خوب ، پس از این همه بحث و گفتگو، کسی تونسته یه نمونشو بسازه؟؟؟
با سلام
من که به شخصه متاسفانه دیگه دنبال نکردم ولی علاقهآمند هستم.
علاوه بر این چندآتا موضوع برام هنوز گنگه اولا چیپ A/D موجود در بازار و همچنین قسمتآهای آنالوگ دریافت سیگنال.
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
تو بازار جمهوری بالاترین چیزی که دیدمAD9054-200 با 200MSPS بود که ایران الکترونیک آورده بود.
قیمتش چند بود ؟
فکر می کنم اگر دوستان مایل به ساخت باشند ، 200 مگا سمپل سرعت معقولی برای یه اسکوپ دست ساز باشه.
It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل
آها حالا فهمیدم چرا :nice:
اگه یه خورده وضع مالی خوب بود ، این دنگ و فنگ ها رو نداشتیم. :mrgreen:
هر مهندس الکترونیک یا مخابرات حتما باید اسیلسکوپ داشته باشه. پس قبل از دانشگاه رفتن، حداقل 1 میلیون برای اسیلسکوپ کنار بزاره.
یه چیزی. تو اون قسمت نوشته بودید نمی شه از FPGA برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال استفاده کرد.
مگه FPGA مبدل آنالوگ به دیجیتال تو خودش نداره؟
یعنی هر مداری که با FPGA کار می کنه باید مبدل جداگونه براش بذاری؟
آقایون من یه نظر بهتر دارم .
من از دو سال پیش برنامه ای دارم که نصبش میکنی بعد با دادن سگنال خود به کارت صدا هر نوع شکل موجی که بخوای به شما میده .
باید uploadesh کنم .اگه دیدم همه اونو میخواستین براتون همینجا upload میکنم .
:nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
پاسخ همهی پرسشهای شما عزیزان پیش منه .
بجای اینکه بزنید مانیتور خودتونو بسوزونید من یه راه خیلی بهتر براتون سراغ دارم
من چند سالی هست که از مانیتورم به جای اسیلوسکوپ استفاده می کنم .
یه برنامه دارم که از ورودی کارت صوت سیگنال خودتونو بهش میدین . بعد روی مانیتور به زیبایی سیگنال را خواهید دید .
اسمش هم هست Oscilloscope for Windows توی گوگل یه بار search کنید پیداش می کنید .
اگه نتونستید بگید تا uplaod کنم . :nice:
حالا بازم تشکر نکنید !!!
:nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
پاسخ همهی پرسشهای شما عزیزان پیش منه .
بجای اینکه بزنید مانیتور خودتونو بسوزونید من یه راه خیلی بهتر براتون سراغ دارم
من چند سالی هست که از مانیتورم به جای اسیلوسکوپ استفاده می کنم .
یه برنامه دارم که از ورودی کارت صوت سیگنال خودتونو بهش میدین . بعد روی مانیتور به زیبایی سیگنال را خواهید دید .
اسمش هم هست Oscilloscope for Windows توی گوگل یه بار search کنید پیداش می کنید .
اگه نتونستید بگید تا uplaod کنم . :nice:
حالا بازم تشکر نکنید !!!
با سلام
درسته این روش خیلی خوب و کم هزینه است ولی خوب با ایدهآهای ما در این تاپیک خیلی متفاوته. اولا مدار FPGA مورد نظر ما نیازی به یک PC نداره و مستقل کار میآکنه. ثانیا فرکانس کاری اسیلوسکپ مبتنی بر کارت صدا خیلی پایین خواهد بود. فرکانس نمونه برداری شاید حدود ۴۰ کیلو هرتز باشه پس سیگنال ورودی ما حداکثر باید در حدود ۴ تا ۸ کیلو باشه (البته از نظر تئوری میآتوان تا ۲۰ کیلو هم فرستاد ولی خود سیگنال واقعا با فرکانس ۲۰ کیلو بازیابی نمیآشه).
نوشته اصلی توسط وحید
آها حالا فهمیدم چرا :nice:
اگه یه خورده وضع مالی خوب بود ، این دنگ و فنگ ها رو نداشتیم. :mrgreen:
هر مهندس الکترونیک یا مخابرات حتما باید اسیلسکوپ داشته باشه. پس قبل از دانشگاه رفتن، حداقل 1 میلیون برای اسیلسکوپ کنار بزاره.
یه چیزی. تو اون قسمت نوشته بودید نمی شه از FPGA برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال استفاده کرد.
مگه FPGA مبدل آنالوگ به دیجیتال تو خودش نداره؟
یعنی هر مداری که با FPGA کار می کنه باید مبدل جداگونه براش بذاری؟
من تا به حال FPGA ندیدم که داخلش A/D داشته باشه.
در مورد موارد مالی هم واقعا در صورتی که این بورد هم ساخته بشود نمیآتواند لزوما جای یک اسیلوسکپ حرفهآای را بگیرد. ولی خوب کسی مثل من که از روی علاقه کار میآکند و در عمل هم درامدی از کارش ندارد و همچنین علاقه به ساخت این مدار هم دارد وضعیت کمی متفاوته!
من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
یعنی آی سی AD9054-200 تبدیل کننده انالوگ به دیجیتاله. از شماره هاش، چه اطلاعاتی می شه گرفت؟
اگه می تونید در مورد ویژگی های این آیآ سی توضیح بدید.
شما کلا مشکلتون تو تهیه این قطعست؟
یعنی آی سی AD9054-200 تبدیل کننده انالوگ به دیجیتاله. از شماره هاش، چه اطلاعاتی می شه گرفت؟
اگه می تونید در مورد ویژگی های این آیآ سی توضیح بدید.
شما کلا مشکلتون تو تهیه این قطعست؟
بله این مبدله و خیلی هم ردیفه.
اما اما
اسیلسکوپ دستگاهیه که معمولا تو تیراژ بالا تولید میشه واسه همین قیمت این آی سی و چیزمیزای جانبی که لازم داره در مقابل اسکوپ آماده به صرفه نیست.
اما اگه بخوای مثلا رادار بسازی که تو بازار هر کسی نمیسازه این آی سی کاملا به صرفه است. یه رادار خوب 20 به بالاست و 45 تومن توش گمه
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
با درود. من که این تاپیک رو تا اینجا خوندم گذشته از چند مورد انحراف از موضوع خیلی برلم جالب و آموزنده بود. از manian عزیز هم بخاطر ایجاد این تاپیک خیلی متشکرم. دوستان عزیز، در اینجا هدف از تحقیق، طراحی و ساخت یه پروژه تنها سود مالی اون نیست. بلکه دانشی که از این رهگذر بدست میاد خیلی مهمه. وگرنه همه اساتید گرامی میدونن که هر دستگاه الکترونیکی که امروز بخواهیم بسازیم، ساخته شده چینیش ارزونتر از فقط قطعات مدار طراحی شده ماست. حالا وقت و فکری که پشت این مدار گذاشته شده بماند. پس امیدوارم دوستانی که نمی تونن کمکی به پیشبرد ساخت این اسکوپ بکنن با غیر قابل ساخت بودن این پروژه یا هزینه بالای ساخت اون، بقیه رو دل سرد نکنن. امیدوارم که این تاپیک هر روز پر بارتر از روز قبل باشه و با کمک همه اساتید گرامی گامهای رو به جلو تا عملی شده این پروژه سریعتر برداشته بشه. من هم در آدرس زیر یه تاپیک ایجاد کردم که دیدنش خالی از لطف نیست. http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22128.0
دیدگاه