اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماشین با کار دائم(تولید برق)لطفا جواب بدین...

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماشین با کار دائم(تولید برق)لطفا جواب بدین...

رویای حرکت بدون انرژی

سرانجام پس از دو سال تحقیق، محققان ژاپنی موسسه تحقیقات ربوتیک «شوجیآ‌ هاشیموتو» نخستین گامآ‌ها را [glow=red,2,300]برای ساخت رباتآ‌های بدون برق که برای حرکت نیازی به منبع الکتریکی ندارند برداشتند.[/glow]

به گزارش comworld این دانشمندان موفق به ساخت نوعی ژل شیمیایی شدهآ‌اند که میآ‌تواند به صورت خودکار و بدون نیاز به یک منبع الکتریکی حرکت کند.

به گفته این متخصصان، این ربات از پلیمرآ‌هایی تشکیل شده که میآ‌تواند بر اساس محیط شیمیایی خود تغییر سایز دهد و ژل احاطه کننده و خاصیت کشسانی آن نیز این عکسآ‌العمل را تقویت میآ‌کند و به ربات اجازه میآ‌دهد که با باز و بسته کردن بدن خود که به شکل U برعکس است همانند یک کرم حرکت کند.

این ربات بدن لولهآ‌ای دارد و میآ‌تواند در دوطرف انتهای این لوله بایستد و به رغم رباتآ‌های پیشین که محدود به کنترل از راه دور هستند، آنها از طریق محیط اطراف خود کنترل میآ‌شوند و میآ‌توانند در محیطآ‌های از پیش تعیین شده حرکت کنند.

انبساط و انقباض این رباتآ‌ها با یونآ‌های پایریدین روتنیم کنترل میآ‌شود. این یونآ‌ها و ژل بدن این ربات بهآ‌طور متناوب با یکدیگر الکترون رد و بدل میآ‌کنند که این امر زمینهآ‌ساز عکسآ‌العملآ‌های دورهآ‌ای نوسانگر شیمیایی این ربات است.با چنین اختراعی که شبیه اکتشاف است، میآ‌توان به ساخت ماشینآ‌هایی امیدوار بود که بدون انرژی حرکت کنند و محیط زیست را پاک نگه دارند.
    خوب نویسنده مقاله بنا به حس ژورنالیستی یه عنوانی انتخاب کرده ولی فردی که میخواد خلاف جهت آب شنا کنه به یه تیتر غیر علمی توجه نمیکنه و متن رو هم میخونه به نظرتون این ربات بدون انرژی حرکت میکنه یا نه فقط به جای انرژی برق از فعل و انفعالات یه ژل شیمیائی استفاده میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

اون قسمت قرمز هم غلطه در واقع غلط نیست چون این یک جمله علمی نیست منظور گزارش جام جم این بوده که بدون اینکه از انرژی مثل انرژی برق که از راه سوختن سوخت فسیلی یا اتمی و ... تامین میشه ماشینی بسازیم که environmentally friendly یا سازگار بامحیط زیست باشه (نه اینکه انرژی ورودی نداره بلکه از انرژی های معمول آلوده کننده محیط زیست بهره نمیگیره)
    به طور مشابه هم میتوان ماشینهائی اتمی ساخت (کما اینکه ساخته شده) که با استفاده از نیروی اتمیش کار کنه برای مدتی بسیار طولانی اما این که ماشین کار دائم نیست

خدمت آقا بهنام عزیز:
    این بحث به نظر من نهایتش این بود که شما میتونین ماشین کار دائم بسازین فقط باید قانون پایستگی انرژی نقض بشه و باید توجه کنید که قانونی که تا حالا جواب داده پس تا آخر هم هست در صورت ساخته شدن ماشین کار دائم این قانون جهان شمول تبدیل به تبصره ای خاص میشه (ولی از بین نمیره....یه بار دیگه هم بحث شده...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ba_safa
      سلام

داش بهنام دست مریضاد

تو دقیقا تو زندگیت مثل من فکر میکنی ( یا شایدهم من مثل تو )

من یه مخترع هستم . . .

بهت تبریک میگم .

از نظر من مخترع ، شرط موفقیت تو هر کاری خارج شدن از قالبهای تکراری فکر هستش

تو داری دنیا رو مثل امثال ما می بینی ( البته بدون که از خودمونی )

و اون کسی که داره علمش رو به رخت می کشه، خودش از درک تفکرات روشن و پرسشگرت عاجز می بینه

کار نشد نداره

بهت قول میدم که حتما به خلاقیت های طلاییت رنگ واقعیت می بخشی

تو هم حتما به مطالعه هر نوع علمی ( تکنولوژی روز . یافته های پزشکی . ماوراء الطبیعه . مجلات علمی .شیمی .تجهیزات نظامی . یا ارتباط با ارواح از طریق علم امروز ) علاقه مندی

تو هر زمینه ای بهت قول میدم کمکت کنم

فقط یادت باشه این ریاضیات بعضی مواقع بنبست های کذایی رو پیش پای انسان میزاره . ازش به عنوان ابزار کارت استفاده کن و هیچوقت علمت رو ابزار کار ریاضیات نکن .

ولی خوب یه تنه داری با همه بحث میکنی .

اینم یکی از شرایط مخترع بودنه ( ادیسون منش زندگی میکنی ) .

هیچوقت قانع نشو . . .

چه بسا به جای ساختن طلا به الکل برسی . . .

بین مخترع و مرتاض فرق زیادی وجود داره....

دیدگاه

سلام

سبحان سروری هستم

بابا تو دیگه خیلی قضیه رو جدی گرفتی . . . sadid خان. . .

بنده که از پشت کوه به این تارنمای جهانی شوت نشدم . دیدم بچه مردم رو مظلوم گیر آوردی و به جای راهنمایی داری نظریه اش رو تو سرش می کوبی . . .

چیکارش داری ، اون داره از یه فرضیه به خیلی چیزا می رسه ( از کجا معلوم سر مزار انیشتین هم نره )

یا شاید هم کلی کتاب فیزیک از هالیدی ( کلاسیک ) تا متا فیزیک ارسطو رو زیر و رو کنه که به جوابش برسه . . .

تو می تونی بدون دست به یخه شدن نظراتت رو بگی ( شاید نظر من و تو یکی باشه ) . . .

ولی چه بهتر یه استاد ( شما ) بدون ترکه با دانشجو ( فکر کن بنده ) بحث کنه .

حاج زکریا رازی که می خواست مس رو به طلا تبدیل کنه یه هو آبشنگولی رو خالص تر کرد و به الکل رسید . . .

از انیشتین در مورد نوع رسیدن به استدلال هاش پرسیدن ، گفت : من فقط کودکی پرسشگرم رو زنده نگه داشتم . . .

کاری که الان آدم بزرگ ها ( که خدا رو شکر ما خیلی کوچیکیم ) اینقدر ادای بزرگ بودن در میارن که انگار تکامل تدریجی ( نوزادی تا بلوغ ) رو نداشتن و ضرتی از شکاف زمان جلوتر از ما به زمان ما

رسیدن . . .

من قصد بحث کردن با شما در این مسئله خاص ( موتور گردش دائم ) رو ندارم . چون جوابشو می دونم . . .

ولی نظریه ( موجودات عاقل ) احترام به نظریه ها حکم میکنه کمکش کنم ( حالا یکی می خواد به من کمک کنه ) .

برای شروع هم این پیشنهاد رو بهش می کنم :

آقا بهنام اگه خواستی ساخت موتور گردش دائم بدون مصرف برقت رو بسازی بهترین آهن ربایی رو که می تونی از دور و برت جور کنی ، توی هارد دیسک کامپیوتر هستش (همونی که انتهای هد رو

احاطه کرده )

من تا حالا آهن ربا به قدرت اون ندیدم ، دو تکه بود ، یکیش زیر میزکار فلزیم چسبید و دیگه نتونستم جداش کنم . . .

حالا نمی خواد بقیه بیان روش جدا کردنش رو بگن . چون واسم خاطره ای هستش از کنجکاوی پرهزینه من .

خوشبخت ترین انسانها کسانی هستند که از شادی دیگران لذت ببرند.

دیدگاه

چه دل و قلوه ها که اینجا پاسکاری نمیشه!

فوری! فوری!
          هفلشتا طرح دارم که تا قیوم قیامت کار میکنن!! اصلا وابدا هم شوخی و مسخره بازی نیست!
          خواستین مطرح کنین .... شاید بزارمشون!

جدی گفتما! :nerd:
          دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

باصفای عزیز خیلی خندیدم حالا از شوخی بگذریم دست به طنزت بهتر از استعداد مخترع بودنت هست...

راجع به حس کنجکاوی هم لطفا به این راحتی پای انشتین و ادیسون و دیگر دانشمندان و مخترعین بسیار کنجکاو رو وسط نکشید بنده خداها استخوناشون توی قبر میلرزه آخه هر چیزی که کار علمی نیست کار علمی روش علمی داره..... آشبزی که نیست.....
            آقای باصفا شما هم توقعت بالاست حالا دانشمندها (و مخترعین عزیز که توی کارای مشابه اونا هستن) ازین مرتاض بازیها بلد نیستند... اصلا مال این حرفها نیستند....

آقا مسعود شما اون طرحهای ماشین حالت دائم (و نه ماشین خفن کار کن :agree رو بزار شاید این فیزیک که فعلا مغشوش هست با این کارتون یه تکون حسابی خورد...جدی میگم :nerd:

دیدگاه

سلام

منم می دونم آلبالو خشکه نیست . . .

اونا کجا و ما کجا ؟

اون زمانی که اون بزرگوارها داشتن کار علمی می کردن ملت ما تو فکر تعدد هر چه بیشتر زوجین بودن . . .

الان هم که دیگه خودت بهتر می دونی . . .

در حالی که تو ایتالیا ، مترو و مستراح ها به سامانه اخ وایرلس مجهز می شوند ، و دانشمندهای ژاپنی به ارائه ی اینترنت پرسرعت وایرلس تو ماه فکر می کنن . . . بنده به خاطر فی تو خرید کارت اینترنت نفتی می مونم . . .

تو خودت دیگه باقی قضیه رو بخون . . .

با این تفاسیر ، بچه مردم هم حق داره به دنبال آش ، پیت نفت خالی رو بگرده . . . . . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadid
                رویای حرکت بدون انرژی

سرانجام پس از دو سال تحقیق، محققان ژاپنی موسسه تحقیقات ربوتیک «شوجیآ‌ هاشیموتو» نخستین گامآ‌ها را [glow=red,2,300]برای ساخت رباتآ‌های بدون برق که برای حرکت نیازی به منبع الکتریکی ندارند برداشتند.[/glow]

به گزارش comworld این دانشمندان موفق به ساخت نوعی ژل شیمیایی شدهآ‌اند که میآ‌تواند به صورت خودکار و بدون نیاز به یک منبع الکتریکی حرکت کند.

به گفته این متخصصان، این ربات از پلیمرآ‌هایی تشکیل شده که میآ‌تواند بر اساس محیط شیمیایی خود تغییر سایز دهد و ژل احاطه کننده و خاصیت کشسانی آن نیز این عکسآ‌العمل را تقویت میآ‌کند و به ربات اجازه میآ‌دهد که با باز و بسته کردن بدن خود که به شکل U برعکس است همانند یک کرم حرکت کند.

این ربات بدن لولهآ‌ای دارد و میآ‌تواند در دوطرف انتهای این لوله بایستد و به رغم رباتآ‌های پیشین که محدود به کنترل از راه دور هستند، آنها از طریق محیط اطراف خود کنترل میآ‌شوند و میآ‌توانند در محیطآ‌های از پیش تعیین شده حرکت کنند.

انبساط و انقباض این رباتآ‌ها با یونآ‌های پایریدین روتنیم کنترل میآ‌شود. این یونآ‌ها و ژل بدن این ربات بهآ‌طور متناوب با یکدیگر الکترون رد و بدل میآ‌کنند که این امر زمینهآ‌ساز عکسآ‌العملآ‌های دورهآ‌ای نوسانگر شیمیایی این ربات است.با چنین اختراعی که شبیه اکتشاف است، میآ‌توان به ساخت ماشینآ‌هایی امیدوار بود که بدون انرژی حرکت کنند و محیط زیست را پاک نگه دارند.
                خوب نویسنده مقاله بنا به حس ژورنالیستی یه عنوانی انتخاب کرده ولی فردی که میخواد خلاف جهت آب شنا کنه به یه تیتر غیر علمی توجه نمیکنه و متن رو هم میخونه به نظرتون این ربات بدون انرژی حرکت میکنه یا نه فقط به جای انرژی برق از فعل و انفعالات یه ژل شیمیائی استفاده میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

اون قسمت قرمز هم غلطه در واقع غلط نیست چون این یک جمله علمی نیست منظور گزارش جام جم این بوده که بدون اینکه از انرژی مثل انرژی برق که از راه سوختن سوخت فسیلی یا اتمی و ... تامین میشه ماشینی بسازیم که environmentally friendly یا سازگار بامحیط زیست باشه (نه اینکه انرژی ورودی نداره بلکه از انرژی های معمول آلوده کننده محیط زیست بهره نمیگیره)
                به طور مشابه هم میتوان ماشینهائی اتمی ساخت (کما اینکه ساخته شده) که با استفاده از نیروی اتمیش کار کنه برای مدتی بسیار طولانی اما این که ماشین کار دائم نیست

خدمت آقا بهنام عزیز:
                این بحث به نظر من نهایتش این بود که شما میتونین ماشین کار دائم بسازین فقط باید قانون پایستگی انرژی نقض بشه و باید توجه کنید که قانونی که تا حالا جواب داده پس تا آخر هم هست در صورت ساخته شدن ماشین کار دائم این قانون جهان شمول تبدیل به تبصره ای خاص میشه (ولی از بین نمیره....یه بار دیگه هم بحث شده...)

با سلام به کلیه دوستان عزیز و عذر خواهی به دلیل غیبت طولانی.
                متاسفنه مشکل بعضی از دوستان این است که به جای پذیرش حقیقت و درک آن مدام به دنبال القای طرز تفکر خود به دیگران هستند.مشکل دیگر این است
                که متن ها را با دقت نخوانده و باعث پیدایش تناقضاتی در گفته هایشان می شود.

جناب سدید شما متن را با دقت نخوانده اید.در این متن نوشته شده است " این یونآ‌ها و ژل بدن این ربات بهآ‌طور متناوب با یکدیگر الکترون رد و بدل میآ‌کنند که این امر زمینهآ‌ساز
                عکسآ‌العملآ‌های دورهآ‌ای نوسانگر شیمیایی این ربات است.با چنین اختراعی که شبیه اکتشاف است، میآ‌توان به ساخت ماشینآ‌هایی امیدوار بود که بدون انرژی حرکت کنند و محیط زیست را پاک نگه دارند." به کلمه متناوب در متن بالا دقت کنید.این پیوند های شیمیایی بخاطر ویژگی منحصر به فرد ژل اختراع شده می باشد که بدون احتیاج به یک منبع انرژی -که فرقی نمی کند شیمیایی باشد و یا الکتریکی- این اعمال را انجام می دهد.
                در ضمن در متن جام جم نوشته شده "بدون انرژی "و شما علنا این کلمه رو زیر سوال میبری و نظر شخصی خودت رو اعمال می کنی؟جالبه.

در ضمن اون قسمت قرمز رنگی که در پست شماست نظر شخصی خود شماست و شما بر حسب چه دلیل و مدرکی می گید که نظر جام جم....هستش؟
                برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ba_safa

دیدم بچه مردم رو مظلوم گیر آوردی و به جای راهنمایی داری نظریه اش رو تو سرش می کوبی . . .

چیکارش داری ، اون داره از یه فرضیه به خیلی چیزا می رسه ( از کجا معلوم سر مزار انیشتین هم نره )

یا شاید هم کلی کتاب فیزیک از هالیدی ( کلاسیک ) تا متا فیزیک ارسطو رو زیر و رو کنه که به جوابش برسه . . .

تو می تونی بدون دست به یخه شدن نظراتت رو بگی ( شاید نظر من و تو یکی باشه ) . . .
                  سلام خدمت شما جناب با صفا.لازم می دونم خدمت شما عرض کنم که بنده کاملا توانایی دفاع از نظرات خود را دارم و اصلا نیازی نمی بینم
                  که از طرف کسی حمایت بشم.در ضمن شما هم اینقدر به خودت مغرور نباش چون غرور زیادی انسان رو به بی راهه می کشونه.
                  برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند ...

دیدگاه

داش بهنام یهو یه چوبدستی بگیر و ما رو باهاش بزن . . .

معذرت اگر اوقات حضرتعالی را تلخ نمودیم . . .

با دعوا که کاری نمیشه کرد . . .مهم اینه زمین گرده ، یعنی منطق خوب چیزیه . منظورم رو کج نگیری .. .

راستی آقا این کلیپ روف مایکل جکسون رو دیدین ؟

http://www.miyanali.com/mahsa6720002001/101

کلی تو وب در موردش بحث شده

یعنی اینکه ما رفتیم ...

دیدگاه

شما آقا بهنام اصلا حالت خوب نیست وقت کردی پیش یه دکتر روانپزشک برو بد نیست برات .... طرز برخوردت اصلا میزون نیست دایی ... اونقدر که حتی اگه 4 نفر هم بخوان کمکت کنن انصراف می دن ...

ماشین دائم هم نمی تونه وجود داشته باشه واگر هم بتونه موجودیت پیدا کنه نهایتا می تونه یه چرخ باشه که تا ابد به دور خودش می چرخه و اگر کمترین باری بهش متصل بشه از حرکت باز می ایسته ...

چیزی که شما دارین در موردش بحث می کنید مثل یک کمد می مونه که داخلش مثلا 3 تا لباسه . شما هر روز صبح یکی از این لباسارو می پوشید و شب برش می گردونید داخل کمد . این روند می تونه تا ابد ادامه داشته باشه (البته اگه عمر قد بده ) و شما هم دلتون خوش باشه که کمدی دارین که هرگز لباسای توش تموم نمیشه (می پوشیدش برش می گردونید سرجاش ) ... تا اینجاش یعنی در خوشبینانه ترین حالت ماشینی ساختین که یه چرخ داره و تا ابد به دور خودش می چرخه . (البته در شرایطی که برایند نیروهای وارده بهش صفر مطلق باشه )

حالا اگه بخواید یکی از این لباسارو به کسی ببخشید چی میشه ؟؟؟ چند بار می تونید دست و دل بازی کنید ؟؟؟ این یعنی اون چرخه که داره می چرخه بخواد کار انجام بده ... باقیشم تابلوه که چی میشه ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam-soft

خدمت آقا بهنام عزیز:

با سلام به کلیه دوستان عزیز و عذر خواهی به دلیل غیبت طولانی.
                        متاسفنه مشکل بعضی از دوستان این است که به جای پذیرش حقیقت و درک آن مدام به دنبال القای طرز تفکر خود به دیگران هستند.مشکل دیگر این است
                        که متن ها را با دقت نخوانده و باعث پیدایش تناقضاتی در گفته هایشان می شود.

جناب سدید شما متن را با دقت نخوانده اید.در این متن نوشته شده است " این یونآ‌ها و ژل بدن این ربات بهآ‌طور متناوب با یکدیگر الکترون رد و بدل میآ‌کنند که این امر زمینهآ‌ساز
                        عکسآ‌العملآ‌های دورهآ‌ای نوسانگر شیمیایی این ربات است.با چنین اختراعی که شبیه اکتشاف است، میآ‌توان به ساخت ماشینآ‌هایی امیدوار بود که بدون انرژی حرکت کنند و محیط زیست را پاک نگه دارند." به کلمه متناوب در متن بالا دقت کنید.این پیوند های شیمیایی بخاطر ویژگی منحصر به فرد ژل اختراع شده می باشد که بدون احتیاج به یک منبع انرژی -که فرقی نمی کند شیمیایی باشد و یا الکتریکی- این اعمال را انجام می دهد.
                        در ضمن در متن جام جم نوشته شده "بدون انرژی "و شما علنا این کلمه رو زیر سوال میبری و نظر شخصی خودت رو اعمال می کنی؟جالبه.

در ضمن اون قسمت قرمز رنگی که در پست شماست نظر شخصی خود شماست و شما بر حسب چه دلیل و مدرکی می گید که نظر جام جم....هستش؟

[/quote]
                        دوست عزیز همون ادیسون با اون همه اختراع که سلطان مخترعین هست از الکتریسیته چیزی بارش بود....

خیلی خوب اما اون انرژی تبادل الکتریکی که باعث حرکت جنبش ژل میشه از کجا اومده؟
                        یه ماشین اتمی رو در نظر بگیرین که از فعالیتهای اتمی خودش و بدون انرژی خارج از ماشین میتونه ۱ ملیون سال کار کنه این ماشین که به شکل تئوریک کاملا قابلیت ساختش هست و یه مثال مشابه همین ژل هست....اینا ماشین کار دائم نیست دوست عزیز
                        به این میگن استراتژی حمله رو به جلو.....این ویژگی ها در مورد شما مصداق بارزتری داره...
                        دیگه بیخودی بحث رو کش نمیدوم پست بالا هم به اندازه کافی منطقی و روشن جواب داده...

دیدگاه

نمیدونم چرا بعضیا آب تو هاون میکوبن. بحث باهاشونم فایده نداره. فقط و فقط سفسطه میکنن. به خیال خودشون دارن تحلیل میکنن و تولید علم میکنن!!

دوم اینکه از 10 صفحه بحثتون، یه قرون گیر آدم نمیاد. فقط بشینید حرف بزنید!! اونا که تو آزمایشگاه عمرشون رو گذاشتن سر این آزمایش، به اندک نتیجه ایی نرسیدن، دیگه شماها که پای کیبورد واقعاً دارین زحمت میکشین!!

از اون ربات که از ژل و یون و ... هم که فقط همین چند خط خبر رو میدونید و هی دارین کش و قوسش میدین! فقط خبر رو خوندین و کف کردین! حتی 30 ثانیه روی کوچکترین کلماتش فکر نکردین. چجور ژلی؟ پایریدین روتنیم چیست؟ تقویت خاصیت کشسانی؟! چطوری؟! کلمات درشتی پشت سر هم ردیف شدن
                          ، بدون اینکه بار علمی داشته باشن! نمیگم خبر دروغه، ولی از تیترش تا انتهاش دچار تناقض و ابهامه. چیزی هم که صحتش تصدیق نشده، اصلا ملاک خوبی برای هسته بحث نیست...

گفتم ماشین با حرکت دایم دارم!! اینم یه نمونش:

این وسیله بارها و در اشکال مختلف توسط افراد متوهم! مختلف مطرح شده. حتی یکبار برای ارائه دهنده تو سال 1878 یه دیپلم ثبت اختراع صادر شد!! جالب اینجاست در اون زمان صدور اینچنین گواهینامه های اختراع، برای وسایلی که اساسشون با قوانین طبیعت مغایر بود، ممنوع بود! البته 2 سال بعد این گواهی رو از طرف گرفتن! چون باید واسش مالیات میداد، و چون نداده بود، پرید!!
                          حالا اصول کار:
                          اون بالا یه آهنربای قوی قرار داره که حوزه مغناطیسیش حداقل تا پایین سرسره امتداد داره. اون گویی که میبینید، فلزی ست و روی سطح شیبدار صاف قرار میگیره. به علت جاذبه بالای آهنربا، این گوی به سمت اون جذب میشه و از سطح شیبدار صاف بالا میره. در انتهای بالای سطح، سوارخ A قرار دراه. همین که گوی به اونجا رسید، داخل سوراخ میافته، و روی سطح سرسره B به سمت پایین لیز میخوره. چون با شتاب لیز میخوره، هنگامی که به پایین سرسره میرسه، به علت سرعتی که داره، اون پیچ انتهایی C که به سمت بالاست رو طی میکنه. وقتی به بالای پیچ C رسید، میافته رو لبه پایین سطح شیبدار. دوباره توسط آهنربا جذب میشه و به سمت بالا حرکت میکنه و سوراخ و سرسره و پیچ و .... هی هی تکرار میشه!! :applause:

اینم تقدیم به اونایی که میگن کار نشد نداره!!!!!!!! :nerd: به عمل کار برآید، به 10 صفحه بحث کردن نیست!!

ولی! الان همه میدونن که این ماشین کار نمیکنه! چرا؟ خب دیگه آقایون و خانومای دانشتمنت (همون دانشمند) لطف کنن و آکبند فسفرها رو باز کنن ببینن ایراد این طرح چیه؟؟ اگه فهمیدین که سه چراغ روشن! اگه نه، که خب دلیلش رو میگم. دلایل علمی باشه ها :rolleyes:

عجله کنین جواب بدین. چون یه طرح دیگه دارم که 100% کار میکنه. حاضره! (دیدین جدی میگم!)
                          دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ma3oud
                            نمیدونم چرا بعضیا آب تو هاون میکوبن. بحث باهاشونم فایده نداره. فقط و فقط سفسطه میکنن. به خیال خودشون دارن تحلیل میکنن و تولید علم میکنن!!

دوم اینکه از 10 صفحه بحثتون، یه قرون گیر آدم نمیاد. فقط بشینید حرف بزنید!! اونا که تو آزمایشگاه عمرشون رو گذاشتن سر این آزمایش، به اندک نتیجه ایی نرسیدن، دیگه شماها که پای کیبورد واقعاً دارین زحمت میکشین!!

از اون ربات که از ژل و یون و ... هم که فقط همین چند خط خبر رو میدونید و هی دارین کش و قوسش میدین! فقط خبر رو خوندین و کف کردین! حتی 30 ثانیه روی کوچکترین کلماتش فکر نکردین. چجور ژلی؟ پایریدین روتنیم چیست؟ تقویت خاصیت کشسانی؟! چطوری؟! کلمات درشتی پشت سر هم ردیف شدن
                            ، بدون اینکه بار علمی داشته باشن! نمیگم خبر دروغه، ولی از تیترش تا انتهاش دچار تناقض و ابهامه. چیزی هم که صحتش تصدیق نشده، اصلا ملاک خوبی برای هسته بحث نیست...

گفتم ماشین با حرکت دایم دارم!! اینم یه نمونش:

این وسیله بارها و در اشکال مختلف توسط افراد متوهم! مختلف مطرح شده. حتی یکبار برای ارائه دهنده تو سال 1878 یه دیپلم ثبت اختراع صادر شد!! جالب اینجاست در اون زمان صدور اینچنین گواهینامه های اختراع، برای وسایلی که اساسشون با قوانین طبیعت مغایر بود، ممنوع بود! البته 2 سال بعد این گواهی رو از طرف گرفتن! چون باید واسش مالیات میداد، و چون نداده بود، پرید!!
                            حالا اصول کار:
                            اون بالا یه آهنربای قوی قرار داره که حوزه مغناطیسیش حداقل تا پایین سرسره امتداد داره. اون گویی که میبینید، فلزی ست و روی سطح شیبدار صاف قرار میگیره. به علت جاذبه بالای آهنربا، این گوی به سمت اون جذب میشه و از سطح شیبدار صاف بالا میره. در انتهای بالای سطح، سوارخ A قرار دراه. همین که گوی به اونجا رسید، داخل سوراخ میافته، و روی سطح سرسره B به سمت پایین لیز میخوره. چون با شتاب لیز میخوره، هنگامی که به پایین سرسره میرسه، به علت سرعتی که داره، اون پیچ انتهایی C که به سمت بالاست رو طی میکنه. وقتی به بالای پیچ C رسید، میافته رو لبه پایین سطح شیبدار. دوباره توسط آهنربا جذب میشه و به سمت بالا حرکت میکنه و سوراخ و سرسره و پیچ و .... هی هی تکرار میشه!! :applause:

اینم تقدیم به اونایی که میگن کار نشد نداره!!!!!!!! :nerd: به عمل کار برآید، به 10 صفحه بحث کردن نیست!!

ولی! الان همه میدونن که این ماشین کار نمیکنه! چرا؟ خب دیگه آقایون و خانومای دانشتمنت (همون دانشمند) لطف کنن و آکبند فسفرها رو باز کنن ببینن ایراد این طرح چیه؟؟ اگه فهمیدین که سه چراغ روشن! اگه نه، که خب دلیلش رو میگم. دلایل علمی باشه ها :rolleyes:

عجله کنین جواب بدین. چون یه طرح دیگه دارم که 100% کار میکنه. حاضره! (دیدین جدی میگم!)
                            پس اینکه گفتی چند تا طرح دارم همین بود؟دوست عزیز این شکلی رو که شما از یک ماشین کار دائم قرار دادید چند دهه پیش در کتاب یاکوب پرلمان(سرگرمی های فیزیک) همراه با طرز کارش اومده و اگر شما از خودت چیزی نداری صادقانه بگو دیگه چرا میری از سایر منابع اونم با نام خودت استفاده می کنی؟

در ضمن طرحی که من دارم هیچ شباهتی به این شکل نداره چرا که این شکل تقریبا پیچیده هستش.

دیدگاه

از همه دوستانی که انواع تهمت و تیکه و بی ادبی و ... بار بنده می کنن تشکر می کنم.اینطوری بیشتر مجاب می شم که طرحم می تونه جنجال بر انگیز باشه.در ضمن فهم و شعور هر کسی یه حدی داره من از افرادی که ... انتظار چندانی ندارم.به هر حال من تمام سعی ام رو می کنم تا این ماشین رو بسازم هر چند که قطعاتش فعلا گیرم نیومده...

دیدگاه

من این تاپیک رو دنبال نکردم و نمی دونم چه حرف هایی رد و بدل شده و درخواست دارم، به نظرات همدیگه احترام بگذارین.
                                این چیزی که شما می گید و برای همه احتمالا حداقل یک بار این ایده به ذهنشون اومده و پس از گرفتن جواب از خیرش گذشتن . منم همینطور بودم. چند سال پیش البته. اما واقعا دیدم امکان پذیر به نظر نمی آد. اما...
                                خیلی از فرضیه ها مخالفان زیادی داشته و بعد ها اثبات شده اما اون طرف که فرضیه رو گفته، خودش سعی و تلاش زیادی در اون راه انجام می ده و پس از انجام اون، می تونه جواب همه رو بده. اگر شما هم فکر می کنید این کار عملیه، بسم الله. ارزشش رو داره. فقط باید بگم این توقع شما هم به نظر من زیاده که چیزی که قدیم بحث دانشگاه های مطرح جهان بوده رو در یک تاپیک و اون هم در انجمن الکترونیک مطرح کردید. این موضوع دانشمندان زیادی رو به بررسی وا داشته که هیچ کدام به نتیجه نرسیده اند. حالا تو این تاپیک نتیجه گرفتن خیلی عجیب تر از خود ایده ی شماست. :mrgreen:
                                ما خوشحال می شیم بتونید انجامش بدید، گرچه من این فرضیه رو قبول ندارم. این فرضیه هیچ حامی نداره و اگر بخواهید به این سوال جواب دهید باید با توکل به خدا، و سعی و تلاش خود انجام بدید.
                                برای همه آرزوی موفقیت می کنم.
                                کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X