اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاور منهدم شده بر اثر اتصال کوتاه پورت USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاور منهدم شده بر اثر اتصال کوتاه پورت USB

راه حل استفاده از 7805 به عنوان بافر ایده ای هست که به خوبی جواب میده. تا 1 آمپر هم میشه ازش جریان کشید.

در ضمن همونطوری که میدونید پایه 5 ولتی USB مستقیما به پاور متصل هست کنترلش به مادربورد مربوط نمیشه.
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
      راه حل استفاده از 7805 به عنوان بافر ایده ای هست که به خوبی جواب میده. تا 1 آمپر هم میشه ازش جریان کشید.

در ضمن همونطوری که میدونید پایه 5 ولتی USB مستقیما به پاور متصل هست کنترلش به مادربورد مربوط نمیشه.
      ا سیستم پاور به گونه ای است که دارای آی سی کنترل کننده ولتاژ است که این قطعه به عنوان قطعه اصلی و مرکزی مدار است .
      اگر این قطعه که در اکثر مدارات 18 یا 20 پایه است (ظاهرش )) به دلایلی مثل افزایش ولتاژ ناگهانی ؛ افزایش جریان در اثر اتصالی و ...... از کار بیافتد پاور کلا از کار افتاده و هیچ گونه خروجی نمیدهد.
      اگر پاور تان خروجی ندارد و همه زمین است ( ولتاژی نداری) اول این آی سی بزرگ را چک کن . مقاومت بین مثبت و منفی را چک کن . از دیتا شیت استفاده کن .
      البته این روشی ضربتی است که قبل از چک کردن نیمه هادیهایی مثل ترانزیستور و دیودها و.... به سراغ این روش بروی .. البته این روشی علمی نیست و برایتان بیشتر حالت تجربی دارد .

دیدگاه

پاسخ : پاور منهدم شده بر اثر اتصال کوتاه پورت

نوشته اصلی توسط سعادت فر
        سلام بر همه دوستان!
        من یک مدار طراحی کردم که از طریق IC Ft245 با پورت سریال ارتباط برقرار می کند. اما ظاهرا هنگام اتصال ظاهرا پایه مثبت پورت سریال به پایه منفی آن وصل شد و یک صدای شترق نصبتا بلندی از داخل کیس به گوش رسید!
        حالا دیگه رایانه روشن نمی شود! ظاهرا پاورش سوخته!
        حالا یه چندتا سوال دارم:
        1- پورت USB چه ربطی به پاور داره؟ منظورم اینکه برای چی به جای مادربورد پاور سوخت؟
        2- می خواستم ببینم کسی از دوستان راه حلی برای تعمیر پاور ندارد؟
        سلام دوست عزیز
        از حرفت تعجب میکنم که میگی پورت یو اس بی چه ربطی به پاور داره!
        پورت یو ای بی 4تا سیم داره، دو تا مال دیتای ارسالی و دیتای دریافتی و دو تای دیگه هم +5ولت و زمین(صفر ولت) هستش که میتونه تا 0.5آمپر رو برای دستگاه یو اس بی ای که به پورت وصل کردید تامین کنه(البته توی مادربردهای خیلی جدید که تازه اومدن و پ.رت یو اس بی 3 دارن، برای این پورت یه بافر جریان گذاشتن که میتونه تا 1.5آمپر به دستگاه یو اس بی متصل شده تامین کنه)
        پورت یو اس بی تغذیه اش رو از مادر برد میگیره، خوب مادربرد تغذیه اش رو از کجا میگیره؟!! از پاور دیگه!!
        شک نکن که پاور خراب شده!
        اگه مادربردت سالم مونده، برو خدا رو شکر کن، چون توی این مواقع، بیشتر موقعها، پل جنوبی مادربرد میترکه! و مجبوری مادربرد رو عوض کنی
        حال برای اینکه تست کنی ببینی که پاورت سالمه یا نه؟! سیم سبز رو پیدا کن (همون سیم PS-ON رو میگم) و با یه سیم، به سیم مشکی کناریش وصل کن. برای این باید این کار رو انجام بدی چون تا موقعی که این سیم زمین نشده، پاور روشن نمیشه، در اصل کنترلری که توی پاور گذاشتن، تا موقعی که این سیم زمین نشده باشه(یعنی به سیم مشکی کناریش وصل نشده باشه) اجازه ی روشن شدن پاور رو نمیده.
        حالا اگه برق پاور رو روشن کنی و پاورت سالم باشه، پاور روشن میشه و فن شروع به چرخیدن میکنه. حالا با ولتمر، ولتاژ پایه ها رو چک کن
        اگه ولتاژ داشتی، پس یعنی پاورت سالمه و در نتیجه، پل جنوبی مادربردت سوخته و در اون صورت بهت تسلیت میگم!! :cry:
        اگه توی اینترنت یه کم بگردی، آموزشهای زیادی برای تعمیر پاور پیدا میکنی. توی بیشتر مواقع اگه پاور روشن نشه، سوییچهاش (دیودهای شاتکی و ماسفتها) رو تست میکنن وی ا فیوزش رو چک میکنن و اگه اونها سالم بودن، احتمال سوختن سیمپیچیهای ترانس سوییچینگ وجود داره. خیلی کم پیش میاد که قسمت کنترل کننده ی پاور بسوزه، چون قسمت کنترل پاور از قسمت قدرتش کاملا جداست (توسط اپتوکوپلر و یا روش های دیگهی ایزوله کردن)
        حالا روشهایی که بهت ارائه دادم، امتحان کن تا بعد!! :evil:

دیدگاه

با درود . . .
          اولا این تاپیک چه ربطی به AVR داره؟؟؟؟؟ که تو این انجمنه؟؟؟

ثانیا: دوست عزیز جناب muhamed بهتره کمی قبل از دادن پاسخ به تاپیک ها به تاریخ آخرین ارسال اونا هم نگاه بندازید. این تاپیک مال 2 سال پیشه!!!

از جناب رضایی عزیز که خونه تکونی(همون سایت تکونی!!!) :mrgreen: راه انداختند خواهشمندم اینم انتقال بدن.
          با تشکر
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
            با درود . . .

ثانیا: دوست عزیز جناب muhamed بهتره کمی قبل از دادن پاسخ به تاپیک ها به تاریخ آخرین ارسال اونا هم نگاه بندازید. این تاپیک مال 2 سال پیشه!!!

از جناب رضایی عزیز که خونه تکونی(همون سایت تکونی!!!) :mrgreen: راه انداختند خواهشمندم اینم انتقال بدن.
            با تشکر
            سلام دوست عزیز، من به تاریخ ارسال اونها نگاه انداختم ولی فکر کردم که تاریخ سایت اشتباه شده، باورت میشه؟؟!! آخه چندبار توی چندتا سایت رفته بودم که تاریخشون اشتباه بود و مثلا مال 3 -4 سال پیش بود (2سال که سهله!!)
            بعد هم مگه هر مطلبی که توی انجمنها بیان میشه، باید درباره ی AVR باشه؟!! یعنی شما میگی الکترونیک یعنی AVR؟! این تاپیک همونطور که از اسم و مسیرش معلومه، مال مسایل متفرقه هستش و هیچ اسمی از AVR توش آورده نشده، پس چطور انتظار داری توی تاپیک مربوط به AVR نوشته بشه؟!
            حالا ببخشید و معذرت میخوام ازت که جواب این دوستمون رو که دوسال پیش یه سوالی پرسیده بود، دادم!! شرمنده

دیدگاه

جناب muhamed عزیز فکر کنم دچار اشتباه شدی.
              این سایت دارای چندین فرومه که هر فروم راه خودش رو ادامه میده. اون زمانی که من اون جواب رو نوشتم این تاپیک داخل قسمت AVR بود که نباید باشه؟؟؟؟ فهمیدی؟؟؟

توی این جمله منم کاملا معلومه که مخالف این بودم که توی انجمن AVRبوده . فهمیدی؟؟؟
              بعد از دوستان اجرایی خواستم که به اینجا انتقالش بدن؟؟؟ متوجه شدی؟؟؟

پس چطور انتظار داری توی تاپیک مربوط به AVR نوشته بشه؟!
              من کی این انتظار رو داشتم که خودم خبر ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه توضیح بدی؟؟؟ oo:
              ممنون که بعد از 2 سال یه بنده خدایی رو جوابشو دادید.
              خداحافظ دوست عزیز!!!!!!!!!

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم مشکل از پاور هستش
                پاور 2 تا منبع تغذیه داره که وظیفه یکی روشن کردن اون یکیه
                البته با اتصال کوتاه بعیده که پاور بسوزه چون یه سیستمی داره که بلا فاصله پس از اتصال کوتاه پاورو قطع میکنه
                البته گاهی نیز با اتصال کوتاه ممکنه اون منبع تغذیه فرعی سوخته بشه
                ولتاژ usb 5ولته با 2آمپر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X