اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خیابان های نامرئی برای رفع مشکل ترافیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خیابان های نامرئی برای رفع مشکل ترافی&

بیش از 78 درصد هوا کره زمین از نیتروژن تشکیل شده که در -210 درجه یخ میزنه....
    درسته همیشه تخیل تو اختراعات جدید نقش داشته ولی دیگه نباید تخیل رو با توهم اشتباه گرفت ...

دیدگاه

پاسخ : خیابان های نامرئی برای رفع مشکل ترافیک

ملکول های هوا فاصلشون خیلی بیشتر از اب هستش . به فرض هم که بخای هوا رو منجمد کنی. من فکر میکنم بعد از منجمد شدن به شکل پودر در میاد و میریزه رو زمین. نمیشه باهاش جاده درست کرد.

دیدگاه

می تونیم کاری کنیم که ماشین خودش جاده مقابل خودش رو درست کنه و مثلا مسیر مقابلش رو منجمد کنه اینطوری جاده موقت با توجه به نیاز ساخته میشه
        http://multiprocessor.mihanblog.com
        ترجمه مقالات تخصصی برق و کامپیوتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghasedak21
          می تونیم کاری کنیم که ماشین خودش جاده مقابل خودش رو درست کنه و مثلا مسیر مقابلش رو منجمد کنه اینطوری جاده موقت با توجه به نیاز ساخته میشه
          اگه اینجوری بسازن ،این ماشین هرجا که بخاد راه میره،از هر طرفی که بخاد،از روی دریاها جنگل ها ، همجا..

با احترام به شما و یه شوخی ،
          با این حال هرکی میتونه از جو هم خارج بشن و همه میرن ماه.

درضمن دوستان دقت کردین که اگه این خیابونا ساخته شه،میله ی چراغ ها و علائم رانندگی رو که نمیتونن رو اون جاده بزارن،مجبورن رو زمین بکارنش دیگه،،
          حالا از اینور 5 متر داریم،حتما یه 10 متری اونور داریم، از دکل های قدرت هم میزنه بالاتر :mrgreen:

.اینقدر من تخیل رو دوست دارم که این دوست داشتن حد نداره،خودم اینقدر تخیلی هستم ، که دوستانم همیشه کنارم میخندن،علاقه ی خاصی به تخیل دارم،
          خوشم نمیآد ولی نصف روزم تو تخیل به سر میره. :nerd:
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بزار ببینیم اصلا هدف این ایده چیه؟
            چرا هوا جامد بشه؟
            برای ایجاد نیروی استاتیک تکیه گاه.

حالا از این مسئله بگزیم که برای هر متر مکعب هوای جامد به چند میزان عظیمی هوا نیاز داریم و این که دمای انجماد و سیستم خنک سازی تخیلی لازمه...

این نیروی استاتیکی که وسیله نقلیه بتونه روش وایسه و در هوا هم اتفاق بیفته چند 200-300 سال پیش به تولید انبوه رسید.
            چیزی نیست جز AIRFOIL که از هوای رقیق و گازی نیروی تیه گاه می گیره و انواع پرندگان و وسایل نقلیه هوایی از این تکنولوژی استفاده می کنن.
            در بهینه ترین حالت ممکن.

ایده بهتر اینه که مثلا بیایم از چیزای دیگه نیروی تکیه گاه بگیریم.
            مثلا میدان مغناطیسی زمین. دارن تو ناسا روش کار می کنند.
            برای فرستادن ماهواره از مدارات پایین تا خیلی بالا و حتی کمک به فرستادن چیز میز به سیارات دیگه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X