اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بانک ایده

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بانک ایده

منم یه ایده دارم .
    چطوره یه نونوایی تمام اتوماتیک درست کرد که 24 ساعته مردم بتونند نون بگیرند .
    مثل عابر بانکها کارتی باشه .
    اینطوری نه نانوایی هست که بخواد از آرد سهمیه سوء استفاده کنه هم اینه مردم وقت و بی وقت میتونند نون بگیرند . امکانات دیگه ای مثل تعیین حرارت پخت اضافه کردن یا نکردن گنجد سایز نان و تعداد نان توسط مشتری داشته باشه .
    www.eeep.ir

دیدگاه

سلام
      نانوایی اتوماتیک ایده جالبی فقط یک مشکل داره، ما ایرانیها رو که میشناسی، هر نفر میاد 100 تا نون میخره بعد سر یک ساعت خمیرش تموم میشه! البته اینم راه داره: اون نانوایی برای مشتریهاش کارت اعتباری صادر کنه و فقط از طریق کارت بفروشه.
      ایده انهدام مرکاوا هم خیلی خوبه! آقا اینقدر قید نذارین که این ایده خوب یا بد، بذارین هرکی هر ایده ای داره بگه!
      اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

با عرض سلام مجدد.
        من پیشنهاد می کنم که نوعی هاب (برای USB) بساریم که بتوان دو هاب را هم زمان به وسیله ی دو پورت USB ارتباط داد و در عین حال از هیچ واسطه ای استفاده نکرد.
        یعنی یک ها با توجه به شرایط اصلی قرار بگیرد و دوباره با توجه به شرایط دیگری اصلی قرار بگیرد. و به همین ترتیب. یعنی به عبارتی دیگه خود هاب ها کار مدار واسطه رو انجام بدن.
        به وبسایت ما هم یه سری بزنید :
        http://asemans.ir

دیدگاه

با سلام

1.هیچ ایده ای بد نیست.
          2.خلاق باشید.
          3.ریسک پذیر باشید.
          4.از ایده های ابراز شده انتقاد نکنید.

چگونگی عملکرد
          ایجاد ایده کنید.
          از برخی تمرینها و بازیها جهت آماده سازی فکر خلاق میتوان استفاده کرد.
          هرگاه تولید ایده آهسته شد از تمرینها و بازیهای جدید میتوان استفاده کرد.

مرحله جمع بندی
          1.ایده های ابراز شده را مرور کنید.
          2.برای ایده ها رأی گیری کنید و تعداد ایده های مورد نظررا محدود کنید.
          3.ملزومات و محدودیتها را بررسی کنید.
          4.پنج تا ده ایده برتر را برگزینید.

قدمهای بعدی
          1.قدمهای بعدی را مشخص کنید:
          در مرور ایده های ایجاد شده تحقیق شود.
          2.برای به تحقق پیوستن ایده های انتخابی برنامه ریزی نموده واجرای برنامه را کنترل کنید.

به نظر من میشه اینها رو به عنوان یه روند کلی در نظر گرفت.نظر دوستان چیه؟

اینا رو از pdf زیر که راجع به خلاقیت و ایده پردازی هست خوندم.یه نگاه بش بندازید. بد نیست!

http://www.justupit.com/download.php?id=9c42cba43505322b6c196d7fc63f3d82

دیدگاه

ایده ها ته کشید ؟ این موضوع رو رها نکنید .

نظرتون درباره ی ساخت اجسام مجازی سه بعدی در محیط چیه ؟
            حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

اینطوری که نمی شه oo:
              هرکس یه نظری می ده ولی بقیه حتی نگاه هم نمی کنن oo:
              حتی کسی که نظر رو می ده نمی گه طرحش چه سودی داره چه برسه به راه ساختش.
              یه طرح درست و حسابی که یکی می ده همه بهش توجه کنیم نه این که بعد بدون هیچ نظری طرح اون فرد رو رها کنیم.
              با تشکر.
              ================================================== ==================
              با خودم شروع می کنم:
              سرور عزیز جناب آقای محمد فخری:
              می شه یه کم راجع به طرحتون توضیح بدین؟
              من متوجه منظورتون نشدم...
              در ضمن به نظر شما چه جوری می شه چنین چیزی رو ساخت؟
              چه کاربردی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Agary
                با خودم شروع می کنم:
                سرور عزیز جناب آقای محمد فخری:
                می شه یه کم راجع به طرحتون توضیح بدین؟
                من متوجه منظورتون نشدم...
                در ضمن به نظر شما چه جوری می شه چنین چیزی رو ساخت؟
                چه کاربردی داره؟
                ما مخلص شما هستیم .
                کاربرد : بچه هایی که خدمت رفتند می دونند که توی نظام یکی از عملیاتهای دفاعی ، عملیات ایضایی است ( شاید املاءش درست نباشه ) به این معنی که شما جلوی دشمن تظاهر می کنید که دارید عملیاتی انجام می دید مثلا تو یه نقطه شروع به ساخت سنگر می کنید و تجهیزات نظامی غیر واقعی اونجا مستقر می کنید ، اما منظور از این کار گمراه کردن دشمن از عملیاتی اصلی است که دارید تدارک می بینید ، این مقدمه رو داشته باشید ، حال فرض کنید بشه با نور یک گردان مجازی رو در محیط شبیه سازی کرد دشمن با فرض اینکه این یک گردان واقعی است شروع به جنگ باهاش می کنه و تا بیاد بفهمه که داره با یک سری امواج نوری می جنگه میشه خیلی کارا کرد ، در ضمن می تونه کاربرد تبلیغاتی داشته باشه ، شما فرض کنید تو افتتاحیه ی المپیک یه نماد آدمک با ارتفاع 15 متر وسط زمین حرکات نمایشی اجرا کنه .

اما ایده ی ساخت : این پروژه یه فاز تحقیقاتی داره که به بچه های فیزیک که با مسائل نور و قضایای برهم نهی امواج آشنایی دارند مربوط میشه . میدونید که وقتی دو نور با طول موج متفارت با هم برخورد می کنند نتیجه ی برخورد یک نور با طول موج دیگری خواهد بود که قابل محاسبه است . باید دو تا موج نامرئی پیدا کرد که برخوردشون یک موج مرئی تولید کنه ، بعد دستگاهی ساخت که این این کار را انجام بده ، بدین ترتیب می تونیم یک نقطه را در فضا روشن کنیم ، حال این دستگاه باید روی چند موتور سوار بشه و با سرعت زیاد نقاط رو در فضا روشن کنه تا اون جسم ظاهر بشه . تو این روش فقط میشه یک جسم تک رنگ ساخت ، برای اینکه بتونیم یک شکل با رنگ های مختلف بسازیم باید برای دستگاه الفبای رنگ تعریف کنیم یعنی اینکه تعریف کنیم که نور نامرئی فلان + نور نامرئی فلان می شود رنگ آبی ... و دستگاه بتونه این نورهای نامرئی رو بسازه .

اینو بگم که اینها همه ی تخیلات هست و به غیر از چند تا سوال که از بچه های فیزیک پرسیدم هیچ کار تحقیقاتی روش انجام ندادم شاید یه قسمتهاییش بطور بدیهی غلط باشه ، اصلا معتقدم که شرایط ساخت اینجور چیزها تو این کشور نیست ، در ضمن یادتون نره قرار بود تو این تاپیک پروژه های درو از ذهن هم گفته بشه .
                حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

جدا که قابل تامل بود !!!
                  احسنت!!!
                  به خصوص درباره ی کاربرداش که بی نظر بود به شرطی که واقعا سه بعدی باشه.
                  راستی من نتونستم از این مطلب شما متوجه بشم که چه جوری می خواین سه بعدیش کنین. (شاید من یه کمی... :cry2
                  ولی واقعا ارزش فکر کردن رو داره و هم چنین ارزش صرف بودجه.
                  واقعا برای اجرا کردنش چه چیزایی نیاز داریم ؟ چه کسایی باید کمکمون کنن(در چه رشته هایی)؟ چه قدر بودجه می خواد؟ و...
                  کاش می شد دوستان دیگه هم کمک کنن.
                  با تشکر امیدوارم هر چه سریع تر پاسخ بدید.

دیدگاه

تا فردا بهم فرصت بدید یه سری توضیحات تصویری آماده می کنم .

دیدگاه

سلام

نارنجی ها موتور هستند ، موتورهای 1و2 برای جاروب سطح و موتور3 برای جاروب ارتفاع هست .

دیدگاه

من فکر کنم این کار بیشتر به درد شبیه سازی محیط جنگ برای آموزش سربازان می خوره !
                        اگر یکم واقعی تر بهش نگاه کنیم .. میشه اینجور فرض کرد که هر سرباز یک عینک (شاید LCD باشه یه هر چیز دیگه که بشه باهاش سه بعد رو تلقین کرد) روی چشمش باشه ... یه تفنگ هم دستش که البته فقط صدای تیر در بیاره !! :biggrin:
                        حالا این سربازا برن با یه مشت دشمن شبیه سازی شده بجنگن .. میشه به عنوان یه بازی هم استفاده کرد .. چه گیم نتی بشه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadikazemi
                          من فکر کنم این کار بیشتر به درد شبیه سازی محیط جنگ برای آموزش سربازان می خوره !
                          اگر یکم واقعی تر بهش نگاه کنیم .. میشه اینجور فرض کرد که هر سرباز یک عینک (شاید LCD باشه یه هر چیز دیگه که بشه باهاش سه بعد رو تلقین کرد) روی چشمش باشه ... یه تفنگ هم دستش که البته فقط صدای تیر در بیاره !! :biggrin:
                          حالا این سربازا برن با یه مشت دشمن شبیه سازی شده بجنگن .. میشه به عنوان یه بازی هم استفاده کرد .. چه گیم نتی بشه !
                          این که همش نرم افزاری میشه ، باید یه سری سنسور به دست و پای طرف وصل کنند و حرکتش رو انتقال بدن به اون یارو تو بازی ! همچنین باید تصویر مانیتور رو انتقال بدن به عینک 3 بعدی .

دیدگاه

اسلام :nerd:
                            این ایده ای که دادید خیلی جالب بود :applause:،جالب تر وقتی می شه که بتونیم صداهایی رو در محیط سه بعدی باهاش همراه کنیم.دیگه اینطوری دشمن تا بره به خودش بیاد کار از کار گذشته .مثلا در عین حال که داره یه آدمک نوری از یه طرف به طرف دیگه می دوئه صدای پاهاش همزمان با نورش تو فضای سه بعدی از نظر اون دشمن دور و نزدیک بشه.یا صدای شلیک گلوله .اینکه صدا هم حرکت داشته باشه مربوط به فضای سه بعدی می شه و گرنه می تونیم یه صدای یکنواخت رو بذاریم ولی اگه اون رو تو محیط سه بعدی ببریم واقعی تر به نظر می رسه .حتی می تونیم با ایجاد صداهای دیگه ذهن دشمن رو منحرف و سر د گم کنیم .که دچار توهم فانتزی بشن.البته دیگه فکر کنم به این جنگ روانی بگن.

این بالایی ها یه ایده بود ولی این یکی رو از جایی شنیدم که مثلا می تونیم موج هایی با فرکانسهای مختلف برای مغز دشمن ارسال کنیم که احساس کنن دستشون شکسته یا دلپیچه دارن یا هر مریضی دیگه در واقع فرکانس امواج مغزشون رو دستکاری کنیم .
                            آقا اگه بخاین شروع کنین کاری نداره که
                            چرا نیاز به بچه های فیزیک باشه .مگه خودمون فیزیک مدرن نگذروندیم یکم مطالعه تخصصی می خواد دیگه
                            گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
                            نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

اول اینکه سنسور که صد در صد می خواد زیاد هم می خواد .. از چک کردن حرکات سرباز ها .. تا تشخیص اینکه تیر تخیلی به دشمن تخیلی خورده یا نه !!

در مورد حرف های دوست دوم هم اینکه چیز خوبیه .. اگه من قرار بود ایده بدم .. می گفتم بمب الکترونیکی ... کلی هم بشر دوستانه هست ..

حالا رو همین موضوع دوستمون یکم بحث بشه بد نیست .. اگه به جوابم نرسیدیم شاید یه چیزی یاد گرفتیم !! :nerd:

دیدگاه

از یه استادی که تو زمینه ی quantom کار کرده بود ، این قضییه رو پرسیدم ، گفت که امکان پذیره ( برهم نهی دو موج نامرئی و تشکیل موج مرئی ) در ضمن گفت دستگاهی هست به نام Harmony Generator که باید از اون دستگاه استفاده کرد .
                                قضییه صدا هم که واقعا مهمه ، اصلا چیزی که تو فکر منه اینه که با نرم افزارهای انیمیشن 3 بعدی مثل 3dMax و Maya انیمیشن ساخته بشه و اطلاعات این انیمیشن های سه بعدی پردازش بشه ،این انیمیشن می تونه یه صدای استریو یا دالبی هم داشته باشه . این نرم افزارها رو نام بردم چون امکانات اسکریپت نویسی و plugin نویسی فوق العادع ای دارند ( مخصوصا Maya )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X