اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

سلام و عرض ادب و تشکر فراوان از شما به دلیل همراهی همیشگیتون در این تاپیک و تاپیکهای دیگر...
    از دزدگیر شروع میکنم:
    محمد خان... قاعدتا برند سیماران برند خوبی است... در دزدگیر... فایر وال بهترین است....اما مشکل اینجاست که...
    دقت کردید شکل ظاهری تمام دزدگیرهای ایرانی یک شکل هستند؟! چون من چند مدل آن را داشتم و باز کردم..
    بهتون بگم که همه از نظر ظاهری فقط یک شکل نیستند... مدار داخلی همه نیز یک شکل است... یک میکرو دیپ با
    سوکت آیسی و بقیه قطعات هم دیپ .... و پوشش و مقاومت در برابر گرد و غبار و رطوبت صفر... انگار همه یک مدار
    قدیمی طرح غرب را (که یادم است دزدگیر مغازه پدرم که 30 سال پیش خریده بود همین شکل بود...) که قدیمی شده و
    در اینترنت پخش کردند... تولید میکنند... ممکن است برای تهران یا اصفهان... که خشک است ... چند سالی کار کند....
    اما شمال ایران به دلیل رطوبت بالا این مدارهای بدون محافظ و مثلا ای سی دیپ با سوکت که سریع بین پایه سوکت و
    ای سی خراب میشود...به مدت 6 ماه تا یک سال از کار خواهد افتاد.... همسایه ویلای ما هم چند روز پیش صحبت
    میکردم ... گفت دزدگیرش خراب شده.... بقیه هم این مشکل را دارند...محمد جان دو برند دزدگیر خارجی خوب (نه فیک
    و بی نام نشان که در اینجا رویش مارک زده باشند) پیدا کرد... با این که دزدگیر انگار سیاست تولید ملی در آن لحاض شده
    اما تکوتوک برندهای خوب هم در اینترنت پیدا میشوند.....
    دزدگیر اماکن برند کره این Maxron که یک مدل آن را فراگستر الکترونیک وارد میکند و در دیجی کالا پیدایش کردم که به
    فراگستر رسیدم..... که نمیدانم واقعا برند مکسرون است اصل است یا خیر

دومی برند Kerui یا کروی که یک برند انگار معروف چینی است که باز انگار جزو ده برند مطرح دزدگیر سیمکارتی در جهان است...

نظر شما چیست محمد خان
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب و تشکر فراوان از شما به دلیل همراهی همیشگیتون در این تاپیک و تاپیکهای دیگر...
      از دزدگیر شروع میکنم:
      محمد خان... قاعدتا برند سیماران برند خوبی است... در دزدگیر... فایر وال بهترین است....اما مشکل اینجاست که...
      دقت کردید شکل ظاهری تمام دزدگیرهای ایرانی یک شکل هستند؟! چون من چند مدل آن را داشتم و باز کردم..
      بهتون بگم که همه از نظر ظاهری فقط یک شکل نیستند... مدار داخلی همه نیز یک شکل است... یک میکرو دیپ با
      سوکت آیسی و بقیه قطعات هم دیپ .... و پوشش و مقاومت در برابر گرد و غبار و رطوبت صفر... انگار همه یک مدار
      قدیمی طرح غرب را (که یادم است دزدگیر مغازه پدرم که 30 سال پیش خریده بود همین شکل بود...) که قدیمی شده و
      در اینترنت پخش کردند... تولید میکنند... ممکن است برای تهران یا اصفهان... که خشک است ... چند سالی کار کند....
      اما شمال ایران به دلیل رطوبت بالا این مدارهای بدون محافظ و مثلا ای سی دیپ با سوکت که سریع بین پایه سوکت و
      ای سی خراب میشود...به مدت 6 ماه تا یک سال از کار خواهد افتاد.... همسایه ویلای ما هم چند روز پیش صحبت
      میکردم ... گفت دزدگیرش خراب شده.... بقیه هم این مشکل را دارند...محمد جان دو برند دزدگیر خارجی خوب (نه فیک
      و بی نام نشان که در اینجا رویش مارک زده باشند) پیدا کرد... با این که دزدگیر انگار سیاست تولید ملی در آن لحاض شده
      اما تکوتوک برندهای خوب هم در اینترنت پیدا میشوند.....
      دزدگیر اماکن برند کره این Maxron که یک مدل آن را فراگستر الکترونیک وارد میکند و در دیجی کالا پیدایش کردم که به
      فراگستر رسیدم..... که نمیدانم واقعا برند مکسرون است اصل است یا خیر

دومی برند Kerui یا کروی که یک برند انگار معروف چینی است که باز انگار جزو ده برند مطرح دزدگیر سیمکارتی در جهان است...

نظر شما چیست محمد خان
      سلام
      ارادت
      شما لطف دارید ممنون

سینا جان من در مورد دزدگیر اطلاعی ندارم برای همین اصلا نمی دونستم برند معروف ایرانش فایروال هست .به نظر من با شرکت تماس بگیرید و مشکل را عنوان کنید یه موقع راه حلی داشته باشند چون این همه ویلا و خونه و مغازه شمال هست بالاخره نمیشه سالی یکبار دزدگیرشون را عوض کنند حتما راه حلی وجود داره یا برندی هست که در هوای اونجا جواب بده

نمیشه تا دزدگیر نو هست و بردش تمیزه تمام برد را اسپری پلاستیک یا لاک بزنید تا ضد آب و رطوبت بشه؟؟؟من برد قدیمی یه دستگاه ژاپنی که dipبود را دیدم تمام برد را روش لاک ریخته بودند

بله ظاهرا تمام این دزدگیرها مثل برندهای ارزون دوربین مدار بسته یکی هستند فقط چاپ روشون عوض میشه البته دلیل اصلیش اینه که دزدگیر به این شکل دیگه کم کم داره منسوخ میشه و در یک پنل خانه یا ساختمان هوشمند تجمیع شده و الان دیگه دنیا رفته به سمت خانه هوشمند و iotو........که خودتون بهتر از من اطلاع دارید.

مکسرون را من هرچی سرچ کردم جز سایتهای فارسی هیچ سایتی نیومد !!!!! در سایت مکسرون کره هم من چیزی پیدا نکردم که اصلا این شرکت دزدگیر تولید کنه!!!! در راهنمای دزدگیر هم شرکت فراگستر لینک این سایت را گذاشته

بعد تو سایت حتی دستگیره در هم با برند مکسرون هست !!!!!

پس احتمال زیاد فیک هست.

کروی هم ظاهرا همین طور که خودتون سرچ کرده بودید جز برندهای خوب چینی هست .اما مشکل اول اینه که از کجا بخرید و اصلی هست یا تقلبی؟؟؟
      مثلا آفتاب رایانه داره اما بدون برند!!!!
      دزدگیر هوشمند سیم کارتی کروی مدل G18 با صفحه نمایش1.7 اینچ تمام رنگی TFT و صفحه کلید تمام لمسی با قابلیت نصب سیم کارت و امکان مکالمه دوطرفه

دیجی کالا هم که موجود نداره
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۲:۵۷ ۱۳۹۹/۰۳/۱۴.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        سلام
        ارادت
        شما لطف دارید ممنون

سینا جان من در مورد دزدگیر اطلاعی ندارم برای همین اصلا نمی دونستم برند معروف ایرانش فایروال هست .به نظر من با شرکت تماس بگیرید و مشکل را عنوان کنید یه موقع راه حلی داشته باشند چون این همه ویلا و خونه و مغازه شمال هست بالاخره نمیشه سالی یکبار دزدگیرشون را عوض کنند حتما راه حلی وجود داره یا برندی هست که در هوای اونجا جواب بده

نمیشه تا دزدگیر نو هست و بردش تمیزه تمام برد را اسپری پلاستیک یا لاک بزنید تا ضد آب و رطوبت بشه؟؟؟من برد قدیمی یه دستگاه ژاپنی که dipبود را دیدم تمام برد را روش لاک ریخته بودند

بله ظاهرا تمام این دزدگیرها مثل برندهای ارزون دوربین مدار بسته یکی هستند فقط چاپ روشون عوض میشه البته دلیل اصلیش اینه که دزدگیر به این شکل دیگه کم کم داره منسوخ میشه و در یک پنل خانه یا ساختمان هوشمند تجمیع شده و الان دیگه دنیا رفته به سمت خانه هوشمند و iotو........که خودتون بهتر از من اطلاع دارید.

مکسرون را من هرچی سرچ کردم جز سایتهای فارسی هیچ سایتی نیومد !!!!! در سایت مکسرون کره هم من چیزی پیدا نکردم که اصلا این شرکت دزدگیر تولید کنه!!!! در راهنمای دزدگیر هم شرکت فراگستر لینک این سایت را گذاشته

بعد تو سایت حتی دستگیره در هم با برند مکسرون هست !!!!!

پس احتمال زیاد فیک هست.

کروی هم ظاهرا همین طور که خودتون سرچ کرده بودید جز برندهای خوب چینی هست .اما مشکل اول اینه که از کجا بخرید و اصلی هست یا تقلبی؟؟؟
        مثلا آفتاب رایانه داره اما بدون برند!!!!
        دزدگیر هوشمند سیم کارتی کروی مدل G18 با صفحه نمایش1.7 اینچ تمام رنگی TFT و صفحه کلید تمام لمسی با قابلیت نصب سیم کارت و امکان مکالمه دوطرفه

دیجی کالا هم که موجود نداره
        سلام و عرض ادب و تشکر.....
        چی بگم..... این ماجرای فیک هم بد جوری مشکل ساز شده... پول نداری یک مشکله که حسرت
        میخورید فلاک چیز را ندارید و اگر پول داشته باشید و بخرید... وقتی پول داری یک مشکل دیگه هست که
        کالا را بهتون تقلبی یا خراب میدن و یا آن قدر باید تحقیق کنی تا موهایت سفید شود که باز بهتون میندازن
        بعد حرص میخوری چرا سرم کلاه رفت...چه ساده ای هستم یا این چه مملکتیه...
        پس این دو برند را نمیتوان رویش حساب باز کرد..... راستی این اسپری که میفرمایید همان اسپری
        پلاستیک سایت است؟؟من خودم قبل از این که مطلب شما را بخوانم به فکر استفاده از چسب سیلیکنی
        افتادم که تمام مدار را چسب بزنم که شما اسپری را پیشنهاد دادید... بی زحمت میتونید لینک نمونه
        های اسپریی که میفرمایید را قرار دهید؟ پ.ن: این برند دوربین سری کم چی؟ آن هم به نظرتان فیک است؟

اسپری پوشش دهنده پلاستیک 70 درصد مناسب برای ایزوله کننده ، مناسب برای عایق کردن مدارهای الکترونیکی در برابر شرایط آب و هوایی مرطوب و...

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر.....
          چی بگم..... این ماجرای فیک هم بد جوری مشکل ساز شده... پول نداری یک مشکله که حسرت
          میخورید فلاک چیز را ندارید و اگر پول داشته باشید و بخرید... وقتی پول داری یک مشکل دیگه هست که
          کالا را بهتون تقلبی یا خراب میدن و یا آن قدر باید تحقیق کنی تا موهایت سفید شود که باز بهتون میندازن
          بعد حرص میخوری چرا سرم کلاه رفت...چه ساده ای هستم یا این چه مملکتیه...
          پس این دو برند را نمیتوان رویش حساب باز کرد..... راستی این اسپری که میفرمایید همان اسپری
          پلاستیک سایت است؟؟من خودم قبل از این که مطلب شما را بخوانم به فکر استفاده از چسب سیلیکنی
          افتادم که تمام مدار را چسب بزنم که شما اسپری را پیشنهاد دادید... بی زحمت میتونید لینک نمونه
          های اسپریی که میفرمایید را قرار دهید؟ پ.ن: این برند دوربین سری کم چی؟ آن هم به نظرتان فیک است؟

https://eshop.eca.ir/%D8%A7%D9%86%D9...%A9%D8%AA.html
          مدل کروی احتمالا در بازار تهران بتونید پیدا کنید اما من در سایتها فروشنده معتبر براش پیدا نکردم .چون دستگاه های خیلی گرونی نیست و قبلا دیجی کالا هم داشته پس احتمالا در بازار تهران هست.

دقیقا منظورم همین اسپری هست که لینک گذاشتید البته اسپری پلاستیک در فروشگاه های الکترونیک سرچ کنید انواع مختلف داره با قیمت متفاوت منم نمی دونم کدام برند بهتره مثلا همین فروشگاه اینجا مدل 97هزار تومنی هم داره .فقط قبل خرید چک کنید خیلی از تاریخ تولید نگذشته باشه چون بالاخره ماده شیمیایی هست مثل چسب و بعد مدتی خراب میشه .البته بعید هم می دونم روی این اسپری های ارزان چینی و ایرانی تاریخ تولید بزنند . اورجینالش هم که قیمتش سر به فلک میکشه!!!!!!!!!!

در مورد دوربینهای سری کم نمی دونم اما بعیده فیک باشه چون اصلا خود سری کم معروف نیست که بخواهند فیک بسازند .دوربینهاش هم زیاد رزولوشن و امکانات بالا و خاصی ندارند که بگیم فیک بسازند و رزولوشنش را کم کرده باشند .کلا در مورد این برندهای ناشناخته باید به گارانتی و حرف نصابها توجه کرد که تجربه نصب و استفاده از دستگاه را داشته باشند
          وقتی پکیج 4دوربین بی سیمش 3250تومنه نمیشه انتظار کیفیت فوق العاده ای داشت.
          ولتر

دیدگاه

مدل کروی احتمالا در بازار تهران بتونید پیدا کنید اما من در سایتها فروشنده معتبر براش پیدا نکردم .چون دستگاه های خیلی گرونی نیست و قبلا دیجی کالا هم داشته پس احتمالا در بازار تهران هست.

دقیقا منظورم همین اسپری هست که لینک گذاشتید البته اسپری پلاستیک در فروشگاه های الکترونیک سرچ کنید انواع مختلف داره با قیمت متفاوت منم نمی دونم کدام برند بهتره مثلا همین فروشگاه اینجا مدل 97هزار تومنی هم داره .فقط قبل خرید چک کنید خیلی از تاریخ تولید نگذشته باشه چون بالاخره ماده شیمیایی هست مثل چسب و بعد مدتی خراب میشه .البته بعید هم می دونم روی این اسپری های ارزان چینی و ایرانی تاریخ تولید بزنند . اورجینالش هم که قیمتش سر به فلک میکشه!!!!!!!!!!

در مورد دوربینهای سری کم نمی دونم اما بعیده فیک باشه چون اصلا خود سری کم معروف نیست که بخواهند فیک بسازند .دوربینهاش هم زیاد رزولوشن و امکانات بالا و خاصی ندارند که بگیم فیک بسازند و رزولوشنش را کم کرده باشند .کلا در مورد این برندهای ناشناخته باید به گارانتی و حرف نصابها توجه کرد که تجربه نصب و استفاده از دستگاه را داشته باشند
            وقتی پکیج 4دوربین بی سیمش 3250تومنه نمیشه انتظار کیفیت فوق العاده ای داشت.
            سلام مجدد
            چه جالب... نمیدونستم این اسپری ها کارشون این هست... در فروشگاه دیده بودم ولی تا به حال برایم جلب
            توجه نکرده بود که موارد استفاده اش را بررسی کنم...
            در مورد سری کم حق با شماست.. یک برند نو پا است و قیمتها پایین به فروش میرسد ... یا کیفیت پایین است و یا
            در حال بازار یابی و رقابت است برای همین قیمت پایین عرضه میشوند...زمان نشان خواهد داد... یا یکی تهیه کنم....
            یک داستان تعریف کنم .... سایت سری کم دات ای آر که نمایندگی آن در ایران است.... 4 دوربین در شرکت قرار داده بود
            برای دمو و تست کیفیت دوربینها که انگار بعد از مدتی دوربینها را باز کرده بود و تمیز کرده و فروخته بود که 3 تا از آن
            فرد خریدار ریست کرده بود و پسورد جدید قرار داده بود... در لیست پسورد دمو بود ولی باز نمیشد.... دوربین 4 که
            من بعدن متوجه شدم... خریدار بلد نبوده و همان دوربین را بدون رمز گذاری در خانه قرار داده بود... من هم نا خاسته
            وصل شده و چرخاندم و دیدم شبیه شرکت نیست!!! خوب شب بود و متوجه نشدم و کمی گرداندم و در چند ثانیه تست
            گرفتم ... فردا دباره متصل شدم که دیدم زن و بچه فرد جلوی دوربین است و در حال تلویزیون دیدن.... که سریع دوربین
            را گرداندم و با میکروفون با خانم خونه مکالمه کردم و به خوبی مکالمه انجام میشد و بدون قطعی... و بهشون اعلام کردم که انگار
            دوربین تست را به شما فروختند و به آقای خونه خبر دهید تا رمز را تغییر دهد و فعلا از برق بیرون بکشید... بیچاره خانم خانه
            ترسیده بود (ماجرا برای هفته پیش بود...) به هر حال ناخاسته تستهای چند ثانیه ای شب قبل و مکالمه به من کیفیت نسبتا خوب
            دوربین را نشان داد... یکی از دوستان یک مدل وای فای رم خور فیک داشت که 480 خریده بودو در محل کار نصب کرده بود...
            برای جمع کردن حساب رفته بودم و دید که برای من جلب توجه کرده کارایی دوربین را در محل کار به من نشان داد...که با نرم
            افزار اجاره ای V380 کار میکرد... گاهی تصویر فریز میشد... و صدای اسپیکر دوربین بریده بریده و بم و بی کیفیت بود
            و میکروفون دوربین که داعما نویزی کم داشت.... وقتی از بلندگودوربین استفاده میکردم .... میکروفون قطع میشد و چند ثانیه طول
            میکشید که دباره صدای محیط را داشته باشید... اما سری کم همانند واتس اپ لایو و بدون وقفه میشد مکالمه دو طرفه داشته باشید...
            گردان مدل فیک هم گاهی گیر میکرد... ولی سری کم بدون وقفه میچرخید... البته تست من از سری کم در چند ثانیه بیشتر نبود....
            رنگها هم در هما تست فردا و در چند ثانیه خوب بود که البته سریع دوربین را گرداندم و نمیشود زود تشخیص داد... به هر حال این
            تجربه تخ من ار سری کم بود....البته خوب شد خبر دادم... نمیدانیم که چند نفر تا به حال به حریم این خانواده وارد شده باشند...

دیدگاه

فرق نرم افزارهای اجاره ای دوربین های فیک با برندهای دارای اپ و سرور اختصاصی:
              https://sricam.ir/srihomecam-vs-nonamecam/

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۷:۰۲ ۱۳۹۹/۰۳/۱۴.

دیدگاه

سلام مجدد
                چه جالب... نمیدونستم این اسپری ها کارشون این هست... در فروشگاه دیده بودم ولی تا به حال برایم جلب
                توجه نکرده بود که موارد استفاده اش را بررسی کنم...
                در مورد سری کم حق با شماست.. یک برند نو پا است و قیمتها پایین به فروش میرسد ... یا کیفیت پایین است و یا
                در حال بازار یابی و رقابت است برای همین قیمت پایین عرضه میشوند...زمان نشان خواهد داد... یا یکی تهیه کنم....
                یک داستان تعریف کنم .... سایت سری کم دات ای آر که نمایندگی آن در ایران است.... 4 دوربین در شرکت قرار داده بود
                برای دمو و تست کیفیت دوربینها که انگار بعد از مدتی دوربینها را باز کرده بود و تمیز کرده و فروخته بود که 3 تا از آن
                فرد خریدار ریست کرده بود و پسورد جدید قرار داده بود... در لیست پسورد دمو بود ولی باز نمیشد.... دوربین 4 که
                من بعدن متوجه شدم... خریدار بلد نبوده و همان دوربین را بدون رمز گذاری در خانه قرار داده بود... من هم نا خاسته
                وصل شده و چرخاندم و دیدم شبیه شرکت نیست!!! خوب شب بود و متوجه نشدم و کمی گرداندم و در چند ثانیه تست
                گرفتم ... فردا دباره متصل شدم که دیدم زن و بچه فرد جلوی دوربین است و در حال تلویزیون دیدن.... که سریع دوربین
                را گرداندم و با میکروفون با خانم خونه مکالمه کردم و به خوبی مکالمه انجام میشد و بدون قطعی... و بهشون اعلام کردم که انگار
                دوربین تست را به شما فروختند و به آقای خونه خبر دهید تا رمز را تغییر دهد و فعلا از برق بیرون بکشید... بیچاره خانم خانه
                ترسیده بود (ماجرا برای هفته پیش بود...) به هر حال ناخاسته تستهای چند ثانیه ای شب قبل و مکالمه به من کیفیت نسبتا خوب
                دوربین را نشان داد... یکی از دوستان یک مدل وای فای رم خور فیک داشت که 480 خریده بودو در محل کار نصب کرده بود...
                برای جمع کردن حساب رفته بودم و دید که برای من جلب توجه کرده کارایی دوربین را در محل کار به من نشان داد...که با نرم
                افزار اجاره ای V380 کار میکرد... گاهی تصویر فریز میشد... و صدای اسپیکر دوربین بریده بریده و بم و بی کیفیت بود
                و میکروفون دوربین که داعما نویزی کم داشت.... وقتی از بلندگودوربین استفاده میکردم .... میکروفون قطع میشد و چند ثانیه طول
                میکشید که دباره صدای محیط را داشته باشید... اما سری کم همانند واتس اپ لایو و بدون وقفه میشد مکالمه دو طرفه داشته باشید...
                گردان مدل فیک هم گاهی گیر میکرد... ولی سری کم بدون وقفه میچرخید... البته تست من از سری کم در چند ثانیه بیشتر نبود....
                رنگها هم در هما تست فردا و در چند ثانیه خوب بود که البته سریع دوربین را گرداندم و نمیشود زود تشخیص داد... به هر حال این
                تجربه تخ من ار سری کم بود....البته خوب شد خبر دادم... نمیدانیم که چند نفر تا به حال به حریم این خانواده وارد شده باشند...
                سلام
                البته روشهای دیگه هم برای عایق کردن هست مثل استفاده از رزین اپوکسی که در ECUماشین و بردهای صنعتی استفاده میشه.
                استفاده از لاک سیم لاکی که از ترانس پیچی ها میشه تهیه کرد
                در یوتوب می دیدم حتی از لاک ناخن هم استفاده کرده بودند و جواب داده بود
                اما در مجموع تمیزترین روش فکر کنم همون اسپری پلاستیک باشه

خوب پس شما تست هم انجام دادید و به نظر برند خوبی هست .البته من باشم اگر سیم کشی دوربین زیاد سخت نباشه بازم همون سیم دار داهوا میخرم (من تفکرم سنتی هست)

پس با اِن تفاسیر خریددوربینهای فیک ارزان جز پول دور ریختن هیچی نیست
                ولتر

دیدگاه

سلام
                  البته روشهای دیگه هم برای عایق کردن هست مثل استفاده از رزین اپوکسی که در ECUماشین و بردهای صنعتی استفاده میشه.
                  استفاده از لاک سیم لاکی که از ترانس پیچی ها میشه تهیه کرد
                  در یوتوب می دیدم حتی از لاک ناخن هم استفاده کرده بودند و جواب داده بود
                  اما در مجموع تمیزترین روش فکر کنم همون اسپری پلاستیک باشه

خوب پس شما تست هم انجام دادید و به نظر برند خوبی هست .البته من باشم اگر سیم کشی دوربین زیاد سخت نباشه بازم همون سیم دار داهوا میخرم (من تفکرم سنتی هست)

پس با اِن تفاسیر خریددوربینهای فیک ارزان جز پول دور ریختن هیچی نیست

سلام و عرض ادب....
                  لاک عایق سازی ترانس دارم.... اما ایرانی هست و بوی شدیدی داره و دیر خشک میشود...
                  در مورد اسپری دقیقا حق با شماست و برای کارهای کوچک... تمیز ترین و بهترین باشد مثل
                  چسبهای سیلیکنی مخصوص مدار الکترونیک که گران است ولی بهترین است و برای کارهای
                  کوچک بهترین جواب را خواهد داد....فکر کنم در صنعت و تعداد بالا از لاک و رزین و چسب
                  آکواریوم معمولی استفاده میشود زیرا ارزانتر است .....
                  بله سری کم را تست کردم و دیشب هم فیلمهای آماتور یوتوبی آن را با دقت دیدم....بیشتر
                  هندیها بودند و انگلیسی با لهجه خیلی بد که سخت میشد فهمید چی میگن اما متوجه میشدم
                  باز دیشب مشکلی پیش اومد که کمی از خرید این برند پشیمان شدم که در PM بهتون میگم
                  بله داهوا اول مد نظرم است ولی خوب مشکل این است که نصب کار من نیست و مادر بعد کرونا
                  اجازه ورود هیچ بنی بشری را به خانه و ویلا.... نمیدهد بعد مشکل دیگری هم که هست ....
                  برای این که به دوستان بر نخورد جای ویلا را نمیگویم... اما خلاصه کلام... مردم اون منطقه که
                  میدونید کجا را میگویم..... عقبه خوبی نداشته و نصل جدیدشان هم همین مشکل را دارند...
                  هر بار کسی را برای تعمیر آوردیم و با راه چاه ویلا آشنا شد.... در همان ماه یک دزدی داشتیم...
                  مشکل فراوان است...مشکل دیگر گران شدن همه چیز است... و DVR وسایل جانبی زیادی
                  میخواهد.... از جمله هارد - مانیتور - موس - کابل کواکسیال - شبکه - خود DVR - دوربین
                  مانیتور 2 میلیون به بالا - هارد یک میلیون-موس 100 تومان- 100 متر سیم 300 تومان-
                  سیم لن دو متری 40 تومان-دوربین معمولی 500 و دید بالا 1 تومان - دی وی آر H265 بدرد
                  بخور 2200 و معمولی 1200 .... نصاب حدود 800.....لوله فلکسی و داکت حدود 500 ....
                  خوب این همه هزینه فردی بکند یک دفعه یک 8 کانال نصب خواهد کرد چرا ین همه
                  پول بدهد و فقط 4 کانال داشته باشد یک دفعه 8 کانال میبندد و تمام ... پس DVR بالای
                  2500 خواهد شد.... حدود 10 میلیونی هزینه دارد... این مقدار در این زمان زیاد است...

دیدگاه

به هزینه های بالا یادم رفت باکس اضافه کنم.... نمیشود که تمام این تشکیلات را روی
                    میز قرار داد.... هم زیبایی ندارد و هم امنیت پایینی خواهد داشت..... یا باید از باکس
                    سرور استفاده کنیم و یا تابلوی برق 3 فاز قفل دار که هر دو یک تا 2 میلیون قیمت دارد

دیدگاه

سلام و عرض ادب خدمت محمد عزیز.... محمد خان نظرتون در مورد
                      دوربینهای وای فای شیائومی چیست؟ یک نگاهی به آنها میاندازید؟؟؟

https://www.mipersia.com/%D9%86%D9%8...3%d8%ae%d9%87/

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۱:۳۶ ۱۳۹۹/۰۳/۱۶.

دیدگاه

سلام.
                        سینا خان برای باکس احتیاج به هیچکدوم نیست من یک مورد در ایسام دیدم که لینکش رو میزارم قیمتش هم پایین هست(البته انشالله که خلاف قوانین سایت نباشه)
                        جدیدترین ویرایش توسط A.I.E; ۱۱:۵۶ ۱۳۹۹/۰۳/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
                          سلام.
                          سینا خان برای باکس احتیاج به هیچکدوم نیست من یک مورد در ایسام دیدم که لینکش رو میزارم قیمتش هم پایین هست(البته انشالله که خلاف قوانین سایت نباشه)
                          https://esam.ir/item/16769912/box-%D...%D8%AF-403515-
                          بینهایت ممنون دوست عزیز .... چه جالبه... قیمتش هم خوبه

دیدگاه

من یک نصاب دوربین مداربسته هستم و یک موضوع را باید بگم و اون اینکه الان تو ایران برندهای دوربین خیلی هستند و برخی بخاطر پولشون خیلی معروف شدن ولی واقعا خدمات تعمیر دوربین و گارانتی را ندارن من الان چند سال هست که با شرکت آریا کار میکنم که تولید کننده دوربین مداربسته برند INFINITY هست و حتی بدنه دوربین هم گارانتی میکنن
                            سایتشون www.infinity-cctv.ir هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eiman146 نمایش پست ها
                              من یک نصاب دوربین مداربسته هستم و یک موضوع را باید بگم و اون اینکه الان تو ایران برندهای دوربین خیلی هستند و برخی بخاطر پولشون خیلی معروف شدن ولی واقعا خدمات تعمیر دوربین و گارانتی را ندارن من الان چند سال هست که با شرکت آریا کار میکنم که تولید کننده دوربین مداربسته برند INFINITY هست و حتی بدنه دوربین هم گارانتی میکنن
                              سایتشون www.infinity-cctv.ir هست.
                              سلام دوست عزیز....
                              خوشحال میشیم از تجربیاتتون استفاده کنیم.... راهنمایی درزمینه انواع دوربین....
                              روشهای نصب و این که چه دوربینهای و برای چه مناطقی قابل استفاده است....
                              کلا نکات مهم در زمینه خرید و نصب دوربین مدار بسته....
                              پ.ن: دوست من سایتی که معرفی کردید باز نمیشود....

دیدگاه

سلا م
                                تجربه که در این کار حرف اول را میزند من در خدمت هستم برای کنک و مشاوره ، سایت هم چک کردمدیدم اوکی. هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X