اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک شبکه بیسیم محلی

مرسی manian جان
    نگفتم کار این manian جان خیلی درسته :biggrin:

آقا من اگه قرار باشه برنامه ای بنویسم مطمین باشید اونو Open Source و تحت GPL عرضش میکنم
    همونطور که همیشه کردم

درباره ser2net هم چیز جالبیه
    نصبش هم کردم. تو مخازن اوبونتو بود.

فقط یه چند تا سوال :
    این برنامه دیتایی که به یه پورت TCP میاد رو به پورت سریال میفرسته و برعکس ؟
    اگه اینطوریه خیلی عالیه پس
    عجب ایده جالبی

مثلا میشه باهاش گیم نت هم تو شبکه بازی کرد یا هر کار دیگه ای که پورت TCP نیاز داشته باشه. درسته ؟
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

اول بیایم ورژن یکش رو بسازیم ، بعد ببینیم اپن سورس باشه یا نه.
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید-الکترونیک
        با سلام
        اولا دوباره به دوستان میآ‌گم در مرحله اول نیاز به یک لینک رادیویی هست. یه فرستنده گیرنده که از این ور دیتا بگیره اون ور تحویل بده. بعد میآ‌شه بریم سراغ نرمآ‌افزار و شبکه!

ولی همین طور که گفتم این لینک رادیویی باید open-source باشه، الان فرض کنید من به عنوان یه علاقهآ‌مند بخواهم این مدار داشته باشم، اگر طراحی آزاد نباشه یا من باید اون رو از شما بخرم و یا به صورت نصفه نیمه خودم بسازم (به عنوام مثال در حالتی که شماتیکآ‌ها در دسترس باشه ولی بورد نه!) حالا در این حالت این شبکه چه قدر ممکنه رشد کنه؟؟

یکی همت کنه رادیو رو درست کنه بقیه قسمتآ‌ها میآ‌افته روی روال!
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید-الکترونیک
          با سلام
          اولا دوباره به دوستان میآ‌گم در مرحله اول نیاز به یک لینک رادیویی هست. یه فرستنده گیرنده که از این ور دیتا بگیره اون ور تحویل بده. بعد میآ‌شه بریم سراغ نرمآ‌افزار و شبکه!

ولی همین طور که گفتم این لینک رادیویی باید open-source باشه، الان فرض کنید من به عنوان یه علاقهآ‌مند بخواهم این مدار داشته باشم، اگر طراحی آزاد نباشه یا من باید اون رو از شما بخرم و یا به صورت نصفه نیمه خودم بسازم (به عنوام مثال در حالتی که شماتیکآ‌ها در دسترس باشه ولی بورد نه!) حالا در این حالت این شبکه چه قدر ممکنه رشد کنه؟؟

یکی همت کنه رادیو رو درست کنه بقیه قسمتآ‌ها میآ‌افته روی روال!
          من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

.

.

دیدگاه

پ manian جان ser2net رو تست کردم
              عالی جواب میده

فقط یه سوالی
              دقیقا چطوری میشه از این برنامه توی این شبکه استفاده کرد ؟
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid_Rostami
                پ manian جان ser2net رو تست کردم
                عالی جواب میده

فقط یه سوالی
                دقیقا چطوری میشه از این برنامه توی این شبکه استفاده کرد ؟
                با سلام
                من تجربه خاصی در این زمینه ندارم فقط یه مطالعه کوچک توی اینترنت کردم. فکر نمیآ‌کنم این برنامه یک Ethernet-to-Serial به حساب بیاد بلکه در واقع یک کانکشن رو روی پورت سریال میآ‌فرسته. به عنوان مثال شما مثلا سرور apache رو که روی پورت 80 هست رو میآ‌فرستی روی سریال، حالا اگر کسی یه درخواست برای یک صفحه وب از روی سریال بده اطلاعات از روی سریال منتقل میآ‌شه به سرور apache و بلعکس! البته مطمئن نیستم درست گفته باشم.
                برای امتحان کردنش هم اگه بشه مثلا یه سروری رو توی کامپیوتر روی پورت سریال ۱ بفرستیم یه کلاینت هم روی پورت سریال ۲ این دوتا پورت رو هم با یه کابل null-modem به هم متصل کنیم اون وقت از کلاینت یه درخواست به سرور بفرستیم! به نظرتون عملی است؟؟؟

راستی یادم رفت که بپرسم شما به چه صورت برنامه رو تست کردید؟؟
                کمی منبر میآ‌رویمآ‌:
                ای دوستان و علاقهآ‌مندان به این بحث خودم و شما رو به پیادهآ‌سازی رادیو و دیتا لینک دعوت میآ‌کنم. بدانید و گاه باشید در این مرحله ابتدایی شما در ابتدا نیاز به رادیو دارید که توشه راهآ‌تان شود بعدا هم میآ‌توانید به سراغ برنامه بروید در بهشت انشاآ‌الله!

دیدگاه

خدمتتون عرض کنم که من اینطوری تستش کردم :
                  اول روی کامپیوتر رومیزیم یه میکروکنترلری که LCD هم بهش وصل بود رو دادم به پورت سریال با باود ریت 2400
                  برنامه میکرو طوری بود که از پورت سریال هر چی میگرفت روی LCD نشون میداد .
                  بعدش تو فایل conf برای ser2net معرفی کردم که پورت شماره 2000 وصل بشه به پورت سریال شماره صفر ( همون اولی )
                  اینجوری :
                  کد:
                  BANNER:banner:\r\nser2net port \p device \d [\s] (Debian GNU/Linux)\r\n\r\n
                  2000:telnet:600:/dev/ttyS0:2400 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner

بعدش رفتم روی لپ تاپ که با کابل کراس به کامپیوتر رومیزی وصل بود به پورت 2000 کامپیوتر رومیزیم telnet کردم
                  و هر چی تو لپ تاپ مینوشتم روی LCDنشون داده میشد

ولی بنظرم این واسه شبکمون کافی نباشه
                  یه مقدار باید رو چطوری متصل کردن سوکتها به پورت سریال بیشتر فکر کرد
                  یکی از معایب ser2net واسه این کار اینه که در آن واحد فقط یه سوکت میتونه به پورت سریال وصل شه
                  یعنی نمیشه در آن واحد هم فایل دانلود کرد و هم به مثلا وب سرور وصل بود

ولی در کل چیز جالبیه این ser2net .
                  ایده خوبی بهم داد

ای دوستان و علاقهآ‌مندان به این بحث خودم و شما رو به پیادهآ‌سازی رادیو و دیتا لینک دعوت میآ‌کنم. بدانید و گاه باشید در این مرحله ابتدایی شما در ابتدا نیاز به رادیو دارید که توشه راهآ‌تان شود بعدا هم میآ‌توانید به سراغ برنامه بروید در بهشت انشاآ‌الله!
                  بله خب ، در این هم که شکی نیست
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

اینکه خیلی خوبه.
                    پس کلی از راه رو رفتی .

دیدگاه

دوستان برنامه نویس من یه فکری کردم ببینید چطوره :
                      البته روش باید بیشتر تعمق کنم :icon_razz:

من اومدم با ser2net پورت 1900 رو وصل کردم به پورت سریال صفر
                      بعدش توی تنظیمات p+r+o+x+y برای firefox گذاشتم localhost و پورت شماره 1900
                      حالا firefox هر چی درخواست صفحه میداد توی LCD ای که به اون دستگاهه که به پورت سریال وصل کرده بودم نشون داده میشد
                      حالا بجای اون میکرو و LCD میشه میکرو و فرستنده رو گذاشت که میکرو بیاد این درخواست رو cache کنه و اونو طبق یه الگوی خاصی که خودش میدونه با فرستنده بفرسته .
                      گیرنده مورد نظر که آدرس خودشو توی اطلاعات روی هوا میبینه سریع اطلاعاتو میگیره و به میکروی خودش میده
                      این میکروکنترلر هم اطلاعات رو به پورت سریال شماره صفر میفرسته که از اونجا بوسیله ser2net به پورت شماره 1900 کامپیوتر ارسال میشه
                      از قضا روی این کامپیوتر هم که روش یه سرور وب هست تنظیمات p+r+o+x+y برای وب سرور روی localhos و پورت 1900 هست
                      در نتیجه این اطلاعات به سرور وب منتقل میشه و منبع درخواستی بوسیله سروروب برای firefox ارسال میشه .

حالا چرا من مرورگر وب و سرور وب رو برای اینکار انتخاب کردم ؟
                      چون این دو تا با پروتکل HTTP با هم صحبت میکنن
                      و با پروتکل HTTP میشه هر نوع رسانه ای رو بسادگی منتقل کرد
                      هیدرهایی هم که توی HTTP هست به درد اینکار میخوره
                      مثل همون هیدر اولش که توش آدرس و منبع مقصد تعیین میشه و میکروکنترلر از این طریق میتونه پیام رو به گیرنده موردنظرش برسونه

الان میخوام LAMP رو روی کامپیوتر نصب کنم و نظریم رو امتحان کنم
                      ولی حجمش واسه من که اینترنت نفتی دارم خیلی زیاده !

-------------
                      راستی Original جان
                      این فرستنده شما ورودی دیتاش چطوریه ؟
                      اگه بتونی واسش دو تا ترمینال بزاری یکی برای TXD و یکی برای RXD خیلی خوب میشه
                      به اینصورت که هر یک یا صفری که به TXD میاد ارسال بشه و روی RXD گیرنده عینا دریافت بشه
                      سرعت انتقال رو هم گه گفتی 14 کیلوبایت منظورت بود واقعا یا 14 کیلوبیت ؟
                      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

.

.

دیدگاه

دوستان کجا رفتید? حالا موضوع رو پیش می بریم.
                          به اونجا رسیدیم که تونستیم دیتا رو انتقال بدیم. ( تئوری ، البته )
                          خوب موضوع بعدی رو باید روی کنترل اطلاعات بحث بشه.
                          چیکار کنیم که کسی نتونه از اطلاعات استفاده کنه؟ یعنی نتونن رو همون فرکانس اطلاعات رو دریافت کنن. جاسوسی تو این فرکانس نتونه پارازیت بندازه. آها گفتم پارازیت . کسی می تونه رو این فرکانس با تولید این مقدار فرکانس برنامه ها رو ناقص کنه؟
                          شرحی هم در این مورد بدید لطفا.

دیدگاه

.

.

دیدگاه

ما همین جا هستیم جایی نرفتیم .احتمالا هرکس داره رو طرح خودش کار میکنه .شایدم نه
                              باور کن من که دارم روش کار میکنم :smile:
                              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

خوبه . پس همه مشغولن.
                                آقا پست جدید مبارک . رنگت دیگه با رنگ ما فرق میکنه .درآمد چطوره ؟ مزایا داره ؟ icon_lol
                                ممنون. رنگم فرق کرده ، ولی خودم همون قبلیم. مزایا که اطلاعی ندارم. من برا مزایاش این رنگ و نگرفتم ، فقط چون برای ایده های نو خیلی دوست دارم همکاری کنم، آبی شدم. راستش فرقی نمی کنه. خوب بگذریم . ادامه بحث این ایده رو پی بگیریم بهتره.
                                خوب به کجاها رسیدین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X