اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

.

سلام

به به چه تاپیکی شد !!! من گیرنده رو هم ساختم و چند روز دیگه عکسشو تو تاپیک قرار میدم . یعنی کار من تموم شده است .
    در مورد برنامه نرم افزاری درست و حسابی که قرار بود استفاده کنیم هم باید بگم با یه برنامه نویس قراردادی برای نوشتن برنامه
    مورد نظر بستم ولی بعد چند ماه مثل 99 درصد دیگه برنامه نویسان که فقط حرف مفت میزنند گفت نمیشه .بعد گفت نمیتونم .
    -
    یه شرکت لهستانی و یکی هم از جمهوری چک باهاشون مکاتبه کردم که چقدر هزینه یک برنامه نویسی برای شبکه کوچک رادیویی
    میشه ؟ هر دوشون گفتند ما این برنامه رو آماده داریم در قالب یک DVD و تحت ویندوز برای ساپورت 100 کانال ارتباطی رادیویی 1500
    دلار و اگه سورس رو هم بخواهید 5000 دلار میشود . حالا مثل بقیه ایرانیهای اصیل افتادم دنبال اینکه ببینم میتونم نسخه کپی شده
    اون رو پیدا کنم یا نه .
    اگه خبری شد در همین تاپیک دوستان رو مطلع میکنم .

دیدگاه

پاسخ : ساخت یک شبکه بیسیم محلی

من هر چه می خوام ایرانیان رو زیر بار نقد قرار ندم نمی شه.
      ببینید دانشجو از دانشگاه فارغ التحصیل می شه ،آ‌نمی تونه چیزی رو برنامه نویسی کنه که قبلا بوده و خیلی هم رواج داره در انواع مختلف.
      مثلا یک مهندس نرم افزار به نظر من علاوه بر اینکه بتونه این رو بسازه، باید بتونه برنامه های جدیدتری هم بنویسه. تا کی فقط برنامه ماشین حساب؟
      واقعا کسی که نتونه تو تخصصش کاری انجام بده،آ‌ به چه امیدی رفته دانشگاه.
      به نظر من شما از این دسته خیلی جداید. شما فکر های جدیدی دارید که خیلی براش سعی و تلاش می کنی ، ولی حیف که آدم هایی مثل شما تو این کشور کم پیدا می شن. اول باید بهتون خسته نباشید بگم، به خاطر اتمام کارتون. و دوم باید به خودمون عرض ابراز تاسف کنم که مهندسین ما ، نمی خواهند که کمی که شده خلاقیت داشته باشند.
      به نظر من نباید کار خیلی پیچیده ای باشه، برنامه نویسی این چنین برنامه ای . البته بهتره به چند جای دیگه هم سر بزنی. قیمت نرم افزاری که آماده هست، خیلی گرونه و به صرفه نیست. بهتره دنبال یه برنامه نویس دیگه ای باشی. اصلا تو امضای کاربریت دنبال برنامه نویس تو همین سایت بگرد.
      کم کم حس می کنم داره نتیجه می ده . وای چه حالی می ده وقتی یکی از بچه های با حال ECA محصولی با این ویژگی های خوبی به اتمام می رسونه. به امید اون روز هستیم و همچنان امیدواریم. :rolleyes:
      اگه می شه تصویری از دستگاه تو با اطلاعاتی در مورد اون، و بگید که چقدر خرجش شده و از قطعات داخلی استفاده کردید یا خارجی؟
      منتظریم .
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر عباس عزیزی
        بعد چند ماه مثل 99 درصد دیگه برنامه نویسان که فقط حرف مفت میزنند گفت نمیشه .بعد گفت نمیتونم .
        دوست من بهتره یک موضوع خاص رو تامیم ندید.
        اون برنامه نویس یا برنامه نویس نبوده یا حال نوشتنشو نداشته یا اصلا هیچی از الکترونیک حالیش نمی شوده :biggrin:
        ما توی ایران برنامه نویس خوب زیاد داریم (به لطف عدم وجود قانون کپی رایت)
        اما برنامه نداریم (باز هم به لطف عدم وجود قانون کپی رایت)
        به هر حال اگه برنامتون را بفرمایید که باید چه امکاناتی داشته باشه شاید بتونم راهنماییتون کنم :redface:
        محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
        آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

به هر حال اگه برنامتون را بفرمایید که باید چه امکاناتی داشته باشه شاید بتونم راهنماییتون کنم icon_redface
          خیلی خوب می شه اگه بتونید کمک کنید. تقریبا برنامه نویسیش در سطح پیشرفتس.
          باید برنامه ای باشه که بتونه هر فایلی رو به مقصد برسونه که وارد کامپیوتر مشخص بشه و نه کامپیوتر دیگری . ارسال و دریافت همزمان و با سرعتی نسبتا خوب. این خلاصش بود. آقای عزیزی اگه خودشون بیان، می تونن بهتر براتون موضوع رو روشن کنن.

دیدگاه

.

سلام

قدیما میگفتن خیاطا بدقول هستند ولی امروزه جای خیاط ها رو بنظرم برنامه نویسها گرفتند. این مشکل رو خیلیها دارن . بگذریم .
            برای دونستن اطلاعات برنامه بنظرم باید این 9 یا 10 صفحه قبل رو مروری بکنید ولی در کل بگم قصد نوشتن برنامه برای ایستگاه
            رادیویی -مدیریت این ایستگاه و کنترل user ها و انتقال دیتا و صوت با رعایت کدینگ و امنیت شبکه بین اعضای آن میباشد .
            البته دوستان چند نمونه از برنامه های شبکه بیسیم که بین رادیو آماتورها مرسوم است را در تاپیک قرار دادن و چند نمونه هم خودم در
            اینترنت پیدا کردم . ولی این تیپ برنامه ها به خاطر آماتوری بودنشان از امنیت پایینی برخوردارند و اکثر نویسندگان آنها هم تاکید کردن که
            گارانتی و تضمینی برای دقیق کار کردن ندارند و ممکنه برای ارسال دیتا بین اعضا با مشکل مواجه شوند .
            -
            این قبیل برنامه ها برای ایستگاههای محلی در خارج بسیار رایج است و مدلهای محتلفی از اون رو میتوان در اینترنت پیدا کرد. حالا اگر قرار باشه
            بقول شما یک برنامه نویس مجرب پیدا بشه باید علاوه بر الکترونیک به اصول مخابرات و برنامه نویسی شبکه های رادیویی و امنیت آنها و... تسلط
            داشته باشه که معمولا این قبیل کارها رو یک تیم انجام میده . اگر کسی ادعا کنه که میتونه از پس این قضایا بر بیاد من حرفمو پس میگیرم. icon_mrgreen
            منتظر نظرات شما هستیم . (لطفا صفحات قبل رو هم یک مرور بفرمایید).

دیدگاه

همانطور که تعداد الکترونیک کارهایی که در حد بالایی برنامه نویسی بلدند کم است، تعداد برنامه نویساانی که الکترونیک را در سطح بالایی بلدند هم کم است.
              با این حال:
              1- تا کنون در علم برنامه نویسی هیچ روش کد گذاری با اطمینان صد در صد از عدم کشف روش کد گذاری و در نتیجه دی کد شدن توسط هکر ها ابداع نشده اما بهترین راه استفاده از ترکیب روش ها به اضافه ی روش های ابتکاری است.
              2- اطلاعات از چه طریقی برای فرستنده ها و گیرنده ها رسال می شود؟ USB یا سریال یا موازی؟
              محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

.

سلام

در حال حاضر ما یک فرستنده سینتی سایزری برای فرکانس 400 تا 450 مگاهرتز داریم با استپ سایزهای 50 کیلوهرتز یا به عبارتی حدود 1000 کانال .
                ورودی این فرستنده شامل صوت و پالسهای سریال FSK میباشد . سرعت انتقال دیتا در حال حاضر پایین است و در حدود 14.4 کیلو بایت در ثانیه میرسد.
                -
                گیرنده ما هم سینتی سایزری بوده و میتواند روی هر فرکانسی LOCK شود . و خروجی صوت و دیتا هم دارد .
                -
                این قسمت رادیویی است که ساخته شده است . حالا ما برای دریافت و ارسال دیتا ها از طریق کامپیوتر کاری انجام نداده ایم . برنامه ای که در بالا توضیح داده شد
                هم قراره همین کار رو بکنه . یک برنامه برای مدیریت کل شبکه است و یک برنامه هم برای USER ها که بتوانند فایلهای خودشون رو از طریق کامپیوتر ارسال کنند یا
                فایلهای دیگران رو دریافت کنند . بخش صوتی هم شامل این قضیه میشود . یعنی ارتباط صوتی بین اعضا هم باید با کنترل نرم افزاری انجام بگیرد .

دیدگاه

سلام
                  دارم روش کار می کنم! با احتمال 85 درصد بتونم تا حد قابل قبولی انجامش بدم البته من فقط هسته ی کار را می سازم و گسترش نرم افزار آن باید با همکاری دوستان صورت بگیرد.
                  البته الان درگیر پروژه خودم هستم که تا تابستون (انشالله) تمام می شود، فعلا کار را به صورت آهسته پیش ببریم تا بعد از تابستون کا را با سرعت تمام به انجام برسانیم
                  محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

دارم روش کار می کنم! با احتمال 85 درصد بتونم تا حد قابل قبولی انجامش بدم البته من فقط هسته ی کار را می سازم و گسترش نرم افزار آن باید با همکاری دوستان صورت بگیرد.
                    ما هم هسته برنامه رو نیاز داریم. یعنی اگه بتونید این ارتباط رو برای ارسال و دریافت چند فایل ایجاد کنید،آ‌خیلی خوبه. بعدا می شه برنامه های اینترنت محلی و... رو اضافه کرد. ولی باید با سیستم اینترنت های دیگه هماهنگ باشه. یا هم دو حالته باشه. دو حالت : سرّی - حالت معمولی
                    سرّی برای ارتباطات با امنیت خیلی بالا و طبق هیچ کدوم از ارتباطات استاندارد نباشه.
                    حالت معمولی ، حالتی باشه که با دیگر ارتباطات هماهنگی داشته باشه.

آیا امکان این کار در یک برنامه وجود داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                      ما هم هسته برنامه رو نیاز داریم. یعنی اگه بتونید این ارتباط رو برای ارسال و دریافت چند فایل ایجاد کنید،آ‌خیلی خوبه. بعدا می شه برنامه های اینترنت محلی و... رو اضافه کرد. ولی باید با سیستم اینترنت های دیگه هماهنگ باشه. یا هم دو حالته باشه. دو حالت : سرّی - حالت معمولی
                      سرّی برای ارتباطات با امنیت خیلی بالا و طبق هیچ کدوم از ارتباطات استاندارد نباشه.
                      حالت معمولی ، حالتی باشه که با دیگر ارتباطات هماهنگی داشته باشه.

آیا امکان این کار در یک برنامه وجود داره؟
                      بله اماکانش وجود دارد. اما بهتر است طرح را مرحله مرحله پیش ببریم:
                      مرحله اول ارتباط یک طرفه از سمت فرستنده اصلی به گیرنده ها
                      پس از تست این مرحله می رویم سراغ مرحله ی بعد.
                      چطوره؟
                      محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

می گی چطوره؟؟؟
                        عالییییییییییییییییه
                        نمی دونی ما چقدر مشتاق راه افتادن این پروژه بودیم و هستیم. این تاپیک رو هم مهم می کنم تا بالای انجمن بدرخشه.
                        اتفاقا قدم به قدم رفتن همیشه نتیجش بهتر از پریدن بوده. پس شروع می کنیم. آقای عزیزی برای اینکه سرعت کار بالاتر بره، فرکانس ها و ویژگی های سخت افزار فرستنده و گیرنده رو بنویسید، تا دوستمون ازشون استفاده کنه. من هم همراهیتون می کنم. گرچه مزاحمم.
                        موفق باشید.
                        منتظر پله ی اول هستیم.

دیدگاه

خوب نظر من اینه:
                          1 کانال مخصوص اعلام کانال های آزاد است. سرور روی این کانال به طور مداوم 3 کانال آزادرا اعلام می کند.
                          هر کاربری که قصد برقراری ارتباط داشته باشد از این طریق می تواند بفهمد چه کانالی آزاد می باشد و درخواست خود را روی این کانال اعلام می کند.
                          البته یه فکرهایی هم برای این کردم که کاربرها به چند گروه تقسیم شوند و هرگروه بر اساس دسترسی خود بتواند داده های مخصوص به خود را دریافت کند. البته هر کاربر نیز به تنهایی یک گروه را تشکیل می دهد پس امکان ارسال پیغام خصوصی نیز وجود دارد :icon_razz:
                          جزئیات چگونگی کار را هم بعدا میگویم یا شاید هم برای سرکار گذاشتن هکرها هیچ وقت بطور عمومی اعلام نکنم :mrgreen:
                          محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

به به
                            اینجا چه خبره؟؟؟
                            فرصتم کم بود و فقط همین صفحه رو خوندم.
                            قراره trunk بسازید؟
                            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دوستان اگه نظر خاصی دارند بگویند تا در صورت امکان در برنامه اون را پیاده کنم.
                              عزیزی جان شما نظری ندارید؟
                              محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

.

سلام

خسته نباشید . من بیشتر منتظر بودم اگه سئوالی از سخت افزار دارید بپرسید . ولی چیزی که فعلا بنظرم میرسه برای سوئیچ کردن فرستنده یا گیرنده است .
                                حتما در برنامه نویسی گزینه هایی برای send و receive در نظر گرفته شود و در پورت های خروجی کامپیوتر هم پینهایی برای اون در نظر گرفته بشه که بتوان در
                                موقع ارسال دیتا گیرنده را خاموش کرد و در زمان دریافت ارسال بخش فرستنده را خاموش کرد . فعلا این کار دستی انجام میشود.
                                اینکار چون مممکنه با سرعت بالا انجام شود باید توسط فرمانی که از کامپیوتر میاد سویچ های الکترونیکی سرعت بالا را وارد مدار کرد تا بطور اتوماتیک و بسته به نیاز
                                هر کدوم از مدارها وارد شبکه یا خارج شوند .

اگه سئوالی در مورد سخت افزار هم هست بیان کنید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X