اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک شبکه بیسیم محلی

مشکلی که من دارم این است که ما برای دریافت داده ها از فرستنده های مختلف نیاز داریم که به طور هم زمان با 200 کانال ارتباط برقرار کنیم. این موجب بروز 2 مشکل میشود:
    1- باید 200 دستکاه گیرنده داشته باشیم.
    2- رایانه های معمولی حد اکثر میتوانند روی 10 پورت به طور کامل نظارت داشته و آن را به درستی کنترل کنند.
    برای حل این مشکل ما دو راه داریم:
    1- تجهیزات عظیمی راه بندازیم
    2- ارتباط را تنها به چند فرستنده محدود کنیم.
    حالا شما خودتون یکی را انتخاب کنید
    البته بسته به پول توی جیبتون. توی جیب من که مگس پر نمیزنه :biggrin:
    محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
    آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

خوب بحمدالله فاز 1 کار انجام شد.
      عملیات ارسال انواع فایل ها به همراه Encryption ویژه از طریق پورت سریال با موفقیت انجام شد.
      فقط یک نکته:
      برای انجام کار ما نیاز به یک میکروکنترلر داریم که براساس فرامین رایانه تغییرات لازم را در مدار بده.
      آقای عزیزی اگه لطیف کنید شماتیک کار را برای من ارسال کنید ممنون می شوم.
      ایمیل: mh.saadatfar@Gmail.com
      محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

.

سلام

یکی از کارهایی که برای برنامه نویسی رایانه ای ضروری است کدینگ اطلاعات و فرکانس است . شما فرض کن ما اصلا 1000 کانال رادیویی نداریم و تنها یک
        فرکانس فیکس داریم و می خواهیم از این مدار 100 تا بسازیم و به 100 نفر بدیم بطوریکه همه بتونن روی همون فرکانس هم صحبت کنن و هم دیتا ارسال کنند
        بدون اینکه تداخلی بوجود بیایید . حالا چطور میشه این کار رو کرد ؟ چیزی که به ذهن من رسید اینه که شبیه استانداردهایی که در موبایل وجود دارد ما فرکانس رو
        کد کنیم .یعنی در subcarrier فرستنده مشخصه هر user رو با فرکانس اصلی مدوله کنیم . این subcarrier ها مختص به هر شخص میباشد و کامپیوتر اصلی میتونه
        در صورت فعال شدن یا خاموش شدن هر user آن را شناسایی کند .
        در این مدل -دستگاه کاربر مدام با کامپیوتر اصلی ارتباط برقرار میکنه و اطلاعات رو ارسال یا دریافت میکنه . کامپیوتر اصلی هم بصورت مالتی پلکس و با سرعت بالا هر بار
        یک کاربر را وارد شبکه کرده و یا خارج میکند . تنها عیب این روش اینه که بعد از زیاد شدن کاربرها سرعت انتقال اطلاعات هم پایین میاید و باید یک line جدید و به همون ترتیب
        قبل به شبکه اضافه کرد . و همچنین از گزینه check sum هم میتوان برای درستی اطلاعات دریافتی یا ارسالی بین کار برها و کامپیوتر اصلی اطمینان حاصل کرد .
        -
        آیا بنظر شما امکان نوشتن همچین برنامه ای برای یک فرکانس ثابت وجود دارد یا نه ؟
        من قسمتی از شماتیکها رو براتون میفرستم . ولی باید بگم وظیفه قسمت رادیویی فقط دریافت و انتقال اطلاعات است و عمده کار رو باید توسط کامپیوتر و برنامه نویسی اون
        کنترل کنیم . مدارات رادیویی فقط سیم کشی ها رو حذف میکند .

دیدگاه

راستش من در زمینه مخابرات مهارت چنداد زیادی ندارم اما با برنامه نویسی می توانم داده ها را با اطلاعات ترکیب کنم و در قالب های n بیتی به مدار تحویل بدهم. و در ورودی نیز داده ها را از آدرس جدا کنم و مشخص نمایم این داده توسط کدام فرستنده ارسال شده.اما تبدیل این داده های دیجیتال به آنالوگ و ارسال آنها و سپس دریافت آن ها توسط فرستنده و تبدیل دوباره ی آن به دیجیتال را دیگه شما باید انجام بدید چون این یه کار مخابراتی است نه برنامه نویسی! درست نمیگم؟
          محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

خوب فکر کنم متوجه شدم منظورتان چیست و از من چه می خواهید.
            این کار شدنی است اما همانطور که اشاره کردم من اطلاع چندانی از مخابرات ندارم و کارهای مخابراتی را باید شما انجام بدهید.
            من می توانم یک خروجی دیجیتال به صورت 8 بیتی به شما بدم. خوب شما باید این خروجه را به صورت یک سیگنال آنالوگ دربیاورید و آن را ارسال کنید و در ورودی نیز آن را دریافت کنید و دوباره به خروجی سریال 8 بیتی تبدیل کنید بقیه کارها با من. البته می توان بجای هشت بیت از 9 تا 100 بیت نیز استفاده کرد.
            اگه مشکل یا سوالی هست بفرمایید.
            محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعادت فر
              این کار شدنی است اما همانطور که اشاره کردم من اطلاع چندانی از مخابرات ندارم و کارهای مخابراتی را باید شما انجام بدهید.
              من می توانم یک خروجی دیجیتال به صورت 8 بیتی به شما بدم. خوب شما باید این خروجه را به صورت یک سیگنال آنالوگ دربیاورید و آن را ارسال کنید و در ورودی نیز آن را دریافت کنید و دوباره به خروجی سریال 8 بیتی تبدیل کنید بقیه کارها با من. البته می توان بجای هشت بیت از 9 تا 100 بیت نیز استفاده کرد.
              خوب من منتظرم!
              اگر مشکلی وجود نداره و این کار شدنی است بفرمایید تا کار را رادامه بدهم، و اگر شدنی نیست مشکل کار را بفرمایید تا سعی کنم حلش کنم.
              محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعادت فر
                خوب جناب عزیزی منتظر نظرتون هستم. فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشد با استفاده از یک مبدل D/A در سمت فرستنده و یک A/D هشت ببتی در سمت فرستنده همه چیز حله.
                فقط در سمت گیرنده نیز اگر بتوانید از یک فیلتر استفاده کنید که هر گیرنده تنها داده های مربوط به خود را دریفات کند نیز خیلی خوب می شود. البته اینکه چه فرکانسی را دریافت کند نیز توسط کامپیوتر باید تنظیم شود.
                فقط مشکل اینکه سرعت خیلی کم می شود. چه ترافیک بالا باشد چه نباشد.
                محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

.

سلام

ممنون از نظرتون . من دارم روش کار میکنم . به این سادگی که خودم گفتم نبود کلی دنگ و فنگ داره . اگه به نتیجه ای رسیدم اطلاع میدم و
                  اگه نشد که رو یک فرکانس کانال های متعدد بزنیم از همون هزار کانالی که موجود است تک به تک استفاده میکنیم .
                  کمی وقت بدید ببینم امکان سخت افزاریش در چه حده . و وسایل و قطعاتش پیدا میشه یا نه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X