سلام
یه چند وقت پیش یه دستگاهی تبلیغ میشد که باهاش میشد بدون وصل شدن به سیم تلفن شماره گرفت با گوشی
oo:
حالا کارش چی بود ؟
اگه بدونی تلفن با سیستم tone کار میکنه و با پالس هم کار میکنه
حالا اگه با یه دستگاهی بتونی جلوی دهنی گوشی صدای تن رو تقلید کنی میتونی بدون زدن دکمه ای روی تلفن شماره بگیری :surprised:.
خوب ا الان میگی مگه مریضم بیام دستگاه بگیرم بزارم جلوی تلفن و بعد هم شماره رو با هزار دردسر بگیرم ؟
جواب :
وقتی کناره خونتون یه تلفن سکه ای داره و 25 تومنی باید بندازی توش و فقط 3دقیقه میتونی با دوستت تو شهر صحبت کنی بهتر نیست این سه دقیقه رو با داداشت تو خارج صحبت کنی ؟ و به راحتی تو خونه فک و فامیل بری پشت تلفن زنگ بزنی به داداش گرامی در حاالی که فامیل محترم خیالش راحته که صفر تلفن قفله و نمیتونی به خارج از شهر زنگ بزنی ؟
طرز تهیه این جنگولک بازی : :nerd:
یه گوشی موبایل که همه دارن برای خودت میخری ! ترجیا سامسونگ خر صدا !
تلفن خونه فامیل رو بر میداری و وقتی بوق ازاد رو شنیدی میری مرحله بعد
حالا گوشی موبایل رو میبری کناره میکروفون گوشی خونه فامیل !
شماره رو با موبایل میگیری (ترجیحا :(0018185155621))------------- موبایل فقط برای تقلید صدای تن بکار میره و بعد گرفتن شماره دکمه تالک رو نزن -------
در سته شما موفق شدید افتخاری دیگر بیافرینید ! (در حد پرتاب ماهواره امید)
نکات فنی :
با گوشی نوکیا معمولا جواب نمیده چون صدای تن صفحه کلیدش کمه
وقتی داری شماره میگیری سعی کن دور و اطرافت صدای مزاحم نباشه
همیشه این راه جواب میده ولی جواب نداد به ما بد و بی راه نگید
امیدوارم این مطلب تکراری نبوده باشه !
اگه تکراری بود بگید فن اخر استاد برای باز کردن صفر تلفن رو که حودم ساتختم بهتون بگم که جبران این ابروریزی بشه :biggrin:
راستی این مطلب رو میشد تو دو خط توضیح داد که من بی کار بودم گفتم دو تا خط بیشتر تایپ کنم :biggrin:
یه چند وقت پیش یه دستگاهی تبلیغ میشد که باهاش میشد بدون وصل شدن به سیم تلفن شماره گرفت با گوشی

حالا کارش چی بود ؟
اگه بدونی تلفن با سیستم tone کار میکنه و با پالس هم کار میکنه
حالا اگه با یه دستگاهی بتونی جلوی دهنی گوشی صدای تن رو تقلید کنی میتونی بدون زدن دکمه ای روی تلفن شماره بگیری :surprised:.
خوب ا الان میگی مگه مریضم بیام دستگاه بگیرم بزارم جلوی تلفن و بعد هم شماره رو با هزار دردسر بگیرم ؟

جواب :

وقتی کناره خونتون یه تلفن سکه ای داره و 25 تومنی باید بندازی توش و فقط 3دقیقه میتونی با دوستت تو شهر صحبت کنی بهتر نیست این سه دقیقه رو با داداشت تو خارج صحبت کنی ؟ و به راحتی تو خونه فک و فامیل بری پشت تلفن زنگ بزنی به داداش گرامی در حاالی که فامیل محترم خیالش راحته که صفر تلفن قفله و نمیتونی به خارج از شهر زنگ بزنی ؟
طرز تهیه این جنگولک بازی : :nerd:
یه گوشی موبایل که همه دارن برای خودت میخری ! ترجیا سامسونگ خر صدا !
تلفن خونه فامیل رو بر میداری و وقتی بوق ازاد رو شنیدی میری مرحله بعد
حالا گوشی موبایل رو میبری کناره میکروفون گوشی خونه فامیل !
شماره رو با موبایل میگیری (ترجیحا :(0018185155621))------------- موبایل فقط برای تقلید صدای تن بکار میره و بعد گرفتن شماره دکمه تالک رو نزن -------
در سته شما موفق شدید افتخاری دیگر بیافرینید ! (در حد پرتاب ماهواره امید)
نکات فنی :
با گوشی نوکیا معمولا جواب نمیده چون صدای تن صفحه کلیدش کمه
وقتی داری شماره میگیری سعی کن دور و اطرافت صدای مزاحم نباشه
همیشه این راه جواب میده ولی جواب نداد به ما بد و بی راه نگید
امیدوارم این مطلب تکراری نبوده باشه !
اگه تکراری بود بگید فن اخر استاد برای باز کردن صفر تلفن رو که حودم ساتختم بهتون بگم که جبران این ابروریزی بشه :biggrin:
راستی این مطلب رو میشد تو دو خط توضیح داد که من بی کار بودم گفتم دو تا خط بیشتر تایپ کنم :biggrin:
دیدگاه