دوستان سلام. یک برد خراب تلوزیون رو تعمیر میکردم به سه تا ترانزیستور برخورد کردم که سوخته بودن. اما روش نوشته ای نداره که بتونم با مشابهش تعویض کنم. عکس برد رو گذاشتم دور ترانزیستور ها هم خط کشیدم.
دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.
دوستان سلام. یک برد خراب تلوزیون رو تعمیر میکردم به سه تا ترانزیستور برخورد کردم که سوخته بودن. اما روش نوشته ای نداره که بتونم با مشابهش تعویض کنم. عکس برد رو گذاشتم دور ترانزیستور ها هم خط کشیدم.
درود،
بهتر بود مدل تلویزیون رو هم ذکر میکردید.
ضمنا معمولا روی قطعات SMD پشت برد لایه ای از مواد وجود
داره که باعث ناخوانا شدن میشه.
بهتره قطعات مورد نظر رو با تینر شستشو بدید تا نوشته ها معلوم
بشن.
درود،
بشن.
یک سری نوشته های کمرنگ روی ترانزیستور هک شده بود. که با چشم دیده نمیشد. ولی با موبایل زوم کردم تو نور زیاد یه سری نوشته دیده شد. با سرچ تو اینترنت فهمیدم ماسفت هست .
درود،
بشن.
به این نوع ترانزیستور چی میگن؟
SMD هستش؟
جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۲۰:۲۲ ۱۴۰۲/۰۴/۰۳.
دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.
یک سری نوشته های کمرنگ روی ترانزیستور هک شده بود. که با چشم دیده نمیشد. ولی با موبایل زوم کردم تو نور زیاد یه سری نوشته دیده شد. با سرچ تو اینترنت فهمیدم ماسفت هست .
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
به این نوع ترانزیستور چی میگن؟
SMD هستش؟
درود، اگر منظورتون پکیج و نوع بسته بندی قطعه هست،
باید بگم در قطعات SMD ابعاد شاخصه مهمی برای تعیین
پکیج هست.
ولی از تصاویر بنظر میرسه که TO-252 یا TO-263 باشه.
درود، اگر منظورتون پکیج و نوع بسته بندی قطعه هست،
باید بگم در قطعات SMD ابعاد شاخصه مهمی برای تعیین
پکیج هست.
ولی از تصاویر بنظر میرسه که TO-252 یا TO-263 باشه.
سلام
مشخصات این ترانزیستور چیه؟
از اینکه قبلا روی چه مداری بوده اطلاعی در دست نیست
فقط NPN هست
سلام
مشخصات این ترانزیستور چیه؟
از اینکه قبلا روی چه مداری بوده اطلاعی در دست نیست
فقط NPN هست
درود، به نظر میرسه که هیچ دیتاشیتی از این ترانزیستور وجود نداره ، ولی ظاهراً در چند مدل منبع تغذیه قدیمی استفاده شده که به همین علت احتمالا مشخصاتی شبیه 2N3055 داشته باشه.
درود، به نظر میرسه که هیچ دیتاشیتی از این ترانزیستور وجود نداره ، ولی ظاهراً در چند مدل منبع تغذیه قدیمی استفاده شده که به همین علت احتمالا مشخصاتی شبیه 2N3055 داشته باشه.
از این کتاب های قدیمی که مشخصات و معادل های ترانزیستور ها رو می نوشتن چیزی موجود ندارید؟
دیدگاه