اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آنتن ویروس یاب . واقعیت یا کلاهبرداری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آنتن ویروس یاب . واقعیت یا کلاهبرداری

دوستان اخیر ابزاری بنام مستعان 110 توسط شخصی اهل ارومیه بنام کامبیز گلشنی تبلیغ شده که گفته ویروس کرونا رو از راه دور و با آنتنش کشف میکنه گفته میشه قبلنم همینو رونمایی کرده بوده به اسم مواد مخدر یاب، سوخت یاب، آب یاب، فلزیاب، مین یاب و خلاصه همه چیز یاب
    من یکم جستجو کردم دیدم این برمی گرده به ادعای ساخت دستگاه مواد منفجره یاب به اسم ADE 651 توسط یکنفر در انگلیس که بعدنم بجرم کلاهبرداری و ساخت این دستگاه تقلبی زندانی شد چون مرگ دهها نفر در اثر بمب در عراق و افغانستان رو بخاطر تقلبی بودن دستگاه اون دونسته بودن جالبه که طرف اونقدر خسیس بوده حتی توش یه باتری هم نذاشته و گفته اگر کاربر چند قدم راه بره از الکتریسیته ی ساکن بدن این دستگاه شارژ میشه و کار می کنه

ارتش مصر هم چند سال پیش بخاطر رونمایی از این دستگاه به اسم ویروس ایدز یاب ، مورد تمسخر و محکومیت نهادهای جهانی قرار گرفته بود
    بنظر شما چطور ممکنه یه ویروس از خودش امواج الکترومغناطیس تابش کنه که این آنتن بتونه بگیره و بعدم بچرخه طرفش اونم از فاصله ی چندین ده متر؟

پاسخ : آنتن ویروس یاب . واقعیت یا کلاهبرداری

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
    دوستان اخیر ابزاری بنام مستعان 110 توسط شخصی اهل ارومیه بنام کامبیز گلشنی تبلیغ شده که گفته ویروس کرونا رو از راه دور و با آنتنش کشف میکنه گفته میشه قبلنم همینو رونمایی کرده بوده به اسم مواد مخدر یاب، سوخت یاب، آب یاب، فلزیاب، مین یاب و خلاصه همه چیز یاب
    من یکم جستجو کردم دیدم این برمی گرده به ادعای ساخت دستگاه مواد منفجره یاب به اسم ADE 651 توسط یکنفر در انگلیس که بعدنم بجرم کلاهبرداری و ساخت این دستگاه تقلبی زندانی شد چون مرگ دهها نفر در اثر بمب در عراق و افغانستان رو بخاطر تقلبی بودن دستگاه اون دونسته بودن جالبه که طرف اونقدر خسیس بوده حتی توش یه باتری هم نذاشته و گفته اگر کاربر چند قدم راه بره از الکتریسیته ی ساکن بدن این دستگاه شارژ میشه و کار می کنه

ارتش مصر هم چند سال پیش بخاطر رونمایی از این دستگاه به اسم ویروس ایدز یاب ، مورد تمسخر و محکومیت نهادهای جهانی قرار گرفته بود
    بنظر شما چطور ممکنه یه ویروس از خودش امواج الکترومغناطیس تابش کنه که این آنتن بتونه بگیره و بعدم بچرخه طرفش اونم از فاصله ی چندین ده متر؟
    سلام
    دوست عزیز شما بشنو و باور نکن! چند سال پیشا هم از اولین روستای موشکی رونمایی کردن که توش مردم روستا با لوله پلیکا موشک میساختن! دیگه قضیه غنی سازی اورانیوم توی زیرزمین خونه رو نگم...

دیدگاه

سلام
      خودشون را به بازی گرفتن
      روزی میاد که از این کارا پشیمون میشن اما دیگه پشیمونی سودی نداره.

دیدگاه

راستش منم باورم نشده ولی دنبال یجور توجیه براش گشتم تا مثلا سعی کنم عادلانه قضاوت کنم و یکطرفه پیش قاضی نرفته باشم... ولی توجیهی براش پیدا نمیشه کرد
        گفته میشه شخص مذکور قبلا بارها به مناسبتهای مختلف توی تلویزیون هم آمده و از عدم توجه مسوولین به زحماتش نالیده و خلاصه خودشو احتمالا نخبه ای کشف نشده می دونه. شرکت طلیعه پویان کاوش در ارومیه رو هم راه انداخته که کارش فروش دستگاههای فلزیاب بی کیفیت خارجی و قطعاتشه

ضمنا از همه بیشتر از این خیلی تعحب کردم که مقام ارشدی که در مراسم رونمایی از مستعان 110 حضور داشته در اصل فارغ التحصیل مکانیک از دانشگاه علم و صنعت بوده. چون من اول فکر کردم علوم انسانی خونده بوده که فرق خازن با پارچ آب رو تشخیص نداده چون معمولا بیشتر این گافها رو در مملکت ما متاسفانه فارغ التحصیلان علوم انسانی میدن چون هیچ تخصص علمی ندارن و فقط چند تا جزوه ی عربی و تاریخ و ادبیات و فلسفه و از این دروس کهنه خوندن

دیدگاه

راستش منم باورم نشده ولی دنبال یجور توجیه براش گشتم تا مثلا سعی کنم عادلانه قضاوت کنم و یکطرفه پیش قاضی نرفته باشم... ولی توجیهی براش پیدا نمیشه کرد
          گفته میشه شخص مذکور قبلا بارها به مناسبتهای مختلف توی تلویزیون هم آمده و از عدم توجه مسوولین به زحماتش نالیده و خلاصه خودشو احتمالا نخبه ای کشف نشده می دونه. شرکت طلیعه پویان کاوش در ارومیه رو هم راه انداخته که کارش فروش دستگاههای فلزیاب بی کیفیت خارجی و قطعاتشه

ضمنا از همه بیشتر از این خیلی تعحب کردم که مقام ارشدی که در مراسم رونمایی از مستعان 110 حضور داشته در اصل فارغ التحصیل مکانیک از دانشگاه علم و صنعت بوده. چون من اول فکر کردم علوم انسانی خونده بوده که فرق خازن با پارچ آب رو تشخیص نداده چون معمولا بیشتر این گافها رو در مملکت ما متاسفانه فارغ التحصیلان علوم انسانی میدن چون هیچ تخصص علمی ندارن و فقط چند تا جزوه ی عربی و تاریخ و ادبیات و فلسفه و از این دروس کهنه خوندن

سلام مهندس ایول خوب اشاره کردی
          فرص کن ما یه سازمان با یه خروار بودجه مفتی داریم که فقط کافیه فاکتور تحویل بدیم تا از صندوق پول برداریم
          وقتی چوب خط خیلی از رسید و فاکتورا پر بشه مجبوریم پناه ببریم به چیزای عجیب و غریب
          یهو دیدی ماه دیگ جهادگران حوزه و طلبه های هوافضا ردیابی ساختن که مثلا یه چیز تخیلی رو پیدا میکنه مثلا روح یاب خخخخخ یا از این قبیل
          حالا ثبت اختراع حوزه میشه و یه جازه گنده باهم میخورن و خط تولیدشم یه وام تپل چون در شرایط جنگی هستیم کسی جواب پس نمیده پول اومده خرج بشه حالا به هر روشی که بشه
          دور از جون بلانسبت شما
          فرص کنید مدیر سایت گفته هرکی تاپیکش پنج ستاره بشه انقد پول میدم بهش
          چندتا ادمین هم بامرام هرکدوم یه تاپیک میزنن و بعد همشون همدیگرو پر از فیدبک مثبت میکنن

ایران همینه دیگ باند بازی و خاله بازی

دیدگاه

دوست عزیز اصلا با علم الکترونیک و فیزیک امروزی چنین دستگاهی جور در نمیاد خصوصا با این توضیحات که از ویروس دو قطبی(!) و میدان مغناطیسی واسه پیدا کردن ویروس استفاده میکنه

یه اختراع داشتم تا اخرین مرحله 300 تومن 300 تومن هی پول گرفتن تایید کردن مرحله اخر بدون ارائه دلیل یه پیام دادن رد شد اگه اعتراض داری 300 دیگه بریز به حساب ! باید 300 دیگه میریختم (بعد از حدود 2 تومن خرج و یک سال و نیم صبر کردن) که تازه میگفتن دلیل رد کردنمون چی بوده بعد دوباره 300 دیگه میدادم واسشون توضیح میدادم مثلا به این دلیل توجیه پذیر نیست رد شدنش بعدش باز 300 تومن و...(این داستان ادامه دارد :دی )

الان یه دفترچه دارم توش کلی اختراعه امان از یکیش که ثبت شده باشه
            جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۱۷:۵۰ ۱۳۹۹/۰۲/۰۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X