اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

"عابر نانوا" مرتبط با تاپیک بانک ایده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : "عابر نانوا" مرتبط با تاپیک بانک ایده

نظرتوون چیه که بیایم یه نون جدید با فرمول و طرز پخت جدید تولید کنیم که برای این کار خیلی عالی باشه :biggrin: و دیگه مشکلات گرم کردن تنور رو نداشته باشه.چون اگه بخاید همونجا تولید کنید باید دائم تنور روشن باشه که کاره اصلا جالب و اقتصادی نیست.
    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
    حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

حق با شماست. موضوع پخت نان به نظر من الان برای شروع زود است و بهتره از نان آماده استفاده بشه.( مگر نظر دوست عزیز ایمان که باید اصلا نان رو هم اختراع کنیم- چه شود :wow:- )
      البته برای جلوگیری از فاسد شدن ، می شه نان ها رو به صورت اتوماتیک هر 5 ساعت یک بار عوض کنه که فکر نکنم با توجه به نیاز مردم به نان این کار لازم باشه.
      خوب قسمت های مکانیکی کاری نداره ، فقط بودجه می خواد.
      ولی ارتباطش و خیلی چیزها رو باید در نظر بگیریم.
      در ضمن اگر قرار باشه فیلم پخت نان رو هم به صورت مستقیم ارائه بدیم ، خیلی گرون در می آد.
      خوب می تونید پیشنهاد های دیگه ای هم بدید. فعلا که من عقلم به جایی قد نمی ده :angry:
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

من یه مدت که نبودم فکر کردم کلی پست هست که نخوندم. ولی حالا که اومدم و می بینم که آخرین پست از خودمه، :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

والا من و دیگر دوستان هر چی نظر داشتیم دادیم!
          من فکر می کنم مشکل اینجاست که شما نمی دونی باید از کجا شروع کنی. من قبلاً هم عرض کردم که قسمت اعظم پروژه شما مکانیکی هست و اول باید به طراحی و ساخت پیکره دستگاه بپردازی. اگه بخوای اصولی و به قولی " مهندسی " به قضیه نگاه کنی ، باید از یک یا چند نفر دانشجو و یا فارق التحصیل مکانیک هم کمک بگیری. یعنی اول تک تک قطعات دستگاه ، با محاسبه دقیق ابعاد و وزن و .... محاسبه و طراحی بشه و به کمک نرم افزار های شبیه ساز مکانیک ( مکانیکی ها بیشتر اطلاع دارن! )، از عملکرد صحیح دستگاه مطمئن بشی و بعدش تازه شروع کنی به ساخت دستگاه. بعد از اینکه دستگاه رو ساختی و تونستی با اعمال نیروی مکانیکی (به صورت دستی یا با استفاده از موتور های الکتریکی یا ... ) راه اندازیش کنی ، نوبت به این می رسه که برای کنترلش تصمیم بگیری و به عبارت کار الکترونیکی شما تازه شروع میشه!

دیدگاه

خوبه. می دونین چرا هنوز به یک نظر نرسیده ام، چون یکی از ایده ها شاید عملی باشه ولی به صرفه نباشه یا در سرعت کندی ایجاد کنه و... که باید این موانع بر طرف بشه.
            حالا اینجاش به نظرم اگه یه مهندس مکانیک نظر بده بهتره.
            پس مهندسهای مکانیک بیان و نظر خودشون رو با توضیحات کافی بدن.

دیدگاه

شوخی میکنید دیگه ؟ :surprised:
              اینجا انجمن تخصصی برقه !
              یه مهندس مکانیک بیاد اینجا چیکار آخه ! :eek:

دیدگاه

سلام به همه.
                این پروژه با یه نگاهه خوش بینانه جواب میده.یعنی از نظر تئوری حله.فقط میمونه که واقعا می خاید تولیدش کنید یا نه برای سرگرمیه؟
                خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان
                  سلام به همه.
                  این پروژه با یه نگاهه خوش بینانه جواب میده.یعنی از نظر تئوری حله.فقط میمونه که واقعا می خاید تولیدش کنید یا نه برای سرگرمیه؟
                  شرط اول همکاری و نظرات شماست .
                  میمونه که اگر ثبتش کنیم ، تحویل می گیرند یا مثل خیلی از اختراعات و ابتکاراتی که در ایران ثبت می شه ، میفته گوشه انبار؟
                  چون مسلما خرجش کمی زیاده و اگه قرار باشه مثل یک اسباب بازی به هش نگاه کنند ، فایده ای نداره.
                  اما من می خواهم که بهترین شکل ممکن رو ارائه بدید ( با همکاری هم ) تا ارزش ساختش رو داشته باشه.
                  پس مهمتر از همه نظرات اجرا شدنی.
                  یادتون نره ، به گفته خیلی از وبلاگ ها نظر بدهید.( ولی نظر کاربردی )

دیدگاه

اولندش خرجش از مزد کارگر و تامین سرویس هداشتی و ... برای پرسنل خیلی کمتره. ولی کیفیت نون مهمه.
                    شما نون ماشینی ها رو یادته؟ چرا جمع شد؟ من که نفهمیدم چی شد یهو همه لواش شدن.
                    شما به مشاوره یه متخصص پخت نان نیاز دارید نه مهندس الکترونیک. چون قسمت های الکترونیکیش ساده است و تا هدف پروژه معلوم نشه هیچ حرفی نمیشه زد.

دارا دارام :surprised:
                    حالا من پروژه ای که یه عمر روش فکر کرده بودم و تو استک مغزم گم شده بود یادم اومد.
                    عابر بلیط :mrgreen: : به جای اینکه بلیط اتوبوس رو آدم بفروشه با کارت تلفن یا کارت مترو دستگاه میفروشه.
                    در ابتدا فکر می کنید که اینکار بیهوده است چون میشه سیستم اتوبوس رو مثل مترو کرد. اما توجه ندارید که این کار تو خیابون قابل اجرا نیست.
                    البته من فکر کنم دولت برای اشتغال زایی کاذب این کارو نمی کنه.
                    بلیط اتوبوس حاضر و آماده است. بهتر اول روی این کار کنیم.

دارا دارام :surprised:
                    داغ داغ تنوری.
                    الان TV می گه که بلیط فوتبال رو سخت می فروشن و بازار سیاه داره و...
                    اما. با عابر بلیط برای مسابقات میشه این مشکل رو حل کرد.
                    عابر بلیط مسابقات کارت ملی رو چک می کنه و به هر نفر یک بلیط میده. :nice:
                    بازار سیاه نداره و میترکونه .

تا ایده دیگه ای نیومده ارسال رو میزنم :mrgreen:
                    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

البته بلیط هایی در المپیک پکن ، از یه تراشه هایی استفاده می کنه که از بازار سیاه جلوگیری می کنه.
                      اگه اینها رو همه بتونن در یک کارت پک کنن خیلی خوب. دیگه از تقلب و اینها کمتر دیده می شد. البته در مورد عابرنانوا امنیتش مهم نیست ، فقط موضوع 24 ساعته بودنش مد نظره.

دیدگاه

سلامی دوباره به دوستان.
                        این تاپیک خاک خورده رو می خوام گرد گیری کنم.(بعد از 4 ماه )
                        همونطور که تو اول تاپیک گفتم من قصد عملی کردنش رو دارم ولی بعدا دوستان پخت نون رو همونجا پیش کشیدن که باعث شد، عملی شدنش یکم تو عملی شدنش تردید ایجاد بکنه.
                        راستش من تو این چهار ماه قابلیت هایی رو تو دوستان الکترونیکی سایت دیدم که بخش الکترونیکش رو انجام شده فرض کردم. برا همین بود که قبلا فکر می کردم بخش الکترونیکش، مهمترین بخششه. الان دیگه می خوام رو پیکربندیش بحث بکنم.
                        ببینید اگه تا الان سر شما رو درد اوردم که LCD و کارت خوان و... ، معذرت می خوام و می خوام که با نظراتتون این ایده رو به نتیجه برسونیم. این ایده زمانی عملی خواهد شد که از لحاظ تئوری بی نقص یا کم نقص باشه ، اونوقت به صورت گروهی ساخته بشه.
                        با این وجود ما هنوز نتونستیم قسمت تئوری رو به نتیجه برسونیم. تا اونجا که نون آماده قرار میآ‌ دادیم، تقریبا از لحاظ تئوری مشکلی وجود نداشت ولی از وقتی که قضیه پخت نون به میون اومد فکرم بدجور رو عملی بودنش هنگ کرد. :mrgreen:
                        اگه کل تمرکزم رو فقط می تونستم رو این پروژه بزارم شاید به گفته دوستمون به نون با فرمولی جدید هم می رسیدیم. مشکل اینجاست که همیشه صد تا فکر تو ذهنمه که برا همشون عجله دارم عملی کنم. مثلا از طرفی برای جشنواره خوارزمی، از طرفی دستگاهی برای همایش دانش آموزی فیزیک، از اون طرف دستگاههای کوچیک برای تفریح. خلاصه تابستون داره کم کم نزدیک می شه و اگه به یه هدف همگی برسیم، می تونیم این کار رو عملی کنیم. اول از سایز کوچک شروع می کنیم تا خرجش زیاد نشه. بعد ببینیم چی می شه.
                        خوب بعد از اینکه دلیل خاک خوردن تاپیک رو گفتم، می خوام سوالات رو بپرسم و از تجربیات شما استفاده کنم.
                        آیا نوعی عایق وجود داره که بتونه نون مرطوب رو تا 24 ساعت بدون هیچ گونه کپک زدنی نگهداری کنه؟
                        اگه نه. آیا امواج فرابنفش می تونه میکروب ها و قارچ ها رو نابود کنه؟ با این وجود آیا تغییری در ساختار نون ایجاد می شه یا نه؟ یعنی برای انسان ضرری داره یا نه؟
                        منتظر نظراتتون هستم. لطفا این تاپیک رو به یه نتیجه ی عملی یا حداقل کامل از لحاظ تئوری هدایت کنید.

دیدگاه

ببینید همه سیستم قبلا ساخته شده( نون ماشینی ها) ولی به نظر من عابر بقال بهتره. دستگاهی که تو بافرش از کنسرو لوبیا و چیپس و ... داره که جای هر کدوم مشخصه. فرد با انتخاب پرافیکی اجناس و کارت هدیه پارسیان سفارش رو کامل میکنه و یه بازو که رو سقف قرار داره شروع به جمع کردن اجناس در یک کارتن میکنه و در نهایت کارتن حاوی اجناس از دستگاه بیرون میاد.
                          این کاربردی تره. چون نون قراره صنعتی بشه طی 5 (به نظرم 50) سال آینده و نون هم میشه یکی از قفسه های این بقالی الکترونیکی.
                          بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                          اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

:mrgreen:
                            ولی هدف از ساخت این دستگاه کاهش اتلاف وقت در صف های نونواییه. بقالی که صف نداره. خوب بگذریم. لطفا در مورد این دستگاه نظرتون و راهکارهای خودتون رو بگید.

دیدگاه

به نظر من که این کار یعنی عابر نانوا ازلحاظ اقتصادی کاربردی نداره و اگه هدف از بین بردن صف های طولانیه باید بگم صف عابر بانک ها از صف نونوایی ها شلوغ تره.
                              ولی عابر بلیط ایده ی کاربردی تریه.

دیدگاه

ولی عابر بلیط ایده ی کاربردی تریه.

راست می گین. ولی خب اینکار چندان ایده نویی درش نیست و مثل عابربانک می شه که جای پول، بلیط بهت می ده. در این صورت گرچه اقتصادیتره ولی ابتکاری تر نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X