اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بانک ایده

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بانک ایده

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
    اول بگم که چرا از نظر من طرح پیشنهادی شما عملی نیست !
    1- بخاطر اینکه اگر قرار باشه که از برخورد 2 پرتو نور نامرئی یک پرتو نور مرئی شکل بگیره مشکلات زیاد میشه !
    چون شما عملاً به تعداد زیادی پرتوگر نیاز دارید که بتونه به تعداد سطر وستون های ساخته شده نور برسونه !
    2- یک نقطه رو تصور کنید که از پرتو 2 نور نامرئی مرئی شده حال اگر بخواهیم نقطه نوری را در مختصات یک پله بالاتر یا داخل تر در حجم روشن کنیم دیگر نمی توانیم از همان مسیر نور را عبور دهیم چون دیگر آن مسیر یک نقطه روشن دارد که از برخورد نور قبلی تغییر پیدا کرده !
    پس ما حداقل باید از 8 تا 16 جهت نور بتابانیم که بتونیم یک تصویر کوچک تولید کنیم !
    و سایر مشکلات که نگم بهتره !

این پروا¾ژه فقط با دو منبع نور نامرئی و 3 موتور باید اجرا بشه ، با رفرش بسیار سریع اجسام بصورت روشن کردن نقاط ، ولی قرار نیست که رفرش بصورت سطر در ستون در عمق صورت بگیره بلکه سطح اجسام رفرش می شن ، این مشکلاتی که شما گفتید همه قابل حله ولی مشکل اصلی اینه که با رفرش کردن نقطه به نقطه اجسام Transparent میشن .

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
    اما در مورد منوی دیجیتال غذا !
    متاسفانه حدوداً 5 سال پیش یک شرکت ایرانی تعدادی از یک شرکت ایتالیای خریده و خیلی از رستورانهای تهران این منو ها را دارند .
    اگر کسی مایل بود بگه که من آدرس چندجا رو بدم بره ببینه !
    سیستم کاریشونم خیلی راحته !
    دست هر گارسون یک Pocket Pc دادن !
    روش یک برنامه نوشتن که منوی غذا رو میاره و بعد از ثبت سفارش برای یک گیرنده مرکزی می فرسته ( معمولاً با بلوتوث یا با Wlan )
    و کامپیوتر گیرنده یک نسخه به آشپزخانه و یک نسخه به حسابداری میفرسته !
    به همین سادگی ، به همین خوشمزگی !

موفق باشید
    ای خدا چرا من اینقدر دیر به دنیا اومدم ... :cry2:
    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام :

دوستان خواستم از این تاپیک یک انتقادی بکنم !
      اونم اینه که هرکی میشینه و راحت ترین و دم دست ترین و بی دردسر ترین چیزی که به ذهنش میرسه رو مطرح میکنه !
      ایده هایی که شاید خیلی وقته اجرا شده و یا اصلاً ارزش پیاده سازی نداره !
      اما باید پذیرفت که خیلی از پروژه های خوبی که می بینیم اطرافمون اجرا شده روزی فقط یک ایده بودن !
      مثلاً همین شیر های آب برقی که یک سنسور داره که تا دست میره جلو آب باز میشه ! ( من این پروژه ساده رو خیلی دوست دارم چون ایدش خوب بوده )

من میگم برای داشتن ایده خوب باید اول خوب همه جا رو دیده باشیم .
      خوب دیدن یعنی اینکه خیلی با دقت دیده باشیم نه نگاه روزمره نگاه مهندسی !
      اونوقته که میشه ایده های ناب و یا حتی ساده اما پرکاربرد ارائه بدیم !

خوشبختانه یا متاسفانه علم الکترونیک اینقدر پیشرفت کرده که خیلی از ایده ها رو اجرا کردن و به قول دوستمون هممون یه چند سالی دیر بدنیا اومدیم !
      اما بنظر من الان ارزش ایده ها بیشتر از قبل شده چون ایده دادن کار سختی شده !

پس بیایم اول خوب ببینیم اطرافو و بعد شروع کنیم به ایده دادن !
      ضمن اینکه همه چیز رو تو خونه وخیابون و مغازه جستجو نکنیم !
      بیایم یکمی هم صنعتی بشیم !
      تو صنعت هم خیلی کارای جالب میشه انجام داد ! فقط سختیش اینه که یکم تحقیق و مطالعه میخاد همین و بس !

باور کنید اگر وقت داشته باشیم و یک چرخی در برخی کارخانجات بزنیم می بینیم که ما میتونیم خیلی تجهیزات جالب و مفیدی براشون بسازیم !

موفق باشید

دیدگاه

حالا این منوی دیجیتال که گفتید درسته تهران هست ولی شهرستان ها که نیست .... ! oo:
        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام :

در شهرستان ها هم هست ! من تو اصفهان و شیراز هم دیدم !
          البته بخاطر اینکه قیمتش خیلی بالاست کمتر رستورانی میره طرفش !( تقریباً هر hand held قیمتش 500 هزار تومان در میاد که خیلی بالاست )
          مگر اینکه دوستان بیان و مدلهای ارزون بساز که همه بخرن !

دیدگاه

به نام خدا

سلام
            چون آقای پروشانی محبت کردند و از خانه تمام الکترونیک شروع کردند من هم در همین مسیر ادامه می دهم.
            اگر صلاح می دانید ایده هایی در این مسیر بدهیم که یک طرح کلی از این خانه الکترونیک به دست بیاید.
            در طرح خانه بیل گیتس که شرح آن قبلا رفت خوانده بودم که به هر کس در ابتدای ورود یک میکرو چیپ داده می شود
            که سیستم مرکزی خانه حضور فرد را در کل خانه اسکن می کند و سرویسهای مورد نظرش را به او ارایه می دهد.
            مثلا یادم هست که در کل خانه اسپیکر های کوچکی تعبیه شده بود که از آنها موزیک درخواستی پخش می شد
            جالب این است که وقتی شما در خانه حرکت میکردید در مسیر حرکت شما اسپیکرهای نزدیک شما فعال می شدند
            و موزیک مورد نظر شما را ارایه می دادند. به این ترتیب هر کس موزیک مورد نظر خودش را گوش میکرد.
            این سرویس را می توان به برنامه تلویزیونی و یا ویدئوی درخواستی که از روی سرور پلی میشود تعمیم داد.
            بر این اساس می توان سرویسهای متنوع دیگری از جمله همان روشن شدن نور ها و چندین سرویس دیگر را ارایه
            داد. فقط بحث اصلی همان میکرو چیپ و سنس آن توسط سیستم است. یک سوال؟ نمی توان از گوش موبایل به عنوان
            person identifier یا همان میکرو چیپ استفاده کرد؟! بر این اساس ریموت در و باز کردن درها و امنیت به علاوه آن سیستم اثر
            انگشت آقا حامد با موبایلها هم میتواند انجام شود. یعنی باید یک bts موبایل با برد خیلی کم و در حد یک خانه مسکونی
            درست کرد؟ sms center هم میخواد؟ حالا میشه این sms center و کلا خط رو با سیستم استاندارد مخابرات مرتبط کرد؟
            حالا می شه بین این دو تا سیستم پیامهایی رو رد و بدل کرد و به سیستمهای منزل فرمان لازم رو داد؟
            فکر کنم اول بهتر باشه از "سرور روم" خونه شروع کنیم. یک راه شناساندن افراد رو به سیستم پیدا کنیم و بر اساس اون
            خدمات رو تعریف کنیم و به سرور بگیم خدمات رو فراهم کنه.
            پس سوال مهم: بهترین راه شناساندن افراد به یک سیستم سرور مرکزی چیست که اولا:
            قابلیت اتصال به شبکه مخابرات و رد و بدل کردن اطلاعات رو داشته باشه
            حتی الامکان یک device در دسترس و استاندارد مثل گوشی موبایل باشه
            به صورت محلی "هم" به سیستم وصل بشه و سنس بشه
            یونیک باشه
            حتی الامکان نفوذ ناپذیر و امنیتی باشه

موارد دیگر در این زمینه را شما اضافه کنید...
            عزت زیاد

حسین خواجه جعفری
            اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
            بعدد ما احاط به علمک...

دیدگاه

ببینید ، شما می گید که کاری باشه که به درد بخوره و کاربردش زیاد باشه. خانه ای با این همه تجهیزات فقط برای بیل گیتس خوبه نه برای من و شما :wow:

این که بگیم باید چیزی بسازیم که اونها ( خارجی ها ) نساختند ، یکم برای خودمون زوده. می تونید از یک چیزی به همون نحو تو کار دیگه استفاده کنی که خودش خیلی عالیه. مثلا اتو رو در نظر بگیرید : یک تکه سیم فنری شکل که گرم می شه.( کاربردش که برای همه معلومه ) . اجاق برقی . کتری برقی . بخاری برقی . همه یه پایه دارند ، ولی نحوه استفاده فرقه.
              حالا من اون ایدم رو اجراییش بکنم ، ببینم کیا موافقن. فعلا تا می تونید ایده بدید.

یک نکته دیگه مونده که می خوام بگم : اینکه هر کی میاد بحث کنه اولش یه ایده بده بعد دوستان روش بحث کنند؛ چون ایده ها وقتی زیاد باشن ، یکی خوب در میاد.
              و این که سربازی اینطوری که شما ها می گید باشه ، خیلی عالیه، ولی اگر می خواستن که سربازان حال کنن ، می تونن تو تمرینات سختشون تخفیف بدن.( این که تمرینها سخته به خاطر کمبود امکانات نیست ، که شما دلتون براشون می سوزه که امکانات در اختیارشون قرار بدید. )
              اگه بتونم نحوه یه عابر نونوای ورژن 1.0.0 رو می کشم.
              در ورژن های بعدی با امکانات بیشتر باشه.
              کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

به نام خدا

سلام

نوشته اصلی توسط vahid-elect
                ببینید ، شما می گید که کاری باشه که به درد بخوره و کاربردش زیاد باشه. خانه ای با این همه تجهیزات فقط برای بیل گیتس خوبه نه برای من و شما :wow:

این که بگیم باید چیزی بسازیم که اونها ( خارجی ها ) نساختند ، یکم برای خودمون زوده.
                من با شما موافق نیستم.
                از مخالفت من که بگذری (که خیلی هم مهم نیست و میتونی راحت بگذری!!) توصیه میکنم
                پستهای این تاپیک رو یک بار دیگه از اول بخونی. به گمانم اصل شروع و موضوعیت قضیه رو
                گم کردی! مخصوصا پستهای احمد آقا (یا همون استاد الهی قمشه ای!) رو که اصلا تاپیک
                رو شروع کرد، با دقت تر بخون.
                شاید من کج متوجه شدم!؟

حسین خواجه جعفری
                اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
                بعدد ما احاط به علمک...

دیدگاه

فکر کنم منظورتون همون که هر ایده ای که می خواهید بدهید ، سخن احمد آقا هستش.
                  من این تاپیک رو دنبال می کنم ولی به نظر من پله رو برا دو چیز ساختن : یکی بالا رفتن از دیوار و دیگری مثالی برای رسیدن به ایده ها.
                  یه شوخی بود.
                  منظورمه که ایده بدی ، جدید باشه ولی در حال حاضر بتونی اجراش کنی ، بعد تجربه کسب می کنی و ایده های بزرگتری رو می دی.
                  اگه این طوریه من ایده می دم که یه گشتی تو کره ماه بزنیم ولی اول باید رو مدل ها آزمایش کنی که ببینی چه تجربیاتی باید کسب بکنی.
                  خوب بگذریم.منظور من اینه که سربازی در محیط سه بعدی ، نه که کار جالبی نیست ، ولی کارهای جالبتر و پر کاربرد تری هم هست.
                  البته این که شما با من موافق نیستید ، خیلی چیز خوبی ، چون انسان با نقد و انتقادات ، راه درست رو انتخاب می کنه. اگه هم تو پست قبلی حرف مایوس کننده ای زدم ، از همه پوزش می طلبم. :cry2:

ادامه بدید. همچنان منتظریم.

دیدگاه

سلام
                    به نظر من همین ایده خونه الکترونیک از همش جالب تر و ملموس تره! حد اقل می دونیم داریم درباره چی صحبت می کنیم! من فکر می کنم اگه بشه همین رو به یه جاهایی رسوند خیلی بهتر باشه
                    البته ایده هایی که مطرح شدن ، همگی جالب و خلاقانه بودند ... ولی تا حدود زیادی دور از دسترس :redface:
                    در مورد استفاده از گوشی موبایل به عنوان person identifier در بیرون از منزل ( پشت در! ) ایده جالبیه ، اما در داخل خونه چی؟ من که تو خونه گوشیم همراهم نیست! مثلا اگه بخوایم به قول شما location افراد رو تو خونه تشخیص بدیم و براشون موزیک پخش کنیم :icon_razz: ، نمی تونیم پیداشون کنیم!

دیدگاه

سلام به همه.
                      یه سوال:
                      این ارتش مجازیه سه بعدی چه رنگیه؟من تمامه مطالبو خوندم ولی حرفی از این نکته نبود.شایدم می خواید که دائم طول موج هارو عوض کنیدو رنگ های مختلف متناسب با تصویرتون بسازید.درسته؟

خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                      حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electeron_man
                        سلام به همه.
                        یه سوال:
                        این ارتش مجازیه سه بعدی چه رنگیه؟من تمامه مطالبو خوندم ولی حرفی از این نکته نبود.شایدم می خواید که دائم طول موج هارو عوض کنیدو رنگ های مختلف متناسب با تصویرتون بسازید.درسته؟
                        دقیقا درسته .
                        حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

خوب . به نظر می آد که همه با این ارتش سه بعدی موافقا.( من هم ایده ام رو می ذارم برای بعد. )

در این مسئله بیایید اول از یک نقطه شروع کنیم که بتونیم با مقدار دهی به اون رنگ های متفاوتی بسازیم.
                          البته اگه می شه در مورد نوع طول موج ها و چطور دو طول موج ایجاد طول موج مرئی می کنن ( یعنی طول موج اول با طول موج دوم جمع می شن ؟ )
                          کمی درباره قوانینش صحبت کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-elect
                            خوب . به نظر می آد که همه با این ارتش سه بعدی موافقا.( من هم ایده ام رو می ذارم برای بعد. )

در این مسئله بیایید اول از یک نقطه شروع کنیم که بتونیم با مقدار دهی به اون رنگ های متفاوتی بسازیم.
                            البته اگه می شه در مورد نوع طول موج ها و چطور دو طول موج ایجاد طول موج مرئی می کنن ( یعنی طول موج اول با طول موج دوم جمع می شن ؟ )
                            کمی درباره قوانینش صحبت کنید .
                            دوستان من هم تحقیق زیادی رو این قضیه نداشتم ، شاید اصلا به دلایلی این روش قابل اجرا نباشه ، اگر بصورت جدی هم بخواهیم رو این قضییه کار کنیم باید یه تیم خوب باشه با امکانات مناسب و از همه مهمتر فکر راحت و آزاد ، این جور پروژه ها به این دلیل غیر ممکن به نظر می آد که امکاناتش در اختیار نیست و گرنه همه ی دنیا می دونند که ایرانیان بطور ذاتی باهوش هستند و قدرت انجام کارهای بزرگ رو دارند .
                            به هر حال به نظر من این پروژه در فازهای زیر قابل اجرا است

1 - تحقیق . هدف : پیدا کردن امواج نامرئی و فرمولی که از ترکیب دو به دوی این امواج امواج مرئی زیادی با رنگ ها مختلف ایجاد بشه.
                            2 - آزمایش . هدف : ساختن یا پیدا کردن دستگاهی که بتونه با گرفتن دیتای دیجیتال این امواج نامرئی رو ایجاد کنه .
                            3 - اجرا . هدف : ساخت دستگاه نهایی به علاوه ی نرم افزاری که باید کار نهایی را انجام دهند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فخر

دوستان من هم تحقیق زیادی رو این قضیه نداشتم ، شاید اصلا به دلایلی این روش قابل اجرا نباشه ، اگر بصورت جدی هم بخواهیم رو این قضییه کار کنیم باید یه تیم خوب باشه با امکانات مناسب و از همه مهمتر فکر راحت و آزاد ، این جور پروژه ها به این دلیل غیر ممکن به نظر می آد که امکاناتش در اختیار نیست و گرنه همه ی دنیا می دونند که ایرانیان بطور ذاتی باهوش هستند و قدرت انجام کارهای بزرگ رو دارند .
                              به هر حال به نظر من این پروژه در فازهای زیر قابل اجرا است

1 - تحقیق . هدف : پیدا کردن امواج نامرئی و فرمولی که از ترکیب دو به دوی این امواج امواج مرئی زیادی با رنگ ها مختلف ایجاد بشه.
                              2 - آزمایش . هدف : ساختن یا پیدا کردن دستگاهی که بتونه با گرفتن دیتای دیجیتال این امواج نامرئی رو ایجاد کنه .
                              3 - اجرا . هدف : ساخت دستگاه نهایی به علاوه ی نرم افزاری که باید کار نهایی را انجام دهند .
                              خوب من هم همین رو می گفتم. امکاناتش کمه و لازمه ی یک تحقیق بسیار کامل هستش.

دیدگاه

دوستان منم ایده های زیادی تووی ذهنم دارم آیا هنوز وقت هست که اونارو بیان کنم یا دفتر ایده های نو بسته شد.
                                خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                                حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X