اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک شبکه بیسیم محلی

چجوری روشنش می کنید؟!!!
    کجا گذاشتیدش؟!!
    آخه 20وات !!! که دیگه از سیخ شدن موهای بدن خیلی اون ورتره!!

دیدگاه

.

.

دیدگاه

به به کارتون عالیه :applause:
        خیلی از سیم پیچ هاش رو pcb بود که خودش یه مزیته.
        ببخشید می شه اینها رو برای دیتا هم استفاده کرد؟
        و قیمت اینهایی که درست کردی چند تومن شد ؟ ( بلاخره از خارج خرید کردی دیگه )
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

.

.

دیدگاه

تاپیک تعطیل تا 10 سال آینده .

داری شوخی میکنی ؟ همش کار خودمه .چندتا میخواهی برات بفرستم .هر تغییراتی هم که بخواهی روش برات میدم .
            نتیجه سالها کار منو میگی *از خارج خریدی* . من فقط قطعات سینتی سایزر رو از خارج ازایران خریدم نه اون دستگاه رو .
            منم همون منظور رو داشتم. می گم قطعات رو از خارج خریدی. چون قطعات رو که از خارج بخری هم گرون در می آد. منظورم همینه. نه اینکه دستگاه رو چند خریدی. منظورمه اگه بتونی با قیمت مناسب بسازی ، ارزشش رو داره . چون اینکه قیمتش مناسب باشه ، ارزش یه ایده رو می بره بالا.
            خوب بحث رو ادامه بدید. نگفتید دیتا رو هم می شه انتقال داد ، با این سیستم؟

دیدگاه

.

.

دیدگاه

جالبه . اگه تو ایران امکانش وجود داشت می شد ازش یه سیستم تبلیغاتی ساخت که رو ال سی دی رادیو ها متن نشون بده.( تجربش می تونه خیلی جذاب باشه ، حیف تو ایران نمی شه این کار رو کرد . فقط موندم شما چطوری این کار رو می کنید ؟ )
                البته منظور من این نیست. منظورم اینکه می شه برای فایل ازش استفاده کرد؟
                در این زمینه توضیح بدید.

دیدگاه

با سلام
                  احتمالا قانونا شما حق استفاده از RDS رو ندارید چون توی اون محدوده این قسمت پهنای باند به شبکهآ‌های رادیو تعلق داره.
                  -- تا اونجا که یادمه دوتا از شبکهآ‌ها از این سیستم استفاده میآ‌کردند یکیش رادیو جوانه اون یکی هم یادم نیست!
                  من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

.

.

دیدگاه

سعی می کنم خودم هم بتونم کمک کنم.
                      گرچه من قسمت الکترونیکش رو بیشتر حال می کنم ، خوب ولی یه پروژه کامل نیاز به متصل کردن چندین و چند دستگاه داره.
                      اول من باید بدونم که چطوری اطلاعات در حد چند کانال ارسال می شه. در مورد این یه توضیحی بدید.
                      چون ما با فرکانس سر و کار داریم ، باید همه چیز رو به صفر و یک تبدیل کنیم. به نظر من اول از متن شروع می کنیم. نه مثل RDS. بلکه به طور کاملا جداگانه.
                      در این مورد توضیح بدید.

دیدگاه

.

.

دیدگاه

خوب ببینید منظورم اینکه شما مثلا برای 8 کاناله چطوری برنامش رو می نویسید. یکی رو بسازیم که 1 بایت در ثانیه سرعت داشته باشه( به طور مثال )
                          از چند تا کاراکتر ساده استفاده می کنیم. مثلا اگر مقدار دریافت :
                          10010101 بود نشانگر کاراکتر A
                          10100101 بود نشانگر کاراکتر B
                          11101011 بود نشانگر کاراکتر C
                          خوب حالا باید توضیحش رو از دوستان وارد در موارد میکرو و کامپیوتر پرسید.
                          ببخشید اونی که برنامه sms رو تو بخش پروژه های AVR نوشته کیه؟ ایشون شاید بتونن تو برنامش کمکمون کنن.

دیدگاه

سلام دوستان.
                            من دانشجوی سال آخر نرم افزار هستم و فکر کنم بتونم هر چند کوچیک کمکتون کنم.
                            من نمیفهمم چرا می خواهید از پروتکل های غیر استاندارد استفاده کنید. چندین و چند پروتکل
                            امتحان پس داده در مبحث شبکه مطرح هست که جون میدن برای این کار.
                            اگر کسی تونست از رادیو 1 متن رو روی lcd بنویسه بقیش با من .

دیدگاه

.

.

دیدگاه

پروتکل هایی که برای انتقال فایل مطرح هستند باید دارای چند مشخصه اساسی باشند.

1)اولا باید مشخص شود پروتکل اتصال گرا است یا غیر اتصال گرا UDP or TCP
                                2)نحوه ی Framing باید مشخص شود. Bit Stuff or Byte Stuff or etc
                                3)یک روش کنترل خطا باید استفاده شود . Hamming or CheckSum

حالا این پروتکل ها برای کارهای خاصی مورد استفاده قرار میگیرند که یک توضیح
                                کوچیک برای مورد اول جهت روشن شدن قضیه میدم.

مثلا از پروتکل اتصال گرا یا همان TCP در مواقعی استفاده میشود که صحت اطلاعات رسیده
                                مهمتر از سرعت بالای ارسال باشد. مثلا اگر 1 بایت از یه فایل rar خراب شود فایل غیر قابل
                                استفاده خواهد بود ولی از UDP زمانی استفاده میشود که نداشتن تاخیر مهمتر از خراب شدن
                                داده باشد. مثل ارسال صوت که رسیدن صدای یک نفر با نویز بهتر از رسیدن صدا 2 دقیقه بعد از
                                ارسال هست.

و همینطور خاصیت های دیگر که با توجه به نوع شبکه و فایل های ارسالی تایین میشود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X