اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بانک ایده

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بانک ایده

به نظر شما تا چه اندازه ای می تونه واقعی جلوه کنه؟
    کیفیت صداش چقدره ؟
    فرض کنین توی جنگ به کار بیاد اون وقت اون صدا رو تا چه اندازه ای می تونین پخش کنین؟
    اینایی رو که می پرسم برا نا امید کردن نیست اتفاقا به نظر من عمله ولی فکر می کنم که این سوالات برا ساختش لازمن؟!
    راستی می شه یه کم درباره ی مدار الکتریکی خود دستگاه(برای تبدیل سورس های مایا یا... به تشکیل نور و ایجاد جمعیت)توضیح بدین؟
    ممنونم از طرحتون و همچنین همراهیه دوستان.
    به وبسایت ما هم یه سری بزنید :
    http://asemans.ir

دیدگاه

همه ی اینها بستگی به فاصله ی بیننده و شنونده از محیط مجازی داره ، مثلا همین تلویزیونهای بزرگ شهری اندازه ی هر پیکسلش 1 سانتی متر مربع است ، یعنی در فاصله ی 1 متری انسان هیچ درکی از تصویری که پخش میشه نمی تونه داشته باشه ولی در فاصله ی50 متری یک تصویر زیبا و با کیفیت مشاهده می شه . قضییه صدا هم همینطوره هر چقدر که شنونده نزدیکتر باشه صدای با کیفیت تری لازمه تا طرف مجاب بشه که این صدا مربوط به این جسم مجازی است .

اول یک انیمیشن تو یکی از این نرم افزارها ساخته می شه ، بعد اطلات انیمیشن که در فایل ذخیره شده به دستگاه ارسال می شه و اطلاعات به این صورت است : فریم 1 : مکعب با رنگ .. با اندازه ... 2 : چند وجهی با نقاط .... - فریم 2 : .... - فریم 3: ... بعد دستگاه با خوندن اطلاعات اجسام موتورها رو باسرعت بالا کنترل میکنه طوری که در 1/25 ثانیه یک فریم بطور کامل رفرش بشه و الی ماشاءالله .
      بحثش خیلی گسترده است ، فعلاموضوع تعیین کننده قضییه ی برهم نهی موج هاست .
      حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام
        یک ایده قدیمی جالب که ارزش کار داره.
        انتقال انرژی الکتریکی در مسافتهای طولانی بدون نیاز به سیم.

دیدگاه

گویا بچه ایده ی بزرگی انتحاب کردن ... جا زدن .. از قدیم گفتن سنگ بزرگ برداشتن ،نشانه نزدن است !!! :biggrin:

دیدگاه

اصلا فکر اینکه ایده تون عملی هست یا نه رو نکنید.
            هر چه تو ذهنتونه مطرح کنید .
            حتی رویایی باشه
            www.eeep.ir

دیدگاه

سلام :

دیدم دوستان راجع به ساخت اشیاء در فضا ایده دادن ،
              خواستم یک چیزی نشونتون بدم :

این پروژه به نام IMAX در دنیا اجرا شده و 5 کشور دنیا دارای این نوع تکنولوژی هستند .
              البته چیزی که من ازش اطلاع دارم فقط به عنوان سینما بوده و برای نمایش فیلمهای بخصوصی که با دوربینهای 3 بعدی تصوبربرداری شدن مناسبه !
              اندازه تصویر بسیار بزرگ تر از زاویه دید انسان است و با استفاده از عینک مربوطه ( نه مثل این سینما 3 بعدی شهربازی) اشیاع 3 بعدی دیده می شوند.
              در حال حاظر پروژه ساخت این سینما در تهران هم در حال اجراست ( در منطقه فرحزاد تهران ) و 5 سال ساختش طول میکشه و بعد از ساخت هشتمین کشور دنیا خواهیم بود .
              من چند تا لینک گذاشتم که ببینید :
              البته ایده شما کمی با این فرق داره ولی در کل به دلایلی به نظر من عملی نیست ! :NO:

http://www.cineplex.com/Theatres/MovieTechnology/IMAX/IMAXTechnology.aspx

http://www.ewh.ieee.org/reg/7/millennium/imax/imax_technical.html

http://www.imax.com/ImaxWeb/xtras/

موفق باشید

دیدگاه

به نظر من این ایده چندان به درد نمی خوره. چون اونها قصد دارند که با فعالیت بدنی همراه باشه.
                همون عابر نونوا خوب تره.
                خودم هم یه ایده دارم که اگه اجرایی شد ، می ذارمش.
                کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

به نظر شما اگر طرح آقای محمد فخر اجرا شد می تونیم سایه ی سه بعدی داشته باشیم؟
                  به وبسایت ما هم یه سری بزنید :
                  http://asemans.ir

دیدگاه

هیچ فکرشو کردید تقریبا همه ایده هایی که مطرح شد یا کامل یا تا حدودی اون ور آب اون ایده عملی شده .
                    راستش هدف من از ایجاد بانک ایده این بود که ببینم ما تا چه حد خلاقیت داریم.
                    یکی از مشکلات عدم پیشرفت ما تو کشور عزیزمون اینه که فعالیتهای موازی بسیار زیادند
                    شما توی همین سایت ببینید اکثر افراد انرژی شون رو میزارن روی میکرو و هر چه به میکرو مربوط میشه.
                    و کارهایی انجام میدن که تا حالا n بار انجام شده وقتی که n میل میکنه به بینهایت :smile:.
                    و کمتر کسی طرف کارهای سخت تر میره . نمی خوام بگم همه کارهای مربوط به میکرو راحتند ولی الکتزونیک که فقط میکرو نیست .
                    مثلا تو این سایت چقدر در مورد فیزیک الکترونیک بحث شده.
                    امیدوارم برو بچ میکرو کار اینو به عنوان توهین تلقی نکنند .
                    راستش منم خودم بیشتر با میکرو کار می کنم.
                    ولی سعی کنیم اگه با میکرو هم کار می کنیم دنبال کارها و فکر های جدیدی باشیم که اون ور آبی ها هم به فکرشون نرسیده. :agree:
                    www.eeep.ir

دیدگاه

به نام خدا

سلام
                      سالها پیش در مورد یک خونه مطلبی خوندم که ادعا می شد تماما از خدمات کامپیوتر توش استفاده شده.
                      اگر درست یادم باشه این خونه توی اسپانیا بود و مشخصات جالبی داشت. کامپیوتراش، شبکه و سرورش،
                      سرورش و یکسری خدمات الکترونیکی. اون خونه دوتا نکته جالب داشت: یکی اینکه مال بیل گیتس بود و یکی
                      هم قیمت سرسام آورش بود.
                      الان علیرغم اینکه اون خدمات هنوز توی خونه های عادی راه پیدا نکرده ولی چیز خیلی عجیبی هم نیست.
                      نکته ای که به صورت یک ایده به نظرم اومد اینه که الان که سیستمها فوق العاده قوی شدند هم به لحاظ
                      سخت افزاری و هم به لحاظ نرم افزارها، قیمتها هم معقولتر شدند، امکانات ارتباطی و مخابراتی قابل قیاس
                      نیست با اون موقع ها و خیلی مزیتهای دیگه و از همه مهمتر این که استقبال عمومی برای استفاده از این
                      سرویسها وجود داره، به نظرم رسید که بشه پروژه هایی رو مطرح کنیم که اجزای پازل "شهر الکترونیک" باشه.
                      فرض کنید در اولین قدم بخوایم یک خونه تمام الکترونیک!! داشته باشیم و یا یک فروشگاه تمام الکترونیک!!
                      خوب مثلا من توی یک فروشگاه -در رویایی ترین حالت- چی دوست دارم وجود داشته باشه؟!
                      مثلا من میخوام بتونم با موبایل و اینترنت و تلفن معمولی و اس ام اس بتونم لیست جنس رو بگیرم یا قیمت
                      اونرو داشته باشم. احیانا دلم بخواد همونطوری سفارش بدم. ممکنه بخوام تاکسی رزرو کنم و برم فروشگاه.
                      اونجا همه اجناس با قیمت و عکس و تصاویر استفادشون توی یک پایگاه داده هستند. توی فروشگاه پر از ترمینال های
                      با مانیتور تاچ اسکرینه که میتونم جنس مورد علاقه مو پیدا کنم و سفارش بدم. عوض اینکه چرخ داشته باشم و توی فروشگاه
                      راه برم و چرخ پر کنم یک کد دارم که با انتخاب اجناس پولی رو که باید بدم بهم اعلام میکنه و اون جنس رو به سبدم اضافه میکنه.
                      یه جایی برای بازی بچه ها داره تا با خیال راحت خرید کنم. اگر بخوام جنسی رو همونجا استفاده کنم بتونم با کارت خریدم
                      وجهش رو بپردازم. بعد بتونم انتخاب کنم که جنس رو دم در تحویلم میدن یا میفرستن به آدرس مورد نظر و...
                      حالا یکی یکی بگین توی فروشگاه رویایی الکترونیکی شما چه سرویسی میخواین؟!
                      توی خونه الکترونیکی چی میخواین؟ برای توی خیابون چی پیشنهاد میکنین؟ مدارس؟ دانشگاه؟ بانک؟ رستوران؟ و ...
                      حالا یک شهر الکترونیک رو روی کاغذ داریم. مجموعه ای از ایده هایی که همشون عملی هستند.
                      ممکنه بعضی هاشون رو خودمون هم عملی نکنیم ولی طرح ایده اش هم از طرف ما خالی از لطف نیست.
                      بسم الله
                      اول از کدومش شروع کنیم؟!!!!

حسین خواجه جعفری
                      اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
                      بعدد ما احاط به علمک...

دیدگاه

سلام :

دوست عزیزم آقای جعفری پیشنهاد خوبی دادند !
                        شاید بتونیم با همکاری چند تا سازمان و ارگان یک پروژه جمع و جور بصورتی که ایشون فرمودن داشته باشیم !
                        هرچی باشه خدارو شکر مسئولان اجرایی هرچی نداشته باشن ادعا زیاد دارن ! پس ما هم میایم میگیم بیاین ادعای شهر الکترونیکی و اینترنتی داشته باشید !

من الان ایده خانه الکترونیکی برام راحتتره پس من از خانه الکترونیکی شروع می کنم !
                        روند من از درب ورودی تا به اجزای مختلف هستش :

درب ورودی :
                        خسته نشدید از بس کلید گم کردید و یا کلید جا گذاشتید و یا دستتون بند بوده نتونستید کلید از جیبتون در بیارید و .......
                        خوب اعضای یک خانواده که کلید اون خونه رو دارن همشون یک چیز ثابت همراهشون هست و اون هم چیزی نیست جز اثر انگشت !
                        بله اثر انگشت منحصر بفرد ترین کلیدی که همیشه همراهتون هست و هیچ وقت گم نمی شوید ! پس خانه ای را تصور کنید که تمام قفلهای آن با اثر انگشت افراد خونه باز بشه !
                        امنیتش هم بیشتره چون دزد هرچقدر هم که دزد باشه اثر انگشت شما رو نداره ! البته سیستم باید نسبت به نفوذ خیلی استوار باشه ! هرچند سخت ترین قفلها رو هم دزدان وارد باز می کنند پس هرچی باشه قدرت قفل اثر انگشت از قفل معمولی بیشتره !
                        ضمناً میشه که این قفل رو با رمز هم محافظت کرد ( یعنی اثر انگشت + رمز )

قسمت بعدی قسمت روشنایی ساختمان است !
                        چرا برای روشن کردن هر چراغی باید تا دم کلید چراغ رفت و آنرا فشار داد ؟
                        چرا نباید با یک ریموت کنترل و یا یک جمله خاص اینکار را کرد ؟
                        چرا برای روشنایی اتاقهایی که تردد در آن کم و یا مقطعی است و یا راه پله ها باید از کلید استفاد کرد که خاموش کردنش فراموش بشه ؟
                        بهتر نیست از سنسورهای حساس به بدن انسان استفاده کنیم تا هر بار که وجود انسان در محل را تشخیص داد روشن شود و با اینکار انرژی زیادی هم ذخیره کرد ؟

می شود تمام وسایل برقی خانه را با کدهای خاص یه سیستمی وصل کرد تا بتوان از راه دور مثلاً در سفر با موبایل و یا از طریق اینترنت خاموش و یا روشن کرد .
                        یا حتی دوربینهای نظارتی نصب کرد که بشود از طریق اینترنت و از راه دور وضعیت خانه را با آن ملاحظه کرد !
                        یا سیستمهی برودتی حرارتی را با توجه به درجه حرارت خاص تنظیم کرد و همیشه درجه حرارتی یکنواخت داشت .
                        شیشه های برقی که بتوان آنهارا با ریموت کنترل باز یا بسته کرد .
                        ( طولانی میشه بقیه رو بعداً می نویسم )

موفق باشید

دیدگاه

سلام

منم یه چیزی بگم...

یکی دو سال پیش توی اخبار جمهوری اسلامی گفت که یک مبتکر ایرانی یک دستگاه شارا¾ا¾ژر بی سیم موبایل ساخته که چند روز بعد اعلام کردند که ظاهرا شرکت سونی اریکسون این پروژه را از این آقا خریداری کرده... به نظر شما از چه روشی استفاده کرده؟ خودم می دونم انرژی را از طریق امواج الکترومغناطیسی منتقل کرده اما خوب چه شکلی؟
                          از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
                          گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
                            البته ایده شما کمی با این فرق داره ولی در کل به دلایلی به نظر من عملی نیست ! :NO:
                            حامد جان میشه دلایل عملی نبودنش رو بگید .

حالا که قراره ایده های واقعی تر بدیم نظرتون درباره ی منوی غذای دیجیتال چیه ؟
                            حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فخر

این هم خوبه.
                              همونطور که آقای ahmadsa گفتند ، سعی نکنیم فقط از میکرو استفاده کنیم.
                              من می گم بیاییم از میکرو استفاده کنیم در کارهای جدید.
                              مثلا همون نونوایی رو در نظر بگیرید.
                              با چند قطعه مکانیکی با یه میکرو و چندتا خازن و مقاومت ، می شه اون رو ساخت.

مثلا می گیم، نون از اول توش بذارن ، بعد هر کی کارتش رو وارد کرد شماره نونها رو می گه و نون ها شمرده می شه و هنگام خروج با گرمکن الکتریکی گرم می شه.
                              همش با میکرو می شه انجامش داد.
                              اون پروژه ای که گفتم هم شبیه به اینه و می خوام با میکرو عملیش کنم.
                              فقط الان خیلی میکرو بلد نیستم.
                              ولی اگه نخوایم از میکرو استفاده کنیم ، به نظرتون خیلی این پروژه خسته کننده نمی شه؟
                              پس میکرو خیلی به ما کمک می کنه.
                              کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سلام :
                                نوشته اصلی توسط محمد فخر

اول بگم که چرا از نظر من طرح پیشنهادی شما عملی نیست !
                                1- بخاطر اینکه اگر قرار باشه که از برخورد 2 پرتو نور نامرئی یک پرتو نور مرئی شکل بگیره مشکلات زیاد میشه !
                                چون شما عملاً به تعداد زیادی پرتوگر نیاز دارید که بتونه به تعداد سطر وستون های ساخته شده نور برسونه !
                                2- یک نقطه رو تصور کنید که از پرتو 2 نور نامرئی مرئی شده حال اگر بخواهیم نقطه نوری را در مختصات یک پله بالاتر یا داخل تر در حجم روشن کنیم دیگر نمی توانیم از همان مسیر نور را عبور دهیم چون دیگر آن مسیر یک نقطه روشن دارد که از برخورد نور قبلی تغییر پیدا کرده !
                                پس ما حداقل باید از 8 تا 16 جهت نور بتابانیم که بتونیم یک تصویر کوچک تولید کنیم !
                                و سایر مشکلات که نگم بهتره !

اما در مورد منوی دیجیتال غذا !
                                متاسفانه حدوداً 5 سال پیش یک شرکت ایرانی تعدادی از یک شرکت ایتالیای خریده و خیلی از رستورانهای تهران این منو ها را دارند .
                                اگر کسی مایل بود بگه که من آدرس چندجا رو بدم بره ببینه !
                                سیستم کاریشونم خیلی راحته !
                                دست هر گارسون یک Pocket Pc دادن !
                                روش یک برنامه نوشتن که منوی غذا رو میاره و بعد از ثبت سفارش برای یک گیرنده مرکزی می فرسته ( معمولاً با بلوتوث یا با Wlan )
                                و کامپیوتر گیرنده یک نسخه به آشپزخانه و یک نسخه به حسابداری میفرسته !
                                به همین سادگی ، به همین خوشمزگی !

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X