اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش تشخیص سیم لحیم اساهی اصل و کپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش تشخیص سیم لحیم اساهی اصل و کپی

دوستان سلام :
    کلی توی نت در مورد تفاوت و روش تشخیص سیم لحیم اساهی اصلی و کپی گشتم چیزی پیدا نکردم؛ موقع خرید چطوری میشه تشخیص داد کدوم اصله و کدوم کپی است.
    البته اینو بگم که تفاوت زیادی موقع کار کردن نداره ولی اگر دقت کنید باز هم متوجه خواهید شد.شاید هزاران نفر سالها دارند کار می کنند ولی عملا هم تشخیص نداده اند کدامیک اصلی و کدامیک کپی بوده چون براشون مهم نبوده است.
    توضیحات تصاویر زیر:

جدیدترین ویرایش توسط yahoo2020; ۲۲:۲۱ ۱۳۹۸/۱۱/۲۶.

پاسخ : روش تشخیص سیم لحیم اساهی اصل و کپی

نوشته اصلی توسط yahoo2020 نمایش پست ها
    دوستان سلام :
    کلی توی نت در مورد تفاوت و روش تشخیص سیم لحیم اساهی اصلی و کپی گشتم چیزی پیدا نکردم؛ موقع خرید چطوری میشه تشخیص داد کدوم اصله و کدوم کپی است.
    البته اینو بگم که تفاوت زیادی موقع کار کردن نداره ولی اگر دقت کنید باز هم متوجه خواهید شد.شاید هزاران نفر سالها دارند کار می کنند ولی عملا هم تشخیص نداده اند کدامیک اصلی و کدامیک کپی بوده چون براشون مهم نبوده است.
    توضیحات تصاویر زیر:

99درصد جنس آساهی بازار تولید ایران درجه یک و دو و .... هست
    برچسب کاغذی عکس سمت چپ کیفیت بالاتری نسبت به اون برچسب براق سمت راستی داره.
    من سمت راستی رو پیشنهاد میکنم.

دیدگاه

با سلام :
      البته من از ابتدا هم گفتم عملا تفاوت زیادی با هم ندارند ولی یک نکته مهم نهفته است تفاوت فقط در نوع فلکس بکار رفته در انها است. و این مورد بر اساس تجربه برای من ثابت شده است.اگر نوع اصلی و کپی را در اختیار دارید به رنگ روغن(فلکس) سیم لحیم ها بعد از ذوب شدن دقت کنید تا بهتر متوجه بشوید.
      با توجه به سرطان زا بودن دود ناشی که دوستان در یک تایپیک دیگه مفصل در باره ان بحث کرده اند بهتره از نوع سمت راستی (اصلی) استفاده کنیم. باتشکر
      بهترین نشانه برای تشخیص همان تفاوت فونت ها می باشد چون ممکن است لیبل کاغذی مدام در حال تغییر باشد.
      به دم یا انتهای حرف S دو مورد نگاه کنید با هم فرق دارند. دایره داخل حرف O در اصلی تقریبا دایره بنظر می رسد و در کپی یبیضی شکل است.
      جدیدترین ویرایش توسط yahoo2020; ۰۸:۲۷ ۱۳۹۸/۱۱/۲۷.

دیدگاه

سیم لحیم آساهی اصل رو شما بعیده تو ایران پیدا کنید! ایناییم که هستن همشون چینی هستن و بعضیاشون تو خود ایران پیچیده میشه و به اسم اساهی اصل به بازار داده میشه ( مثل لاتفت که در ایران پر میشه)
        البته شرکت "سنس الکترونیک" وارد کننده مستقیم و پخش کننده سیم لحیم آساهی هستش و بنده از این سیم لحیم که مرغوب ترینشه استفاده کردم که میگم روغن داخل سیم کمه و باعث میشه قلع بعد از ذوب کش بیاد ! که دلیلش همون روغن کمشه

بهترین سیم لحیمی که من استفاده کردم سیم لحیم KASRA هستش که ایرانیه(شایدم چینی!) ولی درصد قلع و روغن لحیمش عالی و حتی یک پله بالاتر از آساهی های الان هستش !(توصیه میشه)
        همچنین سیم لحیم ایرانی بهینکس هم خیلی عالیه .
        *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yahoo2020 نمایش پست ها
          دوستان سلام :
          توضیحات تصاویر زیر:

سلام دوست عزیز
          خب تشخیص اصل و تقلب نیاز به تجربه دارد و اونایی هم که گفتند تجربه است ولی اگر می خوای بیشتر و کاملا راهنمایی بشی و آساهی اصل خریداری کنی پیشنهاد می کنم به این کانال سر بزنی https://t.me/mobinuino و با ادمینش ارتباط برقرار کنی
          برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
            99درصد جنس آساهی بازار تولید ایران درجه یک و دو و .... هست
            برچسب کاغذی عکس سمت چپ کیفیت بالاتری نسبت به اون برچسب براق سمت راستی داره.
            من سمت راستی رو پیشنهاد میکنم.
            سلام مهندس سال نو رو تبریک میگم خدمتتون
            از شیراز هستم چطور میتونم باهاتون در ارتباط باشم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad549 نمایش پست ها
              سلام مهندس سال نو رو تبریک میگم خدمتتون
              از شیراز هستم چطور میتونم باهاتون در ارتباط باشم؟
              انشالله بعد از تعطیلات و قرنیطه در خدمتتون هستم
              شیراز، پاساژ قائم ، فروشگاه الکترونوین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X