اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای اموزش الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای اموزش الکترونیک

سلام دوستان

من مهندس کامپیوتر هستم و تازگیها به سمت تعمرات اومدم و میخوام مغازه ی تعمیرات زدم

به صورت خصوصی کلاسهایی رو هم گذروندم ولی حالا دچار مشکلاتی تو رشتهی الکترونیک شدم

من رشتم کام هست ولی الان مجبورم الکترونیک یاد بگیرم

شرو کردم به یادگیریه شناسایی قطعات و تست اونها و کمی هم یاد گرفتم اما دوست دارم از مدارها هم سر در بیارم

مثلا من تعمیر اسپیکر یاد نگرفتم و یه اسپیکر دیدم که صداش mute بود

بازش کردم و چیزی سر در نیاوردم

چه طوری میتونم به جایی برسم که تشخیص بدم فلان ic تو این مدار چه کاری انجام میده و نقشهی مدار رو بدست بیارم

فکر میکنم این طوری تعمیرات خیلی برام ساده بشه

کتاب مقدماتی چی بگیرم که به درد شناسایی و تست بخوره ؟

موفق باشید همگی

پاسخ : کمک برای اموزش الکترونیک

سلام
    به این سایت خوش اومدی.
    ما خودمون تو کار تعمیرات تلویزیونیم : میدان هاشمی ، خیابان ..............
    خلاصه تا نتونی دیتاشیت در بیاری کار خیلی سخته. یه زمان کلا 50 تا آی سی وجود داشت و تعمیرات راحت بود. ولی الان تا نتونی مشخصات ای سی رو در بیاری کارت زاره.
    برای پیدا کردن مشخصات آی سی ها میتونی از سایتهای زیر استفاده کنی :
    http://www.datasheet4u.com/
    http://www.datasheetcatalog.com/

برای عیب یابی با اهم متر کارت راه نمافته. مثلا واسه همون اسپیکر من اگه بودم یه آمپلی بر میداشتم و ورودیش رو میگرفتم دستم و سیگنال صدا رو تعغیب میکردم تا ببینم کجا خفه میشه.
    کار راحتی نیست، اطلاعات زیاد میخواد. و الا باید شانسی عوض کنی تا درست بشه.
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

پاسخ : کمک برای اموزش الکترونیک

سلام
      همانطور که دوستمون گفتند شما علاوه اینکه باید بتونید دیتاشیت قطعات را در بیارید باید کار با دستگاه های اندازه گیری مثل مولتی متر و اسیلوسکوپ و فانکشن ژنراتور هم آشنا بشید.
      بعد از این موارد شما باید با نقشه خوانی و طریقه عیب یابی آشنا بشید که این با تجربه بدست می آید.
      شما باید عملی کار کنید و فقط به کتاب و کلاس اکتفا نکنید کلاس فقط برای استارت کارتون بخوره خوبه ولی بقیه راه بستگی به خود شما داره.

موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X