اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور استرلینگ ( تولید برق و آب گرم با بازده 90% )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور استرلینگ ( تولید برق و آب گرم با بازده 90% )

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
    سلام

موتور استرلینگ بازدهی بالا داره.

اما توجه داشته باشید احتمال رسیدن به بازدهی 80 وقتی با چسب و ... کار می کنیم خیلی کمه.

در هر صورت بازده موتور استرلینگ از بازده چرخه کارنو کمتره.
    R = 1 - Tc/Th

موتورهای استرلینگی که تو نت هست و با گرمای دست کار می کنه (دمای دست حدود 308 کلوین هست و دمای محیط حدود 300 کلوین) بازده شون از ده درصد هم پایین تره.

ضمنا ایران هم موتور استرلینگ در سطح آموزشی با کیفیت بالا تولید می کنه
    از نزدیک شاهد کار کردنش بودم

فقط نمی دونم چرا ملتی که موتور اختراع کردن و ثبت اختراعش رو گرفتن، بجای اسم خودشون، اسم استرلینگ رو گذاشتن ؟؟
    http://www.gazette.ir/Detail.asp?NewsID=932695074612037&paperID=9869 65276478586
    :rolleyes:
    والا یه مقاله دیدم که بازده این موتور رو کمتر از 10% حساب کرده بود!

اختراع!؟!؟ وقتی قبلا اختراع شده و این آقایان فقط مدل آلفاشو دوباره سازی کردن فکر نمیکنم بشه اختراع! oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      والا یه مقاله دیدم که بازده این موتور رو کمتر از 10% حساب کرده بود!

اختراع!؟!؟ وقتی قبلا اختراع شده و این آقایان فقط مدل آلفاشو دوباره سازی کردن فکر نمیکنم بشه اختراع! oo:
      موتور استرلینگ پر بازده ترین موتور موجود هست.

اما بازدهی کارش به گرم ترین نقطه چرخه سردترین نقطه چرخه بستگی داره

اگه این فاصله دمایی خیلی زیاد باشه، بازده اش بالا می ره
      اگه کم بشه، بازده پایین میاد

بطور عملی به بازدهی 80 هم رسیدن.
      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام
        منم به این مورد خیلی علاقه دارم و حتی دو سال پیش که تو صفحه قبل در مورد محاسبات این موتور سوال کردم .از روی نمونه های موجود در یوتویوب یه نمونه با ظرف نوشابه فلزی ساختم و بعد از کلی ور رفتن با قسمت میل لنگش برای تنظیم مقدار حرکت پیستون جابجا کننده .اخرش تونستم جواب بگیرم و کار کرد .ولی برای ساخت نمونه بزرگتر احتیاج به محاسبات دقیقتر و قابل فهم تر هست .من که از محاسبات ویکی چیزی دستگیرم نشد
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
          سلام
          منم به این مورد خیلی علاقه دارم و حتی دو سال پیش که تو صفحه قبل در مورد محاسبات این موتور سوال کردم .از روی نمونه های موجود در یوتویوب یه نمونه با ظرف نوشابه فلزی ساختم و بعد از کلی ور رفتن با قسمت میل لنگش برای تنظیم مقدار حرکت پیستون جابجا کننده .اخرش تونستم جواب بگیرم و کار کرد .ولی برای ساخت نمونه بزرگتر احتیاج به محاسبات دقیقتر و قابل فهم تر هست .من که از محاسبات ویکی چیزی دستگیرم نشد
          سلام
          عزیز یه عکس از هنرنمایی ات می ذاری ؟

در تمام موتور های دنیا، هر قدر بین گرم ترین نقطه ی چرخه و سرد ترین نقطه ی چرخه اختلاف دمای بیشتری باشه بازده اش بیشتره.
          سعی کن دمای جایی که سوخت اونجا رو داغ می کنه بالا ببری

دیدگاه

با سلام همونطور که دوستان عرض کردن این موتور خیلی وقته که ساخته شده و به علت بازده پایینشه که ازش استفاده کمی میشه و تو صنعت خیلی کم میشه دیدش حتی تو نیروگاه ها هم از این موتور استفاده نمیکنند.
            تو دوره ی کاردانی یکی از دوستام که مکانیک میخوند بعد از حدود ده بار درست کردن جواب گرفت.
            فقط نمیدونم کجا نوشته بازده 90 درصد مگه یه همچین موتوری ما داریم اصن :surprised:دوستم که میگفت تو بهترین حالت 40 درصده.
            اگر خواستید بگید که به دوستم بگم بیاد تو انجمن کمکتون کنه اطلاعاتش تو این زمینه کم نظیره....
            Someone who can change the world
            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
              با سلام همونطور که دوستان عرض کردن این موتور خیلی وقته که ساخته شده و به علت بازده پایینشه که ازش استفاده کمی میشه و تو صنعت خیلی کم میشه دیدش حتی تو نیروگاه ها هم از این موتور استفاده نمیکنند.
              تو دوره ی کاردانی یکی از دوستام که مکانیک میخوند بعد از حدود ده بار درست کردن جواب گرفت.
              فقط نمیدونم کجا نوشته بازده 90 درصد مگه یه همچین موتوری ما داریم اصن :surprised:دوستم که میگفت تو بهترین حالت 40 درصده.
              اگر خواستید بگید که به دوستم بگم بیاد تو انجمن کمکتون کنه اطلاعاتش تو این زمینه کم نظیره....
              بگید بیاد
              ما هم خوشحال می شیم

کتاب مبانی ترمودینامیک نوشته زیمانسکی و دیچمن نوشته تا بازده 80 درصد می رسه :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                سلام
                عزیز یه عکس از هنرنمایی ات می ذاری ؟

در تمام موتور های دنیا، هر قدر بین گرم ترین نقطه ی چرخه و سرد ترین نقطه ی چرخه اختلاف دمای بیشتری باشه بازده اش بیشتره.
                سعی کن دمای جایی که سوخت اونجا رو داغ می کنه بالا ببری
                سلام
                هنر نمایی که چه عرض کنم .بیشتر کپی بود تا هنر نمایی .انشااله اینبار که ساختم عکس و فیلمش رو میزارم .اون مورد هم که ساختم مربوط به همون دو سال پیش بود که بعد از اینکه جواب گرفتم دادم به خواهر زادم که با هاش بازی کنه که اونم همون روز اول حسابشو رسید
                نوشته اصلی توسط abritco
                علت اینکه از این موتور استقبالی نشده (البته در اون زمان ) .فقط به این دلیل بود که اگه بخوایم سرعت این موتور رو کم و یا زیاد کنیم .با هر بار کم و یا زیاد کردن مقدار حرارت و سرما .باید مدت زیادی صبر کنیم تا دما جدید در موتور اثر کنه و سرعت تغییر کنه .در ضمن بازده این نوع موتر ها از موتور هی درون سوز بیشتر هست بشرطی که بتونید عوامل کاهش راندمان .مانند اختلاف دمای سرد و گرم . استفاده از گاز سبک مانند هلیوم . قطعات مکانیکی کاملا فیت و مچ شده با هم .حرارت مناسب .و غیره .... رو فراهم کنید .من شنیدم از این موتور بیشتر در زیردریایی ها استفاده میشه که هم منبع حرارتی خوبی دارن و هم منبع سرما خوبی .علاوبر اون اگه این موتور کاملا درست محاسبه و ساخته بشه .برخلاف موتور های درون سوز کاملا بیصدا هست که اینم یکی دیگه از دلایل استفاده از موتور استرلینگ در زیردریایی هست
                روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

من خبردار شدم که یه دکتر توی دانشگاه شیراز محاسبات و طراحی چند گونه موتور استرلینگ رو انجام داده متاسفانه ایشون فوت کردند(ره)
                  گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                  همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

اقا من یه مدل آموزشی تو سایت Roboeq دیدم
                    http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D8%A7%D8%B3%D8%A A%D8%B1%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%AF/
                    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

من فیلم اموزشی نحوه ی ساختش رو توی یوتیوب دیدم برای اینکه انجمن توی خطر فیلتر نیافته لینکش رو نمیگذارم سرچ کنید پیداش می کنید

دیدگاه

خسته نباشید استرلینگ چون گشتاور راه اندازی خیلی کمی داشت مورد استقبال قرار نگرفت توی صنعت برترین ها مورد استفاده قر ار میگیرن تو یوتیوب هم خیلی چیزا هست اما همشون کامل درست نیستند بیشترشون دنبال بازدید کنند اند برای گرفتن پول از گوگل اگه کارتا راه بیفتند خودتونم میتونید فیلم بزارید و حق الزحمتونو بگیرید از یوتیوب
                        استرلینگ ... ونکل .... کویل تسلا .... اینها اشتباه نبودن بلکه برای عموم نبودن کاربرد خاص خودشونو داشتن
                        مثلا همین استرلینگ بدرد ما ایرانی ها خیلی میخوره
                        ما که سازنده باتری خورشیدی نیستیم ویا ترمو الکتریک
                        اما میتونیم با اینه ایی کردن دیش ماه قاره بجای ال ام .....
                        گرم گن استرلینگو فعال و هیتسینکشو با اب خنک کنیم تازه استرلینک در دور های بالا کارکرد خوبی داره پس خیلی نبایستی دورشو اورد پایین پس گیر بکس روانتری و کاهنده تری می خواد

دیدگاه

توجه کنید که موتور استرلینگ به صورت معکوس هم استفاده می شه یعنی اگر کار بهش بدیم دو منبع گرم و سرد ایجاد می کنه. رسیدن به دمای صفر مطلق -273 درجه با موتور استرلینگ امکان پذیره

دیدگاه

ساخت یه موتور استرلینگ کاری نداره...

فقط یه گونی اصاب میخواد و یه گونی وقت و یه کارگاه تراشکاری!

من خیلیا رو دیدم آخریو نداشتن ولی بازم با دو تا اولی تونستن بسازن

اگه کسی ساخت به مام بگه. من کلا سه چارماه وقت گذاشتم روش نشد که نشد...
                            حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X