اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خلاصی از شر خطوط PCM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خلاصی از شر خطوط PCM

سلام دوستان
    من جدیدا یخ خط جداگانه برا اینترنتم گرفتم که  سرعتش افتضاحه.
    میگم کسی تا حالا براش پیش اومده به مخابراتمراجعه کنه و براش مشکلو حل کنن.
    لازم به ذکره که ولتاژ خط خونمون 47.5 هست ولی این خط جدید ولتاژش 57.6 هست. سرعت خط اولی 50.2 هست ، سرعت خط دومی 40 به پایینه.  :cry:
    البته فکر نمیکنم PCM باشه . PCM از 30 به پایینه و تازه باکسشم معلومه. ولی من اصلا باکسی ندیدم. ولی یکی از دوستامم که خط جدید گرفته که اول شماره ش مثل خط جدید من 226 داره (خطوط قبلی 224 بودن) گفته 6 ماهه که سرعت خطش پایین اومده و حدود 35 هست.
    حالا یه سوال دیگه اینه که پیش اومده برا کسی خطش از اول PCM  یا DLC نبوده ولی بعدا شده؟ اگه نه پس مشکلی که دوستم براش پیش اومد و مشابهش برا منم هست از چیه؟
    با توجه به اینکه ولتاژ خطم 10.1 ولت بیشتر هست من خیلی خوشحال شدم که الان یه دلی از عزای اینترنت در میارم ، ولی سرعتش افتضاح بود.
    باید بگم که پیش میاد که نتونم کانکت شم و موقع password authentication مدتی طول بکشه و بعدقطع شه که این مشکل اخیر با پایین اوردن سرعت موجود در تنظیمات کانکشن به 115200 تقریبا حله. ولی قطعی های زیاد و گاها سرعت صفر دانلود و سرعت عادی 3 کیلوبایت بر ثانیه وجود داره که واقعا ازار دهنده است.

راستی دوستان سوالم کاملا واضحه و جوابش حتی میتونه یه کلمه باشه.
    خواهش میکنم اگه میخواین بحثو خراب کنین یه لطفی در حقم بکنین و جواب ندین. ممنون.

اینم عکس اون باکس ها که کنار پست هستن که معمولا برا پارتمان ها استفاده میشه.

احتمال قوی تری که خودم میدم اینه که خطم DLC باشه که به خصوصیاتش هم میخوره. چون بعضی مواقع همونطور که گفتم انتقال اطلاعات به صفر میرسه (بخاطر sync شدن تجهیزات SDH با مرکز )که اعصابمو خرد کرده. (چون راستش خبر از اومدن فیبر نوری هم بوده) راستشاین همزامن سازی باعث یه وقفه در ارتباط داده ای میشه که ممکنه باعث قطع کانکشن هم بشه (بخاطر TIMEOUT)

3 دفعه پیش اومد با اون سرعتش میخواستم فایلی رو از راپیدشر دانلود کنم و وسط راه قطع شد . فایلشم تو راپیدباز لود نمیشد. به هر حال بگذریم.

البته مشکل دیگه اینه که sdh تو شهرای بزرگ مثل اصفهان و مشهد و تهران اجرا شده و نمی دونم که به شهر های دیگه هم رسیده . اینم یه چیز شک بر انگیز دیگه ست. من بزودی هم میخوام برم مخابرات یه قشقرقی بپا کنم ببینم چه خبره .
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

پاسخ : خلاصی از شر خطوط PCM

اگه خططون PCM باشه میتونید شکایت کنید و براتون درستش میکنند. یک جفت کابل برای شما اختصاص میدند ..
    ولی DLC رو چون کابل مسی از مرکز تا خونتون وجود نداره نمیشه کاری کرد...
    That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

سلام دوستان
      اگه خططون PCM باشه میتونید شکایت کنید و براتون درستش میکنند. یک جفت کابل برای شما اختصاص میدند ..
      ممنون عرفان جان واقعا خوشحالم کردی. :wow: ولی یه چیزی. میگم پیش اومده دیده باشه که باکس های PCM تو دید نباشن یا اصلا کنار پست نباشن چون من چیزی ندیدم.
      درمورد DLC نمیشه شکایت کرد و در صورتی که ظرفیت خالی از طرح قبلی که (همین خطوط عادی که تو خونه ی ما هم هست) وجود داره ، استفاده کرد؟
      Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

من اطلاعاتم توی این زمینه کامل نیست ولی تا اونجایی که میدونم وقتی یه منطقه رو DLC میکنند دیگه از مرکز تا منطقه از سیم استفاده ای نمیشه ... چون هدف dlc حذف سیم های مسی و خرابی های مرتبطه ...
        یه لینک هست میگردم پیدا میکنم ...

دیدگاه

پیدا شد...
          http://forum.persiantools.com/t113647.html
          توی این لینک آقایی با نام کاربری akhoond اقدام کرده و روش هایی رو گفته که بشه خط رو از pcm در اورد...
          در ادامه همین تاپیک افرادی روش ایشون رو دنبال کردند و جواب گرفتند .. توی همین تاپیک راجع به خط های pcm و dlc هم اطلاعات کاملی کسب خواهید کرد :job:

ویرایش:
          طبق بررسی های انجام شده فکر میکنم شما خودتون قبلا اینجا رو دیده بودید و من بیخودی پست زدم .... عذر میخوام

دیدگاه

جناب بابا زاده

حداقا دوتا از دوستان و بستگان من مشکل pcm داشتند و به راهنمایی من حل شده !!!!

راهنمایی من : " داد و بیداد "

شوهر خواهر من همین مشکل را داشت . وقتی بهش گفتم برو مرکز مخابرات و داد و بیداد کن کلی بهم خندید.

ولی رفت اونجا و کلی داد و بیداد کرد . مخابراتیها زیر بار نرفتند و گفتند " خط شما pcm نیست "

وقتی ظهر برگشت خونه دید درست شده !!! به همین سادگی !!!

عابد جان خلاصه اینکه باید بری موی دماغشون بشی .

برای اینکه بفهمی DLC هستی یا نه ، adsl رو روی DLC نمی تونند ارائه بدند . پس اگه پیش شماره شما ADSL داره معلومه DLC نیست . مگر اینکه بعضی از شماره هاتون معمولی و بعضی ها DLC باشه ( به ندرت این اتفاق می افته)

دیدگاه

سلام.
              مجیدجون موی دماغم کجا بود؟ مرد باید غیرت داشته باشه.  :mrgreen: (این یه تیکه از یه لطیفه بود: از یکی میپرسن موبایل داری ؟ میگه موبایل چیه مرد باید غیرت داشته باشه . اه اه چه بیمزه  :mrgreen اینایی که من تو مخابرات قائمشهر میشناسم اینجوری درست نمیشن. حاا اینجا اگه تهران بود شاید با سر وصدا میتونستن درست کنن ، ولی اینجا حتما باید کتک کاری راه بیفته . در اسرع وقت میرم پوستشونو میکنم تا بفهمن یه من ماست چقدر کره جنوبی داره.
              خب حالا خواهرشوهر شما وقتی برگشت خونه تغییری رو کنار پست و اون طرفا مشاهده نکرد؟ آخه این یه کاری نیست که بدون دستکاری بشه حذفش کرد.
              آخه باید اون باکسی که عکسشو گذاشتم کنار پست باشه
              از اینا یکی طرف مخابرات هست و یکی کنار پست تلفن .
              PCM=pulse code modulation  === مدولاسیون پالس های کدبندی شده .تو PCM یه جورایی از فناوری  Pairgain technology استقاده میشه.

برا دوستانی که نمی دونن بگم که PCM انتقال چند خط از یه زوج سیم مسی هست که فقط بدرد voice میخوره و بشدت برا دیتا نامناسبه.
              باید بگم که بهره ی هر خط از سرعت بجای 64 کیلوبیت بر ثانیه که در خطوط دیجیتال عادی هست 32 هست تو این روش.
              البته اطلعات خیلی زیای در این مورد هست که باید بگم ، ولی فعلا عصبیم نمی تونم زیاد بنویسم.

تو روند انتقال تو گره های مختلفی  D2A و A2D صورت میگیره که همین دلیلی بر افتضاح بودن سرعته. گرچه تو صدا شاید این حس نشه.
              این دوسه روزی سرعتم افتضاحه. الانم اگه onspeed نبود این اکا هم بالا بیا نبود که باید از مسیح جون تشکر کنم .

من اگه فرصت کردم بلایی که سر پاکت های درخواست پیکر بندی بعد از چک کردن پسورد میاد نشون میدم.

ممنون عرفان جان . بله من این لینکو هم دیده بودم. ولی از اونجا که من هیچ دیکودری ندیدم نتونستم بفهمم PCM هست یا نه . شایدم الان
              ولی چون حرفایی از فیبر نوری شنیدم میگم احتمالا همون قضیه ی DLC هست.

البته یه چیزی هم که هست اینه که به مامورش زنگ زده بودم ببینم چه خبره چرا اینجوریه طرف گفت تازه خطتلفن شما مستقیم از مرکزی که. باید بهتر باشه. منم  حرفاشو اینطور توجیه کردم که 10 ولت اضافه برا همینه.
              نمی دونستم تو اون فکر احمقانه ش چی میگذره  حالا متوجه شدم منظورش چیه. احتمالا یا DLC رو میگه یا PCM

راستی کسی نمیدونه ولتاژ دقیق خط تلفن باید چند باشه؟ من که شنیده بودم زمان عادی حدود 45 و زمان زنگ خوردن حدود 90 تا 100 باید باشه.

کابل برگردون هم که فکر کنم برا زمانی که ADSL بخوان بدن میکنن . البته یه بار ینکارو کردن . الانم کسایی هستن که ADSL داشته باشن اینجا. ولی خطشون از این جدیدای آشغالی نبود. یه پست هم جدید تو کوچه مون زده ن . ولی چون  یه پیمانکار دیگه  oo:  این کارو کرده بود ، اینا تازه پی بردن که قططعی زیر زمینی داره.

دیدگاه

عابد جان

شوهر خواهر من فنی نیست و به این چیز ها دقت نداره . مشکلش این بود که مدتی بود اینترنتشون کاملا تعطیل بود.

مگه شما اهل جنوبی ؟

زیاد به ولتاژ تلفن دقت نکن . به نظر من هیچ ارتباطی به دیتای شما نداره .بسته به فاصله شما تا مرکز و نوع تجهیزات می تونه متغیر باشه .

ولی من شنیدم که در حالت قطع تلفن حدود 40 ، زنگ حدود 60 متناوب و موقع برداشتن گوشی حدود 12 ولته

موفق باشید .

دیدگاه

سلام
                  نه بابا جنوب کجا بود؟ شما چطور حدس زدی من جنوبیم مگه!! مازنداران شماله. :mrgreen: من شمالیم.

راستی دوستان من امروز یه جیزی رو متوجه شدم.
                  با توجه به اینکه خطوط PCM سرعتشون از 32 پایینتر باید باشه مودم من موقع کانکت شدن و چک کردن پسورد بعد از تصدیق شدن پسورد ، همونطور که عرض کردم پیش میومد که در این موقع timeout شه . بعضی مواقعم کانکت میشد ولی اصلا ارسال نداشت و بعد از چند ثانیه دیسکانکت میشد .
                  بعضیمواقعم که وصل میشد.
                  اومدم یه وجه مشترکی بین کانکت های مشابه پیدا کنم.
                  از طرفی یمی از دلایلی که باعث میشد زیاد دربند بررسی PCM بودن خط نشم این بود که سرعت بالاتر از 32 هم میرفت . تا 40 حتی و بالاتر .
                  و از طرفی باکسی هم کنار پست ندیدم.
                  ولی این دفعه دیگه مطمئنم که PCM هست. چون بررسی کردم دیدم تمام کانکشن هایی که دریافت نداشتن سرعتشون بالاتر از 32 بوده. الانم دقیقا با سرعت 31.2 کیلوبیت بر ثانیه وصل شدم.
                  خب خیالم راحت شد که اگه اونجا میرم برا کتک کاری دیگه با احتمال 50-50 ضایع نمیشم که خطم PCM نباشه.
                  ممنون از دوستانی که زحمت کشیدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
                    شما چطور حدس زدی من جنوبیم مگه!! مازنداران شماله. :mrgreen: من شمالیم.
                    از اینجا !!!

در اسرع وقت میرم پوستشونو میکنم تا بفهمن یه من ماست چقدر کره جنوبی داره.

دیدگاه

سلام. نه من منظورم کشور کره بود :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
                        حداقا دوتا از دوستان و بستگان من مشکل pcm داشتند و به راهنمایی من حل شده !!!!
                        راهنمایی من : " داد و بیداد "
                        اگر اینطوره خدا به دادشون برسه
                        من رفتم
                        It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                        گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
                        چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

دوستان من 2 ماه پیش این مشکل رو داشتم و حلش کردم

چند تا تجربه

1.اگر سرعتتون زیر 32 هست 100 در 100 شما pcm هستین(اصلش dpm=dual pulse moudulation(هست که تو ایران متاسفانه اشتباه میگن

2.لزوما جعبه رو سر کوچه نمی زارن(این دستگاه واسه کاهش مصرف سیم تو ارپا به کار برده شد و در سال 1998 منحل شد)حالا نمیدونم تو ایران چرا تو خود مخابرات (بعضی جاها مثل مخابرات ما)میزارن که بازم همون قدر سیم رد کنن!!!!

3.من نمی تونم بگم چه طوری مشکلم حل شد ولی خودتون حدس بزنین :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

توصیه هاااااااااااااااااااااااااااااااا
                          1.به هیچ عنوان در قدم اول جیق ویق نکنین و با زبون خوش برین جلو
                          2.اگر نشد حراست
                          3.بازم نشد رییس

4.اگر بازم نشد رییس رو تحدید به شکایتو هر چه قدر دلتون میخواد داد بزنین (مال من که این مرحله هم جواب ندا)

5.مرحله اخر هم که دیگه................. :mrgreen: (ای کاش یه کم مسیولامون بیشتر به فکر بودن) :cry2: :cry2:
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
                            میگم امگا جون .
                            بله حرف شما رو قبول دارم که CPM یا DPM تا دم پست میتونه نیاد ( اصلا هر تیکه ای از خطوط مورد حمل خودشو میتونه پوشش بده . (مثلا از مخابرات تا کافو) ولی برای حداکثر صرفه جویی از مخابرات تا دم پست میکشنش . (البته من هنوز تو قائمشهر همچین حالتی رو ندیدنم ، یعنی توجه نکردم)
                            اگه دقت کنی CPM یه جورایی تو دل و روده ش از HDSL استفاده شده .
                            راستی در مورد DPM که شما فرمودی (مدولاسیون پالس دوگانه ) این وجه تسمیه ش چیه؟ میتونی یکم توضیح بدی؟

دیدگاه

در اصل یه تقسیم زمانیه که 4 خط رو به یک خط تبدیل میکنه که دوستان در بالا توضیح دادن البته در همون یک خط هم داره دو تا پالس pwm رد میکنه به نوعی میشه گفت adc و بعد هم تو مرکز dac ولی یه پروتکل خاص(سرشونو بخوره با این دستگاه ها)
                              اینا یه وقتی خوب بود که فقط voice مد نظر بود.موفق باشین
                              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X