اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بانک ایده

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بانک ایده

نوشته اصلی توسط electeron_man
    دوستان منم ایده های زیادی تووی ذهنم دارم آیا هنوز وقت هست که اونارو بیان کنم یا دفتر ایده های نو بسته شد.
    بهتره این تاپیک فقط برای ایده ها باشه ، اگه قراره یه ایده ای بطور جزئی بحث بشه بهتره یه تاپیک جدید براش تو قسمت های علمی ایجاد بشه .

من یکی که منتظر ایده های شما هستم.
    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

دفتر ایده هیچ وقت بسته نمیشه. شاید تموم بشه ولی جلد بعدیش باز میشه.

منتظریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electeron_man
        دوستان منم ایده های زیادی تووی ذهنم دارم آیا هنوز وقت هست که اونارو بیان کنم یا دفتر ایده های نو بسته شد.
        دوست عزیز.
        اگر بارون ایده هم بیاد ما ازش استقبال می کنیم و اگه جای بحث داشته باشه ، در موردش بحث و اگر خدا بخواهد عملی هم می کنیمش.( همگی ) البته من چندان وارد نیستم و منظورم دوستان دیگه بود.
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

دوستان یه مژده....
          به نظر می رسه که مدیران محترم سایت تصمیم گرفتتن که یه بخش جداگانه برای ایده ها ایجاد کنن. فقط نیاز به حمایت داره.
          باید حمایتش کرد...
          به وبسایت ما هم یه سری بزنید :
          http://asemans.ir

دیدگاه

فقط نیاز به حمایت داره.
            چه جوری؟ مالی؟
            از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
            گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

به نام خدا

سلام
              به نظرم باید یکی این تاپیک رو مدیریت کنه تا انرژی ها هرز نره.
              کار تیمی رو از همین جا شروع کنیم بهتره.
              حالا اگر دوستان مدیر سایت این زحمت رو متقبل می شند که بسم الله و
              اگر هم صلاح می دونند که دوستان دیگه این وظیفه رو به عهده بگیرند که
              باز هم بسم الله!! من فکر کنم هر کس تاپیک رو شروع کرده (در فرض دوم)
              مناسبتره. برای شروع فکر کنم بهتره همه محبتهای دوستان در قالب چند ایده
              شسته رفته در بیاد و به نظر سنجی گذاشته بشه و بعد فاز بندی و ماژولار کردن و
              تقسیم وظایف و ...
              یا علی مدد

حسین خواجه جعفری
              اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
              بعدد ما احاط به علمک...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فخر

حامد جان میشه دلایل عملی نبودنش رو بگید .
                سلام
                در مورد دلیل باید بگم دوست عزیز شما همه جا میگوئید منیع نور اما نوع منبع را مشخص نکرده اید که باید بگویم برای اینکار شما میخواهید یک نقطه را در فضا مشخص کنید وباید از لیزر استفاده نمائید که تا اینجای قضیه مشکلی نداره و لیزرهای با طول موج های نامرئی نیز وجود دارد اما با طول موج ثابت اما شما برای اینکار به لیزرهائی نیاز دارید که بتواند طیفی را تولید کند که تاآنجا که من اطلاع دارم تنها لیزرهائی که میتوانند اینطور(ولی با تاخیر ) کار کنند لیزرهای Dye (نوعی لیزر مایع)هستند که طیفی محدود از قرمز را تولید میکنند.
                بخش دیگر مربوط به سیستم انحراف شعاع میباشد شما مطرح کرده اید که میتوان با موتور اینکار را انجام داد. برای این سرعت موتوری وجود ندارد قطعه ای وجود دارد که به آن اسکنر یا گالوانومتر میگویند برای اینکه بدانید چیست عقربه یک مولتی متر آنالوگ را در نظر بگیرید که به جای عقربه به کویل آن یک آئینه کوپل شده البته در نمونه واقعی آن انکدر موقعیت وجود دارد که اکثرا LVDT است.شما با قرار دادن سه عدد از اینها عمود بر محورهای سه بعد میتوانید شعاع لیزر را در فضا به حرکت در آورید اما مشکل کار اینجاست که دو شعاع لیزر که از دو منبع مختلف با فاصله میتابد باید در فضا برخورد کنند که متاسفانه هنوز گالوانومتری بااین دقت فوق العاده بالا ساخته نشده.
                مسئله سوم مشکل سرعت است شما میخواهید حجمی را تشکیل دهید فرض کنید با رزلوشن بسیار پایئین بطور مثال مکعبی که هر ضلع آن 200 نقطه باشد به این ترتیب تعداد نقاط حجم شما200*200*200
                یعنی 8000000 نقطه برای یک فریم و برای اینکه تصویر ثابت به نظر بیاید باید حداقل 25 بار در ثانیه تکرار شود به این ترتیب سیستم مکانیکی شما برای تصویری دویست پیکسلی در هر بعد باید بتواند با سرعت 200 مگا هرتز حرکت مکانیکی کند

در مورد نظر دوستی که میخو است روی بینائی مصنوعی کار کند من فکر میکنم قبل هر کاری شما نیاز دارید نحوه ارتباط مغز وچشم را بیابید و چگونگی تفسیر آن که هنوز کشف نشد و سپس دوربین را بیاریم و وصل کنیم به مغز.ببخشید قصد دلسرد کردن شما را ندارم . در یکی از پست ها خواندم دوستان دربدر دنبال تهیه و کار کردن با arm7 هستند که بقول خودشون داره منسوخ میشه نمیگم نمیتونن امکاناتش را ندارن به یک نکته توجه کنید ما قرار است یا ژول ورن باشیم که داستانی رو میگه و میره یا اون بدبختی که قرار اون چیزها را طراحی واجرا کند.به همین خاطر من با آقایان پروشانی وجعفری موافقم که چیزی عملی و کاربردی انتخاب کنید .دورو برتون رو نگاه کنید هزاران مشکل هست که شاید بشه براشون کاری کرد:آلودگی و مصرف بهینه سوخت و انرژی انرژی های جایگزین،هر سال چقدر تلفات حوادث رانندگی داریم امسال زمستان چند نفر به خاطر گاز گرفتگی مردند چند نفر به خاطر حوادث کاری آسیب میبینند.

موفق باشید.

دیدگاه

من اومدم.
                  ایده اول:
                  ساختن یک سیستم بینایی بروی خودرو ها که توانائیه تشخیص موانع در جلو و عقب ماشین بهمراه سیستم کنترل سرعت اتوماتیک رو داشته باشه
                  همچنین بررسیه عملکرد راننده بوسیله ی سیستم بیناییه درون خودرو و اتخاذ تصمیم متناسب با وضعیت راننده در حالات مختلف از قبیل خواب الود بودن چشم های راننده ،در حال صحبت با تلفن همراه و یا در حال خم شدن برای برداشتن وسیله ای درون خودرو و...
                  با این وسیله دیگر نیازی به سیستم های دزدگیر امروزی نمی باشد چون همان دوربین درون خودرو کار همه دزدگیر هارو انجام میده.از جمله سرقت اتومبیل و یا شکستن شیشه و سرقت لوازم درون خودرو...
                  و کلی مسائل مفید دیگه که فکر میکنم همین ها برای شروع کافی باشه. :job:

خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                  حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

البته دوستان میدونم که همه ی این سیستم ها خارجیش هم شاید باشه و هست ولی هنوز فکر نمیکنم تووی ایران به این مفصلی روش کار شده باشه اونم با یه سیستم portable ارزان قیمت حالا یا با FPGA یا با ARM که بشه راحت تولید انبوهش کرد.
                    حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Khan
                      [quote author
                      مسئله سوم مشکل سرعت است شما میخواهید حجمی را تشکیل دهید فرض کنید با رزلوشن بسیار پایئین بطور مثال مکعبی که هر ضلع آن 200 نقطه باشد به این ترتیب تعداد نقاط حجم شما200*200*200
                      یعنی 8000000 نقطه برای یک فریم و برای اینکه تصویر ثابت به نظر بیاید باید حداقل 25 بار در ثانیه تکرار شود به این ترتیب سیستم مکانیکی شما برای تصویری دویست پیکسلی در هر بعد باید بتواند با سرعت 200 مگا هرتز حرکت مکانیکی کند
                      نیازی به رفرش حجم نیست ، فقط سطوح پردازش می شن ، مثل بازیهای کامپیوتری که realtime پردازش 3 بعدی می کنند .
                      حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فخر

نیازی به رفرش حجم نیست ، فقط سطوح پردازش می شن ، مثل بازیهای کامپیوتری که realtime پردازش 3 بعدی می کنند .
                        سلام
                        دوست عزیر شما حتی اگر بخواهید یک سطح دو بعدی را ریفرش کند فرکانس اسکنینگ حدود یک مگا هرتز است و در حال حاضر سریعترین اسکنر ها تا حداکثر 10 کیلو هرتز کار میکنند.

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                          من هم ایده ای دارم که شایدبراتون جالب باشه شما همه ترانسهای جوشکاری برق را دیدید که چه حجم و وزنی داره حالا فکر کنید آن را با سوئیچینگ و هسته فریت تولید بشه میدانید چقدر پرتابل وجمع و جور ومزایای دیگر دارد. البته نمیدونم تا حالا ساخته شده یا نه.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Khan
                            سلام
                            من هم ایده ای دارم که شایدبراتون جالب باشه شما همه ترانسهای جوشکاری برق را دیدید که چه حجم و وزنی داره حالا فکر کنید آن را با سوئیچینگ و هسته فریت تولید بشه میدانید چقدر پرتابل وجمع و جور ومزایای دیگر دارد. البته نمیدونم تا حالا ساخته شده یا نه.

موفق باشید.
                            سلام.طرح واقعا جالب و کاربردیه
                            ولی آیا جوشکاران محترم مایلند که اونو با دستگاههای غول پیکر قبلیشوون که باهاشون اخت شدن عوض کنن.؟متاسفانه یه عادت غلط اینه که همیشه فکر میکنند که دستگاه هر چه بزرگ تر باشه حتما قابلیت و دوام و قدرت بیشتری داره یکلام خفن تره
                            حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام
                              دوست عزیز همیشه این مقاومت ها در برابر تغییر وجود داره و این خود سیستم است که باید با درست کار کردن و نشون دادن برتری هاش خودشو جا بندازه.
                              موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                                موفق باشید.
                                سلام.طرح واقعا جالب و کاربردیه
                                ولی آیا جوشکاران محترم مایلند که اونو با دستگاههای غول پیکر قبلیشوون که باهاشون اخت شدن عوض کنن.؟متاسفانه یه عادت غلط اینه که همیشه فکر میکنند که دستگاه هر چه بزرگ تر باشه حتما قابلیت و دوام و قدرت بیشتری داره یکلام خفن تره

سلام
                                من چند سال پیش یک دستگاه جوش ساختم با ساختار سوئیچینگ و 150 تایی تولید کردم ولی با یک در بردی فروختم حال اگر دوستان دوست دارند وبازاراش رادارند بگویند. مشخصات دستگاه من 180آمپر 10کیلوگرم بسیار زیبا جوشکاری می کند البته نمونه ترانسی آن که بیش از 50 کیلوگرم می شود 20درصد قیمت تمام شده من میشود برای همین بد فروختم ولی قابلیت حمل راحت ، استفاده از پریز معمولی ،قابل کنترل ، تنظیم جریان ضرافت جوش و زیبایی دستگاه از مزایای آن است. البته نمونه خارجی نیز دارد که از این طرح سبکتر وگرانتر است. :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X