اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا روشن کردن لامپ 130w جلوی ماشین文 به پاور Atx آسیب میزند¿

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا روشن کردن لامپ 130w جلوی ماشین文 به پاور Atx آسیب میزند¿

نوشته اصلی توسط 911 نمایش پست ها
    با سوئیچینگ آشنایی ندارید و بدتون هم میاد؟ این همه نظر میدید؟ عجبا بابا...عجب... ما گویا پس سرکاریم
    بله ؟
    من در مورد مدارات سوئچینگ برای شما سخن رانی کردم ؟ یا جریان استارت ؟
    بعدش اینجا انجمن و من معنی این کلمه رو برات ترجمه میکنم جای گردآمدن گروهی برای مشورت در امری بطور موقت یا دایم
    به جای اینکه به ربان عربی بگی تشکر که وقتمو صرفت کردم اینجور سخن میپرانی
    من گوشه کنار وقتمو که داشتم یه دستگاه عظیم جثه میساختم برای تو صرف که نه هدر دادم
    البته ناگفته نماند ما به عنوان یک عدد اینجا نظر نمیدیم بلکه سعی میکنیم کمک کنیم و نظر بدیم
    این انجمن شاید اساتید برجسته الی داشته باشه ولی انجمن برای اساتید نساختن چون اون ها اصلا نیازی به نظرات من و شما ندارن
    و اینکه خیلی دوست دارم بدونم بعد از این سخن شما چه کسی حاظر میشه و به شما پاسخ بده
    بدرود

دیدگاه

پاسخ : آیا روشن کردن لامپ 130w جلوی ماشین文 به پاور Atx آسیب میزند¿

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
      بله ؟
      من در مورد مدارات سوئچینگ برای شما سخن رانی کردم ؟ یا جریان استارت ؟
      بعدش اینجا انجمن و من معنی این کلمه رو برات ترجمه میکنم جای گردآمدن گروهی برای مشورت در امری بطور موقت یا دایم
      به جای اینکه به ربان عربی بگی تشکر که وقتمو صرفت کردم اینجور سخن میپرانی
      من گوشه کنار وقتمو که داشتم یه دستگاه عظیم جثه میساختم برای تو صرف که نه هدر دادم
      البته ناگفته نماند ما به عنوان یک عدد اینجا نظر نمیدیم بلکه سعی میکنیم کمک کنیم و نظر بدیم
      این انجمن شاید اساتید برجسته الی داشته باشه ولی انجمن برای اساتید نساختن چون اون ها اصلا نیازی به نظرات من و شما ندارن
      و اینکه خیلی دوست دارم بدونم بعد از این سخن شما چه کسی حاظر میشه و به شما پاسخ بده
      بدرود
      مهندس مواظب خودت باش

همه دستگاه پاور دارن ....پاورا هم چشم دارن ...هم گوش
      دیگه وقت تو هدر ندِی! برو برس به کارت ...کارت دیر شد ...لنگ موند...پروژه NASA نخوابه؟...وقت تو این انجمن و اون انجمن هدر نده حیفه...حیفی....
      جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۱:۱۲ ۱۴۰۰/۰۸/۱۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X