند اون هم برای مصارف شخصی شاید توجیه اقتصادی نداشته باشه)
سلام بر سینا جان و دوستان عزیز
چسبی میشناسید که مثل چسب 123 سریع خشک بشه ولی خاصیت شکنندگی نداشته باشه؟حداقل مثل چسب دوقلو باشه.چسب 123 خیلی خوب ولی تنش بهش وارد بشه میشکن(البته خوراکشم چسبوندن انگشت به هم )
سلام بر سینا جان و دوستان عزیز
چسبی میشناسید که مثل چسب 123 سریع خشک بشه ولی خاصیت شکنندگی نداشته باشه؟حداقل مثل چسب دوقلو باشه.چسب 123 خیلی خوب ولی تنش بهش وارد بشه میشکن(البته خوراکشم چسبوندن انگشت به هم )
درود
من چسب شیشه یا همون uv رو میشناسم که سریع خشک میشه.برند ergo مدل 8500 دارم که از 123 هم سریع تر خشک میشه و بعد خشک شدن هم کمی الاستیک هست و اصطلاحا نمیشکنه...فقط محدودیت استفاده داره چون باید نور uv بهش بتابونید تا خشک بشه...
درود
من چسب شیشه یا همون uv رو میشناسم که سریع خشک میشه.برند ergo مدل 8500 دارم که از 123 هم سریع تر خشک میشه و بعد خشک شدن هم کمی الاستیک هست و اصطلاحا نمیشکنه...فقط محدودیت استفاده داره چون باید نور uv بهش بتابونید تا خشک بشه...
ممنون دوست عزیز امتحان میکنم نور uv مشکلی نیست.بازم اگه چسب در دسترسی دوستان میشناسن معرفی کنن
جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۲:۰۴ ۱۳۹۸/۱۰/۱۷.
ممنون دوست عزیز امتحان میکنم نور uv مشکلی نیست.بازم اگه چسب در دسترسی دوستان میشناسن معرفی کنن
سلام و عرض ادب..... ببخشید دیر پستها را دیدم....
علی آقا بیشتر چسبهای شیشه ای همانند شیشه , شکننده هستند....
شماباید چسبهای دو قلوی رنگی فوری خریداری کنید.... البته بیشتر
این چسبها حدود 1 تا 3 دقیقه ای زمان میبرد... برند اهو را شنیدم زود
خشک شده و کیفیت خوبی دارد.... امادو قلو غفاری رنگی بهترین است
من خودم غفاری دو قلوی رنگی را استفاده کرده و کمی هیتگان برای اتصال
موقت میزنم تا چسب خشک شود...و بعد هیتگان را میکنم... چسب هل هم
سریع خشک میشود.... زیپر رنگی هم سریع خشک میشود...
سلام و عرض ادب..... ببخشید دیر پستها را دیدم....
علی آقا بیشتر چسبهای شیشه ای همانند شیشه , شکننده هستند....
شماباید چسبهای دو قلوی رنگی فوری خریداری کنید.... البته بیشتر
این چسبها حدود 1 تا 3 دقیقه ای زمان میبرد... برند اهو را شنیدم زود
خشک شده و کیفیت خوبی دارد.... امادو قلو غفاری رنگی بهترین است
من خودم غفاری دو قلوی رنگی را استفاده کرده و کمی هیتگان برای اتصال
موقت میزنم تا چسب خشک شود...و بعد هیتگان را میکنم... چسب هل هم
سریع خشک میشود.... زیپر رنگی هم سریع خشک میشود...
با سلام سینا جان ممنون از جوابتون.یله دوقلو هم اگه موقع استفاده هی به هم بزنیم تا کشدار بشه بعد که بزنی سریع خشک میشه.
با سلام سینا جان ممنون از جوابتون.یله دوقلو هم اگه موقع استفاده هی به هم بزنیم تا کشدار بشه بعد که بزنی سریع خشک میشه.
سلام علی آقا.... دقیقا.... سرعت خشک شدن به شدت افزایش پیدا میکند....
بعد اگر مجبور به نگهداری قطعه تا خشک شدن باشید ... عرض کردم که کمی
چسب حرارتی در گوشه ای از قطعه بزنید تا نگهداری موقت کرده تا چسب خشک شود...
سلام علی آقا.... دقیقا.... سرعت خشک شدن به شدت افزایش پیدا میکند....
بعد اگر مجبور به نگهداری قطعه تا خشک شدن باشید ... عرض کردم که کمی
چسب حرارتی در گوشه ای از قطعه بزنید تا نگهداری موقت کرده تا چسب خشک شود...
بله اینم روش خوبیه حالا سینا جان این چند وقت بنایی داشتیم به یه چیز خوب رسیدم البته واسه چسبوندن چیزای بزرگ و اونم گچ هست زیر 2 دقیقه سفت میشه مثل سنگ
سلام.... باز هم ممنون برای پاسخ سریع به سوالات....
پس شما هم Kafuter را پیشنهاد میدهید..... انواع چسب سیلیکنی مورد استفاده در الکترونیک (نوع عایق high voltage و نوع انتقال حرار):
دوست عزیز یک تحقیق در موردبرند Kafuter انجام دادم و متوجه شدم چسب سیلیکنی دو مدل می باشد....
البته برای کاربرد الکترونیک آن.... 1- نوع اول که بیشتر عایق بوده تا انتقال دهنده حرارت و میزان
انتقال حرارت این سری پایین می باشد و شباهت زیادی به چسبهای سیلیکنی درز گیری مثل چسب آکواریوم
را دارد.... در برند Kafuter با شماره 3 رقمی که اول آن 7 میباشد شروع میشود ... مانند 704....
این سری برای پوش دادن ترانسهای هسته فریت و قطعات های ولتاژ (high voltage) کاربرد دارد.....جلوی لرزش را گرفته
و عایق الکتریکی برای جلوگیری از آرک زدن مدارها می باشد....من یک بار اشتباها از این سری برای TEC استفاده
کردم که بیشتر به عنوان عایق عمل کرده و کاملا TEC را از کار انداخت و تجربه خوبی شد.... 2-نوع دوم که برای انتقال حرارت می باشد و بیشتر برای انتقال حرارت چیپ ها یا LED پاور به هیتسینک استفاده می شود...
در برند Kafuter سری 520x برای این کار می باشد و سری521x نیز خمیر سیلیکنی آن است
عدد آخر ضریب انتقال حرارت آن چسب یا خمیر میباشد... که من با x نمایش دادم....
مثلا 5202 ضریب انتقال حرارتش 0.8 می باشد... و 5203 ضریب انتقال 1.2 داشته و 5204 ضریب انتقال 1.6 است
که سری K-5204 k که سری پیشوند K است با بالا بودن ضریب انتقال حرارت برای CUP کامپیوتر هم استفاده می شود ....
درود بر شما.
بنده دنبال یک چسب که بتونه در برد high voltage ، عایق رسانش باشه می گشتم و با این پیام شما برخورد کردم. امیدوار شدم که پیداش کردم اما رفتم به سایت فروشگاه و درباره ی kafuter-704 چنین ویژگی ای رو ننوشته بود. به پشتیبانی سایت هم پیام دادم و ایشان هم گفتن که این چسب چنین کاری نمی تونه انجام بده. می خواستم دوباره از شما بپرسم. آیا خودتون با این چسب تونستین جلوی آرک زدن رو بگیرین؟ برد من 2kv است.
سپاس فراوان از شما و دیگر دوستان.
دیدگاه