اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    سلام
    ارادت
    ظاهرا جز موبایل و ساعت هوشمند وسایل دیگه فعلا به رجیستر نیاز ندارند (حالا فردا قانون ممکنه عوض بشه) مثلا من ندیدم مودم سیم کارتی ها را کسی بنویسه با کد رجیستری فروخته میشه یا مثلا همین ماژولهای sim800من چیزی در زمینه رجیستر کردنش نشنیدم.

این دوربینها مثلا همان که عکس گذاشتید بدون باتری خورشیدی 99دلاره با باتری حدود 120دلار یعنی با هزینه واردات و گمرک و.......حداقل 1800در میاد(مدل بدون باتری خورشیدی) از اینها گذشته این دوربینهای بی نام و نشان همه در یک سطح هستند وکیفیت ندارند طول عمرشون هم شانسی هست .
    به نظر من برای ویلا جز داهوا و هایک ویژن دنبال چیز دیگه نباشید .برای خانه پدر نیاز دارید یا ویلا؟؟
    سلام و تشکر محمد عزیز.....
    آخه محمد خان انتقال تصویر به چه صورت بدهیم.... ADSL یا روشهای پوینت یو پوینت خیلی گران در میاید و مثلا
    ADSL یک تلفن باید بخریم و یک مودم 300 تومانی که حدود 500 تا 700 تومان باید پیش پرداخت کنیم .....
    و سالی حدود 600 تا 1000 بسته سالانه بخریم و استفاده نشود.... میماند انتقال تصویر با روش
    سیمکارت و مودم سیمکارتی که از 1200 شروع شده و تا 2000 قیمت دارد... خود دوربین و DVR هم با هارد
    4500 قیمت داشته و نصاب صحبت کردم 1000 میگیرد و نصب میکند... خوب میشود حدود 7000
    خیلی زیاد در خواهد امد... بازار خراب و درامد پایین و هزینه 7000 برای ویلا بی معنی است.... چی بگم....
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و تشکر محمد عزیز.....
      آخه محمد خان انتقال تصویر به چه صورت بدهیم.... ADSL یا روشهای پوینت یو پوینت خیلی گران در میاید و مثلا
      ADSL یک تلفن باید بخریم و یک مودم 300 تومانی که حدود 500 تا 700 تومان باید پیش پرداخت کنیم .....
      و سالی حدود 600 تا 1000 بسته سالانه بخریم و استفاده نشود.... میماند انتقال تصویر با روش
      سیمکارت و مودم سیمکارتی که از 1200 شروع شده و تا 2000 قیمت دارد... خود دوربین و DVR هم با هارد
      4500 قیمت داشته و نصاب صحبت کردم 1000 میگیرد و نصب میکند... خوب میشود حدود 7000
      خیلی زیاد در خواهد امد... بازار خراب و درامد پایین و هزینه 7000 برای ویلا بی معنی است.... چی بگم....
      سینا جان شما با خرید این دوربینهای سیم کارتی که لینک دادید نهایت تصویری در حد 1.3مگاپیکسل می گیرید که خدا می دونه چه مدت این دوربین دوام بیاره خوب اگر محدودیت هزینه دارید یدونه dvrداهوا 700تومنی بخرید +3تا دوربین 400تومنی دو مگاپیکسل داهوا میشه جمعا 1900یدونه هارد خوب هم حدود 600تومن میشه 2500از محاسبات شما 2میلیون کمتر میشه.
      حالا شما بخواهید 3تا از همین دوربین های بیخودی بخرید 3*1700میشه 5100بعد باید 3تا مموری +3تا سیم کارت+3تا بسته اینترنت بخرید تازه یه دوربین بدرد نخور بی کیفیت خریدید حدود 6میلیون هم هزینه کردید.

نصاب با هزینه کابل و داکت و منبع تغذیه یک میلیون قیمت داد یا فقط دستمزد؟؟؟
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

سینا جان شما با خرید این دوربینهای سیم کارتی که لینک دادید نهایت تصویری در حد 1.3مگاپیکسل می گیرید که خدا می دونه چه مدت این دوربین دوام بیاره خوب اگر محدودیت هزینه دارید یدونه dvrداهوا 700تومنی بخرید +3تا دوربین 400تومنی دو مگاپیکسل داهوا میشه جمعا 1900یدونه هارد خوب هم حدود 600تومن میشه 2500از محاسبات شما 2میلیون کمتر میشه.
        حالا شما بخواهید 3تا از همین دوربین های بیخودی بخرید 3*1700میشه 5100بعد باید 3تا مموری +3تا سیم کارت+3تا بسته اینترنت بخرید تازه یه دوربین بدرد نخور بی کیفیت خریدید حدود 6میلیون هم هزینه کردید.

نصاب با هزینه کابل و داکت و منبع تغذیه یک میلیون قیمت داد یا فقط دستمزد؟؟؟
        از آخر به اول....
        نه همه چیز.... 4 کانال گفت حدود 1000 ولی خوب این محل را من خوب میشناسم که تا 1200 هم در آخر میکشاند...
        هزینه سیمکشی تلفن از درب تا خانه 500... این هم یادم رفت بنویسم.... (چون تلفن نداریم و باید بخریم)
        نه داهوا شده 860 که آن هم پرسیدم بدرد نمیخورد... 1900 و 1200 خوب است..... دوربین هم 700 با 3 تا 400
        من خودم همین داهو را میپسندم... مودم هم سیمکارتی 1200 ها بدرد نمیخورد برای 24 ساعت کار در شبانه روز...
        باید دی لینک 1990 تا برند بهتر 2500 خریداری شود... مخابرات هم ADSL سالانه 600 تا 700 در خواهد آمد سرعت
        4 مگابیت و کمتر بی معنی است برای 5 مگا پیکسل... و موبین نت و شاتل و پوینت تو پوینت....سالی 1000 تا 1500
        میماند فقط 4G ایرانسل که سالی 150 است....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نه اگر سیمکارتی بخریم که کلا یکی فقط برای جلوی ویلا.... پشت و داخل را بی خیال میشویم...
        البته مدلی که لینک گذاشتم و قیمتی 1750 دارد خودش مودم روتر WiFi هم است
        که میتوان برای داخل یک دوربین گردان وای فای 320 تومانی قرار داد.... با 20 متر دید در شب
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

از آخر به اول....
          نه همه چیز.... 4 کانال گفت حدود 1000 ولی خوب این محل را من خوب میشناسم که تا 1200 هم در آخر میکشاند...
          هزینه سیمکشی تلفن از درب تا خانه 500... این هم یادم رفت بنویسم.... (چون تلفن نداریم و باید بخریم)
          نه داهوا شده 860 که آن هم پرسیدم بدرد نمیخورد... 1900 و 1200 خوب است..... دوربین هم 700 با 3 تا 400
          من خودم همین داهو را میپسندم... مودم هم سیمکارتی 1200 ها بدرد نمیخورد برای 24 ساعت کار در شبانه روز...
          باید دی لینک 1990 تا برند بهتر 2500 خریداری شود... مخابرات هم ADSL سالانه 600 تا 700 در خواهد آمد سرعت
          4 مگابیت و کمتر بی معنی است برای 5 مگا پیکسل... و موبین نت و شاتل و پوینت تو پوینت....سالی 1000 تا 1500
          میماند فقط 4G ایرانسل که سالی 150 است....

نه اگر سیمکارتی بخریم که کلا یکی فقط برای جلوی ویلا.... پشت و داخل را بی خیال میشویم...
          البته مدلی که لینک گذاشتم و قیمتی 1750 دارد خودش مودم روتر WiFi هم است
          که میتوان برای داخل یک دوربین گردان وای فای 320 تومانی قرار داد.... با 20 متر دید در شب
          مشکل dvrارزان ها را چی می گفتند؟؟؟؟

والا چی بگم پس باید ریسک کنید یدونه از همین سیمکارتی ها بخرید
          ولتر

دیدگاه

مشکل dvrارزان ها را چی می گفتند؟؟؟؟

والا چی بگم پس باید ریسک کنید یدونه از همین سیمکارتی ها بخرید
            سلام و عرض ادب... محمد عزیز یار قدیمی من در این فروم....
            انگار دوربینهای کیفیت دار داهوا و تکنولوژی جدید داهوا را ساپرت نمیکنه....
            از 1200 خود داهوا ایران پیشنهاد داد.... هارد زیر یک ترا هم گفت نباید ببندید....
            پ.ن: حالا من که همان DVR مد نظرم است با دوربین های پیشنهادی شما....
            اما کلا برای اطلاعات تاپیک بد نیست یک مطالعه ای هم روی این سری داشته باشیم
            پ.ن2: وقتی یک مودم 4G خوب حدود 2000 قیمت دارد... یک دوربین کامل با
            مودم داخلی که 1750 قیمت تک فروشی دارد... باید به کیفیت آن شک کرد....
            درست است که یک DVR ساده تکنولوژی لو رفته و دوربینهای آنالوگ طرح قدیم
            اگر فیک خریداری شوند .... بتواند عمر بالایی داشته باشد... اما خوب تکنولوژی
            4G و دوربین مدار بسته و.... فکر کنم حتما عمر کمی دارد ویا باید برند خریداری
            شود چون تکنولوژی جدیدی است و هنوز لو نرفته که فک درست حسابی داشته باشد
            خلاصه کار یک مودم 1200 تی پی کینک و با یک DVR حدود 1200داهوا و یک
            دوربین 400 میخرم و بعد کم کم دوربین به آن اضافه میکنم... سالی یکی
            این بهتر نیست.... یا یک مودم و یک تحت شبکه وایفای داهوا که شما معرفی کنید..
            البته نظرتان چیست برای تاپیک ... کمی در مورد این سیمکارتی ها تحقیق کنیم...؟؟؟

دیدگاه

سلام و عرض ادب... محمد عزیز یار قدیمی من در این فروم....
              انگار دوربینهای کیفیت دار داهوا و تکنولوژی جدید داهوا را ساپرت نمیکنه....
              از 1200 خود داهوا ایران پیشنهاد داد.... هارد زیر یک ترا هم گفت نباید ببندید....
              پ.ن: حالا من که همان DVR مد نظرم است با دوربین های پیشنهادی شما....
              اما کلا برای اطلاعات تاپیک بد نیست یک مطالعه ای هم روی این سری داشته باشیم
              پ.ن2: وقتی یک مودم 4G خوب حدود 2000 قیمت دارد... یک دوربین کامل با
              مودم داخلی که 1750 قیمت تک فروشی دارد... باید به کیفیت آن شک کرد....
              درست است که یک DVR ساده تکنولوژی لو رفته و دوربینهای آنالوگ طرح قدیم
              اگر فیک خریداری شوند .... بتواند عمر بالایی داشته باشد... اما خوب تکنولوژی
              4G و دوربین مدار بسته و.... فکر کنم حتما عمر کمی دارد ویا باید برند خریداری
              شود چون تکنولوژی جدیدی است و هنوز لو نرفته که فک درست حسابی داشته باشد
              خلاصه کار یک مودم 1200 تی پی کینک و با یک DVR حدود 1200داهوا و یک
              دوربین 400 میخرم و بعد کم کم دوربین به آن اضافه میکنم... سالی یکی
              این بهتر نیست.... یا یک مودم و یک تحت شبکه وایفای داهوا که شما معرفی کنید..
              البته نظرتان چیست برای تاپیک ... کمی در مورد این سیمکارتی ها تحقیق کنیم...؟؟؟
              سلام
              ارادت
              سینا جان یکی از دوستانم این تاپیک را دیده بود می گفت اصلا ما اینجا چیکار می کنیم ؟؟!!می گفت چرا نمی روید در پیغام خصوصی و این تاپیک شده چت روم!!!!
              منم دیدم راست میگه

این مودم 1350هست دی لینک و 2سال هم گارانتی اصلی در ایران داره .

خلاصه دی لینک می خواستید این هست (البته اگر دوباره محدودیت خاصی نداشته باشه و من ندیده باشم)
              منم موافقم جنس خوب بخرید اما فعلا از یک کانال شروع کنید .همین dvrهم بخرید خیلی به صرفه تر از وای فای داهوا هست.
              این دوربینهای سیم کارتی و حتی وا فای ارزان به درد نمی خوره
              هارد هم حتما همین را بخرید بنفش. وسترن. یک ترا
              ولتر

دیدگاه

سلام
                ارادت
                سینا جان یکی از دوستانم این تاپیک را دیده بود می گفت اصلا ما اینجا چیکار می کنیم ؟؟!!می گفت چرا نمی روید در پیغام خصوصی و این تاپیک شده چت روم!!!!
                منم دیدم راست میگه
                سلام و عرض ادب.... و تشکر برای راهنمایی های خوبتون محمد خان...
                به دوستتان بفرمایید که تاپیک کارش همین است و فرقش با صفحات خبری
                در این است که همانند چت روم ولی کمی علمیتر...بحثی باز شده و جلو میرود
                تا به نتیجه برسد.... اگر فکر میکنند ما فقط دو نفر هستیم ... آستین بالا زده
                و خودشان هم وارد بحث شوند و دیگران... اگر هم علاقه ندارند که وارد نشوند
                پ.ن: شما هم محمد خان ببخشید مقصر هستید هر بحثی... برای مثال دوربین
                سیمکارتی... باز میکنم... شما به ویلا و خانه من ربطش میدهید خوب دوستان
                فکر میکنند بحث خصوصی است... هدف من جلو بردن تاپیک و معرفی مدلهای مختلف
                دوربین مدار بسته هم است... حالا معایب را هم باید بنویسیم....

خلاصه کلام در مورد ویلا... (این آخرین مطلب در مورد ویلاست و از این به بعد به معرفی دوربین های سکیوریتی و تکنولوژی های جدید آن میپردازم).....
                فکر کردم این دوربینهای سیمکارتی یا وایفای چینی 2 مگا پیکسل است که به دلیل بیکیفیتی کمتر از این مقدار بوده و زود خراب میشود و به قول شما
                شانسی میباشد... بعد فقط یک دوربین سیمکارتی 1750 است و یک رم 64 یا 128 حدود 150 تومان...... خوب DVR داهوا 2 مگا پیکسل 4 کانال 600 و
                هارد اگر 350 گیگ در نظر بگیریم که دو برابر و نیم رم 128 است.... حدود 150 قیمت دارد... دوربین هم خوب مثل سیمکارتی یکی بگیریم و مثلا 2 مگا
                پیکسل و برد در حد سیمکارتی که 30 متر است چیزی حدود 300 تا 400 قیمت دارد.... خوب آداپتور و سیم هم اگر 100 در نظر بگیریم و مودم هم انگار
                حدود 800 هم موجود است.... که سر جمع چیزی حدود 2000 در خواهد آمد... پس فرق آنچنانی با سیمکارتی ندارد... تازه کیفیت دوربین و دوام آن و
                دید در شب... قابل مقایسه نیست و اگر هم دزد آن را کند... فقط 300 تا 400 از بین رفته و بقیه تشکیلات باقی میماند....

دیدگاه

سلام و عرض ادب.... و تشکر برای راهنمایی های خوبتون محمد خان...
                  به دوستتان بفرمایید که تاپیک کارش همین است و فرقش با صفحات خبری
                  در این است که همانند چت روم ولی کمی علمیتر...بحثی باز شده و جلو میرود
                  تا به نتیجه برسد.... اگر فکر میکنند ما فقط دو نفر هستیم ... آستین بالا زده
                  و خودشان هم وارد بحث شوند و دیگران... اگر هم علاقه ندارند که وارد نشوند
                  پ.ن: شما هم محمد خان ببخشید مقصر هستید هر بحثی... برای مثال دوربین
                  سیمکارتی... باز میکنم... شما به ویلا و خانه من ربطش میدهید خوب دوستان
                  فکر میکنند بحث خصوصی است... هدف من جلو بردن تاپیک و معرفی مدلهای مختلف
                  دوربین مدار بسته هم است... حالا معایب را هم باید بنویسیم....

خلاصه کلام در مورد ویلا... (این آخرین مطلب در مورد ویلاست و از این به بعد به معرفی دوربین های سکیوریتی و تکنولوژی های جدید آن میپردازم).....
                  فکر کردم این دوربینهای سیمکارتی یا وایفای چینی 2 مگا پیکسل است که به دلیل بیکیفیتی کمتر از این مقدار بوده و زود خراب میشود و به قول شما
                  شانسی میباشد... بعد فقط یک دوربین سیمکارتی 1750 است و یک رم 64 یا 128 حدود 150 تومان...... خوب DVR داهوا 2 مگا پیکسل 4 کانال 600 و
                  هارد اگر 350 گیگ در نظر بگیریم که دو برابر و نیم رم 128 است.... حدود 150 قیمت دارد... دوربین هم خوب مثل سیمکارتی یکی بگیریم و مثلا 2 مگا
                  پیکسل و برد در حد سیمکارتی که 30 متر است چیزی حدود 300 تا 400 قیمت دارد.... خوب آداپتور و سیم هم اگر 100 در نظر بگیریم و مودم هم انگار
                  حدود 800 هم موجود است.... که سر جمع چیزی حدود 2000 در خواهد آمد... پس فرق آنچنانی با سیمکارتی ندارد... تازه کیفیت دوربین و دوام آن و
                  دید در شب... قابل مقایسه نیست و اگر هم دزد آن را کند... فقط 300 تا 400 از بین رفته و بقیه تشکیلات باقی میماند....
                  سلام
                  ارادت

من فکر می کردم هدف شما از این تاپیک این است که انتخاب خوبی برای دوربین ویلا داشته باشید و در درجه دوم برای بقیه خوانندگان آینده هم مفید باشه .
                  اما الان که متوجه شدم هدف شما بیشتر جنبه علمی هست .پس نظر دادن من در خیلی از موارد اشتباه است چرا؟؟؟؟چون من نه تخصص لازم را دارم نه در بازار این کار فعالیت دارم پس ممکنه خیلی از نظرات من اشتباه بوده باشه و حتی باعث گمراهی خوانندگان آینده بشه .ممکنه فردی که در بازار فعاله با دیدن این تاپیک بگوید فلان برند چینی را مثلا 5ساله داره کار می کنه نصف داهوا قیمت داره خرابی هم خیلی کم داشته و نظرش این باشه پول دادن برای داهوا در پروژه های معمولی اشتباه است و نوعی پول دور ریختنه.

یا همین دوربین سیمکارتی من با فرضیات ذهنی خودم میگم آشغاله .اما ممکنه فردی که با اینها کار کرده بگوید فلان مارک چینی با همین حدود قیمت به راحتی و طول عمر زیاد کار میده و نیازی به هزینه اضافه نیست.

در مورد لنز دوربین و برد irو .........هم ممکنه تمام نظرات من اشتباه بوده باشه. من فکر می کردم شما هدفتون اینه که دوربین تهیه و نصب کنید دیدم به قول گفتنی قهدالرجال هستکسی جواب نمیده.برای همین اطلاعات ناقص خودم را عنوان کردم

خلاصه حالا که تاپیک قراره علمی جلو بره من فقط می تونم متن کپی پیست کنم یا اینکه از سایتها لینک بگذارم چون علم اینکه بخواهم نظر بدهم را ندارم .علم که بماند حتی تجربه هم ندارم

به نظر منم داهوا بردارید بهتره تا اینکه دنبال جنس بی نام و نشان باشید.

منم کاملا موافقم این آخرین مطلبمون در مورد ویلا و خانه و....باشه اگر در این زمینه ها نیاز به حرفی بود در پیغام خصوصی در خدمتتون هستم .در مورد بحث علمی تاپیک چیزی در نت پیدا کنم حتما به اشتراک می گذارم
                  ولتر

دیدگاه

سلام
                    ارادت

من فکر می کردم هدف شما از این تاپیک این است که انتخاب خوبی برای دوربین ویلا داشته باشید و در درجه دوم برای بقیه خوانندگان آینده هم مفید باشه .
                    اما الان که متوجه شدم هدف شما بیشتر جنبه علمی هست .پس نظر دادن من در خیلی از موارد اشتباه است چرا؟؟؟؟چون من نه تخصص لازم را دارم نه در بازار این کار فعالیت دارم پس ممکنه خیلی از نظرات من اشتباه بوده باشه و حتی باعث گمراهی خوانندگان آینده بشه .ممکنه فردی که در بازار فعاله با دیدن این تاپیک بگوید فلان برند چینی را مثلا 5ساله داره کار می کنه نصف داهوا قیمت داره خرابی هم خیلی کم داشته و نظرش این باشه پول دادن برای داهوا در پروژه های معمولی اشتباه است و نوعی پول دور ریختنه.
                    سلام مجدد....
                    محمد جان شما خیلی متواضع و فروتنید... بیش از این چوبکاری نفرمایید....
                    اتفاقا اطلاعات فنی شما در این زمینه بالا است و من و دوستان استفاده فراروان برده و میبریم...
                    بله دقیقا هدف اصلی من ویلا بوده و هست... البته دوست دارم جوری سوال کنم که برای دیگران هم
                    قابل استفاده باشد... من اگر عرض کردم برای دوست تان بود که از حرفش ناراحت شدم... ما ایرانی ها
                    نمیدانم چه بیماری گرفتیم که همه چیز را فقط برای خودمان میخواهیم ....خودمان یاد بگیریم بقیه به....
                    کسی در بحث این تاپیک شرکت نکرد و میدانم که خیلی ها تاپیک را خوانده اند... اما دریغ از یک کمک ..
                    میدانم خیلی از دوستان در همین رشته فعالیت دارند... اما دریغ از یک کلمه....حالا که من و شما جلو بردیم
                    میخواهند سنگ بیندازند... خلایق هر چه لایق... لیلقت ما این حکومت و زندگی است.... این داستان سری دراز دارد

سلام
                    منم کاملا موافقم این آخرین مطلبمون در مورد ویلا و خانه و....باشه اگر در این زمینه ها نیاز به حرفی بود در پیغام خصوصی در خدمتتون هستم .در مورد بحث علمی تاپیک چیزی در نت پیدا کنم حتما به اشتراک می گذارم
                    محمد خان چرا ناراحت شدید.... شما فرمودید دوستتان فلان حرف را زده و من اول
                    حرف ایشون را نفی کردم و بعد گفتم حتما چون داعما صحبت از ویلا است چنین
                    برداشتی شده....باز هم بگویم اینها همه بهانه بیش نیست... هدف قطع بحث در
                    تاپیک است و دیگر هیچ.... هر چه شما بفرمایید ... پس در پیغام خصوصی بحث
                    ویلا را پی بگیریم... انشا... یک روز هم مجردی بریم سفر از نزدیک ویلا را ببینید...

دیدگاه

سلام مجدد....
                      محمد جان شما خیلی متواضع و فروتنید... بیش از این چوبکاری نفرمایید....
                      اتفاقا اطلاعات فنی شما در این زمینه بالا است و من و دوستان استفاده فراروان برده و میبریم...

محمد خان چرا ناراحت شدید.... شما فرمودید دوستتان فلان حرف را زده و من اول
                      حرف ایشون را نفی کردم و بعد گفتم حتما چون داعما صحبت از ویلا است چنین
                      برداشتی شده....باز هم بگویم اینها همه بهانه بیش نیست... هدف قطع بحث در
                      تاپیک است و دیگر هیچ.... هر چه شما بفرمایید ... پس در پیغام خصوصی بحث
                      ویلا را پی بگیریم... انشا... یک روز هم مجردی بریم سفر از نزدیک ویلا را ببینید...
                      سلام
                      نه سینا جان بحث فروتنی نمی کنم من سوادم سرچی هست .سواد سرچی همیشه ناقص هست افرادی که در بازار هستند و اطلاعات علمی هم دارند قطعا خیلی خیلی بهتر از من می توانند راهنمایی کنند .
                      مثلا همون دوربین ipداخل دیجی که اشتباه نوشته بود اگر یک فرد ماهر بودم سریع می فهمیدم که این قیمت برای ipداهوا مسخره است اما من خوش خیال فکر کردم با این قیمت پایین دوربین ipداهوا می فروشند.یا اینکه حتی نمی دونم برای چه فاصله ای چه لنزی استفاده بشه و......

من اصلا و ابدا ناراحت نشدم دلیلی هم نداره ناراحت بشومحالا بیایید وسط
                      شما نوشته بودید:
                      این آخرین مطلب در مورد ویلاست
                      منم عرض کردم موافقم و هر کجا بخواهید در خدمتم حالا تاپیک باشه خصوصی باشه با دود پیغام بدهیم(شاید دورباره نت قطع بشه مجبور بشویم)و........

جوج و نوشابه با من باشه (یادم باشه یدونه شلوارک بخرم آماده باشم)
                      ولتر

دیدگاه

محمد خان سلام مجدد.....
                        محمد عزیز بر اساس تحقیقاتی که امروز انجام دادم همین برند داهوا در ایران پر فروش ترین است و بهترین جواب را از آن گرفته اند.... دوستتون
                        دقیقا درست میگفت... حتی انگار از هایک ویژن هم بیشتر در ایران فروش دارد... محمد عزیز یک مدل DVR چهار کانال 2مگا پیکسل و یک مدل DVR
                        4 مگا پیکسل چهار کانال داهوا معرفی میکنید؟ انگار DVR های داهوا هم مثل دوربینهایش آی پی 66 یا 67 دارد..... بهترین برای رطوبت شمال ایران است...

سلام
                        نه سینا جان بحث فروتنی نمی کنم من سوادم سرچی هست .سواد سرچی همیشه ناقص هست افرادی که در بازار هستند و اطلاعات علمی هم دارند قطعا خیلی خیلی بهتر از من می توانند راهنمایی کنند .
                        مثلا همون دوربین ipداخل دیجی که اشتباه نوشته بود اگر یک فرد ماهر بودم سریع می فهمیدم که این قیمت برای ipداهوا مسخره است اما من خوش خیال فکر کردم با این قیمت پایین دوربین ipداهوا می فروشند.یا اینکه حتی نمی دونم برای چه فاصله ای چه لنزی استفاده بشه و......

من اصلا و ابدا ناراحت نشدم دلیلی هم نداره ناراحت بشومحالا بیایید وسط
                        شما نوشته بودید:

منم عرض کردم موافقم و هر کجا بخواهید در خدمتم حالا تاپیک باشه خصوصی باشه با دود پیغام بدهیم(شاید دورباره نت قطع بشه مجبور بشویم)و........

جوج و نوشابه با من باشه (یادم باشه یدونه شلوارک بخرم آماده باشم)
                        نه محمد عزیز اطلاعاتتون کاملا زیاد است و فقط کمی شما وسواس
                        دارید و میخواهید بهترین باشید تا وارد یک بحثی شوید...
                        پ.ن: نشد دیگه .. جوجه از اول همیشه با من بوده و هست....

دیدگاه

محمد خان سلام مجدد.....
                          محمد عزیز بر اساس تحقیقاتی که امروز انجام دادم همین برند داهوا در ایران پر فروش ترین است و بهترین جواب را از آن گرفته اند.... دوستتون
                          دقیقا درست میگفت... حتی انگار از هایک ویژن هم بیشتر در ایران فروش دارد... محمد عزیز یک مدل DVR چهار کانال 2مگا پیکسل و یک مدل DVR
                          4 مگا پیکسل چهار کانال داهوا معرفی میکنید؟ انگار DVR های داهوا هم مثل دوربینهایش آی پی 66 یا 67 دارد..... بهترین برای رطوبت شمال ایران است...
                          سلام
                          فکرنکنم که dvrها ip66یا ip67باشند چون فن دارند و بدنه سوراخ داره اما چیزی که در مشخصات dvrداهوا نوشته تا رطوبت 90درصد هیچ مشکلی نداره یعنی تقریبا تا داخل آب نیوفته مشکلی نیست و رطوبت هوا مشکلی نداره
                          Operating Conditions
                          -10°C ~ +45°C (+14°F ~ +113°F), 10~ 90% RH

پس برای انتخاب کلا مبحث رطوبت و درجه ip را کنار می گذاریم
                          در مورد مگاپیکسل برای دوربین 2شما ارزان ترین dvrداهوا را انتخاب کنید بهتون جواب میده اما دوتا مطلب هست یک اینکه با 1080pضبط نمی کنه و با 1080Nضبط می کنه و دوم اینکه فشرده سازی قدیمی داره و کمتر تصاویر را فشرده می کنه مدلهای ارزان H264هستند مدلهای گران تر H265+ پس شما به جای انتخاب از روی مگاپیکسل بودجه خودتون را در نظر بگیرید این مثلا جز ارزان ترینها

همان 667تومنی معروف(فکر کنم اینقدر من اینو لینک کردم خسته شدید)
                          برای 4مگاپیکسل هم این DVRجز حداقل ها است .با رزولوشن 1080Pیا 4M-Nبا فریم ریت خیلی بد (نهایت 15فریم)ضبط می کنه
                          Main stream:the 1st channel 5M-N(1~10fps), other channels 4M-N/1080P(1~15fps); 1080N/720P/960H/
                          D1/CIF (1~25/30fps)

خلاصه اینکه بین بازه حدود 700تا حدود 2میلیون برای DVRهزینه را مشخص کنید بهتر میشه مدل انتخاب کرد

همین مدل 1085هزار تومنی سه تا مزیت داره اولا با 667تومنی حدود 400تومن فاصله قیمت داره .دوما گارانتی 18ماه داهوا ایران داره که مدل 667 تومنی گارانتی نداره .سوما اگر دوربین 2مگا انتخاب کردید درآینده خواستید 4مگا بخرید همین DVRجواب میدهد .درسته فریم ریتش پایینه و اما به نظر من مهم نیست چون قرار نیست جلو DVRفیلم سینمایی ببنیم مهم اینه بشه نهایت چهره یک فرد را تشخص داد

البته من تعداد کمی DVRرا بررسی کردم اگر دقیقا مشخص کنید قرار است چقدر برای DVRهزینه کنید شاید گزینه بهتر باشد (فریم ریت بالا و تصویر 4Kو....اینها بخواهید باید به فکر حداقل 2میلیون هزینهDVR باشید)
                          ولتر

دیدگاه

سلام
                            فکرنکنم که dvrها ip66یا ip67باشند چون فن دارند و بدنه سوراخ داره اما چیزی که در مشخصات dvrداهوا نوشته تا رطوبت 90درصد هیچ مشکلی نداره یعنی تقریبا تا داخل آب نیوفته مشکلی نیست و رطوبت هوا مشکلی نداره
                            Operating Conditions
                            -10°C ~ +45°C (+14°F ~ +113°F), 10~ 90% RH

پس برای انتخاب کلا مبحث رطوبت و درجه ip را کنار می گذاریم
                            در مورد مگاپیکسل برای دوربین 2شما ارزان ترین dvrداهوا را انتخاب کنید بهتون جواب میده اما دوتا مطلب هست یک اینکه با 1080pضبط نمی کنه و با 1080Nضبط می کنه و دوم اینکه فشرده سازی قدیمی داره و کمتر تصاویر را فشرده می کنه مدلهای ارزان H264هستند مدلهای گران تر H265+ پس شما به جای انتخاب از روی مگاپیکسل بودجه خودتون را در نظر بگیرید این مثلا جز ارزان ترینها

همان 667تومنی معروف(فکر کنم اینقدر من اینو لینک کردم خسته شدید)
                            برای 4مگاپیکسل هم این DVRجز حداقل ها است .با رزولوشن 1080Pیا 4M-Nبا فریم ریت خیلی بد (نهایت 15فریم)ضبط می کنه
                            Main stream:the 1st channel 5M-N(1~10fps), other channels 4M-N/1080P(1~15fps); 1080N/720P/960H/
                            D1/CIF (1~25/30fps)

خلاصه اینکه بین بازه حدود 700تا حدود 2میلیون برای DVRهزینه را مشخص کنید بهتر میشه مدل انتخاب کرد

همین مدل 1085هزار تومنی سه تا مزیت داره اولا با 667تومنی حدود 400تومن فاصله قیمت داره .دوما گارانتی 18ماه داهوا ایران داره که مدل 667 تومنی گارانتی نداره .سوما اگر دوربین 2مگا انتخاب کردید درآینده خواستید 4مگا بخرید همین DVRجواب میدهد .درسته فریم ریتش پایینه و اما به نظر من مهم نیست چون قرار نیست جلو DVRفیلم سینمایی ببنیم مهم اینه بشه نهایت چهره یک فرد را تشخص داد

البته من تعداد کمی DVRرا بررسی کردم اگر دقیقا مشخص کنید قرار است چقدر برای DVRهزینه کنید شاید گزینه بهتر باشد (فریم ریت بالا و تصویر 4Kو....اینها بخواهید باید به فکر حداقل 2میلیون هزینهDVR باشید)
                            میدونم چند بار تکرار کردید ....شرمنده .... کمی خنگ هستم نمیدونم چرا DVR را درک نمیکنم...
                            عرض کردم به نمایندگی داهوا ایران زنگ زدم... گغت مدل 1900 را بخرید با هارد 1 ترا... گفت مدلهای ارزان
                            از دوربینهای جدید پشتیبانی نمیکنه... پس ما جرا اینه.... با پدر صحبت کردم و گفت تا 3000 تومان برای من
                            مشکلی نیست... قرار شد یک دوربین بخرم و بعد دو تا دیگه تابستان اضافه کنم..... پس اول رزولوشن و بعد
                            ابعاد تصویر و بعد فورمت فشرده سازی.... این موارد مهم هستند... این همه اطلاعات در دیجی نوشه... من را گنگ میکنه
                            ببینید محمد عزیز در لینک زیر دیجی کالا زده IP67 .... به همین دلیل عرض کردم... به احتمال زیاد اشتباه تایپی است...
                            من هم شک کرده بودم

دیدگاه

میدونم چند بار تکرار کردید ....شرمنده .... کمی خنگ هستم نمیدونم چرا DVR را درک نمیکنم...
                              عرض کردم به نمایندگی داهوا ایران زنگ زدم... گغت مدل 1900 را بخرید با هارد 1 ترا... گفت مدلهای ارزان
                              از دوربینهای جدید پشتیبانی نمیکنه... پس ما جرا اینه.... با پدر صحبت کردم و گفت تا 3000 تومان برای من
                              مشکلی نیست... قرار شد یک دوربین بخرم و بعد دو تا دیگه تابستان اضافه کنم..... پس اول رزولوشن و بعد
                              ابعاد تصویر و بعد فورمت فشرده سازی.... این موارد مهم هستند... این همه اطلاعات در دیجی نوشه... من را گنگ میکنه
                              ببینید محمد عزیز در لینک زیر دیجی کالا زده IP67 .... به همین دلیل عرض کردم... به احتمال زیاد اشتباه تایپی است...
                              من هم شک کرده بودم

https://www.digikala.com/product/dkp...s2#/tab-params
                              نه اختیار دارید .من تکرار اون لینک دیجی کالا را عرض کردم

بله تفاوت اصلی dvrها در قسمت ضبط تصویر هست که با چه کیفیتی می توانند تصویر را ضبط کنند .

3میلیون برای کل تجهیزات و نصب ومودم؟؟؟اگر برای کل مجموعه باشه پس تمام وسایل را باید حداقل و بدون گارانتی تهیه کنید.
                              بهتر نیست تا تابستان صبر کنید و به جای دوربینهای غیر ضروری یک دوربین خوب با dvrخوب فقط برای ورودی نصب کنید ؟؟؟؟
                              الان مثلا دوربین بولت 2مگا با برد دید در شب 30متر 450تومن هست که به نظر من برای شما کمه با برد 80متر 565تومن (برد 50متر ارزش خرید نداره چون فقط 30تومن از 80متری ارزان تره)
                              دوربین داهوا HFW 1200 dP Dahua cctv Bullet Camera + ضد آب, ضد ضربه, دید در شب قدرتمند 80 m , قیمت مناسب دوربین داهوا HFW 1200 dP فروش ویژه در Diyakala.com

دیگه بقیه تجهیزات و سیم کشی و نصب و.....را خودتون حساب کنید فقط هارد یک ترا بنفش 620تومن ..........

دیجی از وقتی شده مارکت پلیس و افراد دیگه هم داخلش جنس می گذارند کلا خر تو خر شده اطلاعات را از خود سایت داهوا باید چک کرد
                              ولتر

دیدگاه

محمد جان این مدل داهوا که معرفی کردید 1080P هست.... نوع 1080N زیاد
                                فکر نکنم تصویر جالبی باشد.... یک نگاه بیندازید....
                                فکر کنم N همان تصویر 4:3 باشد (تصویر مربعی تلویزیونهای قدیمی) و P همان 16:9 یا تصویر عریض میباشد....

نه اختیار دارید .من تکرار اون لینک دیجی کالا را عرض کردم

بله تفاوت اصلی dvrها در قسمت ضبط تصویر هست که با چه کیفیتی می توانند تصویر را ضبط کنند .

3میلیون برای کل تجهیزات و نصب ومودم؟؟؟اگر برای کل مجموعه باشه پس تمام وسایل را باید حداقل و بدون گارانتی تهیه کنید.
                                بهتر نیست تا تابستان صبر کنید و به جای دوربینهای غیر ضروری یک دوربین خوب با dvrخوب فقط برای ورودی نصب کنید ؟؟؟؟
                                الان مثلا دوربین بولت 2مگا با برد دید در شب 30متر 450تومن هست که به نظر من برای شما کمه با برد 80متر 565تومن (برد 50متر ارزش خرید نداره چون فقط 30تومن از 80متری ارزان تره)
                                دوربین داهوا HFW 1200 dP Dahua cctv Bullet Camera + ضد آب, ضد ضربه, دید در شب قدرتمند 80 m , قیمت مناسب دوربین داهوا HFW 1200 dP فروش ویژه در Diyakala.com

دیگه بقیه تجهیزات و سیم کشی و نصب و.....را خودتون حساب کنید فقط هارد یک ترا بنفش 620تومن ..........

دیجی از وقتی شده مارکت پلیس و افراد دیگه هم داخلش جنس می گذارند کلا خر تو خر شده اطلاعات را از خود سایت داهوا باید چک کرد
                                از آخر به اول....
                                بله دیجیکالا کلا فیک هم زیاد داره..... میگن آن روسی که 80 درصد سلام دیجی
                                کالا را خریده از طرف صاحب آمازون این کار را کرده و صاحب اصلی امازونه (از برکات
                                برجام...) خیر فقط DVR و دوربین تک 3000 ... هارد و اینترنت جدا ... نصب هم
                                خودم انجام میدم دوربین اول به سوی حیاط جلو ... محلی آسانی برای نصب هست....
                                عرض کردم دو دوربین محل کار را خودم جابجا کردم و کلی چیز یاد گرفتم.....یک دوربین
                                هم برای محل کار اضافه کردم تا 8 کانالش پر بشه... البته آنالوگ بود ..... فکر هم نکنم
                                آنالوگ HD فرق آنچنانی داشته باشه...... از رو کاتالوگ جلو میرم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X