اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انجام پرژه های گروهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انجام پرژه های گروهی

نه که خیلی هم بیدقت مثلا برا دما فعلا یه lm35 که درایوشم راحته و اندازه گیری دما رو راحت میکنه برا رطوبتم sht75آ‌ که البته نمیدونم اصفهان بتونم پیدا کنم یا نه ولی تلاشمو میکنم ببینم چی میشه
    راستی اگه میشد رو یه کنتور کار کنیم که علاوه بر اندازه گیری مقدار جریان مصرفی اختلاف فاز مقدار ولتاژ که امکان افت داره کلا نوساناتشو و مقدار هزینه برق و اینکه نشون بده که تابحال در اون باز شده یا نه و تعداد دفعات باز شدن درب اونو نشون بده خیلی جالب بود نظر جالبی دادی نوید جان راستی منم کوچیک شما احسان هستم . :nerd: :rolleyes:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
      نه که خیلی هم بیدقت مثلا برا دما فعلا یه lm35 که درایوشم راحته و اندازه گیری دما رو راحت میکنه برا رطوبتم sht75آ‌ که البته نمیدونم اصفهان بتونم پیدا کنم یا نه ولی تلاشمو میکنم ببینم چی میشه
      راستی اگه میشد رو یه کنتور کار کنیم که علاوه بر اندازه گیری مقدار جریان مصرفی اختلاف فاز مقدار ولتاژ که امکان افت داره کلا نوساناتشو و مقدار هزینه برق و اینکه نشون بده که تابحال در اون باز شده یا نه و تعداد دفعات باز شدن درب اونو نشون بده خیلی جالب بود نظر جالبی دادی نوید جان راستی منم کوچیک شما احسان هستم . :nerd: :rolleyes:
      سلام احسان جان برای پرژه بعدی روش کار می کنیم چون فکر نکنم این تجهیزات به کار این سیستم بیاد من دارم فکر می کنم که در آخر این پرژه رو به یک کنترولر اتوماسیون منزل تبدیل کنیم که بتونیم همه پیشنهاد های دوستان رو توش اجرا کنیم فکر کنم اینجوری بهتر باشه .
      ولی می خواستم یه نکته رو بهت یادآوری کنیم اگه می خواهی از سنسور sht75 استفاده کنی این رو بدون که این سنسور هم دما رو اندازه می گیره هم رطوبت رو دیگه نیاز نیست رو دو تا سنسور کار کنی . موفق باشی
      روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
      نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .

باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
      نه به خاطر قدرتش !!!
      این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )

دیدگاه

راست میگی سوتی خیطی دادم الان دارم دیتا شیتشو میخونم تازه متوجه شدم :mrgreen: خوب ما تازه کاریم برادر میخوایم کار کنیم و یاد بگیریم :redface:
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نوید
          نظر جالبی بود در مورد چند تا میکرو ولی فکر کنم یک میکرو به عنوان پردازنده مرکزی بخواهیم .
          در مورد مصرف برق هم میتونیم یک پک کامل کننده کنارش بزاریم که هم در مدل صنعتی داشته باشه هم خانگی که همه مشخصات برق مصرفی رو اندازه بگیره مثلاً اختلاف فاز و برای صرفه جویی خودش این اختلاف رو تصحیح کنه ولتاژ و جریان مصرفی رو مقدار بهای برق رو و از این جور چیزا ولی فکر کنم اول خودش رو بسازیم بعد بقیه چیز هایی که می خواهیم بهش متصل کنیم بهتر باشه . که در آخر یک کنترولر همه کاره داشته باشیم . نظرت چیه ؟؟؟؟
          سلام
          باشه از این به بعد سعی میکنم تو حاشیه نرم :agree:
          فقط چند تا دیگه پیشنهاد بدم بعد برم به درسم برسم :cry2:
          یکی اینکه نور محیط رو هم اندازه بگیریم :surprised:
          نظرتون چیه که میزان انواج الکترو مغناطیس رو هم اندازه بگیریم :surprised:
          فکر کنم اینطوری پیش بریم آخرش یه ماهواره بفرستیم فضا که شرایط جو رو هم اندازه بگیره ا
          =)) =)) :-)) :-))
          نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
            ضمنا شما این مدارو برا کجا میخواین خونه یا بزرگش کنیم برا میادین شهر و یه چیز تپل درست کنیم :rolleyes:
            ............. مثلا در اخر به جای lcdآ‌ار نمایشگر ledآ‌ بزرگ استفاده کنیم که البته اینا مربوط میشه به بعد از راه اندازی مدارات و جواب گرفتن از اونا نظرتون چیه طرح اماتور بعد حرفه ای پله پله oo:
            سلام آقا احسان
            این نمایشگرهای ledآ‌ که میگید همین الان تو سطح شهر تهران دارن میزان آلودگی رو اندازه میگیرن (هوای شهر رو هم که نمیشه تصفیه کرد)
            البته میشه ولی مصرف برقش خیلی زیاده نیروگاه هسته ای میخواد oo: ، چین از یه همچین دستگاهی برای پاک کردن هوا استفاده میکنه
            برم سره :read: ام :cry2:

دیدگاه

ای بابا من یه چند روزی سرم خلوت شه میرم از اژانس یه مجوز میگیرم واسه یه نیروگاه کوچیک همچین که بتونه مدارمونو راه بندازه بیشترم نه اخه کلاس کارمونو مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییره بالا همه حال میکنن تازه من که میگم تاداریم میسازیم یه یخ سازو چای سازو ماکروفرو ربات انسان نماو ...هم بسازسم خوب ما که مشغولیم اینم روش چهنم 2روز بیشتر وقت میذاریم ولی میدونیم یه کاری کردیم چطوره اگه بره نونم بخره که دیکه مهشره جون دستمون بند شد به کار فرصت این کارو هم نداریم جدی میگم شوخی نیستا :redface:
              راستی اصفهان ماهم داره کلاس نذارین بابا عوض یکی 2تاشم نداره نه همون یکیه
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

=)) =)) =)) =)) =)) =))
                پیشنهاد خیلی خوبیه
                تازه اگه غذا بپزه ، لباس بشوره و خونه جارو کنه ، بچه داری کنه به جامون بره سر کار و... واقعا عالی میشه =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
                تازه میشه بهش هواپیما و زیر دریایی و موشک و ... اضافه کرد=))

دیدگاه

سلام به همگی
                  نیستید؟ :sad:
                  نظرتون چیه که به جز هوا شرایط آب رو هم اندازه بگیریم!
                  میتونیم دمای آب سرد و گرم رو اندازه بگیریم همینطور فشار آب و میزان کلر موجود تو آب رو اگه بشه میزان آلاینده هاش رو هم اندازه گرفت عالی میشه ، راستی سنسورهایی داریم که تو آب کار کنن؟؟؟؟
                  نظرتون رو درباره نور و الکترو مغناطیس نگفتید :sad:
                  اگه فکر میکنید این کارا خیلی اضافه است بگید تا از این پیشنهد ها ندم.

دیدگاه

سلام دوستان من چند وقت اینترنت قطع بود نیومدم ببخشید :redface: :redface: :redface: :redface:
                    همه پیشنهاد هایی که میدی خیلی خوبن ولی خیلی از اونا تو یه سیستم hvac که تو بازار تولید میشن وجود نداره و نیازی هم نیست که تو یه محیط عادی مثلاً امواج الکترومغناطیس اندازه گیری بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    در نوع خودشون به عنوان یه پروژه خیلی خوبن . :wow: :wow: :wow: :wow:

نه به خاطر قدرتش !!!

دیدگاه

سلام
                      انواج الکترو مغناطیس رو به خاطر ضرر انواج موبایل ها گفتم ، تا بشه محیط های پر خطرو تشخیص داد مثلا برای اطاق بچه خوبه
                      درست میگی بهتره تمرکزمون رو بزاریم رو hvac

دیدگاه

با سلام دوستان
                        من چند روزی نمیتونم بیام ساعت :applause:رو آما :wow:د :nice:ه می کنم و امدم براتون UP می کنم .
                        البته این رو ببینید یکم اشکال داره سعی می کنم درست کنم .
                        http://www.upload4files.tk/download....6886205f34e2f0
                        وقتی می خواهی تنظیم کنی چت می زنه چیزی که تو تنظیم نشون میده با حالت ثابت فرق داره .

نه به خاطر قدرتش !!!

دیدگاه

اگه بیایید یک مازول LAN بسازیم من همه خرجش رو میدم. کیا هستند ؟ دستها بالا....
                          ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                          Ctrl+C , Ctrl+V
                          .................................................. ....

دیدگاه

ولی بیاین مدار اولو درست کنیم بعد یا اصلا اول نظرات دیگران رو هم در مورد ژروژه ها بدونیم و بعد رای گیری کنیم
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

به نظر من اول کاری رو که شروع کردیم تمومش کنیم بعد

دیدگاه

سلام
                                چرا دیگه خبری ازتون نیست؟
                                چند وقت پیش سرم خیلی شلوغ بود ، الان چند روزه دارم رو lcd کار میکنم
                                میکرو ساعت رو به عنوان کنترلر مرکزی در نظر گرفتم
                                میکرو ها رو با پروتکلspi شبکه کردم
                                تا چند روز دیگه که به یه جایی رسید میزارم که نظرتون رو بگید
                                برای تنظیم ساعت و ... یه منو درست کردم
                                تا چند روز دیگه :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X