اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد قفل کردن بر روی هدف متحرک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بحث در مورد قفل کردن بر روی هدف متحرک

سلام
    یه بحث جدید رو میخوام شروع کنم
    داستان اینه که میخوایم یه دستگاه که یه فلش داره به سمت هدف متحرک بره و روی اون قفل کنه حالا اگه دوست داشتین یه دونه تیر بار رو اون نصب کنین :biggrin:
    من فعلا چیزی نمیگم شما شروع کنین و ایده بدین

پاسخ : بحث در مورد قفل کردن بر روی هدف متحرک

سلام.
    پروژه لیسانس من درباره رادار و یک روش جدید برای تخمین سرعت و فاصله هدف به صورت دیجیتال هست. این فقط یک بخش کوچیک از پروژه ای هست که شما می خوای شروع کنی و باید بگم که همین بخش کوچیک اونقدر دردسر و کار داره که نگو . . . :angry: :angry: :angry: حالا قفل کردن روی هدف که واویلاست... تازه طراحی فرستنده و گیرندش که دیگه بزار و برو . . . :cry2: :cry2:اما پروژه ای که مطرح کردی یک کار فوق العاده است که می تونه خیلی از گروه های انجمن رو درگیر کنه مثل بخش های آنالوگ، مخابرات، میکرو و پردازنده ها و . . . :job: اگه بشه یک برنامه ریزی دقیق انجام داد و هر بخشی یک گوشه کار رو بگیره، مطمئنا پروژه به نتیجه میرسه، اما اگه قرار بشه چند نفری بخواین این کارو انجام بدین واقعا کار سخت می شه :sad:

دیدگاه

ممنون
      من نمیخوام رو این پروژه کار کنم فقط میخوام اطلاعات ردو بدل بشه
      بیشتر دنبال یه سنسور صوتی هستم که انتشارش مثل لیزر باشه ولی پیدا نمیشه
      پروژه منم رادار بوده اونم رادار پسیو یعنی فقط گوش میده و چیزی منتشر نمیکنه متاسفانه یه تکشو شبیه سازی کردیم چون امریکایی بود بهمون ندادن
      اگه در مورد سنسورا اطلااعاتی دارین بدین ممنون میشم

دیدگاه

سلام افشین

یه کم در مورد ایده که دارم بگم
        فرض کنید قسمت فاصله یاب آماده هست و ما میتونیم فاصله رو به صورت یه عدد تو حافظه داشته باشیم
        خوب بد میشه چکار کرد چجوری قفل بشیم رو هدف خیلی ساده هست
        ما باید نسبت به دستگاه خودمون در 360 درجه با زاویه مساوی فاصله رو تو یه آرایه بریزیم و اینو تو یه حافظه نگه داریم تا حالا کاری نکردیم ...................
        بعد باید فاصله جدیدو تو همون 360 درجه و تو همون زاویه ها اندازه بگیریم اگه این اطلاعات با قبلی یکی بود پس حرکتی وجود نداشته ولی اگه تغییراتی حس شد پس حرکت وجود داشته ولی معلوم نیست از اون نقاطی که فاصله تغییر کرده کدوم متحرکه پس باید منتظر تغییر بعدی بشیم که با یه مقایسه ساده میشه هدفو یافت و چون زاویه رو داریم(همراه ذخیره فاصله باید زاویه رو هم ذخیره کرد)پس جهت هدف معلومه میتونیم شلیک کنیم
        نظرت چیه؟ :wow:

دیدگاه

با وجود اینکه این پست 3 ، 4 ماه هست که به بروز نشده ولی خیلی موضوع جالبیه. اگه ممکنه توضیح بدید. از چه سیستمی برای رادارهای برد بالا استفاده می کنید؟
          نوشته اصلی توسط hamid3953
          سلام افشین

یه کم در مورد ایده که دارم بگم
          فرض کنید قسمت فاصله یاب آماده هست و ما میتونیم فاصله رو به صورت یه عدد تو حافظه داشته باشیم
          خوب بد میشه چکار کرد چجوری قفل بشیم رو هدف خیلی ساده هست
          ما باید نسبت به دستگاه خودمون در 360 درجه با زاویه مساوی فاصله رو تو یه آرایه بریزیم و اینو تو یه حافظه نگه داریم تا حالا کاری نکردیم ...................
          بعد باید فاصله جدیدو تو همون 360 درجه و تو همون زاویه ها اندازه بگیریم اگه این اطلاعات با قبلی یکی بود پس حرکتی وجود نداشته ولی اگه تغییراتی حس شد پس حرکت وجود داشته ولی معلوم نیست از اون نقاطی که فاصله تغییر کرده کدوم متحرکه پس باید منتظر تغییر بعدی بشیم که با یه مقایسه ساده میشه هدفو یافت و چون زاویه رو داریم(همراه ذخیره فاصله باید زاویه رو هم ذخیره کرد)پس جهت هدف معلومه میتونیم شلیک کنیم
          نظرت چیه؟ :wow:
          خوب اگه پس از شلیک هم این شکارمون حرکت کنه چی؟ البته اگه فاصله نزدیک باشه که وقت حرکت رو نداره ولی اگه دور باشه ، باید موشکی باشه که دنبال هدف بره.
          کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سلام
            شرمنده همه هستم گرفتاری زندگی هست نمیشه زیاد بیام
            بحث در مورد رادارها خیلی مفصله و بستگی داره بخوای چی رو اشکار کنی
            این رادار قفل کننده میتونه برا خیلی چیزا بکار بره یکیش که تو ذهن منه رو بچه های فضول میتونه قفل کنه و اونو دنیال کنه با یه ماشین حرکتی اگه بچه بهش نزدیک شد دور بشه و اگه بچه خسته شد و خواست بره دنبالش بره و به قول معروف بزارتش سر کار تا مادرش یه کم نفس بکشه :biggrin:
            خوب کسی سوال زیادی در مورد این ایده نداشته یه کم در مورد نحوه ساختش بحث میکونیم
            مواد مورد نیاز یه آدم بیکار - یه استپ موتور برا چرخش سنسور تو 360 درجه یه فاصله سنج که رو همون استپ موتور نصب میشه یه مدار با میکرو که اینا و کنترل کنه
            برنامه هم باید اینجوری باشه یه زاویه که مثلا با دیده میکرو سویچ خودشو تو زاویه صفر سنکرون کنه و فلوچارت باید حداقل سه دوره اسکن 360 درجه با زاویه رو نگه داره استپ زاویه ها میتونه دلخواه و کمی وابسته به واگرایی فاصله سنج باشه
            اولین فاصله با زاویه صفر خونده میشه فاصله سنج در حال حاضر فاصله چنده؟ بعد زاویه صفر و فاصله ذخیره میشه بعد میگیم استپ موتور بو به زاویه بعدی و فاصله سنجو صدا میزنیم تا 360 کامل بشه و دوباره این کارو میکنیم و یه جا دیگه ذخیره میکنیم بعد از دو بار ذخیره اعداد جدید با قبلی مقایسه میشه اگه تفاوتی نداشت حرکتی وجود نداشته ولی اگه بود حرکت خواهیم داشت و برا بار سوم اطلاعاتو میخونیم برا بار چهارم باید اطلاعات حافظه جاشون عوضشه یعنی اولی رو میریزیم دور دومی رو رو اولی کپی میکنیم و سومی رو دومی و سومی رو برا اطلاعات جدید پاک میکنیم اگه حرکتی هو دیدیم میتونیم یه جا ذخیره کنیم و با توجه به اینکه جسم متحرک کند حرکت میکنه میتونیم دنبالش کنیم
            منتظر نظراتتون هستم :rolleyes:

دیدگاه

خیلی جالبه. :nice:
              چند تا سوال برای ما مبتدی ها هست.
              1- چه سنسوری باید باشه تا بتونه برد زیادی رو پشتیبانی کنه؟
              2- اجسام مختلف به چه صورت از یکدیگر مجزا می شوند ؟ ولی در مورد ایده ای که گفتید ، می شه یه فرستنده مادون قرمز یا ... بذارید تا سنسور بتونه از چیزهای دیگه اون رو جدا به حساب بیاره. مثل روبات های فوتبالیست که توپ که هدف هستش ، فرستنده مادون قرمزه.در این زمینه چه راهی پیشنهاد می کنید ؟
              نمی شه کاری کرد که با سه سنسور اون رو تشخیص داد؟

دیدگاه

واقعا برای خودمون متاسف هستم. کشورهای اسلحه ساز این معما رو در حدود چهل سال پیش برای ساخت موشک با استفاده از یک دوربین فیلمبرداری حل کردن. میشه گفت یک جور پردازش تصویر. بهتره ما روی دیجیتالش فکر کنیم. :angry:
                دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                زبانی اند و نانی اند و جانی
                به نانی نان بده از در برانش
                محبت کن به یاران زبانی
                و لیکن یار جانی را به دست آر
                به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

خیلی جالبه.
                  چند تا سوال برای ما مبتدی ها هست.
                  1- چه سنسوری باید باشه تا بتونه برد زیادی رو پشتیبانی کنه؟
                  2- اجسام مختلف به چه صورت از یکدیگر مجزا می شوند ؟ ولی در مورد ایده ای که گفتید ، می شه یه فرستنده مادون قرمز یا ... بذارید تا سنسور بتونه از چیزهای دیگه اون رو جدا به حساب بیاره. مثل روبات های فوتبالیست که توپ که هدف هستش ، فرستنده مادون قرمزه.در این زمینه چه راهی پیشنهاد می کنید ؟
                  نمی شه کاری کرد که با سه سنسور اون رو تشخیص داد؟

سلام مجدد
                  اول جواب دوست خوبمون هدف ما رقابت با وزارت دفاع آمریکا که چندین برابر کشورمون تو این ضمینه هزینه میکنه نیست ما دنبال اینیم که با 1000 تومنی ته جیبمون یه مدار درست منیم پس دنبال یه پوژه کم هزینه هستیم

بله هر کاری میشه کرد پردازش تصویر ولی با میکرو 3000 تومنی نمیشه با پروسسور 500000 تومنی میشه :sad:

برا برد بالا از این روش نمیشه استفاده کرد اگه بخوای فضا رو اسکن کنی باید سیگنال وات بالا ارسال کنی و داستانای دیگه

اجسام اولین طبقه بندی ثابت و متحرکه برا مسایل دیگه باید بری سراغ اسکن مغناطیسی که بتونی اجسام فلزی رو از هم جدا کنی اندازشو و...
                  و اگه مانعی وجود نداشته باشه پردازش تصویر

که همه هزینه دولتی میخاد نه هزینه ما دروپیتی ها
                  موفق باشید

دیدگاه

اووووووووووووووووووووووه!!! :eek: !!!
                    خوب پس بردش رو باید محدود کنیم.
                    من یه سیستمی لازم داشتم ، اگه از این طریق بشه کاریش کرد خیلی خوبه. مثلا بتونه یه جسم مشخص رو زیر آب یه استخر پیدا کنه. می شه؟؟؟

دیدگاه

سلام

برد بالا همون ته استخر منظورتون بود :eek: :eek: :eek:

چی رو میخوای ته استخر پیدا کنی فلزی هست یا پلاستیکی(پلاستیکی رو باید بالا آب دنبالش بگردی) ولی فلزی بنظرم بشه باید عملا تست کرد

دیدگاه

با سلام آقایون من این مطالب رو خوندم خیلی جالبه
                        ولی حیف که ادامه نمیدید
                        ببینید من یه چیزی رو فهمیدم ولی نمیدونم درسته یا نه ؟
                        من مطرح میکنم ببینید که درسته یا نه
                        برایه یه محیط مثل آشپزخانه . اگه بخواهیم ببینیم که در آن حرکت وجود داره یا نه باید در زاویه 360 درجه یه اسکن بکنیم . و موقعی که تمام شد اطلاعات آن رو در یه جا ذخیره کنیم .
                        بعد دوباره اسکن کنیم و دوباره در یه جای دیگه ذخیره کنیم
                        و بعد این دو مقدار ها رو که ذخیره کردیم با هم مقایسه کنیم و بعد بفهمیم که اگه تغییری ایجاد شده بود یعنی این که حرکت وجود داشته؟
                        من درست فهمیدم ؟؟؟؟؟؟؟ :question: :question: :question: :question: :question:

دیدگاه

سلام
                          درست گفتید ولی با دو بار شما برا مثال میفهمید که در دو نقطه تغییر بوده یکی مکانی که هدف از اونجا رفیه و یکی مکانی که هدف واردش شده پس باید 3 بار اسکنو ذغیره کنید

دیدگاه

گفتم اگه بردش کمه برای استخر خوبه. بگزریم.
                            اینی که شما می گید ، فکر کنم سنسور لازم نداشته باشه، و فقط می خواین از پردازش تصویر استفاده کنید. جالب می شه. فقط فکر کنم تو محیط شلوغ کار خیلی دشوار می شه و پردازش هم مشکل می شه. یکی که پردازش تصویر بلده باید بیاد توضیح بده.

دیدگاه

سلام
                              نه پردازش تصویر میدونی یعنی چی؟؟؟!!!!

من یه طرح ساده و ارزونو دارم مطرح میکونم
                              قیمتم خیلی کم
                              یه کم دیگه توضیح

یه سنسور فاصله یاب یه استپ موتور برا چرخش سنسور تو زاویه 360 با دقت دلخواه (برا مثال 6 درجه) و یه میکرو پروسسور مثلا 8051
                              یه برنامه که پردازش کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X