اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    بله علی آقا همان اسباب بازی بهترین نام برای این کالاست....
    علی جان به سلامتی.... پس از دریل راضی هستید....
    گر یک چکشی هم داشت که من فردا خریده بودم.....
    محمد جان کم پیدا هستند.....
    سلامت باشی سینا جان
    شما باید یک دریل جدا بگیری یکی هم پیچگوشتی.(البته به دریل پیچگوشتی همه سوراخی میتونی بکنی جز دیوار که سخت میشه)بازم به قول محمد خان قیمتش از شارژی کمتر میشه.
    شارژی برای مایی که خیلی کم استفاده میکنیم خیلی استرس زا هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
      سلامت باشی سینا جان
      شارژی برای مایی که خیلی کم استفاده میکنیم خیلی استرس زا هست.
      سلام و عرض ادب.....
      دقیقا شما درست میفرمایید
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و صبح به خیر....
        محمد جان این برند در چه حدی است؟؟؟
        از کرون بهتر است یا کرون بهتر میباشد؟؟؟
        برند دنلکس..... شکل که همانند کرون است....
        https://www.digikala.com/product/dkp...%D9%84-ct10113

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد خان خیلی وقت است که از ایشون خبری نیست....
          انشا... که درسلامتی کامل باشند و خدای نکرده بیمار نشده
          باشند....
          پ.ن: محمد جان جهت اطلاع موتور برق را به دیجی پس دادم
          و بعد 8 روز پول را برگشت داد... دریل هم نخریدم و یا همین
          مدل علی آقا (کروان) را میخرم و یا اگر پول آمد دستم بوش چکشی
          شارژی براشلس را که 4500 قیمت دارد میخرم... خیلی حرفه ای تر
          و زیباتر از مدل 2500 بوش شارژی است....
          در مورد ست پیچ گوشتی هم از نظرات دیجی کالا به این نتیجه رسیدم
          که ست زیر 700 همه چینی و بی کیفیت هستند... ابتدا یک شیاومی
          ست موبایلی میخرم و بعد چند عدد سر پیچ گوشتی برند به صورت تک
          از بازار خرید میکنم و یا سری تایوانی با کیفیت....
          پ.ن: محمد تا میتونی دوج کوین بخر که آینده خوبی خواهد داشت....
          اتریوم هم رشد بالایی دارد ولی خوب برای ما ایرانی ها دیگر خریدش
          تقریبا غیر ممکن است....

دیدگاه

سلام و صبح به خیر....
            محمد جان این برند در چه حدی است؟؟؟
            از کرون بهتر است یا کرون بهتر میباشد؟؟؟
            برند دنلکس..... شکل که همانند کرون است....
            https://www.digikala.com/product/dkp...%D9%84-ct10113

https://www.digikala.com/product/dkp...D9%84-dx-9328a
            سلام
            ارادت
            سینا خان تا اونجا که من می دونم دوتا برند معروف چینی داریم که در ایران ابزارشون هست و در سایر کشورهای دنیا هم فروش دارند یعنی استاندارهای فروش جهانی را دارند یکی کرون هست و دیگری DCA
            دنلکس هم مثل توسن و رونیکس و APNو آروا و........برند ایرانی ساخت چین است .من با دنلکس کار نکردم اما بعید می دونم بهتر از کرون که برندی با فروش جهانی است باشد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

محمد خان خیلی وقت است که از ایشون خبری نیست....
            انشا... که درسلامتی کامل باشند و خدای نکرده بیمار نشده
            باشند....
            پ.ن: محمد جان جهت اطلاع موتور برق را به دیجی پس دادم
            و بعد 8 روز پول را برگشت داد... دریل هم نخریدم و یا همین
            مدل علی آقا (کروان) را میخرم و یا اگر پول آمد دستم بوش چکشی
            شارژی براشلس را که 4500 قیمت دارد میخرم... خیلی حرفه ای تر
            و زیباتر از مدل 2500 بوش شارژی است....
            در مورد ست پیچ گوشتی هم از نظرات دیجی کالا به این نتیجه رسیدم
            که ست زیر 700 همه چینی و بی کیفیت هستند... ابتدا یک شیاومی
            ست موبایلی میخرم و بعد چند عدد سر پیچ گوشتی برند به صورت تک
            از بازار خرید میکنم و یا سری تایوانی با کیفیت....
            پ.ن: محمد تا میتونی دوج کوین بخر که آینده خوبی خواهد داشت....
            اتریوم هم رشد بالایی دارد ولی خوب برای ما ایرانی ها دیگر خریدش
            تقریبا غیر ممکن است....

شما خیلی لطف دارید پیگیر احوال من هستید راستش ندیدم سوالی ازم پرسیده بشود .سوادم هم ته کشیده بود دیگه هر حرفی بزنم تکراری میشد .چندبارم با گوشی اومدم انجمن دیدم تاپیک بالا نیومده منم مطلب جدیدی به نظرم نیامد که عنوان کنم

خوب خدا را شکر با تاخیر زیاد دیجی پولتون را پس داد

اون براشلس بوش دل منم برده مثل کمپرسور که نخریدم .البته این اجناس خاص خدا کنه آدم کارش به تعمیر و قطعه یدکی بخوره .یکی تعریف میکرد رفته دریل شارژی AEGرا کلیدش را عوضکنه گفتند 600هزار تومندریلی که نوش 4-5میلیون قیمت داره .تازه تعمیرکار گفته بود اگر شرکتش تهران داشته باشه و قیمتش بالاتر نرفته باشد

سینا خان گفتید پیچگوشتی یاد بررسی جدید پیج اینستایی که بهتون معرفی کردم افتادم .آنچنان سر پیچگوشتی WERAخرده (کچل کرده بود )شده بود و طرف ازش ناراضی بود که کلا مارک ورا از چشمم افتاد .برا 4تا سر پیچ گوشتی 700تومن بدیم بعد اینطوری داغون بشهسرتون را درد نیارم ست سر پیچگوشتی میلواکی و متابو و ورا را تست کرده بود متابو را که میگفت آشغاله و در حد اسباب بازی هست ورا هم زیاد داغون شده بود (البته میگفت باهاش زیاد کار کرده) اما میلواکی خم به ابرو نیاورده بود و عالی بود

ممنون برای معرفی کوینها البته من اطلاعاتم در زمینه ارز دیجیتال خیلی قدیمی است .
            جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۳:۴۲ ۱۳۹۹/۱۲/۱۸.
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

چیز خوب می خواید بخرید؟ سفارش بدید ماکیتا یا میلواکی براتون از اروپا یا امریکا بیارند چون اینا سفارش کشور تا کشور رو کیفیتش تفاوت زیادی داره. ارزش پول اینجا مشخص میشه
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                چیز خوب می خواید بخرید؟ سفارش بدید ماکیتا یا میلواکی براتون از اروپا یا امریکا بیارند چون اینا سفارش کشور تا کشور رو کیفیتش تفاوت زیادی داره. ارزش پول اینجا مشخص میشه
                از هزینه های وحشتناک ارسال از آمریکا و اروپا به ایران بگذریم .ابزار خاص قطعه یدکی نداره یدونه دنده دستگاه بشکنه باید دستگاه را بندازید دور .از طرفی مثلا بتن کن متابو اصل آلمان تو بازار هست و دقیقا همون جنسیه که تو ناف آلمان داره فروش میره .شرکت گارانتی کننده وارد می کنه پس تا حد زیادی مشکل قطعه یدکی ندارید اما بتن کنی که مشابه چینیش تو بازار 7-8میلیونه قیمت متابوی آلمانیش 50میلیونه .بعد چه کسی میاد با بتن کن 50 میلیونی کار کنه؟؟؟
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                  سلام
                  ارادت
                  سینا خان تا اونجا که من می دونم دوتا برند معروف چینی داریم که در ایران ابزارشون هست و در سایر کشورهای دنیا هم فروش دارند یعنی استاندارهای فروش جهانی را دارند یکی کرون هست و دیگری DCA
                  دنلکس هم مثل توسن و رونیکس و APNو آروا و........برند ایرانی ساخت چین است .من با دنلکس کار نکردم اما بعید می دونم بهتر از کرون که برندی با فروش جهانی است باشد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

شما خیلی لطف دارید پیگیر احوال من هستید راستش ندیدم سوالی ازم پرسیده بشود .سوادم هم ته کشیده بود دیگه هر حرفی بزنم تکراری میشد .چندبارم با گوشی اومدم انجمن دیدم تاپیک بالا نیومده منم مطلب جدیدی به نظرم نیامد که عنوان کنم

خوب خدا را شکر با تاخیر زیاد دیجی پولتون را پس داد

اون براشلس بوش دل منم برده مثل کمپرسور که نخریدم .البته این اجناس خاص خدا کنه آدم کارش به تعمیر و قطعه یدکی بخوره .
                  یکی تعریف میکرد رفته دریل شارژی AEGرا کلیدش را عوضکنه گفتند 600هزار تومندریلی که نوش 4-5میلیون قیمت داره .تازه تعمیر
                  کار گفته بود اگر شرکتش تهران داشته باشه و قیمتش بالاتر نرفته باشد

سینا خان گفتید پیچگوشتی یاد بررسی جدید پیج اینستایی که بهتون معرفی کردم افتادم .آنچنان سر پیچگوشتی WERAخرده (کچل کرده بود )
                  شده بود و طرف ازش ناراضی بود که کلا مارک ورا از چشمم افتاد .برا 4تا سر پیچ گوشتی 700تومن بدیم بعد اینطوری داغون بشهسرتون را
                  درد نیارم ست سر پیچگوشتی میلواکی و متابو و ورا را تست کرده بود متابو را که میگفت آشغاله و در حد اسباب بازی هست ورا هم زیاد داغون
                  شده بود (البته میگفت باهاش زیاد کار کرده) اما میلواکی خم به ابرو نیاورده بود و عالی بود

ممنون برای معرفی کوینها البته من اطلاعاتم در زمینه ارز دیجیتال خیلی قدیمی است .
                  سلام و عرض ادب.....
                  انشا.... که خیر است.... مشکل همه داریم و گرفتاری.... ممنون برای توضیحات خوبتون.....
                  پس و را و متابورا بی کیفیت هستند..... خوب شد این موضوع را مطرح کردید.... در فکرم
                  همان و را کیف پارچه ای بودم....میلواکی را تعریف کرده بوند؟ کدام مدل مد نظر دوستان بود؟
                  پس برند دانلکس به اندازه کرون خوب نیست.... و شناخته شده نمیباشد....قیمت آنچنان
                  پایینی هم ندارد و فرقی 100 تومان با کرون کدارد... همان کرون در پیچگوشتی برقی از بقیه
                  بهتر است.... اما کلا زیاد از ریخت مدلهای پیچگوشتی برقی خوشم نمیاد شارژی چیز دیگریست
                  بله بوش براشلس خیلی زیبا..... دقیقا لوازم و یدکی یک مشکل بزرگی شده... مثلا لیفتراک
                  کوماتسو شنیدم قطعات خیلی سخت گیر میاد و باید از ژاپن سفارش دهید تا برایتان در دو ماه ارسال
                  شود آن هم با قیمتی خیلی بالا......

دیدگاه

سلام و عرض ادب.....
                    انشا.... که خیر است.... مشکل همه داریم و گرفتاری.... ممنون برای توضیحات خوبتون.....
                    پس و را و متابورا بی کیفیت هستند..... خوب شد این موضوع را مطرح کردید.... در فکرم
                    همان و را کیف پارچه ای بودم....میلواکی را تعریف کرده بوند؟ کدام مدل مد نظر دوستان بود؟
                    پس برند دانلکس به اندازه کرون خوب نیست.... و شناخته شده نمیباشد....قیمت آنچنان
                    پایینی هم ندارد و فرقی 100 تومان با کرون کدارد... همان کرون در پیچگوشتی برقی از بقیه
                    بهتر است.... اما کلا زیاد از ریخت مدلهای پیچگوشتی برقی خوشم نمیاد شارژی چیز دیگریست
                    بله بوش براشلس خیلی زیبا..... دقیقا لوازم و یدکی یک مشکل بزرگی شده... مثلا لیفتراک
                    کوماتسو شنیدم قطعات خیلی سخت گیر میاد و باید از ژاپن سفارش دهید تا برایتان در دو ماه ارسال
                    شود آن هم با قیمتی خیلی بالا......
                    سلام
                    ارادت
                    نمیشه گفت با تست غیر استاندارد یک نفر ورا بی کیفیته اما چیز رویایی که من تو ذهنم داشتم تا حد زیادی خراب شد .
                    ورا این مدل را تست کرده بود

میلواکی این مورد

متابو هم این

البته خود طرف میگفت که از ورا خیلی کار کشیده و این طور نبوده که 5تا پیچ ببنده و خرده بشه

الان که دقت کردم یک چیزی هم متوجه شدم میلواکی که طرف تست کرده سر پیچ گوشتی های با قابلیت تحمل ضربه یا مخصوص پیچ بندهای ایمپکت است اما ورا که تست کرده مدل معمولی است .
                    ورا فشار قوی یا همون مدل ایمپکت میشه لینک زیر

میلواکی که تست کرده مشکلش اینه که داخل ستش سر پیچگوشتی دو سو نداره .البته تو دنیا مصرف پیچ دو سو دیگه خیلی کم شده و اکثرا شده چهار سو و ستاره ای اما در ایران هنوز دو سو خیلی مصرف داره

من که هنوز با توجه به قیمت طرفدار بوش پستونکی هستم
                    ولتر

دیدگاه

با تشکر از محمد عزیز و تبریک مجدد سال نو ....
                      من هم آخر به همان بوش پستانکی رسیدم ....
                      امسال انشا... باید برنامه خریدهایم را کامل کنم....

دیدگاه

سلام دوستان برای کارم که میخوام شروع کنم که کار رزین هست و با چوب سر وکار دارم
                        وسایلی مثل دریل و فرزو ساب هستم میخواستم بدونم چه مارکی بخرم که خوب باشه و همچنین اصلشون را از کجا باید گیر بیارم
                        ممنون و سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsmaniran نمایش پست ها
                          سلام دوستان برای کارم که میخوام شروع کنم که کار رزین هست و با چوب سر وکار دارم
                          وسایلی مثل دریل و فرزو ساب هستم میخواستم بدونم چه مارکی بخرم که خوب باشه و همچنین اصلشون را از کجا باید گیر بیارم
                          ممنون و سپاس
                          دریل بنظرم کرون این مدل خوبه یکی از دوستان گرفته راضی بوده

فرز؟! فک نکنم برا رزین نیاز باشه! بنظر من یه فرزانگشتی درمل خیلی کاربردیه برای رزین البته اگه منظورتون زیور آلات و چیزای کوچیکه
                          اگه منظورتون میز و چیزای بزرگه خب یه اره عمودبر و یه دستگاه پولیش خوبه. پولیش که میشه سری براش خرید به دریل وصل کرد لزوما دستگاه جدا نمیخواد ولی اره عمودبر رو برندهاش رو خیلی نمیشناسم
                          ولی کلا اگه برا زیورآلات کوچیک میخواهید یه درمل و یه دریل و یه سری ابزار دستی مث اره مویی و سوهان و سنباده کافیه
                          برای حجم بالا هم که گفتم
                          یه فندک اتمی کوچیک یا بزرگ متناسب با حجم کارتون هم میخواهید برای حباب گیری
                          یه ترازو هم که لازمه که خب مدلش بستگی به میزان و حجم کارتون داره
                          یه محفظه وکیوم هم برای حباب گیری زیورآلات کوچیک اگه بخرید یا بسازید خیلی عالیه برای گرفتن حباب های رزین
                          رنگ رزین هم این مدل رو من خودم داشتم راضی بودم رنگاش واقعا زیباس

برای قضیه اصل بودن هم برند درمل که کلا تقلبی نداره تاجایی که میدونم
                          کرون هم باید آرمش روش برجسته حک شده باشه و یه برچسب خالی نباشه
                          موفق باشید
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                          It Means
                          TRY AGAIN
                          With More
                          XP
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

کی بود ابزارخفن میخواست
                            میلواکی و بوش ساخت ممالک کفار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                              کی بود ابزارخفن میخواست
                              میلواکی و بوش ساخت ممالک کفار

سلام اشکان جان بعد بیش از یکسال که اومدم به انجمن سر بزنم . اینو که دیدم اومدم فقط بگم کوفتت بشه و برم منم دلم میلواکی میخواد
                              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                                سلام اشکان جان بعد بیش از یکسال که اومدم به انجمن سر بزنم . اینو که دیدم اومدم فقط بگم کوفتت بشه و برم منم دلم میلواکی میخواد
                                به به کاکام محمد جون
                                نیستی کاکو
                                مشتاق دیدار
                                ریا نشه دیدم بکس برقیش خوبه رفتم دریل چکیش رو هم گرفتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X