اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای انجام پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای انجام پروژه

با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی

من در حال حاضر در خدمت سربازی میباشم و امریه وزارت دفاع هستم

حالا یه مشاوره و راهنمایی از شما اساتید و دوستان دارم و اونم اینه که من میخام پروژه ای ارائه بدم و با انجام ان بتونم کسری خدمت بدم چون الان به طرح های ارائه شده کسری تعلق میگیره ولی چیزی به ذهن من نمیرسه که بتونم به عنوان پروژه ارائه بدم

از دوستان تقاضا دارم که اگر پروژه های خوبی در زمینه الکترونیک یا کامپیوتر دارند لطفا برام پیام بدن تا بتونم ازشون استفاده کنم

با تشکر
    با هزار تومان چیکار میشه کرد؟
    میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کردو...

http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

پاسخ : کمک برای انجام پروژه

اقا شما تو چه مقطعی هستید و در چه زمینه می خواهید پروژه و رشته شما چیست.

دیدگاه

سلام
      اگه ممکنه بیشتر در مورد پروژه های مورد قبول و شرایطش و هر چیزی که نیاز داره بگین.
      با تشکر.
      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

خوب پروژه تو چه سطحی قابل قبوله خدایی نکرده یه پروژه مثل ساعتو که نمیخواند!!!
        در چه زمینه ای باشه باشه خوبه رادیویی باشه یا نوری یا صوتی یا هر چیزی کدوم مدنظره یکم بیشتر توضیح بدین
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

من رشته ام الکترونیک هستش و مقطع کارشناسی است

من در هر دو زمینه کامپیوتر و برق میتونم پروژه بدارم
          پروژه ها محدودیت خاصی نداره فقط اولا جدید باشه و دوما کاربردی و مورد تایید باشه بعنی پروژه ای باشه که الان خیلی بدرد بخوره

با تشکر از راهنمایی های شما دوستان

دیدگاه

انگار این آقا نیمایی که پست رو زده برگشته سربازی
            خوب من توی نت خوندم که داشتن اختراع کسری سربازی داره ومیشه باهاش کسری گرفت و احتمالا کسی که چندین اختراع داشته باشه معاف میشه و اگر اختراع جنبه نظامی داشته باشه یک اختراع کامل خودش باعث معافیت میشه!!! دوستانی که سربازی کردن میشه ایده دارند بذارین شاید عملی باشه و بشه ساختش منم مثل خیلی از دوستان بلدم یه چیزایی بسازم ولی ایده هام بدرد موارد روزمرگی میخورن نه به درد اختراع!!! :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              انگار این آقا نیمایی که پست رو زده برگشته سربازی
              خوب من توی نت خوندم که داشتن اختراع کسری سربازی داره ومیشه باهاش کسری گرفت و احتمالا کسی که چندین اختراع داشته باشه معاف میشه و اگر اختراع جنبه نظامی داشته باشه یک اختراع کامل خودش باعث معافیت میشه!!! دوستانی که سربازی کردن میشه ایده دارند بذارین شاید عملی باشه و بشه ساختش منم مثل خیلی از دوستان بلدم یه چیزایی بسازم ولی ایده هام بدرد موارد روزمرگی میخورن نه به درد اختراع!!! :nerd:
              سلام
              این اختراعات باید تو چه زمینه ای باشه :question:
              قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_22
                سلام
                این اختراعات باید تو چه زمینه ای باشه :question:
                تا اونجا که من خوندم و میدونم باید جنبه یک اختراع کاربردی رو داشته باشه هرچند که الان دوتا باطری رو موازی کنی بهت گواهی ثبت اختراع مید!!!! اگر اختراع جنبه نظامی داشته باشه میتونید برای معافیت استفاده کنید واگر اختراع معمولی باشه برای هر اختراع امتیاز محسوب میشه و بدادن هر مقاله علمی معتبر نیز امتیاز داره بعد رسیدن به یه امتیاز مشخص میتونید باهاش معاف بشید!!!
                بچه سوسولاش عین آب خوردن معافند اهل کار و علم و تجربه نیز باید برن (اونجا دیگه) غاز بچرونند!!!
                توی نت بگردین توضیحات خوبی پیدا میکنید

دیدگاه

من میگم بیا یه سامانه اس 300 یا اتریوت رو از نو طراحی کن طرح آمریکاییش خیلی ساده هستش رادار اینا هم نمیخاد کارا خدا خودش میاد مسیر هدف متحرک رو تخمین میزنه میخوره بهش با یه دونه 801 کل سیستم را میوفته ... ... خیلی هم آسونه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                    من میگم بیا یه سامانه اس 300 یا اتریوت رو از نو طراحی کن طرح آمریکاییش خیلی ساده هستش رادار اینا هم نمیخاد کارا خدا خودش میاد مسیر هدف متحرک رو تخمین میزنه میخوره بهش با یه دونه 801 کل سیستم را میوفته ... ... خیلی هم آسونه :mrgreen:
                    ممنون از دوست عزیز چون اولین ایده از شما بود
                    منظورت از اینکه رادار نمیخواد چی بود؟ حالا یکم توضیح بیشتری بده

دیدگاه

من این چند روز سرم شلوغ بود نتونستم بیام شرمنده ام

ببینید من میخام که در زمینه رادار و مخابرات و این جور چیزها کار کنم که نظامی باشه ولی متاسفانه چیزی به ذهنم نمیاد برای همین گفتم تو انجمن مطرح کنم تا دوستان بتونن راهنماییم کنند

با تشکر از راهنمایی شما دوستان

دیدگاه

من همچنان منتظر راهنمایی شما هستم

دیدگاه

برای اختراع واقعا باید فکرتو بکار بندازی ببینی چی هست چی نیست احتیاج به چی دارم، نیاز به یه چیزی باعث به وجود اومدنش میشه وبرای اختراع باید بگردی ببینی نیاز به چه چیزی هست که بهش جواب ندادن وجایش خالیه اینجوری نیست که بگی آقا این ایده برو درستش کن گواهی ثبت اختراعش مال خودت! نه به این سادگی هم نیست باید فکر خلاقانه داشته باش که منم مثل خیلی ها ندارن
                          یه دوستم میگفت بیاید یه چیزی بسازید که معلولین رو حموم کنه چون حرفش از روی نیاز بود و یه عموش جانباز بود و ماهم حرفشو یه جوری میگفت بهش میخندیدیم و میگفتیم اگه کف بره تو چشم طرف این چجوری بفهمه و از این جور مسخره کردنا تم تموم شد ترم بعد با یه مجله اومد به یه نفر که خیلی ساده یه دوش و چندتا لیف کنارهم گذاشته بود دستگاهی ساخته بود برای حمام معلولین که ثبت هم شده بود!!!! هروقت یاد اون موقع میفتم به این فکر میکنم که الان چه چیزی نیاز هست که بشه ساختش ولی به جز سه تا چیز عمومی که قبلا ساخته شدند و برای بهبودشون مشغول کار شدم و قراره بدیمش بازار چیز دیگه ای به فکرم نرسیده!!! :angry:

دیدگاه

از دوستان دیگه کسی نظری نداره که بگه و منو راهنمایی کنه

با تشکر

دیدگاه

یک اسلحه بساز که :
                              گلوله اش از الومینیوم باشه
                              لوله تفنگ سیم پیچی شده باشه و میدان مغناطیسی داشته باشه که گلوله را به جلو پیش ببره (مثل همونایی که ازش در قطارهای مغناطیسی استفاده میکنند)
                              حالا وقتی یک گلوله الومینیومی رو داخل لوله قرار بدی با سرعت قطارهای برقی به جلو پرتاب کنی
                              فرکانسشو زیاد کنی سرعت گلوله بیشتر میشه
                              این تفنگ هیچ صدایی نداره
                              توپ و راکت هم میشه باهاش پرتاب کرد
                              و در آخر ( من میخاستم خودم درستش کنم اما ترسیم ولی اگر امان نامه داشته باشم میتونم درستش کنم)
                              تشکر هم چیز بدی نیست , به امتحانش می ارزه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X